Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 07:36   #2431
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Kobitki, w szoku jestem, że tu takie pustki od wczoraj panują

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc.
u mnie tez kłopoty zdrowotne, pisałam na wątku starankowym, ale Wam też się pożalę, mamherzyki na obu jajnikach I gin stwierdził, ze to może być zespół policystycznych jajników, ale mam regularne cykle, więc one wykluczają i nie wiadomo co mi jest
W każdym bądź razie dziś idę do rodzinnego prosić się o TSH, a 18 mam mieć cytohormony, echs
Całe szczęście, ze moja szwagierka jest na stażu w przychodni i nie muszę się ustawiać przed przychodnią o 6 rano

Goldi - gratuluje.
Rybulko a mnie się wydaje, ze bedziecie miec córkę

Moja znajoma z gim brała ślub w 4.09, dzień przed nami i jest w ciąży. I jej mama ogłasza wszem i wobec, ze od razu po ślubie zaszła itd., a ona na nk usg wstawiła i tam jak byk 22 tc - nie rozumiem takich ludzi, a potem bedzie wkręcać, ze urodziła 3,5 kg wcześniaka? Dla mnie bezsens.
Kochana, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żeby Wasze starania uwieńczone zostały sukcesem
Ja też od wczoraj my zaczęłam myśleć o maleństwie jako o córeczce jak zadzwoniłam do moich rodziców i opowiedziałam im o przebiegu USG, tata powiedział, żebym pogratulowała w takim razie TŻowi córki A mój tata wie co mówi, bo ma je 4
Z tego, co zdązyłam zauważyć, to najczęściej chłopaczki na USG się częściej pokazują

A ta mama koleżanki Co to niby za wstyd być miesiąc przed ślubem w ciąży...

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
cześć!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 07:43   #2432
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cześć
Wszystkie tu rozmawiacie o dzieciątkach...ja w tym temacie niewiele powiem - póki co oczywiście, bo nigdy nic nie wiadomo :P

Powiem Wam tylko, że wczoraj byłam na pierwszej lekcji gry na gitarze (zrobiłam wielki come back po kilku latach niedotykania gitary)...strasznie się nakręciłam na granie...hehe.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 07:51   #2433
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 07:56   #2434
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Wszystkie tu rozmawiacie o dzieciątkach...ja w tym temacie niewiele powiem - póki co oczywiście, bo nigdy nic nie wiadomo :P
piąteczka hehe
Cytat:
Powiem Wam tylko, że wczoraj byłam na pierwszej lekcji gry na gitarze (zrobiłam wielki come back po kilku latach niedotykania gitary)...strasznie się nakręciłam na granie...hehe.
też się rok temu nakręciłam... przeszło
Nowy Rok zaczął się ode mnie od nowych perfum, może się na wyprzedaże też przejdę
Stary 2010-01-06, 08:26   #2435
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziekuje.. a fasolka dzis musze powiedziec super mdlosci mnie tylko rano meczyly i pierszy raz od 8 dni wyszlam z domu - to wyczyn bo caly czas leze i jest super wiec mysle ze jak sie zaczne ruszac mina wszystkie dolegliwosci
marta jestem ciekawa kiedy zaczęły sie mdłosci? czy podejżewałas że jesteś w ciaży? nadal nie mam @... ale mdłosci też nie, piersi bez zmian...

jestem ciekawa jakie były u Was objawy ciąży

Cytat:
Cześć
fajnie. Ta gitara jest śliczna A jak tam Twoje prawko?

Rosette, też tak myślę. To jest tak jak ktoś Ci mówi ,,nie martw się" , albo ,,nie denerwuj się" np. przed czymś ważnym, egzaminem. Nie da się, jeżeli Ci zależy. Tak sobie pomyślałam, że może powinnaś starać się myśleć pozytywnie. Wybrażać sobie że gdzieś tam w niebie jest Wasze dziecko i myśleć o nim z czułością. Nie myśleć że powinnaś juz być w ciąży, że się nie udaje itd. tylko myśleć o dziecku. Cieszyć się z tego, że masz męża, że oboje tego chcecie, że dziecku będzie tu dobrze. Przyjdzie w odpowiednim momencie...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2010-01-06 o 08:36
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:56   #2436
Rybulka
Zakorzenienie

Gold-fish, moje objawy ciąży to właśnie bolące i bardzo wrażliwe piersi oraz ból brzucha taki jak przed @, ale trwający kilka dni, a nie tak, jak zawsze u mnie tylko dzień przed @. No i czułam się jakoś tak inaczej

Miałam jakieś silne przekonanie, że jestem w ciąży i gdyby test wyszedł negatywnie byłabym bardzo zaskoczona
Stary 2010-01-06, 09:02   #2437
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

rybulko hmmmm powiekszone piersi mowisz....

no to mam
bolące?? tez mam
przeczucie??? też mam

nawet mąz zauwazył ze jakies takie większe

okres mam dostac jutro

a dziś ..... ide na usg dopochwowe bo mnie w grudniu skierowała gin po cytologii
myslicie ze jak by co było to to usg wykaże?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 09:05   #2438
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurcze przyszlam sie pozalic... dzis po nocce pojechalam prosto do lekarza :P umiem sie dobrze "ryc" bo przede mna do rejestracji bylo chyba z 50 dziadkow, ale jakos tak sie rozsiedli po katach ze ja szybko hyc i juz bylam przy okienku i dzieki temu pani przyjela mnie jako pierwsza

noo ale nie mam dobrych wiesci bo pani za bardzo nie wiedziala czemu mnie ta noga boli... powiedziala ze na razie bez sensu zeby dawala mi skierowanie do ortopedy bo ze zdjecia nie wyglada zeby bylo cos nie tak, popukala sie po glowie na wiesc o tym ze na pogotowiu mi powiedzieli ze to pewnie przesilenie nogi....
kazala mi jutro zrobic badania na obecnosc kwasu moczowego we krwi... bo mowi ze to moze byc dna moczowa (podagra) czytam w necie i przerazenie mnie ogarnia... mam nadzieje ze to nie to...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 09:11   #2439
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kazala mi jutro zrobic badania na obecnosc kwasu moczowego we krwi... bo mowi ze to moze byc dna moczowa (podagra) czytam w necie i przerazenie mnie ogarnia... mam nadzieje ze to nie to...
nie przejmuj się na zapas!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:10   #2440
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze przyszlam sie pozalic...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-01-06, 10:12   #2441
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Kwiatuszki Tyle mnie tu czasu nie było, bo to pierwsza Wigilia i wielkie przygotowania, później święta to u jednych, to u drugich rodziców, potem zaraz wyjazd na Sylwestra pod wschodnią granicę i w sumie teraz dopiero odsapnęłam i wróciłam do codzienności
Tyle się tu wydarzyło, że hej, no ale że mamy już Nowy Rok to chciałam Wam życzyć spełnienia wszystkich marzeń tych głośno wypowiadanych i tych skrytych, zdrówka i aby ten rok był równie szczęśliwy jak nie szczęśliwszy
Domi gratuluję pięknej Poli, maleństwo jak marzenie
Kasiaher gratulacje wytrwania do Nowego Roku, bo wiem jak tego pragnęłaś i mam nadzieję, że Wy już też po
Martucha gratulacje, super nowina
Wszystkim mamom i staraczkom szczęścia i powodzenia
Cytat:
czesc.
u mnie tez kłopoty zdrowotne, pisałam na wątku starankowym, ale Wam też się pożalę, mamherzyki na obu jajnikach I gin stwierdził, ze to może być zespół policystycznych jajników, ale mam regularne cykle, więc one wykluczają i nie wiadomo co mi jest
W każdym bądź razie dziś idę do rodzinnego prosić się o TSH, a 18 mam mieć cytohormony, echs
Scio ja też mam dwa jajniki zapęcherzykowane i strasznie przekroczony testosteron. Jak przestałam brać tabsy to cykl miałam nawet i 90 dni, teraz ostatnie dwa cykle miałam 37 i 31dni. No i czekam na @. Starać się staram, ale co z tego jk hormony pewnie nie te. Ciesz się, że masz regularne cykle, bo to dużo daje
Ja w poniedziałek jadę do kliniki pow yniki i wtedy będę wiedzieć i lekarze też co mają leczyć. Oby nie dużo
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
moje objawy ciąży to właśnie bolące i bardzo wrażliwe piersi oraz ból brzucha taki jak przed @, ale trwający kilka dni, a nie tak, jak zawsze u mnie tylko dzień przed @. No i czułam się jakoś tak inaczej

Miałam jakieś silne przekonanie, że jestem w ciąży i gdyby test wyszedł negatywnie byłabym bardzo zaskoczona
Rybulka mnie piersi też bolą, ból brzucha mam ale w dole, jakby mnie coś szczypało, wierciło się, nieza bardzo to przyjemne, ale czy czuję się inaczej? Jużtyle razy chciałam byćw ciąży że za każdym razem czuję się inaczej, to autosugestia niestety, a może w końcu.....
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

no to mam
bolące?? tez mam
przeczucie??? też mam

okres mam dostac jutro

a dziś ..... ide na usg dopochwowe bo mnie w grudniu skierowała gin po cytologii
Ja czekam też na @, ale kto to wie kiedy ją dostanę, bo raz że moje cykle, dwa wyjazd też robi swoje. A co do usg to jak byłam w grudniu to lekarz mówił, że właśnie była owulacja i coś tam... więc pewnie po obejrzeniu będzie coś tam wiedział
Cytat:
kurcze przyszlam sie pozalic... dzis po nocce pojechalam prosto do lekarza :P umiem sie dobrze "ryc" bo przede mna do rejestracji bylo chyba z 50 dziadkow, ale jakos tak sie rozsiedli po katach ze ja szybko hyc i juz bylam przy okienku i dzieki temu pani przyjela mnie jako pierwsza

noo ale nie mam dobrych wiesci bo pani za bardzo nie wiedziala czemu mnie ta noga boli... powiedziala ze na razie bez sensu zeby dawala mi skierowanie do ortopedy bo ze zdjecia nie wyglada zeby bylo cos nie tak, popukala sie po glowie na wiesc o tym ze na pogotowiu mi powiedzieli ze to pewnie przesilenie nogi....
No gratuluję siły przebicia, przy okienku A i trzymaj się z tą nóżką i nie panikuj, będzie dobrze

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:28   #2442
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a maz pozwolil wyjsc??
pozwolil bo szlam na pobranie krwi... ale nic z tego nie wyszlo i dzis bylam jeszcze raz... szybko poszlo;p wyniki po poludniu a w piatek lekarz...

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
marta jestem ciekawa kiedy zaczęły sie mdłosci? czy podejżewałas że jesteś w ciaży? nadal nie mam @... ale mdłosci też nie, piersi bez zmian...

jestem ciekawa jakie były u Was objawy ciąży
wymiotowalam w tygoniu przed swietami od 21 grudnia na poczatku zwalalam to na stres bo to byly taki puste jakby powietrzem 28 sie dowiedzialam ze to ciaza 7 tydzien.. wiec od 6 byly wymioty w 2 tyg test nadal nic nie pokazal inne objawy niw zauwazylam a moze nie zwrocilam uwagi

SSR dziekuje
Stary 2010-01-06, 10:30   #2443
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
maggie a zdrowo sie odzywiacie?
ostatnio ogladalam w tv taki program o kobietach, ktore staraja sie zajsc w ciaze i powodem dla ktorego niektorym z nich sie nie udaje jest tez dieta
Dieta oczywiscie pozostawia wiele do zyczenia-szczegolnie czestotliwosc i pory jedzenia-ja mysle jednak ze u mnie to kwestia hormonow....
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
maggie trzymam mocno za ciebie kciuki
nie myśl o tym, tylko ciesz się mężem

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
jak swoje dobry tekst
Słuchaj Marty a na pewno stanie się coś, co się stać musi

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Chciałam Ci coś Maggie napisać, ale Marta wyraziła dokładnie moje myśli
Ja jestem pewna, że będziesz mamą, tylko musisz trochę wyluzować. I nie traktuj tych ostatnich 8 m-cy jako straconych, pomyśl, że teraz masz jeszcze czas dla siebie i dla męża, więc wykorzystajcie to maksymalnie, bo jak dzidzia się urodzi to już będzie trudniej. Zawsze trzeba we wszystkim znaleźć pozytywne strony, bo nic nie dzieje się bez przyczyny.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Maggie-trzymam kciuki, zeby szybko sie udało
swoja droga to faktycznie cholernie niesprawiedliwe ze jak sie chce dzidzie to nie wychodzi nic a ile nieodpowiedzialnych dziewczyn zalicza wpadke, ile jest niechcianych dzieci, ile takich ktore rodza sie w rodzinach patologicznych bez warunkow do zycia bo matka i ojciec wiecznie zachlani, w domu syf i malaria.... echhh

Cytat:
Maggie, obiema rękoma popisuję się pod tym, co napisała Martucha Wyjęła mi to z ust
Luuuuuz kochana
no chyba Was poslucham
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
No to Rossette, sama wiesz jak to jest! Mnie tez troche wkurza "wyluzuj" "nie mysl", a to dlatego ze ja juz naprawde sie tak nie napinam jak na poczatku, a i tak doopa, wiec co mam zrobic? moze po prostu nie jest nam pisane i trzeba znalezc w zyciu to co jest nam przeznaczone ale i tak sie nie poddam, do czerwca probujemy sami, a po wakacjach specjalista!

DZIEWCZYNKI mam plan:

- dzis meza 30 urodzinki, a w prezencie 14 dc czarna, koronkowa koszulka, majtoszki, czarne ponczoszki i butki na obcasach
Plan jest taki, ze robimy dzidziusia i zgodnie z Waszymi zaleceniami przemyslalam sprawe i:
- bedzie synek Kacperek of course, bo dzis Kacpra i innych kroli i tz ma na drugie Kacper
- podobny do mamusi, bo ja jestem ladniejsza od meza
- no i charakterek tez musi miec po mnie, bo z dwoma uparciuchami nie wytrzymam
- po tatusiu moze miec zamilowanie i zdolnosc do majsterkowania, sportow i byc inteligentny jak tatus--> POSTANOWIONE zrobimy sobie chodzacy ideal, co prawda najpierw bedzie plakal i nie dawal spac, ale i tak bedzie najkochanszy
kurcze, teraz musze pomyslec, gdzie postawic lozeczko
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:32   #2444
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć moje kochane gaduly
No cóż jestem teraz na etapie oszukiwania pracy. Otwieram nowy rozdzial w moim życiu. Bylam w poniedzialek po świadectwo pracy i jak zobaczylam że jakaś starzystka siedzi na moim miejscu i przy moim biurku to ni sie przykro zrobilo Ale teraz jak nie pracuje to mam przynajmniej więcej czasu na nauke i jeszcze odkrylam w sobie nowe zdolności zaczelam robić kolczyki i nawet nieźle mi wychodzą w poniedzialek sprzedalam 4 pary koleżanką z bylej pracy i zarobilam 22 zl

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:38   #2445
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
czesc.
Całe szczęście, ze moja szwagierka jest na stażu w przychodni i nie muszę się ustawiać przed przychodnią o 6 rano

Goldi - gratuluje.
Rybulko a mnie się wydaje, ze bedziecie miec córkę

Moja znajoma z gim brała ślub w 4.09, dzień przed nami i jest w ciąży. I jej mama ogłasza wszem i wobec, ze od razu po ślubie zaszła itd., a ona na nk usg wstawiła i tam jak byk 22 tc - nie rozumiem takich ludzi, a potem bedzie wkręcać, ze urodziła 3,5 kg wcześniaka? Dla mnie bezsens.
Scio, ja także mam podobne problemy.
Półtora roku temu jak byłam na usg dopochwowym, lekarz stwierdził u mnie zespół policystycznych jajników. U mnie jednak mogłoby się to potwierdzić, gdyż mam strasznie nieregularne cykle.
Jednak ostatnio, bo na początku grudnia byłam w szpitalu w łodzi w Matce Polce i tam też miałam usg i dużo badan hormonalnych.
Pominę fakt, że przez kolejnych kilka lat hormony mi wychodziły fatalnie a teraz książkowo. Natomiast co do usg to pęcherzyki wyszły, ale pco to nie jest (tak powiedziała lekarka) tylko, ze taka moja uroda. I jak się okazuję moja mama prawdopodobnie ma to samo a dzieci ma, w końcu jestem w ogóle z tym hormonami to chyba cud się stał i lekarka zdziwiona z czym ja przyszłam, a tak przez dłuuugi czas (kilka lat) miałam bardzo wysoką prolaktynę nie wiedzieć czemu
a okres mam nieregularny prawdopodobnie dlatego, że jestem drobnej budowy ale czemu ta prolaktyna? nie wiem, mętlik

Nie wiem co to za wstyd zajść w ciąże miesiąc przed ślubem...

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Kwiatuszki Tyle mnie tu czasu nie było, bo to pierwsza Wigilia i wielkie przygotowania, później święta to u jednych, to u drugich rodziców, potem zaraz wyjazd na Sylwestra pod wschodnią granicę i w sumie teraz dopiero odsapnęłam i wróciłam do codzienności
Tyle się tu wydarzyło, że hej, no ale że mamy już Nowy Rok to chciałam Wam życzyć spełnienia wszystkich marzeń tych głośno wypowiadanych i tych skrytych, zdrówka i aby ten rok był równie szczęśliwy jak nie szczęśliwszy
Domi gratuluję pięknej Poli, maleństwo jak marzenie
Kasiaher gratulacje wytrwania do Nowego Roku, bo wiem jak tego pragnęłaś i mam nadzieję, że Wy już też po
Martucha gratulacje, super nowina
Wszystkim mamom i staraczkom szczęścia i powodzenia

Scio ja też mam dwa jajniki zapęcherzykowane i strasznie przekroczony testosteron. Jak przestałam brać tabsy to cykl miałam nawet i 90 dni, teraz ostatnie dwa cykle miałam 37 i 31dni. No i czekam na @. Starać się staram, ale co z tego jk hormony pewnie nie te. Ciesz się, że masz regularne cykle, bo to dużo daje
Ja w poniedziałek jadę do kliniki pow yniki i wtedy będę wiedzieć i lekarze też co mają leczyć. Oby nie dużo

Rybulka mnie piersi też bolą, ból brzucha mam ale w dole, jakby mnie coś szczypało, wierciło się, nieza bardzo to przyjemne, ale czy czuję się inaczej? Jużtyle razy chciałam byćw ciąży że za każdym razem czuję się inaczej, to autosugestia niestety, a może w końcu.....

Ja czekam też na @, ale kto to wie kiedy ją dostanę, bo raz że moje cykle, dwa wyjazd też robi swoje. A co do usg to jak byłam w grudniu to lekarz mówił, że właśnie była owulacja i coś tam... więc pewnie po obejrzeniu będzie coś tam wiedział

No gratuluję siły przebicia, przy okienku A i trzymaj się z tą nóżką i nie panikuj, będzie dobrze
Hoho długo Cię nie było
No ja też mam z tymi pęcherzykami problemik... przeczytaj co napisałam do scio

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2010-01-06 o 10:44
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:48   #2446
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNKI mam plan:

- dzis meza 30 urodzinki, a w prezencie 14 dc czarna, koronkowa koszulka, majtoszki, czarne ponczoszki i butki na obcasach
Plan jest taki, ze robimy dzidziusia i zgodnie z Waszymi zaleceniami przemyslalam sprawe i:
- bedzie synek Kacperek of course, bo dzis Kacpra i innych kroli i tz ma na drugie Kacper
- po tatusiu moze miec zamilowanie i zdolnosc do majsterkowania, sportow i byc inteligentny jak tatus--> POSTANOWIONE zrobimy sobie chodzacy ideal, co prawda najpierw bedzie plakal i nie dawal spac, ale i tak bedzie najkochanszy
brzmi cudownie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć moje kochane gaduly
No cóż jestem teraz na etapie oszukiwania pracy. Otwieram nowy rozdzial w moim życiu. Bylam w poniedzialek po świadectwo pracy i jak zobaczylam że jakaś starzystka siedzi na moim miejscu i przy moim biurku to ni sie przykro zrobilo Ale teraz jak nie pracuje to mam przynajmniej więcej czasu na nauke i jeszcze odkrylam w sobie nowe zdolności zaczelam robić kolczyki i nawet nieźle mi wychodzą w poniedzialek sprzedalam 4 pary koleżanką z bylej pracy i zarobilam 22 zl
widzisz nie ma tego zlego
Stary 2010-01-06, 10:51   #2447
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
No wlaśnie masz racje mam teraz spokój i nowe hobby

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:58   #2448
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

DZIEWCZYNKI mam plan:

no no Maggie do dzieła trzymam kciuki wszystkimi paluchami

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:04   #2449
Rybulka
Zakorzenienie

Sambuś, nie przejmuj się na zapas i bądź dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

no to mam
bolące?? tez mam
przeczucie??? też mam

okres mam dostac jutro

Fiu, fiu
Pewnie USG dopochwowe powinno coś zauważyć

Maggie, co tu dużo gadać, świetny plan

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 11:11   #2450
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
wymiotowalam w tygoniu przed swietami od 21 grudnia na poczatku zwalalam to na stres bo to byly taki puste jakby powietrzem 28 sie dowiedzialam ze to ciaza 7 tydzien.. wiec od 6 byly wymioty w 2 tyg test nadal nic nie pokazal inne objawy niw zauwazylam a moze nie zwrocilam uwagi
a który to był dzień cyklu jak zrobiłaś test?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-01-06, 11:14   #2451
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Scio, ja także mam podobne problemy.
Półtora roku temu jak byłam na usg dopochwowym, lekarz stwierdził u mnie zespół policystycznych jajników. U mnie jednak mogłoby się to potwierdzić, gdyż mam strasznie nieregularne cykle.
Jednak ostatnio, bo na początku grudnia byłam w szpitalu w łodzi w Matce Polce i tam też miałam usg i dużo badan hormonalnych.
Pominę fakt, że przez kolejnych kilka lat hormony mi wychodziły fatalnie a teraz książkowo. Natomiast co do usg to pęcherzyki wyszły, ale pco to nie jest (tak powiedziała lekarka) tylko, ze taka moja uroda. I jak się okazuję moja mama prawdopodobnie ma to samo a dzieci ma, w końcu jestem w ogóle z tym hormonami to chyba cud się stał i lekarka zdziwiona z czym ja przyszłam, a tak przez dłuuugi czas (kilka lat) miałam bardzo wysoką prolaktynę nie wiedzieć czemu
a okres mam nieregularny prawdopodobnie dlatego, że jestem drobnej budowy ale czemu ta prolaktyna? nie wiem, mętlik

Nie wiem co to za wstyd zajść w ciąże miesiąc przed ślubem...

Hoho długo Cię nie było
No ja też mam z tymi pęcherzykami problemik... przeczytaj co napisałam do scio
Ana, a zdradz mi jak sie dostac do matki polki? u kogo dokladnie bylas? czy tam przyjmuja na nfz? bede wdzieczna za kazde info
Cytat:
brzmi cudownie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
no no Maggie do dzieła trzymam kciuki wszystkimi paluchami

Cytat:
Sambuś, nie przejmuj się na zapas i bądź dobrej myśli

Fiu, fiu
Pewnie USG dopochwowe powinno coś zauważyć

Maggie, co tu dużo gadać, świetny plan

miec plan to polowa sukcesu ja towogole taka zaplanowana jestem, wiecznie wszystko musze miec poukladane
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-01-06, 11:22   #2452
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hej laseczki
wpadłam tylko na chwilę, szef puścil mnie wcześniej z pracy, bo ja świętuje dopiero dziś i lecę pakowac prezenty a, później na Wigilię

miłego dnia wszystkim
jeju, ile laseczek w ciązy... no no, obrodziło

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:25   #2453
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
ja towogole taka zaplanowana jestem, wiecznie wszystko musze miec poukladane
to tak jak ja ...chociaż niezawsze sie to udaje

Nasz Skarb
Stary 2010-01-06, 11:25   #2454
atomufka
Zakorzenienie

czesc dziewuszki. a ja jednak powalona przez chorobsko nie poszlam dzis do pracy

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:31   #2455
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

misqa Wesołych świąt

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:36   #2456
Rybulka
Zakorzenienie

Misqa, w takim razie, Wesołych Świąt

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Atomufko, zdrowia życzę
Stary 2010-01-06, 11:37   #2457
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hej laseczki
wpadłam tylko na chwilę, szef puścil mnie wcześniej z pracy, bo ja świętuje dopiero dziś i lecę pakowac prezenty a, później na Wigilię

miłego dnia wszystkim
jeju, ile laseczek w ciązy... no no, obrodziło
no to .... Wesołych Świąt

a co do ciąż to fsktycznie obrodziło i cos czuje ze bedzie coraz wiecej

Nasz Skarb
Stary 2010-01-06, 11:45   #2458
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Misqa, w takim razie, Wesołych Świąt

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Atomufko, zdrowia życzę
Dziekuje kochana

Misqa Wesolych

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:50   #2459
Maggie1983
Zakorzenienie

zapomnialam jeszcze dodac, ze u nas dzis 7 miesiecy, jak powiedzielismy sobie sakramantalne TAK ale sie okazji w ten jeden dzien uzbieralo
Stary 2010-01-06, 12:00   #2460
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
zapomnialam jeszcze dodac, ze u nas dzis 7 miesiecy, jak powiedzielismy sobie sakramantalne TAK ale sie okazji w ten jeden dzien uzbieralo

no to juz całkiem To MUSI BYĆ TEN DZIEŃ :jupi :

Nasz Skarb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości