|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Juz patrze
![]() Ja sie dziwie czemu Wizaz muli, a prawie 21 tysiecy online siedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nieninie nie padnie! W zamian za opłaty na neostradę zatrudnimy stenotypistkę, do szybkiego pisania podczas spotkań w realu w tejże świetlicy, gdzie ogłoszenia będą ![]() ![]() ![]() a Vril, tę panią Aniołową to żeś sama wymyśliła! Nikt tu nie imputował, no ale skoro nalegasz ![]() melduję się ,że jestem! reziołki, faa, evelinku, bravorka ![]() Edytowane przez atoja Czas edycji: 2010-01-04 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przeczytałam BUŁKI ![]() bardzo fajne butki ![]() [1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16254499]vril pokaż, pokaż ![]() czym najlepiej przebić pasek przy bucie, żeby zrobić jeszcze jedną dziurkę? kupiłam takie jedne, ale bym chciała mocniej zapiąć. No i chciałabym jeszcze szpile, ale jakoś mam wrażenie, że robią tylko takie dla dziewczyn o wzroście 160 cm, ja sobie 15 cm dodawać nie chcę ![]() się zdenerwowałam na wizaż. wciągnęłam dziś kumpelę w minerały ![]() ![]() ja zanoszę do szewca (dziurki robi za free ![]() ![]() Hexx - ładny kolorek, pasuje do Ciebie i ta cera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Rozeznanie
|
Angel wiem, żartowałam przecież. No jasne, że przypadło dziękuję Ci bardzo
![]() Nawet się maznęłam Butterscotch Toffe i jak podejrzewałam najlepiej się u mnie wtopił nawet to, że jest za ciemny nie przeszkadzało specjalnie, wyglądał na mnie jaśniej niż Vanilie, jest też odrobinę zbyt brzoskwiniowy, ale do przyjęcia ![]() ![]() Aaa, właśnie, Hexxx świetnie wyglądasz w tym kolorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zadomowienie
|
Vril
koniecznie opisz swoje odczucia i wstaw foto jak juz bedziesz je miala ![]() Atojka jak tam zdjecia malenstwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
szyciowa specjalistka :)
|
1. Trza tłumacza z angielskiego ....bardzo trza
![]() ![]() 2. jak sie otwiera buteleczkę perfum bo na dnie zostało i Tż cierpi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zadomowienie
|
Nieeeesaaaaamowite !!! tak bardzo wyraźne. No nie mogę się przestawic i przyzwyczaić. Podobna do sis, ale inna! No i kawał babki. Wpadam w panikę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
Atojka super, pomozemy,pomozemy.......: cmok:bedziemy razem drzec sie z Toba....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Rozeznanie
|
Pani Moderatorowa Aniołowa
czy mnie się wydaje czy kiedyś napomknęłaś że składasz skarpetki w kostki, żeby się sćiagacze nei naciągały? czy możesz się ta sekretną techniką podzielić?
#2532 | |
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
Ale zła jestem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2535 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cass dzięki, za darcie, już cwiczę!!! ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
Hmmm..a gdzie Frenko...bo ja nie wiem ? Podpowiesz ?
![]() Aniołku...jako była studentka stwierdzam że macie przerabane totalnie. Sćiągi wyciągnąć nie będziesz miała czasu . Jako nauczyciel stwierdzam , że jest to mądry i szybki sposób na sprawdzenie wiadomości studenta - jak się nauczył to mu minuta starczy ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Ale mi humor Aniele poprawiłaś...jak sobie te sekundy wyobraziłam i belfra ze stoperem i spłoszonych studentów ![]() ![]()
#2537 |
Zadomowienie
|
Selene ale bez przesady... będziemy pisać w baaaardzo komfortowych warunkach.. ja bym chciała chociaż pytanie zdążyć przeczytać
![]() edit: Sel proszę bardzo ![]() ![]() Edytowane przez angel of sadness Czas edycji: 2010-01-04 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hiihihi...z tymi sekundami to rzeczywiście przegięcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nadrabiam dzis ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
po prostu Łinli
|
witajcie kochane
![]() przyznam że rpzecleciałam tylko wzrokiem co napisałyście dzisiaj. Dzień był cieżki niesamowiecie, dopiero wróciłam do domu (od 11 ![]() Domi, już sie napaliłam na tą rozbiórkę, juz pisalam posta aż zobczyłam że to EDT ![]() ![]() Hex, Domi - dziękuję ![]() evelinko kochana ![]() ![]() reziolki ![]() ![]() ![]() MAD nie organizuje, bo jakoś bardzo mocno mnie nic w tej chwili nie kusi i nie bede miała teraz czasu na organizacje. Ale Cathy namówcie, jej silna wola niekupywania jeszcze MADów juz chyba wisi na włosku ![]() ![]() ![]() apropos poczty... poszłam dzis z awizem odebrać paczkę (MAD albo NEW LOOK). a Pani mi mówi, że nie ma ![]() ![]() przyszła druga Pani: "njeee, to na pewno było odbierane, pamiętam". no żesz ![]() pani pierwsza: " a tak w ogóle, to czy Pani nei widzi, ze to jest aizo z 31 ?!?!?!?! " i patrzy na mnie jak na wariatkę hę? no i co z tego? to tak jakby było z wczoraj, bo chyba w sylwestra i weekend nie pracowali? "proszę Pani, ale to był tylko zwykły list, tylko zagraniczny i jakiś duzy" ....... ![]() "nie prosze Pani, nie ma. zapytam listonosza, prosze zapytać jutro" i wziela mi awizo ![]() ale ja poprosze to awizo, bo jak sie jutro upomne? "yyyy, ale wystarczy podac nazwisko." ...... dobrze juz dobrze, niech Pani weźmie. ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2010-01-04 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2543 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16254499]No i chciałabym jeszcze szpile, ale jakoś mam wrażenie, że robią tylko takie dla dziewczyn o wzroście 160 cm, ja sobie 15 cm dodawać nie chcę ![]() [/QUOTE] Masz coś do dziewczyn o wzroście 160 cm? ![]() Cytat:
![]() pomysł dobry ![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam u TŻ. Ależ wyrżnęłam betami o podłoże przed jego domem ![]() ![]() A po powrocie to mnie normalnie trafiło... coś. Pamiętacie, jak nadawałam na NAJBLIŻSZĄ kuzynkę że się nie przyznała że w ciąży jest? Że się dopiero w szóstym miesiącu jej ciąży dowiedzielismy? No. I tak sobie myślę, że chociaż ja od kopa bym trąbiła i się cieszyła, to EWENTUALNIE jestem w stanie ją zrozumieć, że nie mówiła (a ja nie zauważyłam bo od momentu kiedy brzuch jej urósł miałyśmy okazję widywać się tylko poza domem, przelotem, zawsze była w kurtce). ALE TERAZ TO JUŻ SZCZYT JEST wg mnie. Dziecko od tygodnia na świecie ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Zadomowienie
|
Sel na razie to mnie też śmieszy... ale za tydzień już pewnie nie będzie mi tak wesoło... lepiej odstaw te melony
![]() ![]() ![]() Winly ja bym ich na tej poczcie rozszarpała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalezalo mi aby pokryc wszelkie platynowe pasma po poprzednich farbowaniach i obiecala,ze podziala ![]() Dziewczyny dziekuje bardzo za wszystkie mile slowa ![]() Potrzebowalam odmiany z kolorem ![]() Vril buty swietne,w takich tez gustuje ![]() ![]() No i zostala mi milosc do Martensow ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2010-01-04 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() ![]() Moja pierwsza wylazla z zaskoczenia dwa tygodnie przed terminem 4.120 druga nie chciala wylezc, chociaz biagalam po schodach, klifach, mylam podlogi i inne takie, w koncu 4 dni po terminie wyskoczyla w jednym skurczu partym 4.660 ![]() Jak widac żyję i mam sie niezle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Rodzinka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Ale ja nie mam w sumie żalu tyle do kuzynki, co właśnie do jej mamy... bo to ona wiecznie "jak trwoga, to do rodziny Violl"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Winly krew czlowieka zalewa w takich przpadkach ale PP ma rejestr listow w formie listy,z ktora przychodzi listonosz i tam sie podpisujesz w momemncie doreczenia.Oni z tego sie rozliczaja i latwo mozna sprawdzic kto doreczal i kto odbieral. Zle zrobilas,ze oddalas awizo-trzeba bylo im dac ksero nie oryginal ale trudno-w kazdym razie nie odpuszczaj,musza miec nr nadania wiec nawet jak list zagraniczny to i tak mozna to sprawdzic. Trzymam kciuki ![]() Z MAD pytanie bylo luzne bo mimo wszystko wole poczekac az dotrze do Nas to,co zamowione a to,co chce moze poczekac-nie jest to az tak pilne ![]() Ze studiami naprawde nie odpuszczaj bo ciezko jest pozniej sie zmobilizowac,wiem ze czlowiek to leniwe zwierze ![]() ![]() Proponuje Ci znalezc dla siebie jakis dzien czy dwa-kiedy bedziesz miala wolne i zrelaksuj sie.Zrob sobie kompletny dzien dziecka ale bez netu/wizazu itd.Wylacz sie-calkowicie. Moze jest szansa zebys gdzies pojechala albo pobyla w domu wylacznie sama i zapewnila sobie klimat do relaksu.Szkoda,ze mieszkam tak daleko-pomoglabym ![]() Z rodzina to najlepiej na zdjeciu......sama od dluzszego czasu mam klarowne podejscie i poglady i nie ma opcji abym dala sie wykorzystac.Zrobilam to raz,dostalam mocno po....i przekonalam sie,ze nie licza sie wiezy krwi w pojeciu "rodzina"-tego sie trzymam.
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2010-01-04 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.