|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Hej dziewczyny
![]() Wybyłam dziś rano z domu i tak jakoś cały dzień zleciał, ale ani do kina nie udało nam się w końcu dotrzeć na czas, ani kupić mi jakiejś bluzki (umyśliłam sobie kupić jakąś fajną bluzkę na niedzielę poślubną, bo moje zasoby ubraniowe to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chciałam poinformować, że mamy zarezerwowane pokoje dla przyjezdnych gości ![]() No i ostatnie zaproszenie powędrowało dziś w ręce kogo trzeba ![]() Już wiemy też, że kilku osób nie będzie...
![]() |
#2132 |
Adwokat diabła
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Lusmarija, tak szkolenia
![]() Nie wiem czy się cieszyć czy płakać..
![]() |
#2133 |
Wtajemniczenie
|
toska chyba u każdej z nas zawsze ktoś odmówi, różnie się w życiu dzieje. moja siostra zapraszała 130 osób, a przyszło 100. My chcemy zaprosić 100, żeby przyszło 80
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
u nas jak przyjdzie 40 parę to będzie fajnie, ale my zapraszamy 60
![]()
#2135 |
Konto usunięte
|
My zapraszamy około 40 i raczej wszyscy przyjdą. A jak nie, to zaprosimy kilka innych osób. Potwierdzenia mamy do końca marca, więc nie będzie to na ostatnią chwilę
![]() can't ja biorę ślub tydzień przed Tobą i do tej pory mam tylko alkohol zakupiony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale brak koncepcji na fryzurę, makijaż, kwiaty, welon,biżu brak brak fryzjerki, kosmetyczki alkoholu brak ciasta, tortu brak samochód plus ozdoba brak pani od ubierania kościoła jeszcze żadnego kontakty kwiaciarka nie wybrana chociaz TŻ się upiera przy jednej jednym słowem jest git ![]() listy i zaproszeń brak obrączek brak, koncepcji brak jeśli chodzi o poradnię, i te 3 spotkania z księdzem to mamy przyjść 3 miesiące wczesniej, więc myślę że od marca będzie u nas intensywnie się działo w przygotowaniach ślubnych, do połowy lutego musimy zrobic listę, wybrać zaproszenia, bo po sesji będziemy rozwozić, żeby potwierdzenia były miesiąc przed ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-01-05 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() A ja walcze z mgr. To będzie ciężki weekend, ale jestem dobrej mysli. I sprawa wyjazdu do kuzynki sie wyjaśniła dzisiaj mi przysłała smsa, że mam na imieninki do chrześniaczka przyjechać ![]() ![]() Woda sliczna ta sukienka. Ehh jakie wym macie super figury ![]() ![]() ![]() Marisia tez bym była zła na twoim miejscu. Mi taki numer wywineła koleżanka-ma wesele tydzien przed nami. Najpierw wypytywała mnie co jak gdzie i keidy a za parę dni się okazało, ze właśnie ustalili date, tydzien przed nami. Ale przejmowałam się parę dni potem mi przeszło.Jedynei co musze prez nia zmieniać to termin panieńskiego-bo siostra organizatorka będzie na tym weselu. No ale to jest koleżanka nie moja kuzynka. A kuzyn też chciał robić w tym roku, ale jego kuzynka ma i ja tez jego kuzynka ale z innej strony rodziny i ze względu an to robią w przyszłym roku. Bo nie chcieli nam się wtryniać. Ale mi by to nie przeszkadzało, chyba, ze by było tydzień przed albo po moim ![]() A wieczór panieński będzie najpierw w domu a potem przenisiemy się na imprezkę ![]() U nas ma byc 120 osób-choć tż coś ostatnio przebakuje, że może na mniej zrobić-z nim gorzej jak ze mną, częsciej zmienia zdanie ehhh I, że niby moze na 100 osób zrobić. ehhh Ale mi to obojetne ![]() No i myślę, że mało osób by nie przyszło-chyba, ze się zbuntują, ze bez dzieci zaparszamy. Ale kit z nimi jak ktoś bedzie chciał to przyjdzie ![]()
#2138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do przygotowan, to sie nie martw na zapas, teraz te zaproszenia i dj'a zalatw, bo to najpilniejsze, a jak ci sie sesyja skonczy to ruszysz z reszta z kopyta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale Tosia nie przejmuj sie i głowa do góry już niedługo będziesz żonką ![]() ![]() ![]() cieszyć się i nie smęcić ![]() ![]()
![]() |
#2140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A nauki zaczynamy 1 lutego! Pięknie w środku sesji ![]() Edit: przeraziłam się moim suwaczkiem ![]() Edytowane przez 201701300931 Czas edycji: 2010-01-05 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Adwokat diabła
|
i hope so!
chciałam z Wami oficjalnie posiedzieć do godziny 24:00 ![]() ale jestem tak zmęczona, ze marzę o spaniu! ![]() dobranoc!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 |
Wtajemniczenie
|
grzeczne dziewczynki powinny już spać, wiec zmykam
![]() kolorowych snów ![]()
#2143 |
Wtajemniczenie
|
My też mamy tydzien przed podac liczbę gości, ale potwierdzenia bedziemy zbierać do 15 sierpnia.
#2144 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja juz ide dolaczyc do moich mezczyzn w lozku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Wtajemniczenie
|
My chyba ostateczną liczbę gości mamy podać 2 tygonie przed weselem
![]() wiecie co.. jak sie zaręczalismy to do slubu było 2 lata, teraz niecałe 5 miesięcy i się zastanawiam kiedy to zleciało... w sumie cieszę się że niedługo będę żonką ,chociaż to do mnie nie dociera.. nie mogłam się doczekać 2010 roku,a teraz nie mogę w to uwierzyć że niedługo to będzie już ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyście
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mariiasia - nie napiszę nic na temat tej głupiej dziewuchy, bo mi się same brzydkie słowa cisną na usta (albo raczej na palce ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a najgorzej jak ktoś powie, ze bedzie i nie przyjdzie. U siostry niestety tak było i to ok. 20 osób. Bo pojedyncze przypadki to ja rozumiem, bo różne są sytuacje.
![]() |
#2148 | ||
Wtajemniczenie
|
My zaprosiliśmy prawie 70, ale w tym kilka starszych osób ze świadomością, że ich nie będzie. Najbardziej zależy mi na obecności dobrych znajomych i najbliższej rodziny
![]() Cytat:
![]() A bez bluzki w domu teściów, pełnym rodziny Tż, nie wystąpię ![]() Cytat:
Ja z kolei dziś troszkę pożałowałam, że nie miałam, jak Wy, tego czasu oczekiwania przez rok albo dłużej od zaręczyn, aż do momentu kiedy nagle wizja ślubu staje się bardzo realna, a przez to sam ślub będzie przez Was bardziej przeżywany, bo wyczekany ![]() Zazdroszczę też troszkę tym, które po ślubie zaczną w pełni wspólne życie z Tż-tami - pewnie podekscytowane tym jesteście ![]()
![]() |
#2149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale po co mam tam isc po raz enty skoro ja juz tam wszystko (lacznie ze smokingami) widzialam przy wczesniejszych wizytach ![]() Cytat:
![]() ![]() nie podchodze tak emocjonalnie do forum internetowego ani do Twoich wywodow zeby przejawiac tak glebokie uczucia jak zlosc ![]() reaguje raczej gromkim smiechem politowania ![]() Cytat:
![]() jak zalatwimy busy to sie jeszcze wrzuci informacje oktorej beda odjezdzaly w nocy, a jak beda zaproszenia to wstawimy prosbe o potwierdzenie i bedzie mozna potwierdzic wysylajac formularz ze strony ![]() wiec jak widzisz takie ogolne praktyczne info + namiastka o glownych bohaterach tego dnia czyli Nas ![]() a tworzenie tej strony bylo dla nas przyjemnoscia i dobra zabawa ![]() Cytat:
![]() ja juz moze nie bede pisac, bo znow bedzie burza ![]() spadam pouczyc sie troche finansow przedsiebiorstw, bo za 3 dni pierwszy exam tej sesji ![]() ![]() c ya |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Bardzo dziękuje za wszystkie życzenia!!! Normalnie nie spodziewałam się ich aż tyle ![]() ![]() ![]() A już za 40 min świętujemy urodziny Black ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Wtajemniczenie
|
co do panieńskiego to są 3 opcje:
1. albo zrobimy razem z TZtem kawalersko-panieński i pójdziemy na imprezę 2. albo zabiorę kilka najbiższych dziewczyn i pójdziemy do pubu/ na imprezę 3. jak bedziemy mieć już mieszkanko to tam urządzę panieński. opcja 3 najbardziej mi się podoba, bo mogłabym zrobić coś dobrego do jedzonka, jakieś fajne drineczki, zabawy i pewnie kupa smiechu by z tego była znając dziewczyny i tak bardziej na luzie by było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczyny
![]() widzę ze lekka panika u wiosennych PMek nastała- zaczynam się cieszyć z tego że do ślubu mam więcej czasu niż wy ![]() a ja z tżtem właśnie kupiliśmy karnisz na allegro ![]() ![]() ![]()
#2155 |
Zakorzenienie
|
Mariiasia, szkoda słów, żeby się wypowiadać na temat tej panny
![]() Ale może się jej odwidzi ...... Jako że już po północy, to mogę już napisać: Black, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Dziewczynki, zmykam spać. Proszę jutro spowolnić produkcję postów, żebym po powrocie z pracy mogła w miarę szybko Was nadrobić ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Black, wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Black Sto Lat i Wszystkiego Co Najlepsze
![]() ![]() ![]()
#2158 |
Zakorzenienie
|
Black wszystkiego najlepszego
![]() Witam w środę dziewczęta ![]()
#2159 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() podłączam się do życzeń ![]() luskap ja tam bym się cieszyła gdybym mogła wyprowadzić się od rodziców ![]() wczoraj doszłam do wniosku, że chyba będziemy szukać jakiegoś mieszkania na rynku wtórnym, a jak bedę mieć pracę to weźmiemy wtedy kredyt na większe mieszkanie deweloperskie albo pomyślimy o budowie.. bo obecnie perspektywa mieszkania z moimi rodzicami mi nie za bardzo odpowiada. może nie byłoby tak źle, ale chciałabym rozpocząć z TZtem zycie tylko we dwoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.