"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-05, 23:37   #4831
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Arrakis A czemu spać nie mozesz? Ja nie śpię, bo czytam notatki ze zwierzat. Jutro mam zaliczenie, ale takie pierdoły jak standaryzacja pasz to...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:38   #4832
aanix
Zadomowienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Ja też śpię... Lepiej, żzebym nie myślała już, bo boję się, co mogę wymyślić.

Dobranoc
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:38   #4833
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
nooo baaaa nalot zazdrosnicowy zrobimy

claris ja dobrze pamietam,ze ty z wrocka?to daleko nie mam
Tak, ale ślub będzie pod Wro - w św. katarzynie, to parafia tżta, fajnie jakbyś też była skoro już dziewczyny się wybierają to byłoby im łatwiej się tu odnaleźć, bo ja nawet nie będę miała jak ich odebrać

edit: Madzia jak słyszę słowo "pasze" to paw się u mnie odzywa u nas ciągle pasze się przewijają. W zeszłym sem miałam Żywienie różnych grup zwierząt, a w tym mam Fizjologię żywienia i na wykładach oraz na ćw. jest dokładnie to samo - o paszach i układanie dawek żywieniowych dla zwierząt hodowlanych, aktualnie robię projekt, który polega na ułożeniu dawki dla kaczki pekin w różnych fazach rozwoju, no koszmar

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2010-01-05 o 23:41
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:44   #4834
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Arrakis A czemu spać nie mozesz? Ja nie śpię, bo czytam notatki ze zwierzat. Jutro mam zaliczenie, ale takie pierdoły jak standaryzacja pasz to...
no wlasnie nie wiem.....zasnac nie moge...wkurzam sie bo wstac rano musze

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Tak, ale ślub będzie pod Wro - w św. katarzynie, to parafia tżta, fajnie jakbyś też była skoro już dziewczyny się wybierają to byłoby im łatwiej się tu odnaleźć, bo ja nawet nie będę miała jak ich odebrać
ja jak bede jechac to na pewno autkiem - moge kogos zabrac - a jaka miejscowosc pod Wrockiem?
Stary 2010-01-05, 23:44   #4835
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Wy serio poważnie mówicie, że przyjedziecie taki kawał, a ja Was nawet nie mogę na weselicho zaprosić?
No daj spokój, nie jedziemy przecież po to, żeby pokazać sobie nowy lakier do paznokci (chociaż to też by było fajne ) dla mnie to żaden problem, a mówiłam, że dziewczyny też będą chętne Wy pojedziecie na weselicho, a my wypijemy gdzieś we Wrocku za Wasze zdrowie i będzie to najlepsza okazja na zlot zazdrośnic
Hawwa, oj tam, jak coś, to weźmiemy zaobrączkowaną Claris kilka dni po ślubie i ją do Ciebie przywieziemy

Dobranoc dziewczynki

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:47   #4836
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Będę szczęśliwa jeśli myślami będziesz ze mną
A to masz jak w banku

Ja się zbieram spać, jutro mam na 8, a potem kolęda i sporo do zrobienia na czwratek... Pewnie jak tu zajrzę, to będzie już nowa część

Dobranoc Dziewczynki

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
No daj spokój, nie jedziemy przecież po to, żeby pokazać sobie nowy lakier do paznokci (chociaż to też by było fajne ) dla mnie to żaden problem, a mówiłam, że dziewczyny też będą chętne Wy pojedziecie na weselicho, a my wypijemy gdzieś we Wrocku za Wasze zdrowie i będzie to najlepsza okazja na zlot zazdrośnic
Hawwa, oj tam, jak coś, to weźmiemy zaobrączkowaną Claris kilka dni po ślubie i ją do Ciebie przywieziemy

Dobranoc dziewczynki
No to czeka Was niezła wyprawa Ale byłoby fajnie

No, dobranoc

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 23:49   #4837
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:

edit: Madzia jak słyszę słowo "pasze" to paw się u mnie odzywa u nas ciągle pasze się przewijają. W zeszłym sem miałam Żywienie różnych grup zwierząt, a w tym mam Fizjologię żywienia i na wykładach oraz na ćw. jest dokładnie to samo - o paszach i układanie dawek żywieniowych dla zwierząt hodowlanych, aktualnie robię projekt, który polega na ułożeniu dawki dla kaczki pekin w różnych fazach rozwoju, no koszmar
Stopa złapiemy na ładne nóżki

Ja mam nie tylko z pasz, ale ogólnie też jeszcze gdzie mozna wykorzystac zwierzęta, co to doświadczenie, co jest dopuszczalne, czego się zabrania, z ilu członków składa się krajowa komisja etyczna, jakie ma zadanie, jakie są metody alternatywne, jakie badania są z wykorzystaniem zw. lab. do czego stosowane są poszczególne zwierzaki (chomiki, szczury, małpy),czynniki wpływające na wynik doświadczenia, podstawowe elementy prawidłowego zywienia, standaryzacja diety, rodzaje diet zw. lab., wymagania pokarmowe, zapotrzebowanie pokarmowe, toksyczne czynniki w paszach, przygotowanie zwierząt do doświadczeń, metody tworzenia grup doświadczalnych, skALA inwazyjności badań, eutanazja, metody dopuszczalne, niedopuszczalne, charakterystyka metod eutanazji, rozpoznanie i potwierdzenie śmierci, podstawowe mechanizmy wywołania śmierci, ból, oznaki bólu i stresu, zasady oznaczania zdrowia zw. lab, status higieniczny zw. lab, badania kierunkowe w polsce, hodowla zwierząt, monitorowanie zdrowia zwierząt, szczep wsobny, reprodukcja szczepów wsobnych

Nie mam zamiaru tego ryć, mniej więcej czytam to, zeby ogólny zarys mieć, a koleżanka drukuje sciągi. Więc jutro idę ze ściąga na ksero i ponaklejam sobie pod spódnicą na udach, bo nie mam pojęcia, gdzie jeszcze mogłąbym schować (brak piórnika)

Arrakis to za 10 min jazda do łóżeczka W końcu niewyspanie grozi brzydkimi workami pod oczami

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 06:20   #4838
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

No i znowu do roboty parszywe poranki

Co do pracy za granicą, to powiem Wam, że gdybyśmy znaleźli coś ciekawego, to na pewno byśmy pojechali. Zobaczymy jak będzie z TŻta pracą, ale w razie czego będziemy czegoś szukać. Jednak tam łatwiej jest wystartować....
Stary 2010-01-06, 06:59   #4839
Gwizdak
Zakorzenienie

Heh, PMS mnie ogarnął bezgranicznie.....

Ale na ślub Claris też chcę jechać i przyjadę Koniecznie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ale to nie było o niej tylko o lekarzach mających jedyną i słuszną rację. Dobry dietetyk to powinien znać choroby i przyzwyczajenia pacjenta chyba.
Dietetyk to nie lekarz. I tak, powinien znać choroby i przyzwyczajenia pacjenta. Te złe przyzwyczajenia zmieniać, dobre popierać i wybijać z głowy jak ktoś chce chudnąć szybko. Taki zawód...

Aanix,a w chodzi w grę, żebyś pojechała z nim?

No i opuściła mnie wena
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:27   #4840
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Dzień dobry

Cytat:
Sobota 9.01. lub poniedziałek 11.01. - czy krakowiankom pasowałaby któraś z tych dat?

Kamka, przypomniałaś mi o skakance że miałam kupić ale nie wiem, czy jest sens, ostatnio zakupiłam twistera i w sumie leży cały czas pod łóżkiem... A to "The Lovely Bones" to czytałam książkę, mam ją bardzo mi się podobała
W sobotę jestem na praktyce, a po południu Tż przyjeżdża (chyba że go odwiodę od tego pomysłu)

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
hihi no wiesz....
słuchajcie...to umawiajcie się na 9.01 (sobota)...a ja się postaram być nie obiecuję bo wygląda to tak że:
TŻ przyjeżdza w piątek i jest u mnie w krk do niedzieli...
w niedzielę jedziemy do niego na spotkanie z orkiestrą....
więc postaram się go przekonać żeby sobie czas zorganizował na sobotę w tym czasie co się spotkamy i wpadnę na około 2 godzinki.... co Wy na to?
tylko musicie dac mi znac o której co i jak

Spotkanie zazdrośnic w KRAKOWIE 9.01 (SOBOTA) która kobitka chętna się z nami spotkać???

oczywiście nie zapominając o Grape zrobimy jeszcze jedno spotkanie w lutym może?
Pewnie że będzie jeszcze spotkanko na moje szczęście Grape ma zajęty weekend, bo łatwiej mi zorganizować czas w tygodniu
Stary 2010-01-06, 08:28   #4841
katarakta
Zadomowienie

Idę załatwiać sprawy na uczelni. Trzymajcie kciuki, bo one mają wielką moc
Dlaczego mój organizm buntuje się przed sesją...? Jeszcze zostały mi 3 tyg do egzaminów, a ja już zestresowana, że się nie wyrobię
Stary 2010-01-06, 08:30   #4842
carmelova
Zakorzenienie

Hej. Po wczorajszym dniu padłam jak zabita. Obejrzała 15 min. desperatek i zasnęłam z laptopem na kołdrze...
A teraz już jestem w pracy. Wczoraj dużo zrobiłam, więc dzisiaj mam luz. W dodatku szef w delegacji.

Aanix strasznie mi Ciebie żal Mycho, ale z drugiej strony po części rozumiem Twojego Tżta... Jeżeli tu nie ma szans na lepszą kasę, to chce zarobić na sensowny start. To jest jednk dla faceta punkt honoru. No chyba, że chce odłożyć na jakieś swoje przyjemności.. to zupełnie stawia sprawę w innym świetle.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:39   #4843
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Justynko fajne sweterki
lasoa

Właśnie wróciłam z uczelni...
Wczoraj oglądaliśmy z Tżtem rewelacyjny film "The Lovely Bones" polecam!
ja czytałam książkę - była naprawdę super, więc na pewno niebawem obejrzę też film
Justyna co do sweterków, które pokazywałaś - zakochałam się w tym ostatnim od kardigana - mmm ten milusi misiu
a tak poza tym Lasoa bardzo ładna sukienka
p.s. spaać mi się chce

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 09:01   #4844
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

ja jak bede jechac to na pewno autkiem - moge kogos zabrac - a jaka miejscowosc pod Wrockiem?
No piszę, że św. katarzyna, nawet w kierunku Opola, jak się jedzie na Siechnice, a dalej Oławę, ale to jest serio b. blisko Wro

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Ale na ślub Claris też chcę jechać i przyjadę Koniecznie
kochane
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Stopa złapiemy na ładne nóżki
No bez przesady dojeżdżają tam autobusy podmiejskie i to często, to nie jest taka wichura typowa

Miałam budzik na 8.15, ale nie wiem nie slyszałam go i obudził mnie dopiero pies o 9.30 - no to się przynajmniej wyspałam jem śniadanko, potem uczelnia, a potem praca...
Stary 2010-01-06, 09:06   #4845
carmelova
Zakorzenienie

Osz rety mi też chce się spaaaać!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 09:08   #4846
Biska
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki!

Nie nadrobię Was, bo nie mam kiedy

Odcięto mnie od świata, od 31 grudnia nie mam internetu i nie wiadomo kiedy mnie znów podłączą

Buziaki

i ja też chcę na ślub Claris!!!

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-01-06 o 09:10
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 09:11   #4847
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

i ja też chcę na ślub Claris!!!
Super Dziękuję kochana za piękne życzonka o północy
Stary 2010-01-06, 09:13   #4848
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
No piszę, że św. katarzyna, nawet w kierunku Opola, jak się jedzie na Siechnice, a dalej Oławę, ale to jest serio b. blisko Wro
no rzewczywiscie - ja jakas niekontaktowna bylam wczoraj chyba

a moje autko w koncu doczekalo sie zimowych opon
i w koncu w nim jade a nie sie slizgam

no i zaraz uciekam bo dzis mam 4 rekrutacje do poprowadzenia a potem na jakies zakupy moze skocze, bo jak na zosc zimowe buty mi sie zepsuly

no to do wieczorka dziewczynki
Stary 2010-01-06, 09:17   #4849
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
a moje autko w koncu doczekalo sie zimowych opon
i w koncu w nim jade a nie sie slizgam
O zazdraszczam, ja marzę o końcu zimy, bo póki co jeżdże mpk

Albo przyjedziecie do mojego domu i stąd za tłumem do kościoła, tak będzie najlepiej i bez problemu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 09:21   #4850
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
O zazdraszczam, ja marzę o końcu zimy, bo póki co jeżdże mpk

Albo przyjedziecie do mojego domu i stąd za tłumem do kościoła, tak będzie najlepiej i bez problemu
no ja musialam zmienic w koncu bo w piatek musze do wrocka jechac, za tydzien do Belchatowa, za 3 tyg do warszawy a te moje to juz nawet na lato sie nie nadawaly.... niestety z moim przypadku komunikacja miejska to sie nie da.....

a to tez dobry pomysl - jeszcze troche czasu cos sie wymysli
Stary 2010-01-06, 09:24   #4851
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
no ja musialam zmienic w koncu bo w piatek musze do wrocka jechac, za tydzien do Belchatowa, za 3 tyg do warszawy a te moje to juz nawet na lato sie nie nadawaly.... niestety z moim przypadku komunikacja miejska to sie nie da.....
No to jasna sprawa, też bym na Twoim miejscu zmieniła, teraz możesz śmigać
Stary 2010-01-06, 09:27   #4852
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
No to jasna sprawa, też bym na Twoim miejscu zmieniła, teraz możesz śmigać
ano teraz moge a na wiosne musze nowe letnie kupic strasznie duzo kasy na to mi idzie - no ale potem bede miala na pare lat z glowy

no to uciekam na te rekrutacje - a tak mi sie nie chce - 4 rekrutacje tzn 4 razy mowie w kolko to samo ehhh
Stary 2010-01-06, 10:04   #4853
butterfly20
Zakorzenienie

Witaaam....
Lasski nie będę dziś na bieżąco,bo ruch jak nie wiem... -50% się zaczęło.

Allleeeee u Nas nasypało

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:09   #4854
frezyjka85
Zakorzenienie

Dzień dobry
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:11   #4855
carmelova
Zakorzenienie

Motylku jak długo tam jeszcze będiesz pracować? Myślałam, że do stycznia.
Stary 2010-01-06, 10:12   #4856
frezyjka85
Zakorzenienie

Basiek no to przestawiaj swojego TŻta
ja swojego na ten czas zamierzam zostawić samemu sobie (byleby nie z jakąś inną )
Claris ja też bym chętnie wpadła zobaczyć Cię na ślubie...ale nic nie obiecuję... to okres wakacji więc nigdy nic nie wiadomo gdzie się będzie...

oo pomyłka...paźdzeirnik..hm m

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2010-01-06 o 10:14
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 10:16   #4857
aanix
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

Aanix,a w chodzi w grę, żebyś pojechała z nim?

No i opuściła mnie wena
Wiesz, ja mam studia, w tym roku pisze licencjat. W przyszlym chcialam na moich na magisterke i isc jeszcze na podyplomowe, a tam są egzaminy wstępne, to bym musiała być. Zretszą, w sumie, dla chcącego nic trudnego, moim zdaniem. Tylko że teraz tak naprawdę no nie ma możliwości, żeby coś pomyslec, bo to nic pewnego, tzn decyzja Tż-ta ne jest pewna, bo wyjazd raczej będzie. Ale na razie i tak terminu nie ma, więc myśleć też się nie da. Może panikuję zawczasu, ale ja się tak lubię martwić na zapas. Ech...

A ostatnio tż obiecał, że nie bedzie więcej sytuacji, że się nie będzie odzywał. No co prawda w momenice jak wchodzilam na wizaz, to dostałam smsa, ale dopiero po moim...więc sam nie chciał się odezwać.

Dziewczyny, w ogóle, mam i inny problem. Od sylwestra co jakiś czas krwawie Dzis pol przescieradla we krwi, a do @ jeszcze ladnych parę dni Tamtymi razami to bylo troszeczke, ale teraz I dopiero po tym smsie tż się odezwał. ..
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 10:37   #4858
carmelova
Zakorzenienie

Oglądam woalki ...zamiast welonu. Myślicie, że woalka by mi pasowała za te 10 lat na ślubie? Niby są ponadczasowe, więc może jednak?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1261056818
Stary 2010-01-06, 10:45   #4859
carmelova
Zakorzenienie

i jeszcze:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1246567346
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1246567346

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-01-06 o 10:48
Stary 2010-01-06, 10:47   #4860
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Wiesz, ja mam studia, w tym roku pisze licencjat. W przyszlym chcialam na moich na magisterke i isc jeszcze na podyplomowe, a tam są egzaminy wstępne, to bym musiała być. Zretszą, w sumie, dla chcącego nic trudnego, moim zdaniem. Tylko że teraz tak naprawdę no nie ma możliwości, żeby coś pomyslec, bo to nic pewnego, tzn decyzja Tż-ta ne jest pewna, bo wyjazd raczej będzie. Ale na razie i tak terminu nie ma, więc myśleć też się nie da. Może panikuję zawczasu, ale ja się tak lubię martwić na zapas. Ech...

A ostatnio tż obiecał, że nie bedzie więcej sytuacji, że się nie będzie odzywał. No co prawda w momenice jak wchodzilam na wizaz, to dostałam smsa, ale dopiero po moim...więc sam nie chciał się odezwać.

Dziewczyny, w ogóle, mam i inny problem. Od sylwestra co jakiś czas krwawie Dzis pol przescieradla we krwi, a do @ jeszcze ladnych parę dni Tamtymi razami to bylo troszeczke, ale teraz I dopiero po tym smsie tż się odezwał. ..
szuraj do lekarza ! Normalnie może się zdarzyć plamienie, ale nie trwa ono tygodnia czy była możliwość że byłaś w ciąży i teraz ją tracisz ? Albo mógł Ci pęknąć jakiś guz o którym nie wiedziałaś.

Za granicą mają ten sam system co u nas, mogłabyś u nich studiować dwa lata

druga (z drugiego postu) woalka wygląda jak siatka na głowę u pani z mięsnego ale pierwsza jest przyjemna

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-01-06 o 10:48
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości