|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
cz1
Cytat:
![]() apart Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
CCC ![]() Cytat:
ja widziałam normalny i i tak od koloró i efektów oczy bolały - co dopiero na 3d
|
|||||
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
ja też mykam spać bo muszę wstać o 7:30 bo jedziemy do wro, a na 10:00 muszę być na uczelni
a jutro 620 dni
|
#1203 | ||
|
Zakorzenienie
|
cz2
Cytat:
Cytat:
reszta jutro Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-04 o 23:31 |
||
|
|
|
#1204 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chociaż mnie nie było Ja też. Z opisu wynika, że mamy b. podobną figurę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj się ważyłam: 51,3, ale chciałabym 48, bo taką wagę miałam przed lekami i tak było ok ![]() Cytat:
Skończyłam --------------------------------------------------------- Między nami była pewna ostra wymiana zdań i do ostatniej chwili nie wiedziałam czy Sylwester razem aktualny, ale jakoś poszło. Było tak raczej chłodno, ale najważniejsze, że razem. We czwartek jedziemy na 4 dni w góry i mam nadzieję, że sytuacja między nami się jeszcze polepszy. Nie wiem co napisać więcej... Miłość zwyciężyła problemy ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Dobranoc Kochane Jutro postaram się zaglądać czasem, bo potem znów 4 dni rozłąki z Wami
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc tym, co idą spać.
Ale Wam dobrze. Ja siedzę i piszę pracę mrg bo w środę muszę oddać pierwszy rozdział a mam dopiero jeden podrozdział z czterech zaplamowanych
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cz3
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=J7bBDArnrKYCytat:
nawet dziewczynom tu pisałam że sie poryczałam przy niej ------------------------------------------------- nadrobiłam ale wczoraj był felerny dzień skończyło się tym że bankomat mi zeżarł tą kartę po czym od ręki w domu znalazłam ten pin |
|||||
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Jestem na chwilę, ale zaraz mykam na imieniny Aaaaaalleeeee się nie wyspałam.... Ciekawe co robiłam do 1
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
tęskniłyście??ja już wróciłam po tygodniowym pobycie u TZ było cudownie ![]() wczoraj znalazłam wymarzoną suknię ślubną.. lecę do lekarza... do później..
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2010-01-05 o 07:06 |
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, chciałam się pożegnać
czekam na P. i jedziemy do wrocka nie wiem kiedy będę ![]() buziaki
|
|
#1212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hi hi dziękuję
co się stało? ![]() Cytat:
ja się staram zdrowo odżywiać i nawet dobrze mi szlo do świąt .... a teraz od początku ![]() Cytat:
ładnie a te kilka kg szybko zrzucisz ja bym musiała ze słodyczy zrezygnować ale cieżko mi to przyjdzie ![]() dobrze że się dogadaliście, a na wyjeździe pewnie będziecie papuzki nierozlaczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
ja znów tylko się przywitać na razie
![]() Jenny jak film, warto obejrzeć? Mój P zawsze pyta "co nowego doradziły ci wirtualne koleżanki?" Kaśka buziaki, baw się dobrze edit: tak piszecie o tych ginach że zapisałam się na 26-go żeby oblukał czy wszystko ok bo jak mnie wtedy tak wszystko bolało to nawet się nie wybrałam Edytowane przez T'ai Czas edycji: 2010-01-05 o 07:35 |
|
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to pokazuj
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1215 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz wracam do pracy ![]() buziole
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczęście nie mam wagi w domu, no mam, ale ona bardzo źle pokazuje. nie mam kiedy kupić nowej. ważę się czasem u Adama.
ale najwyższa pora się zabrać za siebie, bo jeszcze trochę i będę wyglądać jak słoń sprzed 3 lat zaraz idziemy z mamą z psem a potem na szkolenie i do koleżanki pouczyć statystyki.
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze zjadłam kawałeczek torta i się zapchałam do końca dnia
![]() Aaaaa, zapomniałam wcześniej.... Pojutrze w góry
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, mi też
![]() Ja też muszę zrzucić parę kg, chociaż w sumie nie ważę tak dużo, ale nazbierało się w kilku miejscach ![]() Dzień dobry
że życie z Panem podzielę" Kult Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2010-01-05 o 09:04 |
|
|
|
#1219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co jest? Cytat:
![]() a to szlas do lekarza jak sie spotkalysmy po drodze? ![]() trzymaj sie tam ;*
|
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
Ja tez chętnie poszłabym na dietę, ale niestety ciężko mi idzie. Ja pracuję zmianowo i bardzo często wracam do domu o 22 i po prostu jestem głodna, tym bardziej, że często wtedy mój obiad jest taki byle jaki. No ale chcę zacząć chodzić na fitness chociaż. bambusiek, zazdroszczę wyjazdu. My na urlop na narty będziemy jechać dopiero w połowie lutego. A gdzie dokładnie się wybierasz? I tak mi dziewczyny przypomniałyście o ginekologu. Też się muszę wybrać. Zaraz będę miała okres i wtedy się zapiszę na wizytę. A ja muszę w końcu wstać z łóżka, no bo ile można siedzieć w łóżku. |
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa ja tez musze isc do gina.. bo mi sie tabletki konczą
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
i do pozniej zmykam do posredniaka :/
|
|
|
|
#1223 | ||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie
Cytat:
Ale już dobrze ? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A gdzie to byliście, masz linka na ten domek/pensjonat ? Ja tęskniłam Cytat:
Cytat:
Cytat:
za datę ślubu.O to gratuluję połowów i wiedzy ![]() ciekawy pomysł z tym pudełkiem Cytat:
![]() Cytat:
O kurcze ale opóźnienie! a z tym egzaminem super wyszło, zawsze to jedno z głowy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tęskniłam. opowiadaj jak było i pochwal się co to za suknia Cytat:
Cytat:
|
||||||||||||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jadę do Szklarskiej Poręby, ale nie na narty, ale na zdobywanie szczytów Góry A do gina idę 19 stycznia, bo mam nakaz chodzenia co pół roku. Tabletek już na szczęście nie biorę, ale kontrole na bieżąco i każdorazowo USG. I znów będę mieć nerwy co mi powie: lepiej/bez poprawy/gorzej
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY ![]() ![]() ![]() Wczorajszy wieczór był tak pół na pół... Pizza wyszła wino porto - pyszne , bo przyszedł mój tata i wymyślił sobie, że skoro przez święta nie było okazji, żeby się napić, bo Piotrek non stop był autem to napiją się dziś... Myślałam, że to będzie jeden góra dwa kieliszki i styka, a tu ... no i same się pewnie domyślacie jak to się skończyło... Wkurzyłam się na nich obu a potem jeszcze mieliśmy z Piotrkiem zarwaną noc, bo źle się czuł ale tak mnie zaczął przepraszać, że już się nie złoszczę, tylko mnie jeszcze nastraszył jak już się w końcu położył to gada mi, że on wogóle nic nie czuje itd - akcje były niezłe... Przez to wszystko nie poszedł dziś do roboty, ale męczy go kac, a teraz dalej śpi - nauczka jest no i plus taki, że został na noc Idę się na chwilę położyć, a na 15:30 jadę do miasta i może pójdę na ćwiczenia ze współczesnej... Miłego dnia PS. Cytat:
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
moze mnie jeszcze ktos pamieta ![]() troche mnie u was nie bylo ale troszke problemow rodzinnych mam i jakos nie bylo kiedy pisac, ale podczytywalam od czasu do czasu. powoli sie problemy rozjasniaja ze tak powiem i powinnam miec teraz chwilke zeby do was zagladc. zmienilismy date slubu na 20.03.2010 i mam nadzieje ze ww problemy niczego nam w planach nie ppoopsuja dobra nagadalam sie a potem zajrze i zaczne nadrabiac zaleglosci. milego dnia.
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
drukarka mi sie z***ala... nie moge jej wlaczyc.. tak nagle
![]() Edit: juz dziala ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() kurcze to slub juz niedlugo
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2010-01-05 o 09:43 |
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze wszystko pojdzie po naszej mysli
|
|
#1229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porto Potem każdy dostaje co kilka dni po łyczku, w zeszłym roku dopijane było przed Wielkanocą A kac.... Podobno "kac morderca nie ma serca" ![]() Jeju, jak ja nie lubiłam ćwiczeń ze współczesnej Zaliczenie z lektur zdało kilka osób z 50, a teoria była prawie na blachę, ale mi się udało, o akurat było lecie Szymborskiej A gin... Najwyżej mi powie, że jak najszybciej próbować zachodzić, a to mnie już tak nie martwi, jak przy pierwszym takim tekście. Po prostu wolałabym, żeby wszystko się ułożyło po kolei ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Ojoj, ślub tuż tuż Faaajnie
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia
mam tylko nadzieję że odzyskam kartę jak najszybciej ![]() Jenny - faceci
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

i obraczki tez...chcielibysmy z bialego zlota,ale ponoc nie wygladaja na obraczki jak sie zalozy...do przymierzania jeszcze tyyyyle czasu,ze na razie o tym nie mysle

jestem tu nowa i mam nadzieje że mogę do Was dołączyć(?)

Co będzie potem
, rozwód zaraz po ślubie
.
Nie chce wesela, a mój jest niezdecydowany, bo go rodzice naciskają, że jak to tak bez wesela, czy któraś też nie planuje wielkiej imprezy?

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

... no i same się pewnie domyślacie jak to się skończyło... Wkurzyłam się na nich obu