|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Sukienka juz sie chwalilam
jest tu: #967 nie wiem tylko jeszcze jakie dodatki do niej, no i jaki ostatecznie bedzie garnitur TZ'ta, w sobote przyjezdza tesciowa i bedziemy cos szukac takze zobaczymy
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładna jest, a Ty ladnie w niej się prezentujesz ![]() Kurcze, w szoku jestem, że już wybieracie garnitur Ja najchętniej bym wybierała garnitur tylko z Teżetem, ale jego matka też koniecznie chce jechać
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
słuchajcie my już wybraliśmy garnitur i wszystko bomba, tymczasem teściowa mówi "ok kupcie ten jak wam się podoba" po czym dodaje "a może jeszce tu się przejedziemy , zobaczymy, tam chwalą te garnitury". więc co do znaczy że kupujemy ten co już przymierzaliśmy i jesteśmy na niego zdecydowani czy może inny ...
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wymyślila nawet, że brązowy niech sobie będzie ewentualnie do kościoła, a ona i tak będzie kazała uszyć drugi, czarny, i w tego to właśnie mój Teżet ma się przebrać podczas wesela Głupie babsko!!! Na szczęście Teżet też nie chce słyszeć o czarnym Ale przeraża mnie myśl wyboru garnituru z teściową
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
no ty ją i będzie po problemie na caałe życie upss
|
|
|
|
#1086 |
|
Raczkowanie
|
Forget me
Radze Ci porozmawiaj ze swoim TZ przed ślubem o przyszłej teściowej.Wytyczcie granice jej macek,bo będzie się wtracac przez cale zycie.Teraz o garnitur a potem co masz gotować,jak dzieci chowac,na co wydawać pieniądze. Juz teraz niech TZ da jej do zrozumienia ze nie ona decyduje.Takie babsko moze umilić zycie!!!!!!!!! Edytowane przez Kori Czas edycji: 2010-01-05 o 18:39 |
|
|
|
#1087 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#1088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hehe czasami najchętniej bym to naprawdę zrobiła
Bo działa mi na nerwy ostro Cytat:
Dopiero, jak jego mama wymyśliła, że przed ślubem postawi mojemu Teżetowi dom, żeby po rozwodzie dom był jego, a ja żebym nie miała do niego prawa zrozumiał, że to co wyczynia jego matka to już przegięcie ![]() Od tamtej pory zaczął się ze mną liczyć i wszystko ustalamy razem Ja się cieszę, ale teściowa mnie za to nie cierpi!!! Do tego jeszcze nic jej się nie podoba Sposób zaręczyn, wybrany fotograf, kamerzysta, sala, kościół itd. Garnitur też chce inny, w listę gości chce ingerować ![]() Nawet nie wiesz jakiego nam wstydu narobiła, jak kazała nam wstać i oficjalnie zaprosić na ślub rodzinę, która była u Teżeta na obiedzie, a my tej rodziny w ogóle nie mieliśmy na liście gości Najlepsze, że nawet dla nich miejsca nie mamy już bo listę ustaliliśmy i zamknęliśmy. Możemy zaprosić max 85 osób i tyle też mamy na liście, ale ona tego nie rozumie ![]() Cieszyć może tylko to, że Teżet w końcu przyznał mi rację co do jego matki. Bo powiem Wam, że cholernie ciężko jest, kiedy facet bardziej martwi się co powie mama, niż co powie przyszła żona ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
Ja jestem biała, jak mąka Może lepiej brzmi "biała czekolada" I przed ślubem będę musiała odwiedzić kilka razy solarium, bo inaczej zleję się ze sukienką
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
Forget-me
Naprawdę współczuje.Nie mysl ze ja chce Cie pouczać ,bron Boze.Mam 35 lat i tyle przeszlam z rodzinka mojego partnera ze ksiazke by napisal.Teraz po 15 latach bierzemy slub i mojego partnera rodziny nie bedzie.Na szczescie.Ale doszlo do tego ze mój TZ nie chce się z nimi widywać ,tak mnie gnębili ze sam juz to dostrzegl i powiedział dosc. Wiec gdy czytam Twoje perypetie to az mnie szlak trafia ,bo ja sama takie cyrki przezylam. Musisz na samym poczatku zrobic dystans miedzy Twoja tesciowa a, Toba-naprawdę .Czasami się trafia bardzo fajne rodziny ale Twoja teściowa nie zapowiada się najlepiej. |
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie moge narzekać bo mam bardzo fajna tesciowa i mamy fajny kontakt, ciagle latamy razem na zakupy bardzo lubi ze mna chodzic bo zawsze jej cos fajnego wynajde
tesciu oczywiscie tez spoko ale z nim po sklepach nie chadzam![]() strasznie mi przykro, ze macie takie przejscia ze swoimi tesciowymi, no ale charakteru czlowieka nie da sie zmienic jak sie urodzil wredny to taki juz pozostanie
|
#1091 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1258B oto moja wymarzona
|
|
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
My wstępnie planowaliśmy uroczystość na sierpień i już mamy garnitur
Kupiliśmy na wyprzedaży i z 1500 zł zeszliśmy do 600 !!
|
|
|
|
#1094 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teściową będę miała koszmarną i wiem, że będzie chciała się we wszystko wpieprzać Teściu jest naprawdę świetny, zabawny i w ogóle Najbardziej mnie boli w tym wszystkim to, że jeszcze nie wzięliśmy ślubu, a ona już planuje, co będzie kogo po rozwodzie ![]() Na szczęście Teżet w końcu cosik zauważył, bo było kiepsko Nawet sobie nie wyobrażacie ile razy my się kłociliśmy o jego matkę!!! Kiedyś o mało co się przez nią nie rozstaliśmy ![]() Najgorsze jest to, że mój Teżet jest czasami tak rozbity, że szok. A jego matka jak jej cosik nie idzie po myśli to odrazu się obraża, a jak zauważy, że Teżet nie ustępuje to wtedy zaczyna brać go na litość i płacze i manetuje Już teraz mam z teściową ograniczony kontakt. Widujemy się tylko na spotkaniach rodzinnych typu imieniny, czy święta i raz na dwa- trzy miesiące idziemy do nich na kawę. Więc za często tam nie bywam, ale już sama świadomość wyjazdu do teściowej powoduje u mnie dziwny lęk Powiedziałam już Teżetowi, że po ślubie to się napewno nie zmieni, ona nie chce widywać mnie, a ja jej.Przypuszczam jednak, że życ nam nie da i wiecznie będzie wydzwaniać i kazać Teżetowi do siebie przyjechać ![]() Czasami mam ochotę ją zabić I tak mnie wkurza, jak ona się do Teżeta odnosi, facet ma 30 lat, a ona go wyzywa i karci jak małego chłopca Czasami nawet mam wrażenie, że Teżet się jej boi ![]() Nóż w kieszeni mi się otwiera na samą myśl ![]() Cytat:
Też bym chciała mieć normalną teściową, ale na to się nie zanosi niestety. Wiem, zepo ślubie będzie jeszcze gorzej Cytat:
![]() Cytat:
Wszystko kupować "na raz" to rzeczywiście jest spory wydatek
|
|
#1095 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A coś mi się zablokowało z wielocytowaniem...albo nie umiem :/ Butki na żywo identyczne jak te co zamawiałam-rozmiar też dobry-zawsze można zadzwonić i skonsultować,a jak mimo to nie będą pasować,to odsyłamy i wymieniamy na inny rozmiar-naprawdę polecam białebuty,bo obsługa miła i nie robią problemów z wymianą. |
||
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez neta troszkę się obawiam zamawiać, bo jak nie będzie pasować cosik, a butów zwrócić nie będę mogła, to wtedy będzie problem
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Forget_me;16245830]Hehe pewnie, że nie rpoblem
![]() Tylko zdziwiłam się, że na to, co się pisze do Ciebie nie odpisujesz, ale komentujesz wszystkie stare wątki ![]() Pokażesz tą suknię jeszcze raz? ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Jasne,ze pokażę-bardzo chętnie ![]() Suknia była kupiona od kogoś,więc trochę ją przyrobię - dekolt (może amerykański?) |
|
|
|
#1098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może sensowna krwacowa uszyje Ci taką za powiedzmy połowę ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Dzięki wielkie-starałam się
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi tu głowie o kolor bordowy Wcześniej byłam nastawiona anty do koloru bordowego przy sukience, ale kumpela się zdecydowała na bordowy pas z kokardą i wyglądało to naprawdę bardzo ładnie ![]() Osobiście jednak chyba bym nie zaryzykowała z bordem ![]() Jednak sukienka jest bardzo ładna
|
|
#1100 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybym dopiero miała wybierać chyba bym oszalała od ilości do wyboru. W 1 baaaaaaaaardzo podoba mi się dekolt ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() A jeżeli suknia kumpeli to ta,o której myślę-to b.ładna. Poniżej załączam prototypy (jak sądzę)-dokopałam się do info,że to mori lee (nie znam się na tym wogóle,bo mierzyłam tylko 4 suknie żeby potwierdzić czy to,co sobie wymyśliłam jest ok i to jeszcze w malutkim salonie krawcowej). Dzięki za opinię
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-01-06 o 10:43 |
||
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie wiem, gdzie kupowała suknię moja kumpela. Kiedyś przypadkowo znalazłam ją w necie, jak szukałam modelu dla siebie, ale nie pamiętam skąd była ![]() Ja w przyszłym tygodniu zamierzam wybrać się na mierzenie sukni I się już doczekać nie mogę normalnie
|
|
#1102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie czekają jeszcze przeróbki sukni u krawcowej (mama mojej druhny jest zawodową krawcową i szyje fajnie-co prawda nie wiem jak by było z suknią ślubną,ale sukienkę dla mnie jak byłam druhną, to uszyła boską ![]() Gorąco trzymam kciuki za Twoją suknię!! Powodzenia
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-01-06 o 11:06 |
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mne to wszystko jest na etapie wielkich poszukiwań, najpierw wielkie poszukiwania sukienki, a teraz krawcowej, która podejmie się szycia W przyszłym tygodniu zobaczymy, czy w końcu uda mi się znaleźć odpowiednią ![]() Te przygotowania są takie męczące, że szok normalnie!!! A to przecież chodzi tylko o jeden dzień
|
|
#1104 |
|
Raczkowanie
|
nie no suknia bardzo ładna. Ja przymierzałam czarni-białą mimo że miałam opory i niepotrzebnie bo bardzo ale to bardzo mi się podobała. Ale wybrałam inną. Dziś właśnie mam się wybrać do krawcowej z zapytaniem czy uszyje mi suknie. Zobaczymy.
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miło mij tam na co dzień może nie ubieram się zbyt oryginalnie i odważnie,ale co do sukni ślubnej,to chciałam mieć taką bardziej szałową ![]() Powodzenia życzę wszystkim poszukującym ! |
|
|
|
|
#1106 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
u mnie było dokładnie tak samo żadnej super pozytywne reakcji. wszystkie były tylko ładne. ale teraz się zakochałam w sukience ze zdjęcia, na szczęście przymierzałam taki fason, a nawet więcej już chciałam szyć dół z jednej i górę z drugiej tylko nie wiedziałam jak to będzie wyglądać i proszę znalazłam.
miałam iść dziś do krawcowej ale u nas strasznie sypie, a ja jestem chora więc chyba muszę poczekać aż przejdzie |
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
moja sukienka to Label z kolekci LaSposa, Madonna :)
szukalam czegos skromnego, w zadnym wypadku beza na kole, i to jest wlasnie ta jedyna. A to buciki. Slub w maju, bo nie wierzymy w przesady a maj to najpiekniejszy miesiac na slub, kiedy wszystko budzi sie do zycia:) Garnitur tez juz jest. Teraz tylko dodatki, fryzura i makijaz. Zastanawiam sie jeszcze nad welonem ale nie wiem czy welon nie przytloczy tej sukienki. Jak sadzicie? |
|
|
|
#1110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

jest tu: #

Dopiero, jak jego mama wymyśliła, że przed ślubem postawi mojemu Teżetowi dom, żeby po rozwodzie dom był jego, a ja żebym nie miała do niego prawa zrozumiał, że to co wyczynia jego matka to już przegięcie 

Powiedziałam już Teżetowi, że po ślubie to się napewno nie zmieni, ona nie chce widywać mnie, a ja jej.
Ja chyba jednak zdecyduję się na kupno w sklepie, nie ma to jak przymierzenie i zobaczenie "na nodze" jak będą wyglądać