![]() |
#2221 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Rozeznanie
|
Nazbierało się w ostatnim czasie troszkę wymianek, więc aby zrobić porządek w moim poście wymiankowym, robię małe podsumowanie:
* wymianka z ~Ala~: - Light Martian intensive (80% sampla) - Light Martian intensive (odsypka ok.3-4 ml w strunie) - Sprung (50% sampla - w strunie) - Viki's Radiant Creation (95% sampla) - podkłady EGM: Sophia (O), Medina (O), Sheila (O), Sheena (O), Iris (C), Bella (O), Becka (BN), Mina (O), Letha (O), Paulina (C), Dane (C), Jodie (BN), Zelda (BN), - olive tweaker EGM - kwas salicylowy - odsypka 10ml - kwas mlekowy (ok. 8 ml) - ekstrakt z rozmarynu (ok. 5 ml) - mocznik (10g; nieotwierany) - Algi Bioferment (ok. 5g) - ekstrakt z zielonej herbaty (ok. 4g) * wymianka z enaiv: - Light Almond O-glo - odsypka (wielkości sampla) - Neutral (Olive) intensive (nowy sampel - nieotwierany) - korektor Sunlight - odsypka (wielkości sampla) - podkłady EGM: Claudine (O), Paige (BN), Bella (O), Natalia (Y), Arnita (BN),Letha (O), Mina (O), Mintha (O), Belle (W), Peggy (Y), Shannon (Y), * wymianka z wiedzma86: - Pink Ribbon - odsypka 3,5 g - In the Garden (1 sampel nowy - nieotwierany; 2 sampel - też nieotwierany, ale EDM nasypało tylko 60% pojemności) * dokładka do wymianki z cathy: - Jean Paul Gaultier for Women Type Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - Heavenly by Victoria's Secret Type Luxury Moisturizing Body Mist - 2 oz - nowy - Vanilla Sugar (not "Warm") Type Luxury Moisturizing Body Mist - 2 oz - nowy - Princess by Vera Wang Type Luxury Moisturizing Body Mist - 2 oz - nowy - Tropical White Musk Luxury Moisturizing Body Mist - 2 oz - nowy * wymianka z smash: - sampel Pink Ribbon * wymianka z dziubaczek: - cień Bird House - cienie EGM: Pelican Bay, Emerald City, Ceylon Tea Leaf, Gilded Antique Olive, Gulf of Mexico i Amethyst * wymianka z WinlyEm: INTENSIVE EYE & FINE LINE CREAM EGM -odlewka 15 ml * wymianka z Isilindil: - Fawn matte (50% sampla) - przesypane do struny - mieszanka 50% Sung i 50% Michico YG - odsypka 1g (5 ml) * wymianka ze Spot: - Tea Time - Summer Stroll - All Smiles - Salon Fun (95% sampla) - Time Share (95% sampla) - Nick Nack (50% sampla - w strunie) - Best Friends (30% sampla - w strunie) - Daydream (niewielka odsypka - na spróbowanie) - Waffle Cone (odsypka wielkości sampla EDM) * wymianka z Cotka: - serum lemon (30 ml) * wymianka z Curry: - Y5 Lure Beauty (1/4 teaspoon w zafoliowanym słoiczku) - Y4 Lure Beauty (1/4 teaspoon przesypana do woreczka strunowego) - Y3 Lure Beauty (1/8 teaspoon przesypana do woreczka strunowego) - Y2 Lure Beauty (niewielka ilość na spróbowanie - dorzucę jako gratis) - sampel żółtego pigmentu z CS * wymianka z fluxus9: - B&E (nowa "kropkowana" wersja) - 60% opakowania (oddam w całości lub jako odlewki) - Exotic Cocnut Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy * wymianka z goldika: - Flawless Face - Medium Golden - Veena Velvet - Untinted Foundation Base - olejek myjący pomarańczowy BU (90% opakowania) - Natural Reflection Light * wymianka z AppleGirl: - Light Almond O-glo - 50% pełnego wymiaru - Mint (sampel nowy, nieotwierany) * kolejna wymianka z wiedzma86: - Angled Brow & Liner Brush - nowy/nieużywany - Room Addition (nowy sampel - nieotwierany) - Boron Nitride 30 microns * wymianka z AnkaFranka: - Pearl Beige - Black Linen and Amber Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - puder Organza - róż Angelic - Golden Fair - Golden Light - gliceryna 86% - 50g - gliceryna roślinna 99,5% (30 ml) - tlenek pastelowy 5ml - krzemionka (opakowanie 10g) * wymianka z sterylna: - Volcano Blossom (75% sampla w strunie) * kolejna wymianka z enaiv: - Neutral (Olive) intensive (nowy sampel - nieotwierany; 2 szt.) - Parasil (90% sampla) - Puerto Viejo (sampel w strunie, raz próbowany na ręce) - Candle Glow (sampel w strunie, raz próbowany na ręce) * wymianka z oleniolek: - INTENSIVE EYE & FINE LINE CREAM - odlewka 10 ml - krem Multi-Fruit Day Cream - odlewka 15 ml * wymianka z kmb1: - Summer Stroll - All Smiles - Golden Fair O-glo - Morning Cup (95% sampla) - Leaps & bounds (30% sampla w strunie) - Hipster Hippo - Multi tasking - Kaolin Sunlight Powder (95% sampla) Niewielkie odsypki (na spróbowanie): Late Checkout, Pink Ribbon, Soft Touch, Walkie Talkie, DVR Saturday - Blue Topaz (sampel w strunie, raz próbowany na ręce) - Almond formuła Light (sampel, raz próbowany na ręce) - kwas salicylowy (30 ml) * wymianka z quesadila: - Michico (YG) - PEŁNY WYMIAR (nowy, nieotwierany) * kolejna wymianka z Isilindil: - Cliche - Morning - Dawn (2 sample nieotwierane; jeden sampel raz próbowany na ręce) * wymianka z olifka007 - 5 ml Fawn intensive (sampel) - 1 ml Light Olive intensive (struna) - 1 ml Olive Fair o-glo (struna) - 1 ml Fawn o-glo (struna) - 1 ml Come What May (struna) - 2,5 ml Dry flo (struna) - Aussie Perk Me Up (ok. 3,5 ml - w strunie) + niewielkie odsypki: Soft Touch, Stellar, Fawn matte. * wymianka z agusia_1 - krem Multi-Fruit Day Cream (odlewka ok. 0.5 oz) - Azulen krem (0.3 oz) - Dusty Miller (na spróbowanie) * wymianka z braworka - Tea Time (95% sampla) - Theme Park (sampel nowy) - Early Sunrise (80% sampla w strunie) - Starlight Clear Glow (sampel w strunie, raz próbowany na ręce) - Champagne & Diamonds (sampel w strunie, raz próbowany na ręce) - Golden Horizon (sampel nowy - nieużywany) - Monte Carlo (sampel nowy - nieużywany) - Soft Radiance (sampel nowy) - Sunrise (odsypka w strunie wielkości sampla) - rozświetacz Bashful (sampel raz próbowany na ręce) - rozświetlacz Glisten (sampel raz próbowany na ręce) * kolejna wymianka z goldika: - Sunlight Finishing Dust (PEŁNY WYMIAR - nieotwierany)- Pink Ribbon (nowy sampel, nieotwierany) - KayLee (Y), De Anna (Y), Yuan Yuan (Y) Sung (Y), Reico (Y)- sample - Lightest #2 Soft Coverage - Light #2.5 Full Coverage - Ginger Simple Radiance - 50% antique+50% chamois formuła Original (sampel nieużywany) - 75% antique+25% chamois formuła Original (sampel nieużywany) - Antique formuła Original (60% sampla) - Sand formuła Concealing (80% sampla) * wymianka z alkaxy - Yard Sale (1,8 sampla w strunie) - Calvin Klein Euphoria Type Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - róż Decadence (50% sampla) * wymianka z One_LoVe - Wet Sand (85% sampla) - Finishing Dust (nowy sampel - nieotwierany) - Pale Olive (Original Formula) - sampel nieużywany -2 szt. * wymianka z Olena77: - Pale Olive (Original Formula) - sampel nieużywany2 szt. + 0,5 szt. * wymianka z Mirelkaaa 0,5 ml Sinnie1 Cover de Luxe (Pixie) * wymianka z cathy_x - Golden Fair Pressed - raz użyty - Cream (Lucy Light) - sampel nieużywany - Cream(Oil Control Foundation with Calcium Carbonate - OCC) - sampel raz próbowany na połowie twarzy (cienka warstwa) - Cream(Oil Control Foundation with Silica - OCS) - sampel raz próbowany na połowie twarzy (cienka warstwa) - Snow White (Original Formula) - sampel nieużywany - Fawn intensive EDM - odsypka - Mint EDM - odsypka * wymianka z kmb1: - Winged Butter intensive (2 sample nowe) - Come What May - Eco Friendly - Tuesday Night Fever - Feather My Hair - Olive Leaf - cień Ozone .
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2010-04-22 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje,ze wszystko widac na zdjeciach
![]() szary-zajete czerwony-wymienione Pielegnacja SN : -probka green tea & aloe Serum (niewielki ubytek) -probka green tea & aloe Serum -probka oatmeal Serum -probka oil control Serum -probka oil control serum -1/2 probki intensive moisturizer -1/2 probki hemp moisturizer -1/2 probki emu moisturizer -3/4 probki raspberry moisturizer -probka raspberry moisturizer Polprodukty z MAZIDEL: -naturalny balsam copaiba 5g -D-pantenol 75%-wit B5 (niewielki ubytek z 30g) -ekologiczny olej konopny (termin do konca lutego 2010) -algi bioferment (niewielki ubytek z tych 10g-to co widac na zdjeciu) -koenzym Q10 (zostalo wiecej niz 3/4 z 1g) -kwas hialuronowy maloczasteczkowy (zostala polowa z 1g) -kwas salicylowy-odsypka -NMF kompleks nawilzajacy (niewielki ubytek z 10g) Chetnie na cienie ![]() Edytowane przez kamilanna Czas edycji: 2010-01-04 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2225 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2227 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba, że masz poza wątkiem coś, co znajduje się na mojej wishliście... ![]() .
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja
![]() -BIG Ivory Intensive tak lekko ponad połowa chyba, najchętniej oddam w strunie, a pudełeczko zachowam ![]() -sampel LIGHT o-glo- 2x testowany; -sampel Fairy Light Intensive- 2x testowany chyba; -sampel Fairy Light Neutral semi matte- tylko testowany; -sampel Joppa Sandstone Morning Dew Foundation- tylko testowany; -sampel EGM Theoda - tylko testowany (ale może się do niego przekonam); -sampel EGM Anastasia - tylko testowany; -nowy mineralny podkład w pudrze Avon, kolor Ivory chyba niedostępny w polskim katalogu, jeszcze z folijką, mocno wpada w róż; no dobra, pseudomineralny ![]() -podkład (pseudo)mineralny Essence 01 nowy; -glinka biała amazońska- użyta raz w niewielkiej ilości; -ekstrakt z mango; -spirulina (oddam ok pół łyżeczki); -skrobia modyfikowana (oddam do 2 łyżeczek); Poszukuję: -Buff'd Biscuit; -Sandy Fair we wszystkich formułach oprócz o-glo (na zapas ![]() i tego co mi wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Jojobę będę mieć bo robię zamowienie ![]()
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-01-02 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jaka ilość mieszanki EGM Cię interesuje? A Fawn to w jakiej formule?
![]() |
#2232 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() Jaką ilość mieszanki mogłabym chcieć? Za dusty 1g plus 1/2 dawna ode mnie? ![]() tylko że nie mam słoiczków kurcze ![]()
![]() |
#2233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogą być woreczki strunowe. A Fawn też Ci mogę do struny przesypać? Bo szczerze mówiąc mam niedobór słoiczków samplowych ![]() Myślę, że możemy przejść na PW.
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2010-01-02 o 21:56 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Rozeznanie
|
interesowały by mnie właściwie wszystkie róże edm i viki creation
poniżej na czerwono zaznaczyłam w twojej wish liście co mam moge jeszcze pokopać lub odsypać/odlać coś czego używam Cytat:
![]() |
#2235 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, to bylo takie glosne myslenie (plus literowka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast z róży EDM mam: - Tea Time (nowy sampel - nieotwierany oraz sampel 95%) - Summer Stroll (nowy sampel - nieotwierany oraz sampel 95%) - All Smiles (1 nowy sampel - nieotwierany oraz sampel 95%) - Salon Fun (95% sampla) - Time Share (95% sampla) - Nick Nack (50% sampla - w strunie) - Best Friends (30% sampla - w strunie) - Daydream (niewielka odsypka - na spróbowanie) Interesują Cię wszystkie sample? Bo Tea Time, Summer Stroll i All Smiles mam po 2 sample (jeden nowy, a drugi 95%). Jakbyś była zainteresowana, to mogę zrobić także niewielką odsypkę Waffle Cone. A jaki krem/żel z mikrodermabrazją masz?
![]() |
#2237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mam popiół wulkaniczny, który na bieżąco mieszczan z kremem aksamitnym oczyszczającym http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100024 wg zalecenie NP, którym mogę się podzielić bo mam duże pudło i próbkę peelingu ze skały wulkanicznej (też proszek) z zsk
![]() |
#2238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() - Tea Time (nowy sampel - nieotwierany) - Summer Stroll (nowy sampel - nieotwierany) - All Smiles (nowy sampel - nieotwierany) - Salon Fun (95% sampla) - Time Share (95% sampla) - Nick Nack (50% sampla - w strunie) - Best Friends (30% sampla - w strunie) - Daydream (niewielka odsypka - na spróbowanie) - Waffle Cone (odsypka wielkości sampla - 5 ml/1g) Jestem zainteresowana: - hydrolatem z róży stulistnej - Sunlight Finishing Dust - pudrem ryżowym - pudrem jedwabnym - aksamitnym kremem (+ popiół wulkaniczny) Za peeling wulkaniczny dziękuję, bo już go mam ![]()
![]() |
#2239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oceń ile ci nałożyć kremu i popiołu (bo z dużych opakowań nałożę) jak tylko znajdę coś do czego mogę nałożyć i widzę żeś z katowic jeśli tu bytujesz i ci to odpowiada możemy ustalić wymiankę osobistą
![]() |
#2240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do ilości kremu i popiołu, to nie wiem, o jakie ilości mogę prosić ![]() Mam jeszcze pytanie - jakie ilości Sunlight FD, pudru ryżowego i jedwabnego oferujesz? Hydrolat różany chciałabym cały ("ze 150 ml butelki zużyte około 20%"). A pudru perłowego to wystarczy mi odrobinka - na spróbowanie. ![]() .
![]() |
#2241 |
Raczkowanie
|
Ostatnio zrobiłam porządek w swoich minerałach i stwierdzam, że czas cześć oddać w dobre ręcę
![]() ![]() EDM Fair - original glo - cały z folią Sandy Fair - intensive - cały z folią Linen - intensive - cały z folią Fair medium - intensive - bez folii, użyty do testów paskowych Perfect - intensive - bez folii, użyty do testów Linen - intensive - tak na oko troszkę mniej niż połowa sampla Fairly light neutral - intensive – mniej niż połowa sampla Lauress Subtle Tan - minimalist - użyty raz do sprawdzenia koloru ( próbki lauress są dużo mniejsze niż EDM) Radiant Ivory - elemental - mogę zrobić odsypkę z biga Kick start – primer – Medium – próbka - użyty raz BU Puder bambusowy z jedwabiem - odsypka Pielęgnacja: Francuska glinka zielona Illite - Naturalne Piękno - mogę zrobić odsypke lub oddać całość (użyte dwa razy) -całe opakowanie ma 100g Masło kakaowe - Naturalne piękno - użyte 2-3 razy - forma stała (data ważności - 6.2010 Masło mango - BU - użyte 2-3 razy ( data ważności - 11.2010) Glinka bentoninowa - BU - odsypka lub całość (użyte 2-3 razy) Peeling enzymatyczny - BU - mieszany 30.06 czyli wg strony BU jeszcze jakieś pół roku ważności - odsypka lub całość (użyty 2-3 razy) 2 próbki - lavera young - krem nawilżający dla młodej cery Odsypki w strunach gdyż nie posiadam pustych słoiczków ![]() Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2243 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny PILNIE szukam podkładu SWEET ALMOND w formule INTENSIVE Zależy mi póki co tylko na tym. Im więcej tym lepiej
![]() Mam do zaproponowania: EDM: * Light Almond (Original Glo) - użyty 2 razy * Winged Butter (Intensive) - zdjęta folia zabezpieczając ale nieużywany, miałam próbkę wcześniej i źle zamówiłam ![]() * Winged Butter w formuleSemi Matte i Original Glo - odsypki w woreczkach strunowych * Light Martian Olive (Intensiwe) - mała odsypka w woreczku strunowym * Neutral Oliwe (Intensiwe) - odsypka w woreczku strunowym * Cień Bubble Tea - duże opakowanie (2,5 g) - moge zrobić odsypkę a nawet wymienić całe za coś konkretnego ![]() * Cień On The Phone - mogę zrobić małą odsypkę, to piękny kolorek, bardzo wszechstronny * Cień Butterfly Kisses - piękny żółciutki odcień, mogę zrobić odsypkę ![]() * Róż Waffle Cone - mogę zrobić odsypkę z biga ![]() * Cień Freckles - odsypka z próbki * Cień Hot Chocolate - odsypka z próbki * Cień Jasmine Tea - odsypka z próbki * Cień Wild Flowers - odsypka z próbki * Cień Eco Friendry - odsypka z próbki lub cała próbka JOKO VIRTUALMINERAL: * Cień mineralny w odcieniu miedzianym - użyty 1 raz BU: * Puder bambusowy z jedwabiem - spora odsypka w plastykowej fiolce jak widać na zdjęciu ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-01-29 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
KOCHANE!
![]() = podkład BIG Lauress Radiant Neutal Elemental/ Etheral lub = Radiant Ginger Ethereal lub Elemental lub zblizony ocień =Lumiere Med Beige 2.3 VV Foundation lub w formule Cashmere = Lauress puder wykańczający do cery mieszanej? (teraz mam Lauress Ultimate Finish Light, jest całkiem ok, ale zawsze lubię testować , by szukać ideału ![]() =pędzel do pudu sypkiego wykańczającego, najlepiej nowy Piszcie na Pw, bądź w wątku kosmetykach ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-04 o 19:45 Powód: sprostowanie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wszystkie wymianki wysłałam dzisiaj
![]() Na PW odpowiem Wam jutro, bo dzisiaj już nie mam sił ![]()
#2248 | |
Rozeznanie
|
Aktualizacja
![]() Cytat:
![]() |
#2249 |
szyciowa specjalistka :)
|
witam, to może ja też się wymienię
![]() rezerwacja dokładka wymienione mój wątek na targowisku PROCY PŁACZĄ, BO NIE UŻYWANE ![]() PÓŁKI GDACZĄ, BO PRZEŁADOWANE ![]() TŻ SKRZECZY Z NADMIARU, Z OGROMU ![]() HEJ WIŻANOKO PRZYJMIJ COŚ DO DOMU ![]() TO MOJA WYMIANKA ![]() KOLORÓWKA - MINERAŁY EDM -SOFT BUTTER PEACH o-glo – odsypka w strunie - wielkości 50% sampla -PEACH intensive – odsypka w strunie - wielkości 40% sampla -OLIVE MEDIUM matte – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla -LIGHT OLIVE o-glo – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla -LIGHT OLIVE matte – odsypka w strunie - wielkości 85% sampla -LIGHT TAN o-glo – odsypka w strunie - wielkości 55% sampla -BEIGE NEUTRAL semi matte – odsypka w strunie - wielkości 70% sampla -PERFECT o-glo – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla -MEDIUM SUMMER o-glo – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla -korektor MULTI-TASKING odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla. -korektor MULTI-INTENSIVE – big 5,5g (95%). oddam całość lub odsypkę. -róż MEMPHIS ROSE – big 5,5g (85%) oddam całość lub odsypkę. -róż WAKE UP CALL – big 5,5g (98%) oddam całość lub odsypkę. -róż SNUGGLE – big 5,5g (85%) oddam całość lub odsypkę. -róż RASPBERRY SHERBET– odsypka z mojego biga. -lucent powder PEARL BEIGE – odsypka z mojego biga. -lucent powder DUSTY MILLER – odsypka z mojego biga. -bronzer EVERYDAY BRONZER – sampel ok. 95% -finishing powder KAOLIN POWDER SUNLIGHT – sampel 95% -cień SLEIGH RIDE – odsypka w strunie - wielkości sampla. -cień CLICHÉ – odsypka w strunie - wielkości sampla. -cień BEACH TOWEL – odsypka w strunie - wielkości sampla. -cień CLICHÉ – odsypka w strunie - wielkości sampla. -cień BABY SITER – odsypka w strunie - wielkości sampla. -cień SLEIGH RIDE odsypka w strunie - wielkości sampla. -cień SNOWFLAKES odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień BRONZE MEDAL odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla. -cień BIRTHDAY CAKE odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla. -PĘDZEL FOUNDATION BRUSH użyty kilka razy, wyprany ![]() -PĘDZEL OVAL CONCEALER BRUSH użyty kilka razy, wyprany ![]() EGM -podkład CM/M/BN – MOLIEHIC odsypka z mojego biga. -primer MELLOW - sampel w strunie 90% LAURESS -RADIANT NEUTRAL Minimaalist - odsypka z mojego biga. -SOFT TAN Ethereal – nowy sampel w słoiczku, nie otwierany (zafoliowany) -SOFR GINGER Ethereal – sampel przesypany do struny 60% BLUSCHE -LIGHT BRONZER – sampel struna 95% użyty raz. -CINNAMON VANILLA FC fund. – sampel struna 100% -CAPPUCCINO Or.Matte fund. – sampel struna 95% ******* -Puder CLINIQE – BLENDED FACE POWDER AND BRUSH – mam ok. 20-25gram, mogę oddać całość lub część******** w najbliższym czasie (1-2dni) opiszę LUMIERE i dołożę resztę ![]() PIELĘGNACJA ZIAJA PRO -maseczka zwężająca pory (mam ok. 75-80% z 250ml) oddam część lub całość. Ważna do 01.2011r. -krem normalizujący (mam ok. 90-95% z 250ml), oddam część lub całość. Ważny do 02.2011r. -płyn do demakijażu oczu (nowy, 250ml.) oddam całość, ważny do 08.2011r. -krem pod oczy – rozjaśniający (nowy, 50ml.), oddam część lub całość. Ważny do 09.2011r. -tonik odświeżający (nowy, 50ml.), oddam część lub całość. Ważny do 09.2011r. MAZIDŁA Do testów (wielkości sampli EDM, w strunie) -niacynamid - witamina B3 (do 09.2011r) -mocznik (do 01.2012r) proszę piszcie w moim wątku klik ZAPRASZAM co chcę ..... na razie nie wiem, ale łatwo mnie skusić ![]()
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-01-05 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
Aljako znalazła byś coś u mnie za Memphis Rose ?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.