|
|
#151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
Cytat:
Cytat:
Dziękuje
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy ma ktoś porównanie do tych błyszczyków w małych tubkach, które były jakiś czas temu (były wtedy kolory m.in: Golden Splendor, Cotton Candy) nazwy niestety nie pamiętam
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam dzisiaj identyczna torebke jak ta heidi tyle ze w srodku miała przegródke i jakaś taka solidniejsza a cena 28 zł
(heidi widziałam na żywo i macałam więc mam porównanie) BK te torby avonowe to jakościowo badziewne są a ceny stanowczo za wysokie
|
|
|
|
#154 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny w Nowym Roku i nowym wątku
Co do katalogu 01 to nie mam żadnych braków z czego bardzo się cieszę bo jeszcze przed świętami to nie było za wesoło P.S. A ma może któraś z was torebkę Daisy-May? Bo czytałam wcześniejsze opinie o niej ale chciałam zobaczyć zdjęcia bo mam chrapke na nią, ale dopiero kupie ją w katalogu 03 bo teraz kasy brak |
|
|
|
#155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale coś na pewno widać![]() ![]() ja tez jak zobaczylam tą torebke na katalogowym pluję sobie w brodę ![]() [/QUOTE] będą chyba jeszcze w katalogu 03
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
INTENS.NAW.KR/RAK/GLICERYN. brak w magazynie
ale przyjdzie INTENS.NAW.KR/RAK/GLICER.V2 produkt alternatywny PORTFEL ELLEN BRAZOWY NIE MA
Edytowane przez kasiamagda23 Czas edycji: 2010-01-05 o 11:55 |
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
aaa głupia Ania głupia Ania :P nastepnym razem bede wiedziala że jak cos mi sie podoba to brac od razu :P torebka w sam raz dla mnie taka duuuuzia :P postanowilam brac wszystkie nowosci zapachowe ktore pojawiaja sie w demo teraz aromadisiac , w drugim katalogu magic i nowe ungaro, dalej nowa pur blanca ale bede pachniała :P a TŻ mnie zabije :P
|
|
|
|
#158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież jak leżą otwarte to tracą swój pierwotny zapach.Paczkę dostałam dzisiaj wyjatkowo bardzo wcześnie, bo Pan stwierdził,że tak mało paczek dawno nie miał. Wreszcie w paczce wszystko jest, tylko jeden żel cały zamarznięty, ale na szczęście to dla mnie, to jakoś to przełknę.( no nie dosłownie). Chciałam pomału wycofywać się z Avonu ,bo po problemach grudniowych mam już go dość, ale po kilkunastu latach nie tak łatwo uciec od klientek. Ale zapału u mnie brak.
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wiadomo że może któryś sie komuś sprezentuje
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak byłam w ciąży z pierwszym, to rozstępy pojawiły się na piersiach, przy drugim na biodrach, przy trzecim na łydkach (tak - bardzo puchły mi nogi ), a przy czwartym nigdzie się nie pojawiły. Nie wiem od czego to zależy, ale słyszałam, że hormony i geny również wchodzą w grę.Poza tym witam wszystkich w nowym wątku
|
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
a jak uwazacie, ktory kolor Heidi jest ladniejszy?
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam ją mimo niepochlebnych opinii ... i skoro wygląda lepiej niż czarna (wg wczesniejszych opisów) to bedzie super niestety rozpierdzielił mi sie aparat, więc ewentulane zdjęcia moge zrobić tylko komórką .... miby 5mp, ale przy sztucznym świetle to robi kiepskie zdjącia ![]() może ktoś mnie wyprzedzi ... co do rozstepów .... jak byłam w ciąży z napiętym brzuchem, to widziałam tylko dwa i sie załamywałam, ale dopiero jak bąbel postanowił wyjśc na świat i brzuch już nie był taki napięty to dopiero zobaczyłam ile tego jest ![]() moja mama ma baaaaaardzo dużo po dwóch ciążach i ja w okresie dojrzewania też się kilku nabawiłam na nogach, więc starałam sie smarować specyfikamy stworzonymi dla kobiet w ciązy na właśnie ten 'problem', no i jak widać - jak ktoś ma predyspozycje to pozamiatane ![]() ale trilaserem to bym się ciężarnego brzucha nie odważyła smarowac
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-01-05 o 14:47 |
|
|
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
Wg mnie oba są fajne
Nawet czerwony mi się bardziej podobał Oglądałam we wrocławskim coku właśnie czerwoną. Zwyciężył jednak rozsądek hehe W końcu stwierdziłam, że czarna to czarna - sprawdzi się w każdej sytuacji Nie wiem też skąd tyle kiepskich opinii na temat Heidi... Co do jakości, to okaże się w praniu, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że najbardziej narażone na "usterki" są jej rączki Pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za opinie
mam nadzieje, ze tylko raczki sie nie przetra jak np w Donatelli ;/
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się jeszcze czemu Heidi mi się nie podoba. Akurat jak oglądałam, to ktoś ją zostawił otwartą i bardzo ciężko zamek chodził, nie chciał wskoczyć w kolejne ząbki.
W Yoko zamek też ciężko chodzi, ale dlatego, że jest bardzo sztywny. W Heidi zamek jest bardzo miękki, ma duże ząbki. Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2010-01-05 o 15:04 Powód: Porównanie z Yoko |
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Zastanawiam się czy u nas też będzie, jak w rosyjskiej 04'2010, taka zmieniająca kształt torba (biało-nebiesko-szara
![]() ). Ładne kolory i wydaje się być bardzo praktyczna Może jakaś szczęśliwa posiadaczka czwórki uchyli rąbka tajemnicy czy to cudeńko będzie i u NAS? |
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
hej wystawili mi juz kakturke z kaalogu 1 i jako produkt alternatywny kremy z gliceryna przychodza i znowu dostaje 15 katalogow starych. zeby tak nowe za darmo przysylali
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Czy torebka Heidi ma wystarczająco długie rączki, żeby mozna było ją sobie zarzucić na ramię?
Czy wiecie, czy jest jakaś stronka na której można obejrzeć "Przegląd"- gazetka dla liderów sprzedaży? Z Wyjątkiem chomika "dark_despair"...
"Egoista - ten, który więcej dba o siebie niż o mnie." — Julian Tuwim Edytowane przez nocandy Czas edycji: 2010-01-05 o 15:25 |
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O który przegląd ci chodzi? 01?? |
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA UWAGA
pisałam wczoraj meila odnośnie listy zwycięzców w strefie dostałam odpowiedź że w ciągu 2 dni roboczych lista zostanie zaktualizowana:P zobaczymy hihih;P |
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Na chomiku "dark_despair" umieszczony jest Przegląd do numeru 17, chciałam sobie przejrzeć kolejne numery.
Musze się uczyć na egzamin i robie wszystko, żeby tego nie robić i tak mi się przypomniało o tych Przeglądach... Jeśli znasz jakiś link gdzie mogę je znaleść to będę ci wdzięczna uwolnicie mnie na chwilkę od audytu
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
no to czekamy
|
|
|
|
#175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ktoś jeszcze potwierdza brak tej pianki? a szalik Dirk to jeszcze brak z k17 prawda? bo w k01 go nie widzę....
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wreszcie! Bo jak pisałam do nich jakis miesiac temu to odpisali, że zostanie to przekazane do działu marketingu...^^ |
|
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też czekam na rozwiązanie niecierpliwie
![]() a propos krzyżówek to nie było krzyżówki nr 48 tylko 47 i od razu 49 czy mi się coś pomieszało
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co pamietam to były
|
|
|
|
#180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Głupia moda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

Przecież jak leżą otwarte to tracą swój pierwotny zapach.
,a na przykład leżałam na sali z pewną Dorota i była w ciąży z 8 dzieckiem i nie miała ani jednego ,mówiła że nie smarowała się niczym specjalnym tylko jakąś oliwka dla dzieci .Następnym przykładem jest moja bratowa ,która urodziła 5 dzieci i nie smarowała swojego brzuszka niczym ,a ma brzuszek taki że niejedna nastolatka czy dwudziestolatka by jej pozazdrościła .