![]() |
#271 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
u mnie natomiast w 3 katalogu lipa a w 4 wydatek ponad 200 tak na sam poczatek :P m.in. torba Maja i Ruthe uwielbiam takie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
wczoraj składałam zamówienie, dzis fakturka i zero braków.
pisałyście, że diamentowa oferta jest słaba, ale powiem, że na anev serum cena była naprawdę dobra i u mnie właśnie to szło jak świeże bułeczki. po świętach spodziewałam się małego zamówienia a tu prawie 600 ![]() też postanowiłam znacznie mniej wydawać na kosmetyki i najpierw zuzyć braki ![]() ![]() sporo piszecie tutaj o torbach avonu. powiem, ze jest kilka które naprawde bardzo mi się podobają, ale ich cena... boję się, ze to jednak badziew jest i nie warto tego kupować w takiej cenie. czy one naprawdę warte są swojej ceny?
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
A ja czekam na pierwsze Wasze komentarze na temat tego pudru w pędzlu
![]()
#275 |
Raczkowanie
|
a mi się podobają katalogi 2,3 oraz 4...
ale najwieksze wydatki w 2 i 4 ![]() z 4 wpadły mi w oko : błyszczyki i lakier z oferty 2 za 23zł pędzle roletka eternal i może aromadisiac torebka ruthie z demo tusz ![]() Podoba mi się także program motywacyjny ![]()
![]() |
#276 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16283314]
![]() mam na niego chrapkę ![]() kocham takie gażety ![]() ja też i 03 sobie napewno wezmę ![]()
#278 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16283582]ja uważam że absolutnie nie są warte, jak mam dać 79,90 za chińską produkcję to wolę uzbierać więcej i kupić w np. h@m
![]() ale to tylko moje zdanie. ![]() tak, ale po opuście wychodzi troche taniej... tez czekam na 'przegląd'.. nie wiem czy mozna go zobaczyc gdzies wczesniej, czy dopiero jak wrzuca na strone dla liderów swoja droga to dobrze że mam ostatni dzień wysyłkowy... przynajmniej wiem jakie sa braki... i poczytam opinie na temat produktow i kosmetykow... zachęiłyście mnie do torebki Heidi, ale nawet cena po opuście wydaje mi sie duuuuża...
#279 |
Raczkowanie
|
No ja niestety do nich należe w czasie ciązy smarowałam sie różnymi kremami it ymi drogimi i tymi tańszymi i niestety rozstępy ma wszędzie na nogach na boczkach i nawet na piersiach a wcale dużo nie przytyłam bo tylko 13 kg.
#280 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=dodocia;16250937]ja cała ciążę nic nie smarowałam i tez nie miałam, dopiero przy porodzie mi się zrobiło :/[/QUOTE
ja pamietam że szukałam jak szalona kremu na piersi i przeciw rozstępom Perfekt Mama chodziłam po aptekach dzwoniłam ,nie było.Zamówiłam na internecie a kolka miesięcy później zawitałam do cerfura i tam sobie te Perfekty stały na półce ![]() ![]() ![]() ![]()
#281 |
Zadomowienie
|
Szczerze Wam powiem, że mnie katalog 4 też nie urzekł ... na moje szczęście
![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sam podkład super ale jak się upaćkałam i pokazałm siostrze to powiedziała, że jakaś opalona jestem. Będzie musiał czekać do lata jak się opalę ![]() Brakuje mi jeszcze jaśniejszego od Nude (chociaż plynne Nude sa oki) . Nie wiem czy Ivory byłby jasniejszy.. tylko, że on z tych różowych, a ja wole żółte. I jeszcze zapytam (znowu). Miałyście może przypadek nie uznania reklamacji? Wyslałam tusz Anew bo klientka twierdzi, że jest wadliwy i się wręcz wylewa. Cały tusz wyłazi na tym patyczku przed szczoteczką. Mam nadzieję, że mi tą reklamację uznają.
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie skąd bierzecie np katalogi kilka na przód?ja jestem tylko konsultantka więc pewnie nici z tego ale czy np moja liderka może mi zamówić po jednym egzemplarzu żebym mogła przygotować się na opisanie katalogów,bo niestety robie to tylko jak mam juz zamówione i dużo czasu na to by opisac że tu jest to a tam to nie mam
#284 | |
Zakorzenienie
|
dla mnie tez katalog 4 nie jest zbyt atrakcyjny, pewnie skuszę się na ten pędzelek z gąbeczką za 9,90, pędzel do twarzy (ale on tez jest w k3) i mój ulubiony płyn do kąpieli czarna jagoda i chyba to wszystko. A jeszcze nawet podoba mi się ta torebka Ruthie, taka niebieska do przełożenia przez szyję (bardzo takie lubię) ale jeszcze pomyślę
![]() Z k3 jestem ciekawa tych ala perełek w ciemnym kolorze, ale to dopiero jak zobaczę na żywo ![]() Z k2 obowiązkowe poczwórne cienie specjalna edycja (jestem maniaczką), zastanowię się nad biżuterię McKayla i to chyba tyle. W sumie to nawet się pohamowałam trochę, ale zobaczymy jak będzie przy składaniu zamówienia ![]() Ten złocisty puder w pędzlu to pewnie będzie coś takiego jak perełki tylko inaczej podane ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-01-06 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Konto usunięte
|
[QUOTE=drotek;16284166]
Cytat:
![]() ![]() ![]() to tak jak ja, też bozia nie dała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
aneszna dzięki
![]() Z ciekawosci napisałam do nich, czy to podlega reklamacji, to dostałam całą formułkę reklamacyjną jakby skopiowaną z regulaminu :p To jak się reklamuje to ja wiem...
#289 | |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16283582]ja uważam że absolutnie nie są warte, jak mam dać 79,90 za chińską produkcję to wolę uzbierać więcej i kupić w np. h@m
![]() ale to tylko moje zdanie. ![]() Nie tylko Twoje, ja na temat torebek Avonu mam identyczne. [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16284618] Cytat:
![]() I tak żle i tak niedobrze.A natura dobrze chciala, ale jej nie wyszło.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Przyczajenie
|
mazia84 wielki dzięki za katalog 04
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam!!
![]() Mam takie pytanko... czy może mi ktoś powiedzieć/pokazać co to za kosmetyczka o kodzie 39693 ????????? Ps. Jaki jest limit na jednorazowe zamówienie na "kredyt" dla osoby która jest w trakcie 3 katalogu??? i co w przypadku gdy takie jednorazowe zamówienie jest większe niż limit?? Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak, limit wynosi 500zł po odjęciu opustu, czyli zamówienie mozna zrobic na ok 700zł, jak odejmie sie upust to wyjdzie jakieś niecałe 500zł..
![]() |
#293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pytałam czy mogę zareklamować torebkę donatella bo klientce dosyc szybko naderwały sie rączki i u urwała się ta pętelka przy zamku a oni mi piszą jak dokonać reklamacji... masakra ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
miał ktos taki przypadek? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może napisz do nich czy zdjęcie można im wysłać, aby nie ponosić kosztów. I koniecznie daj znać co odpisali.
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2010-01-06 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodziło mi o wartość zamówienia po odjęciu opustu... co gdy nap mam fv na 1059 zł?? różnicę się dopłaca a część na kredyt czy jak?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
szeryfcio
|
Uznają. Nie spotkałam się z tym, żeby nie uznali jakiejkolwiek reklamacji. W koncu na okładce katalogu jest napisane: 100% gwarancji. Jak wy nie jesteście zadowolone, to my też nie... Wystarczy nie być zadowolonym i produkt przyjmują.
#300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm no fakt nie wpadłam na to nim odesłałam torebkę. Następnym razem tak zrobię. Odsyłałam tez Ulrikę zapięcie się rozsypało jak zakładałam drugi raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.