|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Szkoda życia na kłótnie..i ciche dni..nie wiem jaki to jest sens nie odzywania się (jak to niektórzy praktykują) tygodniami...
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
|
#1502 | ||
|
Lena
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
my tez juz dosc długo mieszkamy ze sobą... ale jak na cos sie uprzemy.. to nie ma zmiłuj! Cytat:
nawt głupie pytanie studentów mnie dzis nawet nie dobiły...
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Udało mi sie nadrobićdzisiejszy dzień ufff.
hehedotta i buty i sukienka śliczne może skoro tej "super" kuzynce nic nie pasuje, to niech leci na wakacje w czasie Twojego ślubu heh. W każdej rodzinie musi się naleźć jakiś d.ebil. Najważniejsze, że wszyscy wiedzą jaka jesteś Ty i jaka jest ona i stoją za Tobą Co zazdrość potrafi zrobić z ludźmi zapytaj, może pożyczy Ci na poprawiny hehe. Pierre rene, bo my się nie znamy przecież A prtopoo schabowych - jak moi teściowie wrócili z wycieczki z Ziemii Świętej to na obiado kolację zrobiłam im właśnie schabow, odsmażane ziamniaki i ogórki kiszone ![]() Micia ja właśnie tez po tabl. i przy okazji sie przebadam Moje teściowa mówi, że ja to jestem ziemniaczana dziewczyna. Dla mnie dzień bez ziemniaka, to dzień stracony. dzisiaj były obiad udka, a co ja jadłam? Ziemniaki ze śmietaną mabi pokaż to swoje magiczne pudełko na przynęty ciekawi mnie jak wygląda z biżu ![]() bambusiek na pewno powie:jest dobrze, lepiej : Jenny miałaś prawo zdenerwowac się na Piotrka. Ale wybacz mu, biedak i tak się "wycierpiał". Grzesiek kiedyś też tak popił z oim ojcem, że pół nocy i pół dnia spędził w :wc: senira jasne, że Cię pamiętanmy 2010?? to szybko ![]() madziares miałam wczoraj to samo z wiażem kociak nice pierścionek ![]() ivona chyba większość ludzi ma takie postanowienie - ja też Na krostki w aptece nic ie dostałam. W jednej baba nie chciała mi sprzedać Zyrtecu bez rezepty a w drugiej była za duża kolejka ![]() cobra ładnie ACi waga leci w dół. Tyklo przez nie jedzenie po 19? to fajnie, chybateż się zastosuję hihi Ale chyba też się streslwałaś troche pracą co?? Bo od stresów też się chudnie. A oponkka, to chyba zejdzie od ćwiczeń raczej. Ostatniuo Grzesiek mówi "patrz jaka ta baba jest chuda, a też ma boczki, kobiety tak po prostu mają" ![]() A do mnie z Kielc. Tzn mam nadzieję, bo jescze nie wiedzą nawet o ślubie, bo nie było okazji im powiedzieć. Niedawno zmarł ojciec kumpla i głupio byłoby gadać z nim wtedy o weselu. hania mnie ciotka wpisała u księdza w kajet - ona tam "pracuje" w kancelarii, więcc sobie pozwoliła hehe. T'ai ![]() ![]() ![]() ona witaj ![]() No i wybrałam się do miasta i znów nic nie kupiłam. Albo inwentaryzacje, ale jakiś chłam poświąteczny został. A ze spodni to wszędzie tylko same rurki Nie mam szczęścia do zakupów.Idę coś zjeść i później biore się za pracę zaliczeniową z teori w nauce o komunikowaniu.
|
#1504 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym pewnie wybrała opcję tańszą, bo zawsze można coś ulepszyć w tym gorszym miejscu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znasz może jakieś pomysły jak temu zaradzić? Mam jeden, ale pogadam zaś z B. to może wymyślimy![]() Ja też, B. bliźniak
|
|
#1505 |
|
Raczkowanie
|
właśnie zaczęłam szukać pracy ale te ofert jakies takie nijakie albo ja jestem nijaka w żadne wymagania sie nie moge wstrzelic
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie spadam, bo idzie już B.
![]() Pozdrowienia od AinyN
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
|
|
#1508 | |
|
Lena
|
Cytat:
...................... dziewczyny mam pytanie... chciałabym zamówić sobie tv cyfrową.. i mam pytanie...czy jak zamówię jakiś zwestw, dekoder itd.. czy on jest przypisany do budynku, cxzy do właścieciela.. czy jak sie przeprowadzę, będę mogła na nowym miejscu bezproblemy przeinstalować o odbierać? bo jak pójdę zamawiać to nie chcę żeby gościu myślał że ja jakaś nawiedzona wariatka co nic nie wie?!
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miałyście może rajstopy biodrówki??
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Mustique ja nie pomogę, bo sie nie znam na tym.
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
Mustique mozesz sobie to zabrac gdzie tylko chcesz
a co do pracy to wiesz najlepiej nic nie robic a sporo zarobic nie no zartuje cos w zawodzie ale narazie to tylko swietlice wchodza w gre a niebardzo mi to pasuje
|
#1511 |
|
Lena
|
dzięki za odp. to jak będę mieć wolny weekand to pojadę do NS i zawrócę jakiemuś sprzedawcy głowę.. mam nadzieję że nikt mnie nie zrobi w balona... bo ja osttanio mam szczęście do takich ekspedentów!!!
tv cyfrowa mi sie przyda.. bo bardzo ostatnio źle odbiera u nas na wsi.. jak w tamtym roku wybudowali radar w okolicznej jednostce.. to czasami nawet wogóle nic nie ujrzę!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2010-01-05 o 18:51 |
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie się wszystkie podziały??
Uciekam
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nadrabiam Was powolutku,ale tak czytam co piszecie... My będziemy mieć wesele (bez poprawin) na 130-140 osów i tak licząc wszystko leciutko,łącznie z orkiestrą,ubraniami,obrąc zkami,fotografem,dekoracj ami itp. to lekką rączką wyjdzie 50 tys... ![]() Jakim cudem macie tak tanio??
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
ja też przyszłam powiedzieć dobranoc
strasznie mi net muli (nie wiem czy wina wizażu znowu czy neta) ale żeby się za bardzo nie zdenerwować to spadam buziaczki
|
#1515 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja też raczek Cytat:
ładne kalendarzyki ja mam taki pomarańczowy ale bez imienia teraz do pracy szukam bo nie mam i sie trace ![]() Cytat:
Cytat:
sama bylam odkad mialam 2 lata i bylo super ale to od przedszkolanek zalezy....Cytat:
koniec świata z tymi ludzmi...Cytat:
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
a P Koziorożec a co z nią?
|
|
|
|
#1517 |
|
Raczkowanie
|
U nas bedzie ok 120 os. i też wyjdzie około 50 tys. a nie liczylismy jeszcze 2 dnia niestety musi być bo u mnie to już właściwie taka tradycja w rodzinie że robi sie poprawiny wiec też jestem w szoku jak niektórym dziewczynom wychodzi duuuuuuuuużo taniej?
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Ona witaj
Piękne zaręczyny![]() A jaaa jestem Rybki, a TZ Panienka
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
jestem juz
![]() poplotkowalysmy sobie troszke ale to i tak za malo czasu, zeby wszystkie lata nadrobic, bo sporo sie nie widzialysmy ale bedzie w Lodzi do konca tygodnia wiec pewnie nie raz sie zobaczymy![]() teraz nadrabiam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
strasznie mi sie net zawiesza wiec niestety jestem zmuszona was pozegnac Dobranoc
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
a ja piję desperadosik na odstresowanie
![]() okazuje się że ma takie plecy że mu nie podskoczyszcoś mi źle przekazał a szef i tak go bronił a ja wyszłam dziś na durną trza się szybko ewakuować ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- a ja zmykam, jakaś zmęczona jestem dobranoc |
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Już tak zaczęłam liczyć i na pewno ponad 50tys.STRASZNE:/
|
#1523 |
|
Rozeznanie
|
Eh posprzeczałam się z TŻ. Ja to chyba lubię sobie problemy wymyślać. Zaczełam marudzić, że zostało mało czasu a my mamy tylko salę i że nie damy rady wszystkiego pozałatwiać. Na co TŻ wypalił z tekstem, że jak sie nie uda to najwyżej przesuniemy ślub o pół roku, a ja uznałam , że w takim razie mu na ślubie nie zależy i strzeliłam mega focha.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze sobie na facebooku
|
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
no i kurde nie mam wątpliwości że to nałóg bo WRÓCIŁAM ![]() co do znaków zodiaku to ja jestem strzelec a mój Tż wodnik i też nie wierzymy w horoskopy Cytat:
Cytat:
że tak powiem standard pudełka dostosowany do posiadanej biżu pokażę ale jutro bo dziś już babcia śpi i nie będę zapalac światła---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- kurde miałam już nie wracac myślami do tego tematu ale się nie da zaręczyny...i znów dumam nad tym kiedy to przypuszczalnie nastąpi wtedy mielibyśmy jeszcze cały rok na rozganizowanie własnego
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-05 o 20:24 |
||
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
No nic idę lepiej spać
Bo jutro do pracy to pewnie jutro też sie będę stresować Ale prasowanie zostawię na jutro... Trzymajcie kciuki za to żeby wszystko się poukładało![]() ma.ko no właśnie ja tez tak sobie myślę że to ze stresu. Ale te 2 kg mi zeszły dzięki nie jedzeniu po 19 A na boczki kupię sobie taki pas wibrujący:P kiedyś miała i super ujędrniał Tylko że zapomniałam go wyłączyć raz z prądu i sie przegrzał i spalił się ten cały "silniczek" |
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak robilam i zostalam poproszona o reke zupelnie z zaskoczenia i to jest najlepsze
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już nigdy nie zastosuję diety MŻ bo u mnie "mniej żryj" przerodziło się prawie w "nie żryj nic" ale to długa historia i nie będę Was zanudzac, teraz sięgam po inne środki (ale nie tak że nonstop tylko sporadycznie), niezdrowych rzeczy i tak nie jem bo mam to szczęście że nie lubię ale np. chipsy to żarłam nawet dziś z Wami pisząc piję zieloną herbatkę ale nie żeby schudnąc tylko dlatego że lubię, jak mi się zdarzy za dużo nażrec to piję czerwoną a jak zauważę że przybieram na wadze w szybki sposób (rzadko to ma miejsce bo moja waga jest raczej stabilna) to kupuję listek Chromu+ i po tym apetyt mi przechodzi w moim przypadku sprawdziła się też Linea a wspomagac warto się grejfrutami bo to bardzo zdrowe przy okazji a jak ktoś nie lubi to chociaż sok grejfrutowy---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- karolinusienka łatwo powiedziec... ja to wszystko wiem no ale to trudne
|
|
|
|
|
#1529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
każdemu może się zdarzyc ![]() ja też już do łóżka ide bo jakoś zimno... a poza tym lenia mam więc lepiej czasu nie marnować i chociaż się wyspać ![]() Dobranoc
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
dobra teraz to już zmykam podpatrzec problemy społeczne w Expresie reporterów DO JUTRA PA
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

hehe
może skoro tej "super" kuzynce nic nie pasuje, to niech leci na wakacje w czasie Twojego ślubu
heh. W każdej rodzinie musi się naleźć jakiś d.ebil. Najważniejsze, że wszyscy wiedzą jaka jesteś Ty i jaka jest ona i stoją za Tobą
Co zazdrość potrafi zrobić z ludźmi
zapytaj, może pożyczy Ci na poprawiny hehe. Pierre rene, bo my się nie znamy przecież
ładnie ACi waga leci w dół. Tyklo przez nie jedzenie po 19? to fajnie, chybateż się zastosuję 
Nie mam szczęścia do zakupów.
teraz podobno mamy robić na zmiany tzn tylko dniówki raz ja raz kumpela... i niby miałabym isc jutro ale jej gadam że jutro do nowej pracy idę, a ona idzie znowu w czwartek do nowej pracy (w to samo miejsce co ja) więc sie zamieniłyśmy... Tylko że ja w piątek mam lekarza
więc się chyba spóźnię... A ja nie chcę pracować w niedzielę

Perfect Housewife