Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 18:23   #1501
ona911
Rozeznanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Szkoda życia na kłótnie..i ciche dni..nie wiem jaki to jest sens nie odzywania się (jak to niektórzy praktykują) tygodniami...

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
ale mnie dzisiaj leniwiec dopadł w ogole nic mi sie nie chce robic moze to sprawka cisnienia
Bidulka..ja dzisiaj zwolniłam się wcześniej z pracy bo umierałam z bólu brzucha..a teraz siedzę w łóżeczku

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 18:25   #1502
Mustique
Lena

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
A co do kłótni.. my mieszkamy ze sobą już ponad 4 lata.. na prawdę rzadko się sprzeczamy..a nawet jeśli już to nie ma u nas cichych dni..za chwile dochodzimy do porozumienia i jest miło.. jednak najgorzej jest z kompromisami .. jesteśmy dwoma uparciuchami

my tez juz dosc długo mieszkamy ze sobą... ale jak na cos sie uprzemy.. to nie ma zmiłuj!

Cytat:
ale mnie dzisiaj leniwiec dopadł w ogole nic mi sie nie chce robic moze to sprawka cisnienia
a ja dzis mam wenę i siłe... i nie przeszkadzało mi ze stałam w korku 30 minut,,... i ze w pracy sajgon! nawt głupie pytanie studentów mnie dzis nawet nie dobiły...
Stary 2010-01-05, 18:26   #1503
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Witam. Udało mi sie nadrobićdzisiejszy dzień ufff. hehe

dotta i buty i sukienka śliczne może skoro tej "super" kuzynce nic nie pasuje, to niech leci na wakacje w czasie Twojego ślubu heh. W każdej rodzinie musi się naleźć jakiś d.ebil. Najważniejsze, że wszyscy wiedzą jaka jesteś Ty i jaka jest ona i stoją za Tobą Co zazdrość potrafi zrobić z ludźmi Po co ma tracić kasę na nową, skoro ta jest jeszcze dobra zapytaj, może pożyczy Ci na poprawiny hehe. Pierre rene, bo my się nie znamy przecież
A prtopoo schabowych - jak moi teściowie wrócili z wycieczki z Ziemii Świętej to na obiado kolację zrobiłam im właśnie schabow, odsmażane ziamniaki i ogórki kiszone zajadali się, aż im się uszy trzęsły

Micia ja właśnie tez po tabl. i przy okazji sie przebadam Moje teściowa mówi, że ja to jestem ziemniaczana dziewczyna. Dla mnie dzień bez ziemniaka, to dzień stracony. dzisiaj były obiad udka, a co ja jadłam? Ziemniaki ze śmietaną wczoraj pierogi ruskie (też przecież z ziemniakami), ajuro beda placki ziemniaczane

mabi pokaż to swoje magiczne pudełko na przynęty ciekawi mnie jak wygląda z biżu

bambusiek na pewno powie:jest dobrze, lepiej :

Jenny miałaś prawo zdenerwowac się na Piotrka. Ale wybacz mu, biedak i tak się "wycierpiał". Grzesiek kiedyś też tak popił z oim ojcem, że pół nocy i pół dnia spędził w :wc:

senira jasne, że Cię pamiętanmy 2010?? to szybko

madziares miałam wczoraj to samo z wiażem A coś sie stało, że do onkologa?

kociak nice pierścionek

ivona chyba większość ludzi ma takie postanowienie - ja też Na krostki w aptece nic ie dostałam. W jednej baba nie chciała mi sprzedać Zyrtecu bez rezepty a w drugiej była za duża kolejka

cobra ładnie ACi waga leci w dół. Tyklo przez nie jedzenie po 19? to fajnie, chybateż się zastosuję hihi Ale chyba też się streslwałaś troche pracą co?? Bo od stresów też się chudnie. A oponkka, to chyba zejdzie od ćwiczeń raczej. Ostatniuo Grzesiek mówi "patrz jaka ta baba jest chuda, a też ma boczki, kobiety tak po prostu mają" nie chciał mnie urazić i nie wiedział jak powiedzieć, że nie jestem sama z boczkami. Ale fakt, laska była połowę ze mnie a boczki miała
A do mnie z Kielc. Tzn mam nadzieję, bo jescze nie wiedzą nawet o ślubie, bo nie było okazji im powiedzieć. Niedawno zmarł ojciec kumpla i głupio byłoby gadać z nim wtedy o weselu.

hania mnie ciotka wpisała u księdza w kajet - ona tam "pracuje" w kancelarii, więcc sobie pozwoliła hehe.

T'ai

ona witaj

No i wybrałam się do miasta i znów nic nie kupiłam. Albo inwentaryzacje, ale jakiś chłam poświąteczny został. A ze spodni to wszędzie tylko same rurki Nie mam szczęścia do zakupów.
Idę coś zjeść i później biore się za pracę zaliczeniową z teori w nauce o komunikowaniu.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 18:30   #1504
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny ja to juz sama nie wiem co robic...mam mentlik starszny w glowie...bo robic wesele na sali ktora sie nam nie podoba i bedzie taniej czy tam gdzie mamy i gdzie sie nam podoba i wtedy na 150 a nie 180 osob i bedzie drozej...
To już kwestia Waszych możliwości finansowych, czy te 30 osób różnicy to konieczność czy równowaga ceny?
Ja bym pewnie wybrała opcję tańszą, bo zawsze można coś ulepszyć w tym gorszym miejscu

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
my w tej sali mamy wszystko oprocz alkoholu...wiec za sale na 180 osob wyszloby 36000 + orkiestra 3500+kamera 2000+ fotograf 1500+ nasze ubrania ok 3000+wodka ok 6000 = 52 tys....
Wow.... to jest mój max. budżet x 5...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tak dużo? liczy się 0,75 na parę mi wychodzi licząć:
180osób/2=90
90 par*35zł załóżmy=3150 a w drugi dzień to raczej nikt już nie pije u mnie i P. w rodzinie to w ogóle nikt nie pije jak zejdzie nam więcej niż 50% alko to idę na jasną górę na kolanach
3 mam za słowo

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Kuki teraz podobno mamy robić na zmiany tzn tylko dniówki raz ja raz kumpela... i niby miałabym isc jutro ale jej gadam że jutro do nowej pracy idę, a ona idzie znowu w czwartek do nowej pracy (w to samo miejsce co ja) więc sie zamieniłyśmy... Tylko że ja w piątek mam lekarza więc się chyba spóźnię... A ja nie chcę pracować w niedzielę Bo w sobotę idziemy na 18nastkę do kuzynki Dawida no i nie mam zamiaru szybko się stamtąd zabierać. A w ogóle co będzie jak ta nowa praca sie mi spodoba i będę chciała tam pracować i ta Kaśka też... Wtedy zostawimy hotel bez personelu na recepcji
Skoro w obecnej pracy jest taka kichoza, to wcale bym nie żałowała.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
proszę o mnie pomyśleć i trzymać kciuki żeby ktoś się odezwał bo wysyłam cv do 20 firm, które znalazłam

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Na tym wątku jestem nowa
Dostałam zaproszenie więc się przyłączam
Pozdrawiam
Witaj Piękne zaręczyny

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
zgode w sensie, ze on bedzie prowadzil ceremonię,,, i ze nie musimy sie martwic o godzine i date...
Nasz ksiądz, co nam będzie udzielał ślubu, to wie kiedy i nawet ostatnio mi powiedział ile zostało dni

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
bambusiek - mam biusty w zamrażarce mogę pożyczyć
My też się spotkaliśmy z tą opcją wg zużycia ale dla mnie to taka wątpliwa rzecz i daje duże pole manewru obsłudze/właścicielowi nie koniecznie na Waszą korzyść. Słyszałam trochę na ten temat.
No właśnie z tym (głównie alko), to się boję Znasz może jakieś pomysły jak temu zaradzić? Mam jeden, ale pogadam zaś z B. to może wymyślimy

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
ja już lwiątko jestem
Ja też, B. bliźniak
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 18:36   #1505
Milenka_86
Raczkowanie

właśnie zaczęłam szukać pracy ale te ofert jakies takie nijakie albo ja jestem nijaka w żadne wymagania sie nie moge wstrzelic

Milenka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 18:39   #1506
bambusiek
Zakorzenienie

Na razie spadam, bo idzie już B. Frytaski w piekarniku

Pozdrowienia od AinyN
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 18:41   #1507
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
właśnie zaczęłam szukać pracy ale te ofert jakies takie nijakie albo ja jestem nijaka w żadne wymagania sie nie moge wstrzelic
Głowa do góry. Na pewno znajdziesz coś, co bedzie Ci odpowiadało

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Na razie spadam, bo idzie już B. Frytaski w piekarniku

Pozdrowienia od AinyN
Nie kuć tymi frytkami. Ja właśnie pochłonęłąm pół litrowy kubek płatków z mlekiem nie mogę się ruszać

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 18:42   #1508
Mustique
Lena

Cytat:
a czego szukasz?

......................
dziewczyny mam pytanie... chciałabym zamówić sobie tv cyfrową.. i mam pytanie...czy jak zamówię jakiś zwestw, dekoder itd.. czy on jest przypisany do budynku, cxzy do właścieciela.. czy jak sie przeprowadzę, będę mogła na nowym miejscu bezproblemy przeinstalować o odbierać?

bo jak pójdę zamawiać to nie chcę żeby gościu myślał że ja jakaś nawiedzona wariatka co nic nie wie?!
Stary 2010-01-05, 18:44   #1509
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dziewczyny miałyście może rajstopy biodrówki??

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Mustique ja nie pomogę, bo sie nie znam na tym.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-01-05, 18:48   #1510
Milenka_86
Raczkowanie

Mustique mozesz sobie to zabrac gdzie tylko chcesz
a co do pracy to wiesz najlepiej nic nie robic a sporo zarobic
nie no zartuje cos w zawodzie ale narazie to tylko swietlice wchodza w gre a niebardzo mi to pasuje

Stary 2010-01-05, 18:50   #1511
Mustique
Lena

Cytat:
Mustique mozesz sobie to zabrac gdzie tylko chcesz
dzięki za odp. to jak będę mieć wolny weekand to pojadę do NS i zawrócę jakiemuś sprzedawcy głowę.. mam nadzieję że nikt mnie nie zrobi w balona... bo ja osttanio mam szczęście do takich ekspedentów!!!

tv cyfrowa mi sie przyda.. bo bardzo ostatnio źle odbiera u nas na wsi.. jak w tamtym roku wybudowali radar w okolicznej jednostce.. to czasami nawet wogóle nic nie ujrzę!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2010-01-05 o 18:51
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 18:58   #1512
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Gdzie się wszystkie podziały??
Uciekam

Leoś 29.12.2014 
Stary 2010-01-05, 19:09   #1513
butterfly20
Zakorzenienie

Witam

Nadrabiam Was powolutku,ale tak czytam co piszecie...

My będziemy mieć wesele (bez poprawin) na 130-140 osów i tak licząc wszystko leciutko,łącznie z orkiestrą,ubraniami,obrąc zkami,fotografem,dekoracj ami itp. to lekką rączką wyjdzie 50 tys...
Jakim cudem macie tak tanio??

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 19:14   #1514
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

ja też przyszłam powiedzieć dobranoc strasznie mi net muli (nie wiem czy wina wizażu znowu czy neta) ale żeby się za bardzo nie zdenerwować to spadam buziaczki

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 19:14   #1515
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam takie małe głupie pytanko.. odnośnie laptopów... jeśli dam go do naprawy, czy potrzebuję do tego tej nakleiki która powinna być w środku lapka.. tej z danymi?? czy ona nie jest potrzeban??
chyba nie musisz miec... a na gwarancji?
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja też żem jest raczek a będę ślubować 12 dni przed moimi ur
po 1 nie wie co traci (że Cię nie zna) a po 2 dobrze że my jesteśmy extra magic
no wlaśnie niech się wali

a ja też raczek

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Ostatnio mam mega zniechęcenie do wszystkiego Nawet poszukiwanie fotografa mnie doprowadzają do szału grrr
Musimy się z TŻ zmobilizować i zacząć działać bo jak tak dalej pójdzie to wszystkie zespoły, kamerzyści itp będą pozajmowani i będzie jedna wielka masakra.
ja tez nic mi sie kompletnie nie chce jak pomysle co mnie czeka, a z przygotowan przedslubnych to juz w ogole...

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
mój kalendarzowy urodzaj i moja sowa od Tża
ładne kalendarzyki ja mam taki pomarańczowy ale bez imienia teraz do pracy szukam bo nie mam i sie trace

Cytat:
będę nauczycielem nauczania zintegrowanego czyli klasy 1-3 + przedszkolanką też będę mogła byc
tak jak moja ciocia, ale ona pracuje w szkole specjalnej...

Cytat:
ja mam uraz do przedszkoli... jeśli będzie mozna moje dziecko do żłobka i przedszkola chodzić nie będzie..
tam dzie miałam praktyki.. kobiety jakieś nawiedzone.. te dzieci rozwrzeszczane.. i te spcery.. jak te kobiety ogarniają taką bandę ... masakra!
a ja dam dziecko do przedszkola jak najwczesniej sama bylam odkad mialam 2 lata i bylo super ale to od przedszkolanek zalezy....

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Na krostki w aptece nic ie dostałam. W jednej baba nie chciała mi sprzedać Zyrtecu bez rezepty ...
koniec świata z tymi ludzmi...

Cytat:
dziewczyny mam pytanie... chciałabym zamówić sobie tv cyfrową.. i mam pytanie...czy jak zamówię jakiś zwestw, dekoder itd.. czy on jest przypisany do budynku, cxzy do właścieciela.. czy jak sie przeprowadzę, będę mogła na nowym miejscu bezproblemy przeinstalować o odbierać?

bo jak pójdę zamawiać to nie chcę żeby gościu myślał że ja jakaś nawiedzona wariatka co nic nie wie?!
nie wiem ale chyba do wlaściciela, bo nawet jak w budynko jest wiecej rodzin albo telewizorow to dekoder jest tylko do jednego podłączony

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 19:18   #1516
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
ja już lwiątko jestem
ja też
a P Koziorożec

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Pozdrowienia od AinyN
a co z nią?
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 19:26   #1517
Milenka_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
My będziemy mieć wesele (bez poprawin) na 130-140 osów i tak licząc wszystko leciutko,łącznie z orkiestrą,ubraniami,obrąc zkami,fotografem,dekoracj ami itp. to lekką rączką wyjdzie 50 tys...
Jakim cudem macie tak tanio??
U nas bedzie ok 120 os. i też wyjdzie około 50 tys. a nie liczylismy jeszcze 2 dnia niestety musi być bo u mnie to już właściwie taka tradycja w rodzinie że robi sie poprawiny wiec też jestem w szoku jak niektórym dziewczynom wychodzi duuuuuuuuużo taniej?

Stary 2010-01-05, 19:26   #1518
butterfly20
Zakorzenienie

Ona witaj Piękne zaręczyny

A jaaa jestem Rybki, a TZ Panienka

Stary 2010-01-05, 19:27   #1519
karolinusienka
Zakorzenienie

jestem juz

poplotkowalysmy sobie troszke ale to i tak za malo czasu, zeby wszystkie lata nadrobic, bo sporo sie nie widzialysmy ale bedzie w Lodzi do konca tygodnia wiec pewnie nie raz sie zobaczymy

teraz nadrabiam
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 19:42   #1520
Milenka_86
Raczkowanie

strasznie mi sie net zawiesza wiec niestety jestem zmuszona was pozegnac Dobranoc

Stary 2010-01-05, 19:51   #1521
T'ai
Zakorzenienie

a ja piję desperadosik na odstresowanie

okazuje się że ma takie plecy że mu nie podskoczysz
coś mi źle przekazał a szef i tak go bronił a ja wyszłam dziś na durną
trza się szybko ewakuować

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

a ja zmykam, jakaś zmęczona jestem

dobranoc
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 19:58   #1522
butterfly20
Zakorzenienie

Question Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
U nas bedzie ok 120 os. i też wyjdzie około 50 tys. a nie liczylismy jeszcze 2 dnia niestety musi być bo u mnie to już właściwie taka tradycja w rodzinie że robi sie poprawiny wiec też jestem w szoku jak niektórym dziewczynom wychodzi duuuuuuuuużo taniej?
Już tak zaczęłam liczyć i na pewno ponad 50tys.STRASZNE:/

Stary 2010-01-05, 19:58   #1523
Martilla
Rozeznanie

Eh posprzeczałam się z TŻ. Ja to chyba lubię sobie problemy wymyślać. Zaczełam marudzić, że zostało mało czasu a my mamy tylko salę i że nie damy rady wszystkiego pozałatwiać. Na co TŻ wypalił z tekstem, że jak sie nie uda to najwyżej przesuniemy ślub o pół roku, a ja uznałam , że w takim razie mu na ślubie nie zależy i strzeliłam mega focha.

Be Fit
Martilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-05, 20:02   #1524
karolinusienka
Zakorzenienie

a ja siedze sobie na facebooku
Stary 2010-01-05, 20:23   #1525
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

no i kurde nie mam wątpliwości że to nałóg
bo WRÓCIŁAM

co do znaków zodiaku to ja jestem strzelec a mój Tż wodnik i też nie wierzymy w horoskopy
Cytat:
My nie mozemy sobie pozwolic na klutnie bo widujemy sie w weekendy co 2 czasem 3 tydz dlatego szkoda nam czasu na takie *******y jak fochy czy glupie klutnie
to dokładnie tak jak my z tym że my się nie widzimy 1 lub 2 tyg.

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
mabi pokaż to swoje magiczne pudełko na przynęty ciekawi mnie jak wygląda z biżu
pudełko mogę pokazac ale z biżu gorzej że tak powiem standard pudełka dostosowany do posiadanej biżu pokażę ale jutro bo dziś już babcia śpi i nie będę zapalac światła

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

kurde miałam już nie wracac myślami do tego tematu ale się nie da zaręczyny...i znów dumam nad tym kiedy to przypuszczalnie nastąpi może się chłopak obudzi i zbierze do tego na naszą 4.rocznicę? akurat w nasz rocznicowy weekend będzie wesele siostry...ale się rozmarzyłam wtedy mielibyśmy jeszcze cały rok na rozganizowanie własnego

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2010-01-05 o 20:24
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 20:25   #1526
cobra115
Zakorzenienie

No nic idę lepiej spać Bo jutro do pracy to pewnie jutro też sie będę stresować Ale prasowanie zostawię na jutro... Trzymajcie kciuki za to żeby wszystko się poukładało

ma.ko no właśnie ja tez tak sobie myślę że to ze stresu. Ale te 2 kg mi zeszły dzięki nie jedzeniu po 19 A na boczki kupię sobie taki pas wibrujący:P kiedyś miała i super ujędrniał Tylko że zapomniałam go wyłączyć raz z prądu i sie przegrzał i spalił się ten cały "silniczek" a taki był fajny...
Stary 2010-01-05, 20:28   #1527
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
no i kurde nie mam wątpliwości że to nałóg
bo WRÓCIŁAM

co do znaków zodiaku to ja jestem strzelec a mój Tż wodnik i też nie wierzymy w horoskopy

to dokładnie tak jak my z tym że my się nie widzimy 1 lub 2 tyg.

pudełko mogę pokazac ale z biżu gorzej że tak powiem standard pudełka dostosowany do posiadanej biżu pokażę ale jutro bo dziś już babcia śpi i nie będę zapalac światła

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

kurde miałam już nie wracac myślami do tego tematu ale się nie da zaręczyny...i znów dumam nad tym kiedy to przypuszczalnie nastąpi może się chłopak obudzi i zbierze do tego na naszą 4.rocznicę? akurat w nasz rocznicowy weekend będzie wesele siostry...ale się rozmarzyłam wtedy mielibyśmy jeszcze cały rok na rozganizowanie własnego
Kochana nie mysl o zareczynach :P bo lepiej sie calkowicie odciac a zobaczysz, ze szybko bed a:d bo jak bedziesz myslec i myslec, to tylko bedziesz sie zawodzic, ze nie oswiadczyl Ci sie np. w dniu 4rocznicy czy w inny dzien. lepiej nie myslec ja tak robilam i zostalam poproszona o reke zupelnie z zaskoczenia i to jest najlepsze
Stary 2010-01-05, 20:39   #1528
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
No nic idę lepiej spać Bo jutro do pracy to pewnie jutro też sie będę stresować Ale prasowanie zostawię na jutro... Trzymajcie kciuki za to żeby wszystko się poukładało

ma.ko no właśnie ja tez tak sobie myślę że to ze stresu. Ale te 2 kg mi zeszły dzięki nie jedzeniu po 19 A na boczki kupię sobie taki pas wibrujący:P kiedyś miała i super ujędrniał Tylko że zapomniałam go wyłączyć raz z prądu i sie przegrzał i spalił się ten cały "silniczek" a taki był fajny...
cobra115 to
ja już nigdy nie zastosuję diety MŻ bo u mnie "mniej żryj" przerodziło się prawie w "nie żryj nic" ale to długa historia i nie będę Was zanudzac, teraz sięgam po inne środki (ale nie tak że nonstop tylko sporadycznie), niezdrowych rzeczy i tak nie jem bo mam to szczęście że nie lubię ale np. chipsy to żarłam nawet dziś z Wami pisząc piję zieloną herbatkę ale nie żeby schudnąc tylko dlatego że lubię, jak mi się zdarzy za dużo nażrec to piję czerwoną a jak zauważę że przybieram na wadze w szybki sposób (rzadko to ma miejsce bo moja waga jest raczej stabilna) to kupuję listek Chromu+ i po tym apetyt mi przechodzi w moim przypadku sprawdziła się też Linea a wspomagac warto się grejfrutami bo to bardzo zdrowe przy okazji a jak ktoś nie lubi to chociaż sok grejfrutowy

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

karolinusienka łatwo powiedziec... ja to wszystko wiem no ale to trudne
Stary 2010-01-05, 20:44   #1529
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
okazuje się że ma takie plecy że mu nie podskoczysz
coś mi źle przekazał a szef i tak go bronił a ja wyszłam dziś na durną
trza się szybko ewakuować
co za

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Eh posprzeczałam się z TŻ. Ja to chyba lubię sobie problemy wymyślać. Zaczełam marudzić, że zostało mało czasu a my mamy tylko salę i że nie damy rady wszystkiego pozałatwiać. Na co TŻ wypalił z tekstem, że jak sie nie uda to najwyżej przesuniemy ślub o pół roku, a ja uznałam , że w takim razie mu na ślubie nie zależy i strzeliłam mega focha.
dobrze ze wiesz żen nie ładnie tak foszyc każdemu może się zdarzyc

ja też już do łóżka ide bo jakoś zimno... a poza tym lenia mam więc lepiej czasu nie marnować i chociaż się wyspać

Dobranoc

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 20:47   #1530
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

dobra teraz to już zmykam podpatrzec problemy społeczne w Expresie reporterów DO JUTRA PA

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości