|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
![]() a oetker juz nie produkuje bezcukrowej :< fajnie byłoby zjesc galaretkę właśnie ![]()
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
#3603 |
Zakorzenienie
|
Jak znajdziecie galaretke taka na prawdę bez cukru dajcie znać co to za jedna!!
Ileż ja się naszukałam w sklepach w poszukiwaniu takiej.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Przyczajenie
|
Witam Dukanki,
Jestem na diecie (I faza) od poniedziałku i schudłam 4,100 kg. Jem produkty dozwolone. Pije dużo wody i zielonej herbaty. Mam jednak od wczoraj problem z hm.... ![]() Może dzisiaj coś drgnie. Dzisiaj czuję się trochę zmęczona. Tak jak po długim biegu. Zapewne to efekt diety. Pozdrawiam...
#3605 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() wczoraj zakupiłam najnowszą książkę Dukana i postanowiłam poddać się tej diecie. Zaczynam od następnego tygodnia. Zamierzam schudnąć jakieś 5-6 kg, najbardziej przeraża mnie fakt że ja nienawidzę ćwiczyć a bez tego daleko nie zajadę ![]() Dukanki, czy czerwona herbata pu-erh jest dozwolona? Bo wiem że zielona tak a popijam od jakiegoś czasu pu-erha + zieloną Tolowa: zaparcia to normalne zjawisko w pierwszej fazie, niebawem wszystko wróci do formy, wcinasz raz dziennie otręby owsiane? Dukan poleca na zaparcia |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Będzie dobrze, możne dzisiaj ![]()
![]() |
#3607 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Ja dzisiaj odnotowałam 0.5 kg mniej !!! To już 2 kg od tygodnia. Pewnie efekty powinny być bardziej spektakularne, lecz mnie to nie zniechęca. Wydaje mi się, że im wolniej tym bezpieczniej i zdrowiej. Dieta jest dla mnie stworzona - czuje się rewelacyjnie !!! Mój mąż podjada ze mną obiadki warzywno-rybno-kurczakowe z Waszej przepisowni. W piątek niestety kończy się warzywna uczta i zaczyna uczta proteinowa. Pozdrawiam wszystkich i spadków życzę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie dziś spadeczek o 0,4 kg ![]() Blanx ja czerwoną herbatę zaparzam sobie rano w dzbanku 1,8 l co prawda tylko z jednej saszetki,ale wypijam sobie to w ciągu całego dnia. Coś mi tu smakę robią na galaretkę ![]()
#3610 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry...
tzn niedobry....Okazalo sie,ze moja wspollokatorka posiada owa biedronkowa wage.Piekna,czarna, z ornamentem jasnym.I bardzo niezyczliwie do mnie nastawiona. Takze,choc na diecie jestem od poniedzialku, to dzis sie zwazylam.Nie wiem czy schudlam,jesli tak,to to jakas maskra jest.Zaraz zmienie sobie stopke..... Milego,snieznego dnia. P.S. tez bym prosila o linczek do off watku.... ![]()
Moje szczęście przyszło na świat ![]() Edytowane przez adia82 Czas edycji: 2010-01-06 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
Dziołchy, a jak z redukcją cellulitu przy tej diecie? Mnie trapi ta zmora na udach i pośladkach od wielu lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Rozeznanie
|
hej dziewczeta
![]() widze produkujecie posty, niedlugo czwarta czesc bedzie jak nic ![]() u mnie +0,5 - zapewne warzywka plus zaparcie (sorki ![]() ja tam panne M. puszczam w niepamiec, tylko niech rozsadnie pyta ![]() a ja patyk jestem ![]() ![]() pozdrowionka na caly dzionek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- stozynka44 ty i przed dieta bylas szczupla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Opłacało się wczoraj być grzeczną ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę wszystkim równie udanego początku dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Raczkowanie
|
Szkoda że mi nie wierzycie ale trudno ... życie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Raczkowanie
|
Siemanko z rana
![]() Staje dziś z rana na wagę a tam co? bateria siadła i klops.Z drugiej strony to przez ostatnie prawie 5 miesięcy dałam jej wycisk ![]() Na śniadanko dwie kromeczki chleba razowego z niskotłuszczowym masłem szynka i serem żółtym i kawka ![]() A stozynka to rewelka figurkę masz i zniewalający uśmiech. Ps.Ja też chcę lineczka do nowego wątku ![]()
Start 17 sierpień było 86kg ![]() cel 65kg ![]() 1 grudzień Start III faza Edytowane przez agus30 Czas edycji: 2010-01-06 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Przyczajenie
|
jeju dziewczyny Was nie dogoniat, nie ogarniam ilosci, ranek w pracy mija mi jak szalony zeby Was przeczytać
Witam w nowym dziaonku i sopadków zyczę A jeszcze jedno: jakie jest Wasze zdanie o wedzonym kurczaku ofkors bez skórki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
osobiscie jadam, ale z umiarem, bo wydaje mi sie tlustszy niz pieczony |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duży szacun dla wszystkich, co już schudli i tych, którzy, tak jak ja, się do tego przymierzają. Trzymam kciuki i ......Wy tez za mnie trzymajcie ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Katastrofa!
![]() Kupili nową wagę! Na domiar złego podobno tamta zaniżała wagę ![]() Jak dziś weszłam na nową, patrze a tam 1,5kg więcej...czyli tak jakbym w ogóle nic nie schudła, a co gorsza ważyła jeszcze więcej!! ![]() Pocieszam się tym, że dużo lepiej się czuję ![]() Dziś najem się otrębów, bo muszę iść @!! Tolowa mamy ten sam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Raczkowanie
|
Dodam jeszcze, że obecnie ważę 71,5 kg, a chcę spaść do 55 w najgorszym wypadku
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Dziękuję bardzo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.lisbon-half-marathon.com/en/eng001.htm No i chce wykorzystac fakt ze poki jestem w Londynie to latwiej i taniej mi latac. Jak wroce do Polski to sie skonczy ta rozpusta i bedzie znowu odliczanie od pierwszego do pierwszego. Bieganie jest proste, najtansze (chociaz w moim przypadku to akurat nei prawda bo tyle ile ja wydaje na specjalistyczne ciuchy i gadzety to o matko) i super dziala na chudniecie. Wlasnie a moze bysmy tak zaczely tu wszystkie biegac co? ZAczniemy od jednego dnia tygodniowo, gdzie kazda nie wazne co i gdzie i jaka pogoda wyjdzie na dwor i wykona te 10-20 minut treningu? w tej chwili powstaje stronka kobieta 2010. To program ktory ma za zadanie przekonac polskie dziewczyny, kobiety do biegania. http://www.kobieta2010.pl/node/15828 Cytat:
![]() ze ex-dran jest idiota to mysmy wiedzialy i wczesniej ale widzac fotki to ja juz w ogole mysle ze on glupek jest. Zapewne 75% tu obecnych zabiloby zeby wygladac tak jak ty na zdjeciach Before Cytat:
a wlasnie przypomnialo mi sie. Czytalam neidawno o herbatce Lapachoo zdaje sie. Musze sprawdzic i ona podobno odkwasza organizm. Czyli cos dla nas bo my go bialkiem zakwaszamy. Cytat:
A teraz stwierdzil ze ja juz nic nie mam. Celulitu znaczy. I faktycznie. Zniknal caly. Kremow specjalnych nie stosuje. Jakies ujedrniajace Eveline, tanie i fajne. Po prysznicu masuje uda i tylek gumowa szczotko-rekawica z Rossmana i tyle. Jeszcze wam powiem ze odkrylam maslo Shea, ale takie naturalne. Jest niesamowite. Uzywalam go kazdego dnia na urlopie. Skora jest gladzitka, miekka jak u niemowlaka i pozostaje taka przez wiele godzin. ZAzwyczaj gdy posmaruje sie balsamem wieczorem to juz rano mam sucha skore a po masle nastepnego dnia byla nadal tak samo mieciutka. Pomimo ze jest niby tlusty to nie brudzi ubrania i nie pozostawia tlustego filmu. Od dzis nie uzywam niczego innego do ciala. I opalenizna ma bardziej zlotawy odcien niz normalnie.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |||
Rozeznanie
|
Witam
![]() W nastroju podnioslym jestem, bo jak tylko wrocilam na jasna strone mocy w poniedzialek, to dzis zanotowalam kolejny spadek, czyli z 69,9 ktore byly w niedziele jest 69,1! W dwa dni! I po dwoch tygodniach grzeszenia. Tylko mi pryszcze powylazily. Od tych wstretnych cukrow i tluszczy ![]() Eliza galaretka jest cacy ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do biegania to ja bym była bardzo chętna! Przydałoby mi sie teraz nabrać troszke mięśni-zwłaszcza że jestem na III fazie, no i ciałko się jędrniejsze zrobi. Tylko ja straszny leń jestem-właśnie taki kanapowy. Rok temu chodziłam na fitness, ale tylko dlatego, że kupiłam karnet i szkoda było żeby się zmarnował...jak przestałam to mi w sumie brakowało ruchu, ale potem oczywiście się przyzwyczaiłam do kanapy ![]() No to jak z tym bieganiem-ja zaraz poczytam i mam nadzieję że się przekonam ![]()
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nic nie stosuje, bo leniwa jestem. Jak mam dzien pieknosci to po wszystkich zabiagach z peelingiem calego ciala wlacznie, uwaga - smaruje sie balsamem do ciala ![]() ![]() Aaaaa, no i co z ta herbata??? Ja trzy miechy na diecie i nie mialam pojecia, ze mi herbaty czarnej nie wolno! A ja mojego earl greya z mlekiem to dzien i noc chlepce zamiast wszelkich innych napoi... No i pytanie o bieganie - mimo very expensive specjalistycznego stanika przy bieganiu chocby i na biezni cycki mnie bolaly. Okrutnie. No i te info, ze stawy sie psuja od joggingu... I ponoc ten co wynalazl i propagowal jogging umarl w trakcie... Ja widze mase osob w Londynie biegajacych na codzien i tak podziwiam jacy oni niezlomni... Wez rozwiej moje watpliwosci.
![]() |
#3629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, na mnie liczyć nie możesz z tym bieganiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy moze któras z Was wysłac jaki ten słodzik mozemy??A i jaka ta galaretka??Myslałam ze nie mozemy takich rzeczy:-/ a tu sie okazuje ze sie zajadacie:-P Jak ktoras z Was ma opakowanie to prosze o przesłanie albo firme i gdzie ja kupujecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.