studniówkowiczki 2010 :) cz II - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 19:24   #4921
AcutoPeperone
Raczkowanie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
czarne satynowe peep toe beda do niej idealne... a na reke mozesz cos zawsze dokupic....
No to musze się wybrać na zakupy Dziękuje mell Ja uciekam, trzeba sie pouczyc biologii, Buziaki dla wszystkich bi
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 19:26   #4922
needsb
Przyczajenie

Dziewczyny jak w ogóle służy Wam biżuteria z AVONU? Nie traci ona blasku po upływie czasu?

A tak odbiegając od glownego tematu, zapytam Was o zimowiska. Nie wiecie w jakiej cenie stoi taka przyjemność? czy opłaca się jechać np. pociągiem gdzieś w góry we własnym zakresie ze znajomymi wynająć jakiś pokój, a potem całe dni na stoku? Ile może to wynieść finansowo na okres np. 4-5 dni?
Przepraszam za offtop!
Stary 2010-01-05, 19:26   #4923
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulina0215 Pokaż wiadomość
Mell mam małą prośbę mogłabyś mi doradzić coś a propo makijażu, ale takie na co dzień bardziej bo mój make up poranny kończy się na wytuszowaniu rzęs i zrobieniu kresek eyeliner'em ) zdjęcie mam w naszym albumiku

a chcesz cos z cieniami pokombinowac?
Stary 2010-01-05, 19:29   #4924
paulina0215
Raczkowanie

no jasne, że chcę jak mam czas rano to coś czasem wykombinuję, ale częściej maluje się cieniami na popołudniowe wyjścia
paulina0215 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 19:29   #4925
Martus16peach
Raczkowanie

GG do Martus16peach

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
2 zł

kupilam dzisiaj majty i podwiązke, musze wam sie nawet majtkami pochwalic
Śliczne majteczki Gdzie kupiłaś?
Stary 2010-01-05, 19:33   #4926
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez needsb Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak w ogóle służy Wam biżuteria z AVONU? Nie traci ona blasku po upływie czasu?

A tak odbiegając od glownego tematu, zapytam Was o zimowiska. Nie wiecie w jakiej cenie stoi taka przyjemność? czy opłaca się jechać np. pociągiem gdzieś w góry we własnym zakresie ze znajomymi wynająć jakiś pokój, a potem całe dni na stoku? Ile może to wynieść finansowo na okres np. 4-5 dni?
Przepraszam za offtop!

moze znajdziesz jeszcze jakies wolne pokoje.... pewnie kolo 80zl od osoby za nocleg...

mi bizuteria z avonu w sumie dobrze sie trzyma a mam jej bardzo duzo bo konsultantka jestem... choc mam jeden lancuszek ktory bardzo zszarzal i nieladny sie zrobil... tak to jest ok..

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
no jasne, że chcę jak mam czas rano to coś czasem wykombinuję, ale częściej maluje się cieniami na popołudniowe wyjścia

ja zawsze na co dzien radze naturalne kolory... moze cos z brazow? bardzo ladny makijaz masz na zdjeciu... cos w tym stylu tylko z cieniem w odcieniu cappuccino i czekoladowym? mamy podobne typy urody i sama wiem po sobie ze ja np. najlepiej czuje sie w brazach i smokey.
Stary 2010-01-05, 19:34   #4927
just_91
Raczkowanie

Witam Was Coś tu dzisiaj smutno jak widzę...
Mell, głowa do góry, będzie lepiej. Jak to moja nauczycielka mówi "zawsze po burzy wstaje słońce".
Tak w ogóle to ja sama sie zastanawiam co do R. Kocham go jak nikogo wcześniej, on mówi mi to samo, a jednak czasem mam wrażenie, ze unika spotkań (ok, jak juz sie spotkamy to nie moge powiedzieć złego słowa bo dosłownie traktuje mnie jak księżniczkę). Rozumie, ja mam szkołe, on ma studia. Ja ucze sie do matury, on ma co chwile kolokwium, tylko cholera, jak go dzien, dwa nie widze to mnie w środku roznosi... Jakoś głupio mi go zapytać co on czuje nie widząc mnie kilkanaście dni... Ech... Z facetami to jednak zawsze są problemy, choć na razie staram sie o nich nie myśleć i cieszyc sie każdą chwilą u jego boku.
Za tydzień mam próbe poloneza na sali o 19:30, aż boje się to obwieścić mojej klasie...;/ A w piątek mamy kręcić czołówke, czaaaaaarno to widzę...
just_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 19:35   #4928
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość
pokaż na sobie
w albumie dalam na sobie

i teraz wszyscy do albumu! :P a ja bezczelnie z was zazartowalam ;p
Stary 2010-01-05, 19:40   #4929
paulina0215
Raczkowanie

dziękuję bardzoto było na 8nastce koleżanki sama się malowałam
spróbuje coś z brązem hmm... może jutro wstane trochę wcześniej ;p
Stary 2010-01-05, 19:42   #4930
karolajn91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
w albumie dalam na sobie

i teraz wszyscy do albumu! :P a ja bezczelnie z was zazartowalam ;p
nie ma mogłaś wyraźniej napisać, że zartowałaś

karolajn91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 19:44   #4931
melleczka
Zakorzenienie

jeszcze jestem wkurzona bo caly czas swiece czerwonoscia a jutro musze isc na ta solerke... nie ma opcji.... czemu ja wczoraj na 7 nie poszlam
i tak mnie rozpala caly czas............... dzisiaj sie w szkole dziewczyny grzaly o moj dekolt.... bo w szkole zimno a ja jak ten kaloryfer goraca chodzilam....

szczerze mowiac to ja mimo tego ze uwielbiam sie malowac to na co dzien do szkoly wogole sie nie maluje.... tylko lekki podkladzik i blyszczyk... nic poza tym....
Stary 2010-01-05, 19:47   #4932
paulina0215
Raczkowanie

u mnie bez podkładu też się nie obejdzie ;p
rzęsy też zawsze muszę umalować bo jakoś tak się dziwnie czuję bez żadnego makijażu...
Stary 2010-01-05, 19:51   #4933
MyLastHope
Rozeznanie

a próbowałyście kiedyś do butów stosować "zapiętki"?
albo jakieś wkładki, żeby but nie obtarł?
MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 19:52   #4934
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość

ja mam takie juz w 2 parach butow... ale te zapietki to bardziej po to zeby but nie klapal jak ci sie rozbije... czy nie obciera... ja wiem... moze troszke pomoc ale nie wiem...
Stary 2010-01-05, 19:53   #4935
PaLLitQa
żona

Lucus ale ładne majtusie kłamczucho tez pociekłam do albumu

Mell biedna Ty nasza głowa do góry co ten Tż Ci robi!!

Widze ze wam tak dobrze angielski poszedl zechce mi ktoras napisac proste zadanko z angielskiego? Bo ja to wcale nie umiem angielskiego, ani praktycznie go nie mam.. bo na angielskim pisze po francusku:P ale ostatnio gosc mi kazal napisac zeby ocene miec
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 19:57   #4936
paulina0215
Raczkowanie

Cytat:
ja wkładałam takie wkładki żelowe, ale nie wiem czy to coś daje jeżeli chodzi o obcieranie...
Stary 2010-01-05, 20:04   #4937
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
niby napisal ze mu zalezy jak go zapytalam ale ze tu nie tylko o to chodzi. stwierdzil ze nie ma porozumienia. ale jemu sie nawet gadac ze mna nie chce to jak ma byc mowa o jakimkolwiek porozumieniua. nienawidze takich sytuacji w ktorych nic nie wiem. ja musz emiec czarno na bialym wszytsko jasne a nie tak... nie bede juz dzis pierwsza pisac... jutro tez... zobaczymy czy raczy sie spotkac czy nie...

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

niestety jego sie nie da... to nie ten typ faceta ktory daje sie ustawiac... mamy taki uklad ze ani on ani ja jego nie ustawiam, nie zabraniam niczego... ja to juz tyle razy bylam na siebie wsciekla o ta placz... zawsze mnie zbiera w nieodpowiedniej chwili... a wlosy scielam po komunii wiec dosc dawno...

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

julajta: a nie chcesz ze mna isc na studniowke? a ja pojde z toba? bo jak narazie to moj tż ma wszystko gdzies... wskocze w garniak, porobie troche za faceta i sie wybawimy...

Kochanie, jeśli tylko chcesz możesz ze mną iść, wszyscy wtedy poznają moje prawdziwe ja
I nie smuć się
Przykro mi, ale będę szczera, bardzo dziwny ten Twój TŻ, mam wrażenie, że owinął Cię wokół palca, przepraszasz go, mimo, że to nie Twoja wina, nigdy nie powinno tak być! I w ogóle wydaje mi się, że zachowuje się jakby miał lekko wylane.. Wnioskuję to z tego jak tak do nas piszesz
julajta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 20:04   #4938
biala lila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga3304 Pokaż wiadomość
Jeju jaka mała.... To na mojej 18-stce było 60.....
na takich imprezach im więcej, tym, lepeij, nie wiem czy bym poszła

U nas mamy "pomagać", ale nikt nie chce zostawać po zajęciach

kurcze, przesadzają... tym bardziej, ze ze to zalezy na jakie studia chcesz isc, u ans czesc osob wychodzi z załozenia "byle zdać" ja bym się bała tak na granicy....
Ale Twoj wynik jest bardzo dobry, ocenowo to 4 albo 5, o co im chodzi

Mogę się spytać ile płacisz za maikijaż? cały czas czaję się, żeby się zapisać i jakoś czasu nie mogę znaleść

jutro am spr z fizyki nie chce mi się uczyc, a mam tylko jedną ocenę i to w dodatku 3 ;/

Jutro proba poloneza

A co do podwiązki to gdzies czytalam ze przy dlugich kieckach radzą zwęzić i założyc na lydkę

A wychowawczynie powiedziała dziś, zeby NIE NADUZYC alko, i nie bedzie nas obwąchiwac, byle sie zachowywac porzadnie
Chociaz tyle, bo juz cyrkow się spodziewalam z naszą szkołą w tej kwestii

Aga za makijaz place 60 zl jeszcze moze cosik wiecej za rzesy , juz sie nie moge doczekac , mam na 17.30 wiec termin dobry
Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Witam moje skarbeńka
Naskrobałyście jak zwykle miliony stron

Ja mam problemik, ale taki tyci.
Otóż ogólnie byliśmy z moim byłym umówieni na Studniówkę ( ja z nim do Niego i odwrotnie ), ale ostatnio do mnie napisał i spytał czy to co mówiliśmy wcześniej ma jakieś znaczenie teraz. Ogólnie wyszło na to, że kumpel mu powiedział, że ja nie chce iść z byłym na Studniówkę i zależy mi na imprezie postudniówkowej tylko. ( W rzeczywistości powiedziałam, że nie chce mi się iść, ale nie ogólnie, że z byłym, tylko ogólnie do nich, bo mają takie nudne, głupie klasy, ale pójdę, bo przynajmniej po Studniówce ich się pobawię ). I chyba były źle to zrozumiał. Ogólnie to się dogadujemy itd, no i chyba wyszło, że nie pójdziemy razem, on zaprosi koleżankę z klasy, z którą ma dobry kontakt, a ja ?

No właśnie, tu mój tyci problem

Nie mam jakiegoś takiego znajomego, z którym wiem, że gdzieś tam później mogłabym być ( no może mam, ale po moim 3,5 letnim związku nie chcę być z nikim ). Pisze do mnie troszkę chłopaków, ale zastanawiałabym się nad trzema. A najbardziej to w sumie nad jednym. To jest chłopak, który ma swój styl, ogólnie świetnie się ubiera ( nie, że ma kasę czy coś, ogólnie lumpy, ale też brat mieszka w Anglii ), ma 22 lata, znamy się tak w sumie średnio, on trenuje u mojego wujka brazylijskie sztuki walki i jest też kumplem mojego byłego. Zawsze wujek mówił mi, że ja się mu podobam, z reszta ostatnimi czasy sama to odczuwam
Wiem, że z nim się bym wybawiła, bo to zabawowy chłopak bardzo, ale kurde.. No nie wiem, wolałabym się jeszcze raz przynajmniej z nim spotkać, żeby podjąć decyzję, a ja, jak to ja, nigdy pierwsza do chłopaka, ani nie napisze, ani nie wyjdę z inicjatywą spotkania, ani nic - chyba,że to ja mam sprawę. No ale tu, to wolałabym jeszcze go troszkę bardziej poznać

napisz do niego ze masz sprawe i chcesz sie spotkac a swoja droga dziwny byl byly , a niech sobie idzie z kolezanka

Melleczka ja do szkoly sie czasem nie pomaluje tzn nawet tuszu nie mam i co druga osoba na korytarzu pyta mnie czy zle spalam a nauczycielki wysylaja do pielegniraki dobra wygladam brzydko bez makijazu ale ludzie bez przesady to ze go nie mam to nie znaczy ze umieram tylko ze rano mi sie spac chcialao

Co o tym sądzicie? Poczekać do spotkania?

biala lila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 20:05   #4939
Abigail123
Rozeznanie

Witam
Ja mam 1oo dniówke w ostatnia sobotę stycznia.
Płacimy 4oo zł od pary, w tym, że połowa dobrała się w klasie i też tańczymy nie z partrerami z poza a kolegam/kolezankami w klasie.
Oczywiście moja 'wspaniała' klasa jak to zawsze odpierdzieliła równo i 4 chłopców tańczy a reszta ma to w dupie i dziewczyny nie maja partnerów.
Suuper.
Zaproszenie mamy jedno na parę.
Długo zastanawiałam się jaka sukienkę wybrać, chciałam długą bo jestem wysoka i szczupła i myślę ze dobrze bym wyglądała a wyszło na to ze kopiłam czarna przed kolana.
Jeszce tylko bielizna i jakaś biżuteria i chyba tyle ;].

Widze ze i Wy macie kłopoty z Tż, hm.. z nimi sa zawsze jakies kłopotty
Stary 2010-01-05, 20:06   #4940
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
ja stosowałam , i nic mi nie dawało , obtarłam sobie nogi i to równo
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 20:10   #4941
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
ja wkładałam takie wkładki żelowe, ale nie wiem czy to coś daje jeżeli chodzi o obcieranie...
Mi pomogło tyle, że nie obtarłam sobie pięt, ale przy placach trochę jednak tak Ostatnio wypróbowałam nowe wkładki, firma Bama, i są bardzo fajne.

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 20:14   #4942
paulina0215
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
Mi pomogło tyle, że nie obtarłam sobie pięt, ale przy placach trochę jednak tak Ostatnio wypróbowałam nowe wkładki, firma Bama, i są bardzo fajne.
chyba przed studniówką też sobie kupię jedne, bo jednak boje się o moje stopy troszeczkę...
na pewno wezmę buty na zmianę, ale jednak wolałabym ich nie zmieniać

to polecasz te tak? a gdzie je można dostać?
Stary 2010-01-05, 20:15   #4943
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Kochanie, jeśli tylko chcesz możesz ze mną iść, wszyscy wtedy poznają moje prawdziwe ja
I nie smuć się
Przykro mi, ale będę szczera, bardzo dziwny ten Twój TŻ, mam wrażenie, że owinął Cię wokół palca, przepraszasz go, mimo, że to nie Twoja wina, nigdy nie powinno tak być! I w ogóle wydaje mi się, że zachowuje się jakby miał lekko wylane.. Wnioskuję to z tego jak tak do nas piszesz

takie sytuacje zawsze mi daja do myslenia... bo ja jestem taka ze nie potrafie sie dlugo gniewac... tak jak on np 2 dni juz... ja bym tak nie umiala... zaraz na drugi dzien wyjasniamy wszystko, jesli to jego wina... a jak moja to sie focha i focha... i tak sie zastanawiam czy ja przypadkiem nie za szybko ludziom wybaczam... a konkretnie jemu... kocham go i zawsze chce zeby juz bylo dobrze... wiem ze on tez mnie kocha ale ma ten sowj honor i meska dume i to nim kieruje... wybaczam ale nigdy nie zapominam... dzis ani jutro na pewno pierwsza nie napisze... zreszta napisal mi wczesniej ze on nic nie wie...
Stary 2010-01-05, 20:16   #4944
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
chyba przed studniówką też sobie kupię jedne, bo jednak boje się o moje stopy troszeczkę...
na pewno wezmę buty na zmianę, ale jednak wolałabym ich nie zmieniać

to polecasz te tak? a gdzie je można dostać?
W Rossmanie są. Dla mnie są ok, nie przesuwają się, praktycznie ich nie czuć, a stopa nie 'wypada' z buta.

książki
Stary 2010-01-05, 20:18   #4945
PaLLitQa
żona

Jigoku a ile kosztują?

Słyszałam ze one moga byc dobre na moja małą stope bo ją potrzymają nawet w ciut za duzych butach

jeeeeeest!! las rąk chętnych do mojego angielskiego
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 20:19   #4946
paulina0215
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jigoku Pokaż wiadomość
W Rossmanie są. Dla mnie są ok, nie przesuwają się, praktycznie ich nie czuć, a stopa nie 'wypada' z buta.
no to jak będę w Rossmanie to przy okazji kupię
ja używałam wcześniej takich wkładek, ale nie pamiętam jakiej firmy, znając mnie to pewnie za każdym razem innej ;p
Stary 2010-01-05, 20:27   #4947
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Jigoku a ile kosztują?

Słyszałam ze one moga byc dobre na moja małą stope bo ją potrzymają nawet w ciut za duzych butach

jeeeeeest!! las rąk chętnych do mojego angielskiego
15 zł

książki
Stary 2010-01-05, 20:27   #4948
kalinka666
Przyczajenie

GG do kalinka666

Witajcie!
Studniówkę mam dopiero 15.02 więc szał się jeszcze nie zaczął. Chciałabym prosić Was o radę odnośnie makijażu, bo kompletnie nie mam pomysłu jaki by mi pasował Na co dzień maluję się z umiarem. Mam małe oczy, jasną cerę i kasztanowo-rude włosy. Sukienkę mam ciemnozieloną z czarnymi dodatkami. Jeśli macie jakieś pomysły to koniecznie mi podsuwajcie
Stary 2010-01-05, 20:28   #4949
aga808
Raczkowanie

Hej
Można się jeszcze przyłączyć? Podczytuje od dłuższego czasu ale jakoś nie było okazji się przyłączyć
Studniówkę mam już niedługo bo 9 stycznia i ogólnie to wszystko mam już przygotowane, ale jakoś mi się odechciało iść

Ps bardzo przyjemnie się was czyta
aga808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 20:31   #4950
evelinkiaaa
Rozeznanie

Cytat:
takie sytuacje zawsze mi daja do myslenia... bo ja jestem taka ze nie potrafie sie dlugo gniewac... tak jak on np 2 dni juz... ja bym tak nie umiala... zaraz na drugi dzien wyjasniamy wszystko, jesli to jego wina... a jak moja to sie focha i focha... i tak sie zastanawiam czy ja przypadkiem nie za szybko ludziom wybaczam... a konkretnie jemu... kocham go i zawsze chce zeby juz bylo dobrze... wiem ze on tez mnie kocha ale ma ten sowj honor i meska dume i to nim kieruje... wybaczam ale nigdy nie zapominam... dzis ani jutro na pewno pierwsza nie napisze... zreszta napisal mi wczesniej ze on nic nie wie...
mell też się nie umiem gniewać na nikogo, chociaż z kolegą z ławki wytrzymałam 3 miesiące siedząc w tym czasie ze sobą ale się nie odzywaliśmy.
kolejny dylemat w moim życiu...

ruszam tyłeczek
evelinkiaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości