![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
Cytat:
Cytat:
Dziękuje ![]()
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy ma ktoś porównanie do tych błyszczyków w małych tubkach, które były jakiś czas temu (były wtedy kolory m.in: Golden Splendor, Cotton Candy) nazwy niestety nie pamiętam ![]()
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Widziałam dzisiaj identyczna torebke jak ta heidi tyle ze w srodku miała przegródke i jakaś taka solidniejsza a cena 28 zł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny w Nowym Roku i nowym wątku
![]() ![]() Co do katalogu 01 to nie mam żadnych braków z czego bardzo się cieszę bo jeszcze przed świętami to nie było za wesoło ![]() P.S. A ma może któraś z was torebkę Daisy-May? Bo czytałam wcześniejsze opinie o niej ale chciałam zobaczyć zdjęcia bo mam chrapke na nią, ale dopiero kupie ją w katalogu 03 bo teraz kasy brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez jak zobaczylam tą torebke na katalogowym pluję sobie w brodę ![]() ![]() [/QUOTE] będą chyba jeszcze w katalogu 03 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
INTENS.NAW.KR/RAK/GLICERYN. brak w magazynie
ale przyjdzie INTENS.NAW.KR/RAK/GLICER.V2 produkt alternatywny PORTFEL ELLEN BRAZOWY NIE MA ![]()
Edytowane przez kasiamagda23 Czas edycji: 2010-01-05 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
aaa głupia Ania głupia Ania :P nastepnym razem bede wiedziala że jak cos mi sie podoba to brac od razu :P torebka w sam raz dla mnie taka duuuuzia :P postanowilam brac wszystkie nowosci zapachowe ktore pojawiaja sie w demo teraz aromadisiac , w drugim katalogu magic i nowe ungaro, dalej nowa pur blanca ale bede pachniała :P a TŻ mnie zabije :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Paczkę dostałam dzisiaj wyjatkowo bardzo wcześnie, bo Pan stwierdził,że tak mało paczek dawno nie miał. Wreszcie w paczce wszystko jest, tylko jeden żel cały zamarznięty, ale na szczęście to dla mnie, to jakoś to przełknę.( no nie dosłownie). Chciałam pomału wycofywać się z Avonu ,bo po problemach grudniowych mam już go dość, ale po kilkunastu latach nie tak łatwo uciec od klientek. Ale zapału u mnie brak.
![]() |
#159 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak byłam w ciąży z pierwszym, to rozstępy pojawiły się na piersiach, przy drugim na biodrach, przy trzecim na łydkach (tak - bardzo puchły mi nogi ![]() Poza tym witam wszystkich w nowym wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
a jak uwazacie, ktory kolor Heidi jest ladniejszy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamówiłam ją mimo niepochlebnych opinii ... i skoro wygląda lepiej niż czarna (wg wczesniejszych opisów) to bedzie super ![]() niestety rozpierdzielił mi sie aparat, więc ewentulane zdjęcia moge zrobić tylko komórką .... miby 5mp, ale przy sztucznym świetle to robi kiepskie zdjącia ![]() może ktoś mnie wyprzedzi ... co do rozstepów .... jak byłam w ciąży z napiętym brzuchem, to widziałam tylko dwa i sie załamywałam, ale dopiero jak bąbel postanowił wyjśc na świat i brzuch już nie był taki napięty to dopiero zobaczyłam ile tego jest ![]() ![]() moja mama ma baaaaaardzo dużo po dwóch ciążach i ja w okresie dojrzewania też się kilku nabawiłam na nogach, więc starałam sie smarować specyfikamy stworzonymi dla kobiet w ciązy na właśnie ten 'problem', no i jak widać - jak ktoś ma predyspozycje to pozamiatane ![]() ale trilaserem to bym się ciężarnego brzucha nie odważyła smarowac ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-01-05 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
Wg mnie oba są fajne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
dziekuje za opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się jeszcze czemu Heidi mi się nie podoba. Akurat jak oglądałam, to ktoś ją zostawił otwartą i bardzo ciężko zamek chodził, nie chciał wskoczyć w kolejne ząbki.
W Yoko zamek też ciężko chodzi, ale dlatego, że jest bardzo sztywny. W Heidi zamek jest bardzo miękki, ma duże ząbki. Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2010-01-05 o 14:04 Powód: Porównanie z Yoko |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
Zastanawiam się czy u nas też będzie, jak w rosyjskiej 04'2010, taka zmieniająca kształt torba (biało-nebiesko-szara
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
hej wystawili mi juz kakturke z kaalogu 1 i jako produkt alternatywny kremy z gliceryna przychodza i znowu dostaje 15 katalogow starych. zeby tak nowe za darmo przysylali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Czy torebka Heidi ma wystarczająco długie rączki, żeby mozna było ją sobie zarzucić na ramię?
Czy wiecie, czy jest jakaś stronka na której można obejrzeć "Przegląd"- gazetka dla liderów sprzedaży? Z Wyjątkiem chomika "dark_despair"...
"Egoista - ten, który więcej dba o siebie niż o mnie." — Julian Tuwim Edytowane przez nocandy Czas edycji: 2010-01-05 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O który przegląd ci chodzi? 01?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
UWAGA UWAGA
![]() pisałam wczoraj meila odnośnie listy zwycięzców w strefie ![]() dostałam odpowiedź że w ciągu 2 dni roboczych lista zostanie zaktualizowana:P zobaczymy hihih;P |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Na chomiku "dark_despair" umieszczony jest Przegląd do numeru 17, chciałam sobie przejrzeć kolejne numery.
Musze się uczyć na egzamin i robie wszystko, żeby tego nie robić i tak mi się przypomniało o tych Przeglądach... Jeśli znasz jakiś link gdzie mogę je znaleść to będę ci wdzięczna ![]() uwolnicie mnie na chwilkę od audytu ![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
no to czekamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ktoś jeszcze potwierdza brak tej pianki? a szalik Dirk to jeszcze brak z k17 prawda? bo w k01 go nie widzę....
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wreszcie! Bo jak pisałam do nich jakis miesiac temu to odpisali, że zostanie to przekazane do działu marketingu...^^ |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
ja też czekam na rozwiązanie niecierpliwie
![]() ![]() a propos krzyżówek to nie było krzyżówki nr 48 tylko 47 i od razu 49 czy mi się coś pomieszało ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
z tego co pamietam to były
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Głupia moda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.