2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 16:10   #2071
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomożecie mi? Muszę zrobić prezentację o komunikacji niewerbalnej w stosunkach damsko-męskich. I sobie wymyśliliśmy jakieś tam etapy związków i fragmenty filmów. Tyle, że do każdego etapu musi być jakiś fragment piosenki wprowadzającej. Mi się trafiła tzw. codzienność i nie wiem co do tego może pasować
Nie wiem dokładnie o co kaman ale może "Ale to już było" Rodowiczki ?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 16:11   #2072
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Dziewczyny, pomożecie mi? Muszę zrobić prezentację o komunikacji niewerbalnej w stosunkach damsko-męskich. I sobie wymyśliliśmy jakieś tam etapy związków i fragmenty filmów. Tyle, że do każdego etapu musi być jakiś fragment piosenki wprowadzającej. Mi się trafiła tzw. codzienność i nie wiem co do tego może pasować
a to takie Znamy sie tylko z widzenia?Jest taka piosenka, chyba i sie nie przyśniła

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
O nie! To że już raz robiłam kurs i mi nie wyszło bo się bałam wsiadać do samochodu i to że ogólnie mam kiepską koordynację ręka-noga-oko to jeszcze nic nie znaczy!

Black, Remmi i inne warszawianki nie martwcie się - będę ostrzegać kiedy będę miała jazdy
o JEZUSIE!!!! Jest aż tak źle?Oby nie wysłali Tżta wo Wawy na szkolenie, bo ja tu z nerwów oszaleję
Stary 2010-01-05, 16:19   #2073
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
n
niee nie miałam wyjątkowo

Wląsnie moje kochanie mi zrobiło fw maila od jakiejś agentki, którą mu poleciła koleżanka i babka przysłala na oferty do kilkunastu mieszkań!!!WOWNareszcie ktoś konkretny, bo Ci dotychczasowi pośrednicy to jakieś ofiary losu były
a może zapomniałaś i miałaś?

oby wpadło Wam super mieszkanko ! jeśli ktoś zna się na rzeczy to już jest dobrze,coś czuję ,że znajdziecie to mieszkanie szybciej niż myślisz
Cytat:
Edyta Geppert - Jutro, zawsze będzie jutro

Cytat:
my mieliśmy dokładnie tak samo jak po północy sobie składaliśmy życzonka z lampka szampana:love :Ostatnio często tżcik mi mowi takie miłe rzeczy i mnie tuli, widzę, że on się straszine cieszy na ten nasz ślub i wspólne życie i to jest strasznie miłe

Jeju jedno mieszkanie wyslane przez ta babke jest za***iste!Az się boję, że to będzie niewypałAle jeszcze wszystkich nie przejrzalam Za to juz trafiło mi sie jedno, ktore ogladalismy.
no to my mamy bardzo podobnie, jesteśmy dla siebie tacy cudowni jakoś tak na wzajem,mało co nas denerwuje i w ogóle,jakoś tak spokojnie podchodzimy do wielu rzeczy,cieszymy się jak dzieci jak coś o ślubie naszym ktoś wspomni czy coś itd itd itd

czyli umawiacie się i jedziecie z tą panią oglądać to mieszkanko?

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2010-01-05 o 16:21
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 16:25   #2074
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
mój tren z sukni też ma 50 cm tylko,że ja go nie widziałam na swojej sukni i ciężko mi sobie wyobrazić jak wygląda suknia z takim krótkim trenem masz może foto swojej?
Cytat:
w ogóle wiesz co, to zdjęcie Twojej sukni które wkleiłaś mnie powaliło, przepiękna jest Chyba mało która suknia poza moją() mi sie tak spodobała na zdjęciuAle mi w tej Twojej i tak chyba było by źle, bo przez te ramiączka ona się nadaje dla wyższej osoby a ja mam tylko 164 cm, w sumie w obcasach mam ponad 170 cm to może by uszło.
Wklej jeszcze raz, bo sie chce napatrzyć a gapienie na moją juz mi sie znudziłoAle wiesz co strasznie zrabali to zdjęcie katalogowe, bo w ogóle nie widac na nim tych świecidełek, tak samo jak w mojej sukni.
Ja tez mam 164+5 cm obcas, a to byla suknia, ktora zdecydowanie najlepiej na mnie wygladalaNa katalogowym zdjeciu w ogole nie zwrocilam na nia uwagi, bo taka jakas brzydka na nim jest, a fuj Wrzucam zdjecia "zywych" lasek w tej sukni, napatrzcie sie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

mi tż nie mówi że ładnie wyglądam jak się umaluję kurdę... za to mówi mi to zupełnie w innych momentach- np jak tż teraz nocował u mnie to musiał wstać po godz 6 i jechać do pracy więc pomyślałam że zrobię mu przyjemność i zrobię mu kanapkę do pracy- wstalam, zawinęłam się w koc jak buka jakaś, ledwo co doszłam do lodówki, kanapkę to robiłam jednym okiem, potargana jak nie wiem co, zero makijażu, a tż wyszedł z łazienki i taaaak mnie mocno przytulił i mi mówi że śliczna jestem i tak dalej... kto zrozumie faceta
Jednym z wylumaczen moze byc, ze akurat zrobilas mu kanapke

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-05 o 16:26
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 16:29   #2075
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja tez mam 164+5 cm obcas, a to byla suknia, ktora zdecydowanie najlepiej na mnie wygladalaNa katalogowym zdjeciu w ogole nie zwrocilam na nia uwagi, bo taka jakas brzydka na nim jest, a fuj Wrzucam zdjecia "zywych" lasek w tej sukni, napatrzcie sie
ta suknia jest piękna!!! i serio ma 50 cm tren? wygląda dłuższy,tyle,że ja się nie znam
a można zapytać ile kosztowała?
Stary 2010-01-05, 16:34   #2076
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ta suknia jest piękna!!! i serio ma 50 cm tren? wygląda dłuższy,tyle,że ja się nie znam
a można zapytać ile kosztowała?
Na wszystkich ogloszeniach o sprzedazy pisza, ze to 50cm, ja nie mierzylam Kosztowala 3tys na wyprzedazy.
Stary 2010-01-05, 16:38   #2077
woda sodowa
Wtajemniczenie

Samcia, na przedostatnim zdjeciu masz ten welon 3.5m.

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-05 o 17:04
Stary 2010-01-05, 16:38   #2078
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
a to takie Znamy sie tylko z widzenia?Jest taka piosenka, chyba i sie nie przyśniła

o JEZUSIE!!!! Jest aż tak źle?Oby nie wysłali Tżta wo Wawy na szkolenie, bo ja tu z nerwów oszaleję
...a jedno o drugim nic nie wie...przez ulice szerokie jak rzekaaaaa...

no dobra dobra, aż takim ułomem nie jestem największym poroblemem będzie chyba strach przed samym jeżdżeniem

Cytat:
ekstra suknia niby prosta a ma w sobie taki pazur
A ja coś innego jeszcze na tych zdjęciach wyczaiłam. Fryzura i etola (czy jak to się nazywa) tej babki w drugim rzędzie A szczególnie fryzura
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 16:44   #2079
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

ekstra suknia niby prosta a ma w sobie taki pazur
A ja coś innego jeszcze na tych zdjęciach wyczaiłam. Fryzura i etola (czy jak to się nazywa) tej babki w drugim rzędzie A szczególnie fryzura
Myslalam, zeby po kosciele zalozyc woalke, etola mi nawet nie przyszla do glowy, ale jak zobaczylam to zdjecie to Fryzura boska, ja tez myslalam o czyms takim
Stary 2010-01-05, 17:01   #2080
szana
Zadomowienie

Cytat:
Na wszystkich ogloszeniach o sprzedazy pisza, ze to 50cm, ja nie mierzylam Kosztowala 3tys na wyprzedazy.
no to bardzo fajnie wygląda suknia śliczna! i cena bardzooo przystępna jak na taką suknię

lecę na kawę z mamą do potem papa
Stary 2010-01-05, 17:02   #2081
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

rany jak ta etola pięknie wygląda a do tej sukni to bombowo normalnie

Madzia mam nadzieję, że znalazłaś dziś ta swoja wymarzona sukienkę i zajrzysz do Nas wieczorem i będzie taaaaka radość
a jak nie to następnym razem najwyżej

ale dziś prowadziłyście ciekawy dialog dotyczący czystych butów i chodników... myślałam, że się posikam ze śmiechu w pracy ja proszę o częstsze tego typu rozmowy bo nawet nie wiecie jak sie Was fajnie czyta i to nie był sarkazm na serio

tez sie dziś zastanawiam czy sie za późno nie zapisałam do fryzjera, jestem na 11.00 ze dwie godziny tam spędzę potem makijaż ale w innym miejscu (co prawda bliziutko bo tylko z 5 min drogi) który potrwa co najmniej godzinę... i tak sie zastanawiałam czy pomiędzy fryzjerem a kosmetyczka nie zrobić sobie z pół godziny oddechu??? Bo od tych suszarek, lakierów to będę pewnie czerwona i zmachana czy nie??? Slub o 17.00

Centi
Ty chyba pytałaś o poradnie??? Tak mamy 3 spotkania, chyba ze pani nas po pierwszym wyrzuci to wtedy będzie ich więcej

i zostaną jedynie 2 spowiedzi i te wszystkie dokumenty z USC

Mariiasia
kurcze ale chamstwo wcale Ci się nie dziwie, że sie zdenerwowałaś, bo takich rzeczy sie nie robi... Twoja rodzina powinna wybrać Twoje wesele (jeśli by już mieli taki dylemat - bo wiadomo, ze to są koszty i nie wszystkich musi być stać żeby tydzień po tygodniu na wesela chodzić) ponieważ byliście pierwsi, a oni dopiero teraz sie decydują!!! Ale mam nadzieję, ze tak tylko teraz gadają i mama tego kuzyna przemówi im do rozsądku, ze to jednak nie fair

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2010-01-05 o 17:19
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 17:18   #2082
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a może zapomniałaś i miałaś?

oby wpadło Wam super mieszkanko ! jeśli ktoś zna się na rzeczy to już jest dobrze,coś czuję ,że znajdziecie to mieszkanie szybciej niż myślisz

no to my mamy bardzo podobnie, jesteśmy dla siebie tacy cudowni jakoś tak na wzajem,mało co nas denerwuje i w ogóle,jakoś tak spokojnie podchodzimy do wielu rzeczy,cieszymy się jak dzieci jak coś o ślubie naszym ktoś wspomni czy coś itd itd itd

czyli umawiacie się i jedziecie z tą panią oglądać to mieszkanko?
moze cos się ruszy z tymi mieszkaniamiPołowa tych ofert(a okazalo się, że było ich ze 40) to były takie mieszkania, które juz widziałam. Wysłałam tż i zobaczymy co on na nie powie, ale na razie mi kazał zrobic selekcję, bo on ama dużo pracy dzis i nie ma kiedy.W piątek tz ma wolne, więc pewnie cos umówi(obysmy tylko dotarli do Cartalii, bo chce miec z głowy zaproszenia)

Cytat:

Jednym z wylumaczen moze byc, ze akurat zrobilas mu kanapke
wlasnie kanapka to jest klucz
Piękna ta suknia Jestes chyba jeszcze bardziej walnięta ode mnie na pukncie sukni, bo masz więcej fot a myślałam, ze ja przoduję(zaraz za Tancią)
A ta laska w etolce
Cytat:
...a jedno o drugim nic nie wie...przez ulice szerokie jak rzekaaaaa...

no dobra dobra, aż takim ułomem nie jestem największym poroblemem będzie chyba strach przed samym jeżdżeniem
e tam przełamiesz sięMusisz byc dzielna

Cytat:
Myslalam, zeby po kosciele zalozyc woalke, etola mi nawet nie przyszla do glowy, ale jak zobaczylam to zdjecie to Fryzura boska, ja tez myslalam o czyms takim
O mi sie woalki niesamowicie podobająŚwietny pomysłA fryzura super!Wlasnie taki styl mi się strasznie podoba i tez szukam czegos takiego ala lata 30.-40.A jak nie znajde to będzie wysoko upiety kucyk
A przez ta etolke to az chce się mieć ślub jak jest chłodno

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-05 o 17:21
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 17:22   #2083
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

ale dziś prowadziłyście ciekawy dialog dotyczący czystych butów i chodników... myślałam, że się posikam ze śmiechu w pracy ja proszę o częstsze tego typu rozmowy bo nawet nie wiecie jak sie Was fajnie czyta i to nie był sarkazm na serio

Samoa w Vistuli i tym podobnych bylam ostatnimi czasy wiele razy poprostu mi sie nie podoba i juz ale jak Ty lubisz smokingi to smialo ubierz tak swojego TZa

mamy w koncu nasza wlasna slubna stronke
a teraz zmykam po TZa i na aero
adieu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 17:24   #2084
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
O mi sie woalki niesamowicie podobająŚwietny pomysłA fryzura super!Wlasnie taki styl mi się strasznie podoba i tez szukam czegos takiego ala lata 30.-40.A jak nie znajde to będzie wysoko upiety kucyk
A przez ta etolke to az chce się mieć ślub jak jest chłodno
do Twojej sukni też by świetnie taka fryzurka z woalka pasowała
chociaż ja Ciebie w woalce nie widzę, za bardzo roztrzepana jesteś i chyba jednak kucyk

Stary 2010-01-05, 17:24   #2085
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

co racja to racja, durne to byłoale chyba nie ja zaczęłamchociaz pewnie zaraz się okaże, że ja, bo Lain mi tu da linki do postów, strach sie bać
Stary 2010-01-05, 17:27   #2086
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
co racja to racja, durne to byłoale chyba nie ja zaczęłamchociaz pewnie zaraz się okaże, że ja, bo Lain mi tu da linki do postów, strach sie bać
normalnie umarłam przez to ostatnie zdanie
oj dziewczyny dziewczyny, nudno by tu bez Was było

Stary 2010-01-05, 17:27   #2087
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

Samoa w Vistuli i tym podobnych bylam ostatnimi czasy wiele razy poprostu mi sie nie podoba i juz ale jak Ty lubisz smokingi to smialo ubierz tak swojego TZa

a teraz zmykam po TZa i na aero
adieu
aaaa zwiariuję Ja Cię nie wysyłam do Vistuli, żebyś sie zakochała, padła na kolana macała szybę z płaczem tylko, żebys zobaczyła o co mi chodziNie musi Ci sie podobać, bo po co mi to, chciałam, żeby była jasnośc jak wyglada smoking o którym mówię
Łał a co macie na tej stronce?
Mi sie chyba niechce robic a nam by sie bardzo przydała
Stary 2010-01-05, 17:29   #2088
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Piękna ta suknia Jestes chyba jeszcze bardziej walnięta ode mnie na pukncie sukni, bo masz więcej fot a myślałam, ze ja przoduję(zaraz za Tancia)
Ja mam jeszce wiecej w Polszy na komputerze moich rodzicow

Cytat:
O mi sie wolaki niesamowicie podobająŚwietny pomysłA fryzura super!Wlasnie taki styl mi się strasznie podoba i tez szukam czegos takiego ala lata 30.-40.A jak nie znajde to będzie wysoko upiety kucyk
Juz znalazlam kwiatka do woalki, wydaje mi sie, ze ladnie by wygladal...

Cytat:
cześć

rany jak ta etola pięknie wygląda a do tej sukni to bombowo normalnie

Mysle, ze w sumie by mi sie przydala etola do kosciola, bo w maju jeszcze tak cieplo nie bedzie pewnie, ale to by wygladalo do z moim welonem, a juz zaplacilam za niego zaliczke...
Stary 2010-01-05, 17:31   #2089
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
do Twojej sukni też by świetnie taka fryzurka z woalka pasowała
chociaż ja Ciebie w woalce nie widzę, za bardzo roztrzepana jesteś i chyba jednak kucyk
Myślisz, że by pasowała? Bo ja bym chciała jakiegos ****ryka we włosach
Ale, że co - że trzepię głową?Obiecuje się opanować w dniu ślubuAle serio to jakbys zobaczyła jaka potrafie byc poważna i elegancja francja to bys pomyślała, ze to nie ja

Cytat:
normalnie umarłam przez to ostatnie zdanie
oj dziewczyny dziewczyny, nudno by tu bez Was było
musiałam, żeby bylo śmiesznieI żeby się Lain nie złosciła, chociaz kto wie jaki bedzie skutek, bo jej moje żarty przeciez nie śmiesząUps:hahaha :
Stary 2010-01-05, 17:31   #2090
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
co sie umieszcza na takiej stronce??? Liste prezentów, rozkład sali, miejsca, datę ślubu godzinę????
Hm... podziwiam ze Wam sie chciało ja za duży leniuch jestem na takie rzeczy

Stary 2010-01-05, 17:36   #2091
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Buu vco za dzien. Poszłam do fryzjera umowic sie na wrzesien to jutro bo ma urlop. Kosmetyczka mi odmówiła przyjscia do domu bo nie jest stad:/ Kuchara w przyszlym tygodniu w poniedzialek:/ katastyrofa...
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 17:37   #2092
metkaa
Zakorzenienie

czesc

ale smigacie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny na którą godzinę umówić się do fryzjera jeśli ślub jest na 16??
I następne pytanie czy będziecie mieć próbną fryzurę, jeśli tak to kiedy?
no własnie na która? tez mam slub na 16
wczoraj zapisalam sie do kosmetyczki na 12 a do fryzjera chyba na 10 sie zapisze,

szana zaproszenia ładne,

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja już nie wiem co myśleć. wszystko się układa przeciwko. przeciwko ślubowi znaczy się. w święta przyjechal kuzyn tżta i oświadczył rodzinie, że wziął ze swoją narzeczoną potajemny ślub cywilny mało tego, dziś się dowiedziałam, bo tżta mama nie chciała mi nic wcześniej powiedzieć, że zaplanowali kościelny i wesele na... zgadnijcie kiedy??!! 17 ku...wa września!!!!!!!!!! tydzień przed nami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ku..wa k...wa k....wa!!!!!!! chamstwo jak się patrzy! tż powiedział, że oni są zazdrośni, że my się pobieramy i że babcia tżta dała nam dom (bo namolny wujek o którym wam kiedyś pisałam, to właśnie ojciec tego kuzyna!!) i chcą teraz zrobić wszystko, żeby być w centrum uwagi i żeby nam wszystko zepsuć podobno matka tego kuzyna protestowała, że to nie wypada i że mają przenieść ślub na 2011, ale kto ich tam wie co zrobią, jak potrafili cywilny wziąć potajemnie:conf used:

boję się, że wszystko się posypie........... i że wyjdzie tak, że do nas wtedy nikt z rodziny tżta nie przyjdzie, bo raczej wątpię, żeby ktoś wydawał tyle kasy na dwa wesela w jednym miesiącu. a matka tżta jest na dodatek chrzestną tewgo kuzyna

łoszszsz kurde, bardzo nie ładnie z ich strony,

Cytat:
To jest zdecydowany plus winietek, ale zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony. Moja sasiadka np powiedziala mi, ze pewnie jej sie trafi "gorsze" miejsce jak ja bedziemy usadzac. Zwariowac idzie z tymi ludzmi
my nie myslelismy o winietkach ale po weselu mojego brata stwierdzam ze to bedzie bardzo dobry pomysl, a wiadomo ze nie wszystkim bedzie to odpowiadało,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 17:39   #2093
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Mysle, ze w sumie by mi sie przydala etola do kosciola, bo w maju jeszcze tak cieplo nie bedzie pewnie, ale to by wygladalo do z moim welonem, a juz zaplacilam za niego zaliczke...
wiesz z tym majem to może być różnie, ale wydaje mi się że jednak by Ci sie nie przydała przykryjesz sie welonem

Cytat:
Myślisz, że by pasowała? Bo ja bym chciała jakiegos ****ryka we włosach
Ale, że co - że trzepię głową?Obiecuje się opanować w dniu ślubuAle serio to jakbys zobaczyła jaka potrafie byc poważna i elegancja francja to bys pomyślała, ze to nie ja
myślę, ze tak... ale Ciebie w tym nie widzę jakoś masz za słodka buźkę (nie licząc tego zabójczego czasami spojrzenia) do takiej fryzury i woalki, dlatego jak kiedyś wspomniałaś o kucyku tak jakoś mi do tej pory ten kucyk pasuje do Ciebie... ale może też dlatego, że nigdy Cie nie widziałam w żadnym takim koku, upięciu (chyba czas najwyższy to nadrobić ) i wydajesz mi sie ograniczona do kucyka jedynie

a co do podkreślonego to tak na bank pomyślałam, ze głową trzepiesz

Stary 2010-01-05, 17:49   #2094
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jeszce wiecej w Polszy na komputerze moich rodzicow

Juz znalazlam kwiatka do woalki, wydaje mi sie, ze ladnie by wygladal...

o matko kobieto to chyba obsesjaAle uff myślałam, że ze mna jest źle
Ale wiesz co, zapisałam te zdjęcia tej woalki boska jest Wlasnie nie chciałam żeby było tak łyso na głowie i uratowałaś mi życie:h ahaha:
A ten kwiatuszek jest superSkąd go masz?A skąd weźmiesz ta siateczkę?Opowiadaj bo ja tez chcę
A co welonu i etoli to nie wygląda źle, tylko że wg mnie futerko nie pasuje w maju, bo juz jest ciepło, bardziej na jesień/zime i wczesną wiosnę wg mnie. Chociaz gdybym zobaczyła taką PM to by mi sie podobałoAle welon trzeba pokazac, w końcu tylko do koscioła jest
Ale będziesz ślicznie wyglądać, ten Twój James normalnie zaniemówi i w migowym przysięge powie

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
myślę, ze tak... ale Ciebie w tym nie widzę jakoś masz za słodka buźkę (nie licząc tego zabójczego czasami spojrzenia) do takiej fryzury i woalki, dlatego jak kiedyś wspomniałaś o kucyku tak jakoś mi do tej pory ten kucyk pasuje do Ciebie... ale może też dlatego, że nigdy Cie nie widziałam w żadnym takim koku, upięciu (chyba czas najwyższy to nadrobić ) i wydajesz mi sie ograniczona do kucyka jedynie
ej ale popatrz na mój ryjek i się zastanów jeszcze raz czy jestem ograniczonaZrobie koka na próbnej fryzurce i pokaże fotki
Swoja droga własnie weszłam na picase, bo mnie olśnilo, ze zapomniałam wysłac linka przyjaciółce i widze jaką popularnośc mają które zdjęcia - nie rozumiem, dlaczego tak mało osób ogladało balonikiAha no i ja nie chce słodkiej buźki jak u 4-latki(nie moge powiedzieć, ze u 13-latki, bo dzisiejsze 13-latki wygladaja starzej ode mnie) ja chce woalkowa buzię
A teraz Ci dowalę - a Ty jestes ograniczona do diademu KSIĘŻNICZKOO!Boli , co?
Stary 2010-01-05, 17:50   #2095
asiulek1705
Wtajemniczenie

woda sodowa suknia jest cudna Pierwsze słowo jakie mi się nasunęło na jej widok to "zjawiskowa" A chyba figurkę trzeba mieć do niej nienaganną?
A tak w ogóle to cześć wszystkim
Stary 2010-01-05, 18:05   #2096
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
my nie myslelismy o winietkach ale po weselu mojego brata stwierdzam ze to bedzie bardzo dobry pomysl, a wiadomo ze nie wszystkim bedzie to odpowiadało,
Jak mnie nie zjada za winietki, to pewnie za suknie, na ktorej punkcie (tak, potwierdzam)mam obsesje
Cytat:
przykryjesz sie welonem
Takie jest wlasnie zalozenie.
Cytat:
o matko kobieto to chyba obsesjaAle uff myślałam, że ze mna jest źle
Ale wiesz co, zapisałam te zdjęcia tej woalki boska jest Wlasnie nie chciałam żeby było tak łyso na głowie i uratowałaś mi życie:h ahaha:
A ten kwiatuszek jest superSkąd go masz?A skąd weźmiesz ta siateczkę?Opowiadaj bo ja tez chcę
Co do obsesji, to jw A zycia nie uratowalam, najwyzej slubny image Kwiatek jest na etsy, przejrzyj sobie ten link bo jest mnostwo ciekawych ozdob na glowe http://www.etsy.com/search_results.p...egory=weddings. Te siateczke mozna chyba dostac na pakamerze i jeszcze na tej stronie http://www.martarudiak.com/woalki.html
Cytat:
Ale będziesz ślicznie wyglądać, ten Twój James normalnie zaniemówi i w migowym przysięge powie
Ale mi przyslodzilasJa tam sie modle, zeby z kosciola nie uciekl, jak takiego paszczaka zobaczy
Stary 2010-01-05, 18:12   #2097
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jejjjjj jaka piękna suknia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! normalnie wielkie WOW!!! a ta etola mmmmm ale tobie w maju nie będzie pasowała bo maj to już za ciepły miesiąc na futra i takie inne

Cytat:
Samcia, na przedostatnim zdjeciu masz ten welon 3.5m.
o losie- ale długaśny- ale jeśli Samcia nie zaplącze się w niego w samochodzie i nie runie przed Kościołem zawinięta w niego jak mumia to będzie ładnie

Cytat:

tez sie dziś zastanawiam czy sie za późno nie zapisałam do fryzjera, jestem na 11.00 ze dwie godziny tam spędzę potem makijaż ale w innym miejscu (co prawda bliziutko bo tylko z 5 min drogi) który potrwa co najmniej godzinę... i tak sie zastanawiałam czy pomiędzy fryzjerem a kosmetyczka nie zrobić sobie z pół godziny oddechu??? Bo od tych suszarek, lakierów to będę pewnie czerwona i zmachana czy nie??? Slub o 17.00

teoretycznie możesz sobie zrobić półgodzinną przerwę między fryzjerem a kosmetyczką, ale jeśli masz możliwość powrotu na te pół godziny do domu, bo jak masz się szwędać po mieście ze ślubną fryzurą to już lepiej idź ochłonąć do kosmetyczki

Cytat:
Piękna ta suknia Jestes chyba jeszcze bardziej walnięta ode mnie na pukncie sukni, bo masz więcej fot a myślałam, ze ja przoduję(zaraz za Tancią)
oooo nie- odkąd miałam formata na kompie to nie mam już zdjęć mojej sukni- aby mam fotki na sobie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 18:15   #2098
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
Aaś, będziemy uważać
Dowiedziałam się, że mam wyjazd służbowy na 3 dni w przyszłym tygodniu. Nie uśmiecha mi się jechać =( Ale 'chyba' będę musiała..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 18:15   #2099
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
woda sodowa suknia jest cudna Pierwsze słowo jakie mi się nasunęło na jej widok to "zjawiskowa" A chyba figurkę trzeba mieć do niej nienaganną?
A tak w ogóle to cześć wszystkim
Sie nie chwale, ale przy przymiarkach poprosilam, zeby mi zwezili na biodrach, bo chcialam jeszcze bardziej dopasowana, jedyny problem mam z gora, chyba bede musiala wlozyc filety z kurczaka w stanik
Stary 2010-01-05, 18:17   #2100
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Sie nie chwale, ale przy przymiarkach poprosilam, zeby mi zwezili na biodrach, bo chcialam jeszcze bardziej dopasowana, jedyny problem mam z gora, chyba bede musiala wlozyc filety z kurczaka w stanik
E to zapewne laseczka z Ciebie Co do góry, to witam w klubie mam takie same problemy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości