|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cześc kochane moje
. Dzis sie nie odzywalam, bo uczylam sie, pozniej piwo z przyjaciolka i....odezwal sie tz . Przyjechal, bylo troche placzu mojego, troche jeszcze sie posprzeczalismy. Ale podobno sobie przemyslal i nie bedzie wiecej gral, bo ja jestem dla niego najwazniejsza. Bylo milo . Gdy zapytal, czy ja bym sie odezwala do niego, a ja odpowiedzialam, ze nie to wywarlam na nim spore wrazenie. Chyba zrozumial, ze otarl sie o utrate mnie. Na razie nie ma co liczyc na moje zaufanie, zobaczymy jak to sie dalej potoczy. Teraz leze sobie z zimna maseczka żelowa relaksacyjna na oczkach i sie siestuje . Sprobuje choc troche was nadrobic
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje ze twój TZ naprawde będzie sie starał już nie grac, ale na pewno będzie mu trudno. ciesze sie ze wybrał Ciebie ![]() Myszunia19 - zgadzam sie z dziewczynami, nie wracaj do takiej przeszłości, ciesz sie tym co teraz masz.. czyli wspaniałego TZa. będzie dobrze, naprawdę a tamtego człowieka zablokuj i nawet niech do Ciebie nie pisze! a ja za moim TZ tak tęsknie.. nawet ze rozmawiam z nim całymi dniami teraz. jutro chyba wrócę do szkoły i będziemy rozmawiać chyba 15 minut dziennie, na weekendu troche więcej. byle do czerwca... jakoś zleca te 6 miesięcy
Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-01-05 o 00:26 |
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może w końcu coś do niego dotarło i oby było lepiej.
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
ja naprawde nie mam z kim porozmawiac. nie mam do kogo pojsc. dziekuje wam za wszystko. prosze trzymcie kciuki...
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy trzymać kciuki i będzie dobrze W sumie to ja mam tylko TŻ i chyba Was (jak mnie przygarniecie) do wygadania się bo ostatnio to się okazało, ze kumpela nigdy nie była moją kumpelą ani nawet przyjaciółką....
|
|
|
|
|
#3607 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
mam tylko was
dziekuje i dobrej nocy jesli przespie ta noc to tylko dzieki wam
|
#3609 |
|
Wtajemniczenie
|
Cholerko, byc moze
. Ale on nie jest jeszcze az takim nałogowcem, żeby nie moc z tym zerwac. Zobaczymy. Na razie powiedzialam mu, ze musi sie starac za 5. Powiedzialam tez, ze jezeli jeszcze raz mnie oszuka, to może od razu usunac moj numer telefonu bo ja go juz nie bede chciala. Bylam juz sklonna nigdy wiecej sie nie odzywac, usunelam jego wszelkie numery itd. Ale jednak przelamal sie, zadzwonil, przyjechal. Ja o ten zwiazek juz walczyc nie bede. Zobaczymy, czy on to zrobi....Lece spac, bo nie wstane na uczelnie:/. Dobranoc, słońca ![]()
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-01-05 o 00:45 |
|
|
|
#3610 |
|
BAN stały
|
Hop hop, co tu takie pustki???
Ja tez niedlugo lece na zajecia.... Red, to bylo wiadomo, ze jak on przyjedzie do Ciebie, to od razu do niego wrocisz... Moze trzeba bylo najpierw na spokojnie to wszystko przemyslec? Chyba juz nie pierwszy raz Ci mowil, ze przestanie grac i co? I nadal Cie bezczelnie oklamywal. |
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
pustki pustki.
|
#3612 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszyscy wrócili do swoich zajęc po świętach i już dużo mniej piszecie :P
Ja dzis naszczęście mam na uczelnie na 15, ale wcześniej pojade sobie na zakupy, bo są spore przeceny. |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis wolne
tż wczoraj napisal ze wpadnie dzis po pracy. teraz to on ciagle proponuje spotkania. mimo ze w grudniu jakby zsumowac to spedzilismy z soba jakies 20 dni wiec ja lece do ksiazek.... sesja ....
|
#3614 |
|
Wtajemniczenie
|
Red mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej
Chociaż jeśli Twój TŻ dalej bedzie Cie okłamywał (odpukać) to naprawde nie zastanawiaj się tylko skończ z nim, bo inaczej on pomysli że rzucasz słowa na wiatr. A tak poza tym to widziałam Twoje fotki, śliczna jesteś ![]() Oj mi też przydałyby się jakieś zakupki... W sumie nie lubie łażenia po sklepach ale czasem warto skorzystać z przecen
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ totalnie wymiękł w parę sekund jak wtedy mieliśmy wpadkę w lesie ale szybko wrócił do normy
|
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja znowu opuściłam zajęcia, idiotka nie mam siły na nic, muszę wziąć się w garść!!!Ps. dodałam Wam moje fotki, hieny
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() no faktycznie jakies putki tu u was, jak mnie nie ma to piszecie jak nakrecone, ajak jestem to cisza
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba sobie zawagaruje z TŻtem dziś
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
ja czuje sie jak na karuzeli. brak lekarstwa daje sie we znaki. czuje sie jak nacpana. tz pisal bez zadnych czulosci. nawet do mnie slonce nie powiedzial
ja juz sama nie wiem..
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
ech, muszę się uczyć a nie chce mi się....nic mi się ostatnio nie chce... Mój jest w pracy a więc kontaktu z nim nie mam, zresztą nie może teraz wyciągać tel. jak chce ponieważ do końca stycznia ma umowę, a chcąc jej przedłuzenia musi się starać za 3, po pracy też z nim jest różny kontakt ech...jeszcze jest przeziębiony wiec tak troche do kitu jest...---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Niepotrzebnie je bez wiedzy i kontroli lekarza odstawiałaś. |
|
|
|
#3621 |
|
Wtajemniczenie
|
To, że do Ciebie 'słońce' nie napisał jeszcze o niczym nie świadczy. Daj spokój, nie przejmuj się takimi rzeczami.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
mycha nie zwracaj uwagi na takie szczegoly, wg za bardzo wszystko bierzesz do siebie, wyluzuj troszke co..?
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie po prostu boje
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie bój się tylko żyj! Wyjdź np teraz gdzies, choćby do sklepu, kup sobie coś słodkiego i jakąś gazete kolorową, przestań tyle myśleć i analizować.
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
otóż to. im wiecej myslimy i analizujemy tym gorzej. zajac sie czyms (choc to nie jest takie latwe) i przstac biadolic nad swoim zywotem. pamietajcie zyje sie raz, kazdy zmarnowany dzien juz nie powroci!!
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Święte słowa, przydałoby mi się takie coś wydrukować i na ścianie powiesić we widocznym miejscu.
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
mycha nie wiem czy dobrze zrozumialam, ty przestalas brac leki??? Jesli tak to moze jednak warto wybrac sie do specjalisty, bo widac, ze chyba jednak nie do konca poradzilas sobie z ta deprecha ;/
rozumiem co czujesz, bo jeszcze nie dawno ja mialam podobne nastroje, ale teraz jest o wiele lepiej, przemysl to... Bo moze wina nie lezy w Twoim TZ-cie tylko w twojej psychice...
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze dopoki z nim nie porozmawiam i tego nie wyjasnie to spokojna nie bede. staram sie zajac nauka bo przeciez sesja tuz tuz. ach ta dermatologia...
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- dzis wzialam normalna dawke. stwierdzilam ze chyba za wczesnie na odstawienie. ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- gdzie się pochowałyście?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

. Dzis sie nie odzywalam, bo uczylam sie, pozniej piwo z przyjaciolka i....odezwal sie tz
. Przyjechal, bylo troche placzu mojego, troche jeszcze sie posprzeczalismy. Ale podobno sobie przemyslal i nie bedzie wiecej gral, bo ja jestem dla niego najwazniejsza. Bylo milo
. Gdy zapytal, czy ja bym sie odezwala do niego, a ja odpowiedzialam, ze nie to wywarlam na nim spore wrazenie. Chyba zrozumial, ze otarl sie o utrate mnie. Na razie nie ma co liczyc na moje zaufanie, zobaczymy jak to sie dalej potoczy. Teraz leze sobie z zimna maseczka żelowa relaksacyjna na oczkach i sie siestuje
. Sprobuje choc troche was nadrobic

byle do czerwca... jakoś zleca te 6 miesięcy 
21. 04.2014

. Ale on nie jest jeszcze az takim nałogowcem, żeby nie moc z tym zerwac. Zobaczymy. Na razie powiedzialam mu, ze musi sie starac za 5. Powiedzialam tez, ze jezeli jeszcze raz mnie oszuka, to może od razu usunac moj numer telefonu bo ja go juz nie bede chciala. Bylam juz sklonna nigdy wiecej sie nie odzywac, usunelam jego wszelkie numery itd. Ale jednak przelamal sie, zadzwonil, przyjechal. Ja o ten zwiazek juz walczyc nie bede. Zobaczymy, czy on to zrobi....

Mój jest w pracy a więc kontaktu z nim nie mam, zresztą nie może teraz wyciągać tel. jak chce ponieważ do końca stycznia ma umowę, a chcąc jej przedłuzenia musi się starać za 3, po pracy też z nim jest różny kontakt ech...jeszcze jest przeziębiony wiec tak troche do kitu jest...