|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
cześć
marisia współczuję sytuacji z kuzynem- to się nazywa chamstwo! ale nie przejmuj się, ten kto ma przyjść na Wasz ślub to przyjdzie choćby miał i 3 wesela w jednym m-cu. Głowa do góry ![]() Woda sodowa- śliczna sukienka ja dzisiaj o 15 wyszłam z pracy zrobiłam zakupy, posprzątałam a teraz czekam na TŻcika- tak dużo ostatnio czasu spędzamy razem że jak go nie widzę przez 2 dni to już tęsknię ![]() Dziewczyny- mocne postanowienie- w styczniu idę oglądać suknie
|
|
|
|
#2102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() A tak w ogole to strasznie, strasznie, strasznie dziekuje za te wszystkie mile slowa o mojej sukni. Musze sobie je gdzies pozapisywac w razie kolejnego sukienkowego dola
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-01-05 o 18:29 |
|
|
|
|
#2103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A suknia jest piękna, więc opinie nie mogły być inne
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam maleńkie piersi ale po pierwsze dobry stanik, a po drugie powiększający piersi model sukni i jestem spokojna
|
|
#2105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no tak, zapomnialam o formacie ![]() Cytat:
![]() Dzięki za te stronki Ta pakamera jest super Zwłaszcza, że znalazłam tam kolczyki podobne do takich, które mierzyłam w Madonnie Jak do mnie zadzwonią, że suknia juz jest pójde z przyjaciółkami im ją pokazać i od razu będę chciała, żeby oceniły te kolczyki![]() http://www.pakamera.pl/bizuteria-dlu...i-nr314358.htm http://www.pakamera.pl/bizuteria-b-d...i-nr283563.htm http://www.pakamera.pl/bizuteria-slu...i-nr308261.htm i bransoletki do kompletu ![]() http://www.pakamera.pl/bizuteria-swa...a-nr307260.htm http://www.pakamera.pl/inne-slubna-b...a-nr306787.htm Cytat:
JAk masz mały biust to będzie to lepiej wyglądać niż duży, na jednym zdjęciu , które wkleiłas laska ma duży biust i mi się to nie podoba, bo tak wypycha suknię.
|
|
#2106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak w ogole to szukam na 8 czesci tej afery sierpniowej i jakos znalezc nie moge..., a tak chcialam poczytac
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja szwagierka kupiła sobie biżuterię do sukni i nie wiem co jej odbiło bo miała jakiś ładny komplecik upatrzony w Aparcie i po niego pojechała a wróciła z jakimś obciachowym kompletem sztucznej biżuterii ze zwykłego stoiska w galerii ![]() jakiej afery sierpniowej???
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
będę! jak tommy lee jones w ściganym!
![]() Cytat:
![]() A teraz uaktualniam i wstawiam teksty przyśpiewek ![]() Cytat:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html
|
||
|
|
|
#2109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bizuterie wybralas super, ale ja celuje w perly, bo chce zeby bylo maksymalne retro (zebym tylko nie przesadzila ). Nie tylko przymiarke mialam, ale suknia jest juz odebrana i wisi sobie w szafie, nie mam sklonnosci do tycia, mniej wiecej caly czas trzymam 51-52kg wiec poprawki nie beda potrzebne przed slubem. Wiesz co? Fajnie ze tu jestescie: sukienke pochwalicie, pocieszycie, ze male piersi sa lepsze od duzych Kilka dni temu dziewczyny pisaly o tym jak claris zadyme na watku zrobila i ciekawa po prostu bylam ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A szwagierka, no szkoda![]() Cytat:
I ostatnio kupiłam C i jest super![]() Ja własnie tez rozważam perły, ale chyba kryształki bardziej do mnie przemawiają ![]() O to laseczka z Ciebie, bo mamy tyle samo wzrostu i jak ja ważyłam 51-52 kg to byłam superlaską No, ale teraz musze zrzucić parę kg do tej wagi, ale mi sie nie chce, bo mi w sumie dobrze tak jak jest![]() JAk ja bym miała juz suknię w szafie to bym ciągle do niej zagladała ![]() Zapomniałam Wam powiedzieć - chyba się starzeję/dojrzewam/przekwitam - byłam wczoraj u jednego jubilera i spodobała mi sie biżuteria z żółtego złota Ale bardzo się cieszę, że nasze obraczki maja trochę żółtego złota, bo widac gusta się zmieniają![]() Ta biżu mi sie podoba, taka retro http://www.yes.pl/bizuteria/BB-Z-699 a tu same kolczyki z bliska http://www.yes.pl/bizuteria/BB-Z-000-Y02-2628Z tutaj tez jest piękan biżu http://www.yes.pl/bizuteria#show=rubin Prawie wszystko z tej kolekcji mi sie podoba http://www.yes.pl/kolekcje/wszystko/wiktorianska ![]() i te kolczyki na żywo są cudne http://www.yes.pl/kolekcje/ZW-W-000-N00-WHW0002 ale jaka cena ![]() Aha tżcik obejrzał mieszkania i napisal do tej pani maial, że najchętniej w piatek byśmy je obejrzeli Tylko nie iwem czy dotrzemy wtedy do Cartaliiw ogóle to jutro i w piątek miałam iśc po wpis ale sobie przypomnialam, ze mój indeks jest u kumpeli, która jeszcze nie wrócila do Krk
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-05 o 19:38 |
||
|
|
|
#2112 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
zrobisz zdjęcie po próbnej to sie przekonamy... bo może się mylę Cytat:
ranisz moje serce Cytat:
![]() widzisz mówiłam, że roztrzepaniec z Ciebie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
widzisz po prostu wszystko wskazuje na to, że ta suknia jest dla Ciebie wprost stworzona
|
|
#2113 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz, to juz nie bedzie problemu![]() Cytat:
Dzieki malenka Cytat:
![]() ![]() Powodzenia z tym mieszkankiem, moze jak sie pospieszycie, to wszystko uda sie zalatwic. Ja musze zamowic zaproszenia dla irlandzkich gosci, bo polskie to juz dawno wypisane, czesc nawet rozdana, no ale mi tylko 4 miesiace i 10 dni zostalo ![]() Lece, bo zaraz TZ wroci, a ja mu przepyszny obiadek juz prawie , no i dzidzia mowi, ze juz nie chce kolejnej godziny przed tv siedziec![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
lecicie z postami jak szalone !! A niedawno nie było co czytać .... Aniołku, wszystkiego najlepszego Nadrabiam |
|
|
|
#2115 |
|
Wtajemniczenie
|
oj właśnie Aniołku wszystkiego dobrego
|
#2116 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
spoko ziomuś tak miałas odpowiedzieć
![]() Cytat:
No zrobię cóż - zero sentymentów maleńkaCytat:
zapewne Elusia ją wysłala na szkoelnie z wiązania butów Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja i tak juz nie wierzę, że coś znajdziemy Tylko pewnie stracimy czas i do tego nie zalatwimy zaproszeń, bo sa tylko do 17. BleO jak ja bede miała 4 miesiące to sie będę spinać ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- ale ja ich nie chce wrzucac na wizaż ![]() tz jeszcze nie wrócił z treningu A ja sie nudzę.....
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-05 o 20:48 |
||||||
|
|
|
#2117 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje. Tym razem na pewno będzie dobrze. Fajnie być kierowcą ![]() Ja za Wawą mieszkam, więc luzik Ale często w Wawie bywam. Jak zobaczysz czarnego mercedesea G to wal śmiało w przód - zderzak jest do wymiany - to bym ściągnęła z ubezpieczalni ![]() Cytat:
Muszę w końcu kupić sobie idelanie dobrany stanik...
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2119 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja juz obiad zrobilam, zjedlismy, maly przebrany i zadowolony CSI oglada
, no i tyle korzysci z bycia sexyW zyciu by mi nie przyszlo do glowy, zeby komus szafe przegrzebac, a zeby suknie slubna bez pozwolenia ogladac to juz normalnie mi sie w glowie nie miesci Cytat:
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-01-05 o 21:17 |
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostałam od was zaproszenie do jakiegos klubu i je przyjełam ale tak naprawde to nie wiem o co w nim chodzi ani nawet nie wiem jak do niego wejsc??
|
#2121 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja rozumiem jak przyjeżdża do mnie mała siostrzyczka to tez tak robi, no ale jej można wybaczyć Cytat:
![]() Cytat:
opętałaś mnie ![]() Cytat:
![]() ale z Twoich włosków to taki strasznie gruby ten kok wyjdzie nie fajne masz te włosy takie długi i błyszczące udam, że tego postu nie widziałam bo nie wiem co odpowiedzieć ![]() ![]() nie obiecuj, bo znowu mnie rozczarujesz i już w tedy na bank zamknę sie sobie Cytat:
Onaella weź ja też chce, ja tez... ale Wy tam macie fajnie takich rzeczy Was uczą Cytat:
lepiej jeździć i oglądać, niż siedzieć w domu i marudzić spoko w końcu traficie na to swoje gniazdko, jeszcze macie trochę czasu ![]() Cytat:
to ja będę na Ciebie uważała w takim razie bo tez czasami bywam w Wawie nudziiii mi się
|
|
#2122 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może faktycznie oni rozłożą?A Panieński obowiazkowo, wczoraj spotkałam sie ze Świadkową i już się stresowała że musi coś wymyślić ![]() Wy jak swoje panieńskie wieczory chciałybyście przeżyć? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
- akty urodzenia, - akty chrztu z notką o bierzmwoaniu i komunii - ostatnie siadectwa z religii - zaśw. o odbytych naukach i poradni - zaśw. z USC o braku przeciwskazań do zawarcia małżeństwa mariiasia pies ich gryzał! to tylko takie pitolenie ;/ buraki wstrętne!!! Cytat:
Ja też słyszałam, że winietki NIE!, bo posadzimy ich niewiadomo gdzie odp. im, że jak to niewiadomo! W toalecie przy sedesie Ale wkurza mnie takie głupie gadanie
|
|
#2123 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet sobie nie wyobrazacie jak mi cisnienie skoczylo, jak sie o tym dowiedzialam. Chcialam suknie na all wystawiac i kupowac nowa, ostatecznie moja kochana sis mi przetlumaczyla, ze przeciez kocham te suknie miloscia wzajemna i nie moge jej tego zrobic |
||
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że coś jeszcze do tego czasu wymyślę.Bardzo dziękuję za podpowiedź
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerko wejść do klubu należy tak:
Ustawienia -> Kluby (lewa strona, w kolumnie) -> Panny Młode 2010 będziesz na głównej stronie klubu, jak wstawiać fotki już pisałam kilka stron wcześniej, na stronie głównej są już fotki dziewczyn i 3 dyskusje ![]() luskap no ja właśnie też nie mam pomysłu, chciałabym z dziewczynami posiedzieć, powspominać, powygłupiać się, potańczyć nie mam wygórowanych wymagań chyba od po prostu miło spędzic czas
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-05 o 21:54 |
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba wolę zaryzykować żeby się jedna lub dwie pomieszały niż np cały stół I jeszcze sobie przypomniałam że u mojej psiapsióły tż rano pojechał na sale i z jej tściówką rozkładali winietki.... ale ja to mojego chyba sama nie puszczę![]() A co do panienskiego to ja nie chcę nic wiedzieć. Zero, null. Chcę mieć niespodziewajkę
|
|
|
|
|
#2127 | ||
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze nie wiem
pewnie jakaś impreza u mnie w domu na początku, może grill a potem pewnie jakiś klub, ale jak będzie to sie okażemoja przyjaciółka ma ślub 3 tygodnie przede mną (jestem jej starsza) i tak myślałam, żebyśmy na weekend wyskoczyły nad jezioro, jest tam sporo dyskotek, w ogóle to bardzo rozrywkowe miasteczko ale to tylko pomysł muszę pogadac z dziewczynami co one na to jakaś koncepcja jest a jak wyjdzie to nie wiem ![]() Cytat:
![]() nam pozostaje jedynie nie zwracać uwagi na takie ewentualne gadanie i robić swoje Cytat:
|
|
#2128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zlisić -znaczenie:1. zrazić (się), zniechęcić (się), odstręczyć 2. zacząć chodzić własnymi drogami, przestać bywać w domu 3. gwarowo: przyzwyczaić się do przychodzenia dokądś; stać się gdzieś częstym gościemi dalej nie wiem czy chciala Kasiu no powiedz co to znaczy |
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
zlisić - zwęszyć, wykombinować
|
#2130 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sobie właśnie uświadomiłam że 136 dni do naszego slubu.. obudze się po sesji i się okaże że już nawet 100-dniówki nie mam.. a wszystko jest "w groszku"
przyszły tydzień to mam jeszcze względny luzik na uczelni, ale w następny to już pełno zaliczeń, projektów, kół i sesyja się zaczyna..lista gości nie zrobiona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

zrobiłam zakupy, posprzątałam a teraz czekam na TŻcika- tak dużo ostatnio czasu spędzamy razem że jak go nie widzę przez 2 dni to już tęsknię 

mam takie same problemy 

, no i dzidzia mowi, ze juz nie chce kolejnej godziny przed tv siedziec
- zero sentymentów maleńka
Gratulacje. Tym razem na pewno będzie dobrze. Fajnie być kierowcą
, no i tyle korzysci z bycia sexy