Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 23:24   #3601
cinnamon witch
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
podobno sa galaretki z Dr Oetker bez cukru. Ale nie wiem. Poszukaj takich co cukru nie maja i wtedy doasz wiecej slodzika.

A tu xznalazlam taki tekst :
"w lidlu mozna kupic galaretki bez cukru firmy linessa o smaku cytrynowym lub mrzanki wonnej(dziwna nazwa) obie są dobre. a jak szybko tężeja!"
właśnie o tej linessie znalazłam ten sam fragm.

a oetker juz nie produkuje bezcukrowej :<

fajnie byłoby zjesc galaretkę właśnie

Było 72,5 kg
Jest :
65 kg (29.11.2009)
63,5 kg (11.12.2009)
61 kg (23.12.2009)
Jest 59! (20.01.2010)

25.01.2010 -> III faza, start!

A teraz ćwiczymy.

cinnamon witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:28   #3602
stozynka44
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny już się nie odchudzam jestem na III fazie przecież a uśmiech to była jest i będzie moja tajna broń

Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for !
stozynka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 01:06   #3603
Parvati
Zakorzenienie

Jak znajdziecie galaretke taka na prawdę bez cukru dajcie znać co to za jedna!!
Ileż ja się naszukałam w sklepach w poszukiwaniu takiej....

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 05:51   #3604
Tolowa
Przyczajenie

Witam Dukanki,
Jestem na diecie (I faza) od poniedziałku i schudłam 4,100 kg.
Jem produkty dozwolone. Pije dużo wody i zielonej herbaty. Mam jednak od wczoraj problem z hm.... wydalaniem.
Może dzisiaj coś drgnie.
Dzisiaj czuję się trochę zmęczona. Tak jak po długim biegu. Zapewne to efekt diety.
Pozdrawiam...
21.04.2010=70 kg

Tolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 06:02   #3605
blanx
Zadomowienie

Hej dziewczyny

wczoraj zakupiłam najnowszą książkę Dukana i postanowiłam poddać się tej diecie. Zaczynam od następnego tygodnia. Zamierzam schudnąć jakieś 5-6 kg, najbardziej przeraża mnie fakt że ja nienawidzę ćwiczyć a bez tego daleko nie zajadę

Dukanki, czy czerwona herbata pu-erh jest dozwolona? Bo wiem że zielona tak a popijam od jakiegoś czasu pu-erha + zieloną

Tolowa: zaparcia to normalne zjawisko w pierwszej fazie, niebawem wszystko wróci do formy, wcinasz raz dziennie otręby owsiane? Dukan poleca na zaparcia
blanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 06:09   #3606
Tolowa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez blanx Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Tolowa: zaparcia to normalne zjawisko w pierwszej fazie, niebawem wszystko wróci do formy, wcinasz raz dziennie otręby owsiane? Dukan poleca na zaparcia
Wcinam otręby (2 łyżki) jak lekarstwo z jogurtem o%.
Będzie dobrze, możne dzisiaj
21.04.2010=70 kg

Tolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 06:09   #3607
kaaania
Raczkowanie

GG do kaaania

Cytat:
Napisane przez stozynka44 Pokaż wiadomość
No dobra do odważnych świat należy! Wrzucam fotki BEFORE and AFTER Pierwsza jest z okresu wakacji 2009 (lipiec), a kolejne ze świąt i Sylwestra.
nie no pieknie poprostu

a tak wogóle, to Witam i o wagę pytam
kaaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 06:54   #3608
postanowienie
Raczkowanie

Witam wszystkich
Ja dzisiaj odnotowałam 0.5 kg mniej !!! To już 2 kg od tygodnia. Pewnie efekty powinny być bardziej spektakularne, lecz mnie to nie zniechęca. Wydaje mi się, że im wolniej tym bezpieczniej i zdrowiej. Dieta jest dla mnie stworzona - czuje się rewelacyjnie !!! Mój mąż podjada ze mną obiadki warzywno-rybno-kurczakowe z Waszej przepisowni. W piątek niestety kończy się warzywna uczta i zaczyna uczta proteinowa.
Pozdrawiam wszystkich i spadków życzę!!!
postanowienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 07:02   #3609
eliza40
Zakorzenienie

Hej

U mnie dziś spadeczek o 0,4 kg

Blanx ja czerwoną herbatę zaparzam sobie rano w dzbanku 1,8 l co prawda tylko z jednej saszetki,ale wypijam sobie to w ciągu całego dnia.

Coś mi tu smakę robią na galaretkę
Stary 2010-01-06, 07:32   #3610
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Dzien dobry...
tzn niedobry....Okazalo sie,ze moja wspollokatorka posiada owa biedronkowa wage.Piekna,czarna, z ornamentem jasnym.I bardzo niezyczliwie do mnie nastawiona.
Takze,choc na diecie jestem od poniedzialku, to dzis sie zwazylam.Nie wiem czy schudlam,jesli tak,to to jakas maskra jest.Zaraz zmienie sobie stopke.....

Milego,snieznego dnia.

P.S. tez bym prosila o linczek do off watku....

Edytowane przez adia82
Czas edycji: 2010-01-06 o 07:48
adia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 07:34   #3611
blanx
Zadomowienie

Dziołchy, a jak z redukcją cellulitu przy tej diecie? Mnie trapi ta zmora na udach i pośladkach od wielu lat żadne kremy nie pomogły

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 07:48   #3612
Didier
Rozeznanie

hej dziewczeta
widze produkujecie posty, niedlugo czwarta czesc bedzie jak nic

u mnie +0,5 - zapewne warzywka plus zaparcie (sorki )

ja tam panne M. puszczam w niepamiec, tylko niech rozsadnie pyta

a ja patyk jestem mi sie link do nowego watku nie nalezy hmm?

pozdrowionka na caly dzionek

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

stozynka44 ty i przed dieta bylas szczupla a teraz to w ogole, a usmiech masz faktycznie
Didier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 07:49   #3613
BogaczKa22
Zadomowienie

Dzień dobry bardzo

Opłacało się wczoraj być grzeczną bo dziś zaliczyłam spadek o 0,6 kg . Znaczy się, że nadwyżki świąteczno-sylwestrowe idą sobie precz a do wagi z podpisu brakuje tylko 0,4 kg

Życzę wszystkim równie udanego początku dnia

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:03   #3614
Martelinka
Raczkowanie

Szkoda że mi nie wierzycie ale trudno ... życie
Martelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:05   #3615
gosiaika
Raczkowanie

GG do gosiaika

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry bardzo

Opłacało się wczoraj być grzeczną bo dziś zaliczyłam spadek o 0,6 kg . Znaczy się, że nadwyżki świąteczno-sylwestrowe idą sobie precz a do wagi z podpisu brakuje tylko 0,4 kg

Życzę wszystkim równie udanego początku dnia
Czesc Dziewczynki a u mnie dzisiaj 7 z przodu o jejku jak dawno dawno jej nie widziałam Pozdrawiam wszystkie dukaneczki. Start 2.11.09 92kg. Dzis 6 .01.10 79kg. SUPER ale sie ciesze
gosiaika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:07   #3616
agus30
Raczkowanie

Siemanko z rana
Staje dziś z rana na wagę a tam co? bateria siadła i klops.Z drugiej strony to przez ostatnie prawie 5 miesięcy dałam jej wycisk
Na śniadanko dwie kromeczki chleba razowego z niskotłuszczowym masłem szynka i serem żółtym i kawka Na kolację będzie uczta,ale szczerze wam powiem że wcale ta III faza mi się tak bardzo nie podoba a tak na nią czekałam.Uczty,kanapeczki ,produkty skrobiowe,owoce i tak człowiek się rozjuszy że nie ma czasu na proteinowy dzień.Przynajmniej ja go ciągle odkładam.Daj psu palec to całą rękę odgryzie,coś w tym jest.
A stozynka to rewelka figurkę masz i zniewalający uśmiech.
Ps.Ja też chcę lineczka do nowego wątku
1 grudzień Start III faza

Edytowane przez agus30
Czas edycji: 2010-01-06 o 08:08
agus30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:11   #3617
e_di
Przyczajenie

jeju dziewczyny Was nie dogoniat, nie ogarniam ilosci, ranek w pracy mija mi jak szalony zeby Was przeczytać
Witam w nowym dziaonku i sopadków zyczę

A jeszcze jedno: jakie jest Wasze zdanie o wedzonym kurczaku ofkors bez skórki?
e_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:27   #3618
Didier
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez e_di Pokaż wiadomość
jeju dziewczyny Was nie dogoniat, nie ogarniam ilosci, ranek w pracy mija mi jak szalony zeby Was przeczytać
Witam w nowym dziaonku i sopadków zyczę

A jeszcze jedno: jakie jest Wasze zdanie o wedzonym kurczaku ofkors bez skórki?

osobiscie jadam, ale z umiarem, bo wydaje mi sie tlustszy niz pieczony
Didier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:30   #3619
e_di
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Didier Pokaż wiadomość
osobiscie jadam, ale z umiarem, bo wydaje mi sie tlustszy niz pieczony
no właśnie ja wczoraj jadłam po raz pierwszy, bo nie miałam czasu na gotowanie, ale też mi się jakies tłuste te udka wydały
e_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:42   #3620
Fero_monka
Raczkowanie

GG do Fero_monka

Witam wszystkich Od kilku dni słysze od róznych osób o tej diecie- choć przyznam sie, że kiedyś juz o niej słyszałam, ale mnie nie zainteresowała- nie wiedzieć czemu? Wczoraj jednak zdecydowałam się na jej wprowadzenie, bo..... Słuchajcie zobaczyłam sowjego (niegdyś grubego jak świnka) kolegę i szczęka mi opadła!!! 4 miesiące jest na diecie Dukana i schudł już 13,5 kg! Wygląda fantastycznie i najważniejsze, że tak też się czuje. Bardzo polecał mi tę dietę i co ja zrobiłam? Poszłam do Empiku, zakupiłam sobie książkę i wczoraj prawie całą przeczytałam Potem polazłam do sklepu poczynić zakupy i postanowiłam wziąć sie do roboty(przyznam się, że już przed świetami myslałam o diecie i tak sobie myśląc- objadałam sie spokojnie). Już wczoraj zrobiłam sobie cały dzień tylko na płynach, bo jescze nie wiedziałam, co mogę jeść, a na obiadokolację zjadłam kurczaka w ziołach i to wszystko. Dziś od rana piję i zaraz przymierzam sie do zjedzenia śniadanka- serek biały i jajeczko, potem zjem kurczaka i jeszcze coś , zobacze. Jestem pełna optymizmu i mam nadzieje, że uda mi się wejść do waszego "Dukanowego" towarzystwa, bo jak Was czytam to łezka mi sie kręci w oku, że tak sie wspieracie i takie( tacy) jesteście dla siębie kochani i wspierający)
Duży szacun dla wszystkich, co już schudli i tych, którzy, tak jak ja, się do tego przymierzają.
Trzymam kciuki i ......Wy tez za mnie trzymajcie
Pozdrawiam
Fero_monka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:47   #3621
kaaania
Raczkowanie

GG do kaaania

Cytat:
Napisane przez Fero_monka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich Od kilku dni słysze od róznych osób o tej diecie- choć przyznam sie, że kiedyś juz o niej słyszałam, ale mnie nie zainteresowała- nie wiedzieć czemu? Wczoraj jednak zdecydowałam się na jej wprowadzenie, bo..... Słuchajcie zobaczyłam sowjego (niegdyś grubego jak świnka) kolegę i szczęka mi opadła!!! 4 miesiące jest na diecie Dukana i schudł już 13,5 kg! Wygląda fantastycznie i najważniejsze, że tak też się czuje. Bardzo polecał mi tę dietę i co ja zrobiłam? Poszłam do Empiku, zakupiłam sobie książkę i wczoraj prawie całą przeczytałam Potem polazłam do sklepu poczynić zakupy i postanowiłam wziąć sie do roboty(przyznam się, że już przed świetami myslałam o diecie i tak sobie myśląc- objadałam sie spokojnie). Już wczoraj zrobiłam sobie cały dzień tylko na płynach, bo jescze nie wiedziałam, co mogę jeść, a na obiadokolację zjadłam kurczaka w ziołach i to wszystko. Dziś od rana piję i zaraz przymierzam sie do zjedzenia śniadanka- serek biały i jajeczko, potem zjem kurczaka i jeszcze coś , zobacze. Jestem pełna optymizmu i mam nadzieje, że uda mi się wejść do waszego "Dukanowego" towarzystwa, bo jak Was czytam to łezka mi sie kręci w oku, że tak sie wspieracie i takie( tacy) jesteście dla siębie kochani i wspierający)
Duży szacun dla wszystkich, co już schudli i tych, którzy, tak jak ja, się do tego przymierzają.
Trzymam kciuki i ......Wy tez za mnie trzymajcie
Pozdrawiam
witaj serdecznie w naszym gronie, tzrymam kciuki i życzę spadków
kaaania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 09:02   #3622
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Katastrofa!
Kupili nową wagę!
Na domiar złego podobno tamta zaniżała wagę
Jak dziś weszłam na nową, patrze a tam 1,5kg więcej...czyli tak jakbym w ogóle nic nie schudła, a co gorsza ważyła jeszcze więcej!!
Pocieszam się tym, że dużo lepiej się czuję
Dziś najem się otrębów, bo muszę iść @!!
Tolowa mamy ten sam problem
Stary 2010-01-06, 09:15   #3623
Fero_monka
Raczkowanie

GG do Fero_monka

Dodam jeszcze, że obecnie ważę 71,5 kg, a chcę spaść do 55 w najgorszym wypadku, a 50 w najlepszym. Tak więc przede mną dużo pracy- wg książki w przypadku, gdy chcę schudnąć od 10-20 kg to faza uderzeniowa powinna trwać 5 dni. Phii.... jeszcze tylko 4 i pół....damy radę

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Katastrofa!
Kupili nową wagę!
Na domiar złego podobno tamta zaniżała wagę
Jak dziś weszłam na nową, patrze a tam 1,5kg więcej...czyli tak jakbym w ogóle nic nie schudła, a co gorsza ważyła jeszcze więcej!!
Pocieszam się tym, że dużo lepiej się czuję
Dziś najem się otrębów, bo muszę iść @!!
Tolowa mamy ten sam problem
Mystiquee witaj Kłaniam się nisko....a czy wagę poczatkową też sprawdzałaś na tamtej źle ważącej wadze? Bo tak sobie myślę, że skoro na tamtej miałaś 1, 5 kg mniej to widocznie tak było- zaniżała wagę końcową, ale początkową też Bądź dobrej myśli...
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Dziękuję bardzo Buszuje teraz po forum z przepisami, pychotka....
Fero_monka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 09:53   #3624
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Ja Cię podziwiam z tym bieganiem ale to chyba tak jak z nałogiem jakimś jest-jak się wkręcisz to nie umiesz przestać?! Ja to się umiem wkręcać, ale tylko w zgubne nałogi
jak narkotyk. Ja jeszcze poltora roku temu bylam leniwcem kanapowym. Nic nie robilam oprocz kolejnych postanwien ze schudne ze to ze tamto. I wtedy wpadl mi w rece plan terningowy "od kanapy do 40minutowego truchtu w 10tygodni". Na poczatku przebiegniecie 60s bylo koszmarem, z treningow wracalam zaryczana tak mi piszczele dawaly w garsc. A teraz jak nei pobiegam 2 dni to mnei nosi. wczoraj zapisalam sie na pol maratonu w Lizbonie. Jest neisamowite bo biegnie sie po dluuugim moscie
http://www.lisbon-half-marathon.com/en/eng001.htm
No i chce wykorzystac fakt ze poki jestem w Londynie to latwiej i taniej mi latac. Jak wroce do Polski to sie skonczy ta rozpusta i bedzie znowu odliczanie od pierwszego do pierwszego.
Bieganie jest proste, najtansze (chociaz w moim przypadku to akurat nei prawda bo tyle ile ja wydaje na specjalistyczne ciuchy i gadzety to o matko) i super dziala na chudniecie.
Wlasnie a moze bysmy tak zaczely tu wszystkie biegac co? ZAczniemy od jednego dnia tygodniowo, gdzie kazda nie wazne co i gdzie i jaka pogoda wyjdzie na dwor i wykona te 10-20 minut treningu?

w tej chwili powstaje stronka kobieta 2010. To program ktory ma za zadanie przekonac polskie dziewczyny, kobiety do biegania. http://www.kobieta2010.pl/node/15828

Cytat:
No dobra do odważnych świat należy! Wrzucam fotki BEFORE and AFTER Pierwsza jest z okresu wakacji 2009 (lipiec), a kolejne ze świąt i Sylwestra.

ze ex-dran jest idiota to mysmy wiedzialy i wczesniej ale widzac fotki to ja juz w ogole mysle ze on glupek jest. Zapewne 75% tu obecnych zabiloby zeby wygladac tak jak ty na zdjeciach Before

Cytat:
Dukanki, czy czerwona herbata pu-erh jest dozwolona? Bo wiem że zielona tak a popijam od jakiegoś czasu pu-erha + zieloną
aha, herbaty sa dozwolone w nieograniczonych iloscich, byle nie czarna i nie slodzone. Ja pije hektolitrami czerwona, zielona, Oolong, roibosa waniliowego.

a wlasnie przypomnialo mi sie. Czytalam neidawno o herbatce Lapachoo zdaje sie. Musze sprawdzic i ona podobno odkwasza organizm. Czyli cos dla nas bo my go bialkiem zakwaszamy.

Cytat:
Dziołchy, a jak z redukcją cellulitu przy tej diecie? Mnie trapi ta zmora na udach i pośladkach od wielu lat żadne kremy nie pomogły
TaZ wyznal mi ostatnio ze jego pierwsza mysl o mnie gdy sie poznalismy byla taka, uwaga: "Co jej sie stalo z nogami? ale ma celulitis". Czy to nie romantyczne? Nie dziwie sie mu bo poznalismy sie w krzakach (porzeczek) i ja tam bylam rozneglizowana na maksa (2w1 opalanie i zrywanie) wiec mogl sobei ogladac moje niedoskonalosci pod kazdym katem.
A teraz stwierdzil ze ja juz nic nie mam. Celulitu znaczy. I faktycznie. Zniknal caly. Kremow specjalnych nie stosuje. Jakies ujedrniajace Eveline, tanie i fajne. Po prysznicu masuje uda i tylek gumowa szczotko-rekawica z Rossmana i tyle.

Jeszcze wam powiem ze odkrylam maslo Shea, ale takie naturalne. Jest niesamowite. Uzywalam go kazdego dnia na urlopie. Skora jest gladzitka, miekka jak u niemowlaka i pozostaje taka przez wiele godzin. ZAzwyczaj gdy posmaruje sie balsamem wieczorem to juz rano mam sucha skore a po masle nastepnego dnia byla nadal tak samo mieciutka. Pomimo ze jest niby tlusty to nie brudzi ubrania i nie pozostawia tlustego filmu. Od dzis nie uzywam niczego innego do ciala. I opalenizna ma bardziej zlotawy odcien niz normalnie.

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 09:58   #3625
lanka
Rozeznanie

Witam

W nastroju podnioslym jestem, bo jak tylko wrocilam na jasna strone mocy w poniedzialek, to dzis zanotowalam kolejny spadek, czyli z 69,9 ktore byly w niedziele jest 69,1! W dwa dni! I po dwoch tygodniach grzeszenia. Tylko mi pryszcze powylazily. Od tych wstretnych cukrow i tluszczy

Eliza galaretka jest cacy Ja przed dieta NIGDY nie jadalam galaretki, bo nie lubilam. Teraz sie zazeram (bo teraz od niej dupa nie rosnie )

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie dziś spadeczek o 0,4 kg

Blanx ja czerwoną herbatę zaparzam sobie rano w dzbanku 1,8 l co prawda tylko z jednej saszetki,ale wypijam sobie to w ciągu całego dnia.

Coś mi tu smakę robią na galaretkę

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Blanx co jak co ale na tej diecie cellulit to znika jak sen

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez e_di Pokaż wiadomość
no właśnie ja wczoraj jadłam po raz pierwszy, bo nie miałam czasu na gotowanie, ale też mi się jakies tłuste te udka wydały
Te wedzone fajne wychodza wlasnie obgotowane, bo nadmiar soli i tluszczu sie wygotowuje do wody, a pozostaje fajny smaczek wedzony. Ja tak samo robie z chuda szynka wedzona. Tez gotuje, ale z zielem angielskim i lisciem laurowym. A potem to zjadam ze lzami szczescia w oczach

lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:02   #3626
stozynka44
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
Wlasnie a moze bysmy tak zaczely tu wszystkie biegac co? ZAczniemy od jednego dnia tygodniowo, gdzie kazda nie wazne co i gdzie i jaka pogoda wyjdzie na dwor i wykona te 10-20 minut treningu?

w tej chwili powstaje stronka kobieta 2010. To program ktory ma za zadanie przekonac polskie dziewczyny, kobiety do biegania. http://www.kobieta2010.pl/node/15828

ze ex-dran jest idiota to mysmy wiedzialy i wczesniej ale widzac fotki to ja juz w ogole mysle ze on glupek jest. Zapewne 75% tu obecnych zabiloby zeby wygladac tak jak ty na zdjeciach Before
Dzięki wiolqn no ja z before się niezbyt dobrze czułam-a podejrzewam, że tam było nawet więcej niż w podpisie.

Co do biegania to ja bym była bardzo chętna! Przydałoby mi sie teraz nabrać troszke mięśni-zwłaszcza że jestem na III fazie, no i ciałko się jędrniejsze zrobi. Tylko ja straszny leń jestem-właśnie taki kanapowy. Rok temu chodziłam na fitness, ale tylko dlatego, że kupiłam karnet i szkoda było żeby się zmarnował...jak przestałam to mi w sumie brakowało ruchu, ale potem oczywiście się przyzwyczaiłam do kanapy
No to jak z tym bieganiem-ja zaraz poczytam i mam nadzieję że się przekonam

Anything that’s worth having is sure enough worth fighting for !
stozynka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:02   #3627
blanx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lanka Pokaż wiadomość
Witam

Blanx co jak co ale na tej diecie cellulit to znika jak sen

no to jeszcze bardziej się przekonałam że dokonałam dobrego wyboru

Życzę wszystkim początkującym Dukankom szybkiego i trwałego spadku wagi, sobie również
Stary 2010-01-06, 10:10   #3628
lanka
Rozeznanie

Cytat:
jak narkotyk. Ja jeszcze poltora roku temu bylam leniwcem kanapowym. Nic nie robilam oprocz kolejnych postanwien ze schudne ze to ze tamto. I wtedy wpadl mi w rece plan terningowy "od kanapy do 40minutowego truchtu w 10tygodni". Na poczatku przebiegniecie 60s bylo koszmarem, z treningow wracalam zaryczana tak mi piszczele dawaly w garsc. A teraz jak nei pobiegam 2 dni to mnei nosi. wczoraj zapisalam sie na pol maratonu w Lizbonie. Jest neisamowite bo biegnie sie po dluuugim moscie
http://www.lisbon-half-marathon.com/en/eng001.htm
No i chce wykorzystac fakt ze poki jestem w Londynie to latwiej i taniej mi latac. Jak wroce do Polski to sie skonczy ta rozpusta i bedzie znowu odliczanie od pierwszego do pierwszego.
Bieganie jest proste, najtansze (chociaz w moim przypadku to akurat nei prawda bo tyle ile ja wydaje na specjalistyczne ciuchy i gadzety to o matko) i super dziala na chudniecie.

aha, herbaty sa dozwolone w nieograniczonych iloscich, byle nie czarna i nie slodzone. Ja pije hektolitrami czerwona, zielona, Oolong, roibosa waniliowego.

a wlasnie przypomnialo mi sie. Czytalam neidawno o herbatce Lapachoo zdaje sie. Musze sprawdzic i ona podobno odkwasza organizm. Czyli cos dla nas bo my go bialkiem zakwaszamy.

TaZ wyznal mi ostatnio ze jego pierwsza mysl o mnie gdy sie poznalismy byla taka, uwaga: "Co jej sie stalo z nogami? ale ma celulitis". Czy to nie romantyczne? Nie dziwie sie mu bo poznalismy sie w krzakach (porzeczek) i ja tam bylam rozneglizowana na maksa (2w1 opalanie i zrywanie) wiec mogl sobei ogladac moje niedoskonalosci pod kazdym katem.
A teraz stwierdzil ze ja juz nic nie mam. Celulitu znaczy. I faktycznie. Zniknal caly. Kremow specjalnych nie stosuje. Jakies ujedrniajace Eveline, tanie i fajne. Po prysznicu masuje uda i tylek gumowa szczotko-rekawica z Rossmana i tyle.

Jeszcze wam powiem ze odkrylam maslo Shea, ale takie naturalne. Jest niesamowite. Uzywalam go kazdego dnia na urlopie. Skora jest gladzitka, miekka jak u niemowlaka i pozostaje taka przez wiele godzin. ZAzwyczaj gdy posmaruje sie balsamem wieczorem to juz rano mam sucha skore a po masle nastepnego dnia byla nadal tak samo mieciutka. Pomimo ze jest niby tlusty to nie brudzi ubrania i nie pozostawia tlustego filmu. Od dzis nie uzywam niczego innego do ciala. I opalenizna ma bardziej zlotawy odcien niz normalnie.
Czesc Wiolqn!

Ja nic nie stosuje, bo leniwa jestem. Jak mam dzien pieknosci to po wszystkich zabiagach z peelingiem calego ciala wlacznie, uwaga - smaruje sie balsamem do ciala Nivea I musze dodac, ze robie to nadzwyczaj czesto bo jakies...raz w miesiacu. Ale tym maslem mnie zainteresowalas... ktore to?

Aaaaa, no i co z ta herbata??? Ja trzy miechy na diecie i nie mialam pojecia, ze mi herbaty czarnej nie wolno! A ja mojego earl greya z mlekiem to dzien i noc chlepce zamiast wszelkich innych napoi...

No i pytanie o bieganie - mimo very expensive specjalistycznego stanika przy bieganiu chocby i na biezni cycki mnie bolaly. Okrutnie. No i te info, ze stawy sie psuja od joggingu... I ponoc ten co wynalazl i propagowal jogging umarl w trakcie...
Ja widze mase osob w Londynie biegajacych na codzien i tak podziwiam jacy oni niezlomni... Wez rozwiej moje watpliwosci.

lanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:14   #3629
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
.

Kochana, na mnie liczyć nie możesz z tym bieganiem Takiego lenia jak ja to nigdzie nie znajdziesz! Wołami mnie z domu nie wyciągniesz~!!! Wolę bardziej bierne ćwiczenia Dawnymi czasy rewelacyjne efekty osiągnęłam ćwicząc w domu dość nudnymi ale jakże skutecznymi ćwiczeniami Callanetics Wczoraj wyczytałam w necie, że 1 godz. dziennie tych ćwiczeń jest w stanie zastąpić do 20godz innych ćwiczeń ... i właśnie takie coś by mnie interesowało. Tylko trzeba jeszcze chcieć, mieć czas i siły...

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:16   #3630
paulina22
Raczkowanie

Dziewczyny czy moze któras z Was wysłac jaki ten słodzik mozemy??A i jaka ta galaretka??Myslałam ze nie mozemy takich rzeczy:-/ a tu sie okazuje ze sie zajadacie:-P Jak ktoras z Was ma opakowanie to prosze o przesłanie albo firme i gdzie ja kupujecie
paulina22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości