|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Naturalny busz!![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wy tak ciągle ze sobą boje toczycie? Cytat:
Oki, czekamy na wieczór Tobie również miłego dniaDOBRY DZIEŃ
|
|
#2162 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
hej lalki
W koncu mam swoj komputer ale net pozyczony od braciszka bo bidak wyjechal na jakies praktyki na miesiac Nienawidze tego bluconnecta ale lepiej to aniz wcale ![]() Kama widze ostro wzielas sie za odchudzanko, podziwiam i trzymam kciuki ![]() Kosteczko i Malinn a czy ten Wasz cudowny tonik to nie z kwasikiem migdalowym? Jesi tak to napiszcie prosze wrazenia po nim bo chce sobie zrobic ale troche sie boje A peeling tez robilyscie? Niunius rodzink ma sie dobrze Wlasnie mala mi usnela to korzystam z okazji i bede Was dreczyc ![]() Cos Olenki dawno nie widzialam Czyzby dochodzila do siebie jeszcze po sylwestrze ciekawa jestem co u Gwiazdy slychac, ma jeszcze ten gips Wiecie moze cos? Ide pobuszowac i sobie cos do SPA poszukac, moze w koncu doprowadze siebie do porzadku nie pamietam kiedy moje wlosy maseczke jakas widzialy, o twarzy nie wspomne Moja cora musi miec przyklad no nie |
|
|
|
#2163 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
.No ba! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękować za komplementy, a weekendzik naprawdę miałam udany Ale Ty widzę też nie próżnujesz, nawiązujesz kontakty z Adonisem! ![]() No a mamuśkę masz bezbłędną po prostu! Cytat:
. Cytat:
Dzień dobry!!! Muszę zabierać się robótkę: poskładać pranie, poprasować, posprzątać na klatce itd. A o 13 idę do fryzjera! Już wczoraj zapowiedziałam TŻetowi, że następnym razem będzie w łóżku z rudą! ![]() ![]() To pa! ![]()
|
|
#2164 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)pomaluuuuuuuuuu, kiedy sie zbiore i moze cos napomknę;P nono, w rzeczy samej hahahaha Cytat:
niech bedzie pół, calego i tak bym nie wychleptała;p Cytat:
a no w sumie my tak zawsze;p Cytat:
jak tam zaje biaszczo!! weź mnei weź mnei ze soba, wciśnij mnie za sznuneczek od przezroczystych stringow i niech tez napawam sie masażami;D hehehehe owszem ![]() Cytat:
a mamucha jak to mamucha;p Cytat:
dziewczeta;D wlasnei sobie pomaloalam paznokcie na krrrrwista czereiń, wygladam, hmmmm interesting hahaha:P
|
|
|
#2165 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
! A Gwiazdeczka chyba już nie ma gipsu, już sporo czasu minęło... Cytat:
![]() hihiCytat:
gdzieś tu ostatnio wstawiałam foty z sunią z wypadu niedzielnego do parku;P Cytat:
Oj coś czuję, że będzie się działo!!Cytat:
A co? Chcesz mnie zjeść? Amrrr!Cytat:
![]() Cytat:
![]() No popatrz Ty dżago, a ja dopiero co wczoraj zmyłam tę krwistą czerwień ze swoich pazurów... ;p Ale mam lenia. Pół dnia próbuję napisać pracę semestralną ze sztuki i wychodzą mi jakieś herezje. Jak kobiecina to przeczyta to pomyśli, że się naćpałam czegoś ;P ![]() Poza tym mam kiepściutki humor. Piję soczek marchewkowy i mam maseczkę karotenową na buzi, ale fajnie paaachnie Nuuuuuuuuuuuuuuda.
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Na specjalne życzenie Tysi
- jest już ciemno więc ponure fotki, kolorek w rzeczywistości jest intenssssssywniejszy.
|
#2167 |
|
Wtajemniczenie
|
Łaaaaaaaaaaa, wyglądasz bajecznie pięknie! Jak Tż jeszcze się na Ciebie nie rzucił, to zaraz ja to zrobię! hihi
|
#2168 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aleeeeee zarąbisty kolor;D i jak blyszczy ....jak nie powiem co;D ale jak Ty masz pieknie oczyska pomalowane;D oż kocioco TY ;D a raczej LISICO ;D ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() wiesz, świeżym mięskiem nie pogardze ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2169 |
|
Wtajemniczenie
|
Virgo super ! Kiedys w ramach eksperymentu w klasie maturalnej tez sobie strzelilam rudy, cale szczescie ze byla to szamponetka
Tez chce do fryzjera, tylko nie wiem co ze soba zrobic, znajac zycie skonczy sie na podcieciu koncowek ![]() Ale u mnie dzis byla fajna pogoda Ona zadowolona bo na swiezym powietrzu, a ja zadowolona bo zawsze jakis ruch Ale chyba za wczesnie sie pochwalilam spadajacymi kg bo ostatnio waga stoi jak zakleta, a ja przeciez nie wciagam bog wie jakichs tam smieci, ani slodyczy ani kebabow, a waga ani drgnie
|
|
|
|
#2170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o tak! to co, całujemy się? Cytat:
A kiedy będą nowe foteczki kluseczki? ![]() ![]() A co do wagi, niunia, wiesz przecież, że w końcu ruszy, teraz pewnie organizm przyzwyczaja się do zmian ...
|
|
#2171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to ba;D i to soczśśśśśśśście też scem też scem jestem zgodna z moim przeznaczeniem(czyt. z niuniuska;d)
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrrrrry
Inesko- bardzo się cieszę, że nasza seksowna pani profesor tak fajnie sobie radzi w nowej pracy To było z resztą do przewidzenia ![]() Kama- szalejesz, kochana! Gdybym miała chociaż połowę tego zapału do odchudzania co Ty pewnie nosiłabym już teraz rozmiar 0 ![]() Życzę samych sukcesów w walce ze zbędnymi fałdkami Niuniuska- mrrrr... Twój nowy image mnie powalił Chcę ![]() Virgo- co prawda daleko Ci jeszcze do seksownego futra Niuni, ale i tak BOSKO wyglądasz w tych włosach Jak jeszcze wyobrażę sobie Ciebie w przezroczystych stringach, wysmarowaną czekoladą... Będziemy się musiały do Ciebie zwracać 'nasz wątkowa misska' ![]() Ech... Ja myślałam, że u mnie są dzikie mrozy, ale jak zwykle musiałaś podnieść poprzeczkę wyżej. Gdzie ja Ci tam mogę podskoczyć z moimi marnymi -15 ![]() Tysiu- przede wszystkim wielkie brawa za przełamanie pierwszych lodów z Adonisem Dzielna dziewczynka ![]() Teraz musisz tylko iść za ciosem! Myślę, że sesja w łazience z czekoladą w roli głównej może wbrew pozorom nie być takim głupim pomysłem ![]() A mamę masz bezbłędną! Wiedziałam, że po kimś to cięte poczucie humoru odziedziczyłaś! ![]() Mamrotko- yes, yes, yes! Więcej fotek Kluseczki! A Ty się nie przejmuj kilogramami Wszystkie pozostałe panie- całuję w czółka i ściskam mocno, mocno, mocno. U mnie wszystko ok. W pracy kocioł, że hej; na uczelni zaczęło się szaleństwo z zaliczeniami; wieczorami staram się godzić rehabilitację, hiszpański i kurs kadrowo-płacowy, który właśnie zaczynam. Krótko mówiąc: podobno istnieje coś takiego jak 'wolny czas', ale że nie znam tego z natury nie mogę wykluczyć, że ktoś mi na ten temat głupot naopowiadał Z dietą kiepsko, ale nie dlatego, że jem za dużo, a wręcz przeciwnie. W ogóle nie mam na to czasu i w rezultacie wczoraj przeżyłam cały dzień na owsiance i kanapce zjedzonej na chybcika w pracy. Muszę sama siebie przywołać do porządku, bo aż za dobrze wiem jakie mogą być takiego niejedzenia skutki ![]() Całuję i zmykam
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry ale się rozkręcacie po nowym roku nie mozna za wami nadążyc ![]() Moje zycie chyba nie wytrzyma teraz tego tempa i Limonko rozumiem Cie doskonale ja tez chyba teraz juz nie mam na nic czasu.... Musze ułozyc chyba z 6 klasówek, teraz nagle każdy chce się poprawiac tylko co ja moge jak ktoś ma same pały Virgiono ślicznie wyglądasz ![]() Mamrotko spokojnie kg zaczną leciec a swoja drogą to ja tez nie pokazuję sie na plaży z moimi nogami ktore sa całe w cellulicie ![]() Przepraszam ale nie odpiszę Wam już dzisiaj wszystkim z osobna ![]() ![]() Tez ostanio nie mam nawet czasu zjesc jak wstaje rano to nawet nie mam ochoty niczego jeśc biorę kanapkę do szkoły i to mój jedyny posiłek do ok 15. wiem że źle robie ale nawet mi sie jeśc nie chce ![]() całuje Was wszystkich razem i każdą z osobna
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() mamrociu - napewno schudniesz a tak na serio to teraz masz inne priorytety![]() a co do kwaskow to robilam malince z kwasem salicylowym, na mnie migdal dziala slabo a po salicylku zeszla skora, ja robilam tez piling jakies 30% i z 80% ale to przez przypadek i jeszcze mam twarz wiec nie jest taki straszny tylko jak karmisz to chyba nie mozesz salicylowvirginio - no po prostu bomba rude włoski i ten zalotny usmieszek, napewno powalisz tzeta ale znowu rozprostowalas te super loczki, no i ja tez zwrociłam uwage na Twoje fajnie pomalowane oczka, ja to jestem gamoń w tej kwestii![]() limonko - a miałas dostac na gwazdkę troche wolnego czasu "na zapas" teraz byloby jak znalazl zeby nas odwiedzac na wizażu![]() ![]() niunia - i jak tam maseczka z marchewy?? jaka to była bo mnie zainspirowałaś![]() ines - trzymaj sie dzielnie nasz nauczycieleczko fiolusku i reszta - gdzie jesteście?? ![]() lece posprzatac po kolacji trawiastej tunczyk z reszta towarzystwa
|
|
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej wszystkim.
Wszystkiego najlepszego w nowym roku!!! Co by był lepszy od poprzedniego i obfitował w same dobre wiadomości (i minusowe kilogramy). Ja tylko się przywitam i nadrabiam zaległości, bo widzę, że mam ich duuuużo... Buziaki |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja chce migdalowego sprobowac bo nie przenika do krwiobiegu i karmiac mozna a co do salicylu to jeszcze nie wnikalam co i jak, jestem w trakcie czytania watku o kwasach ale dopiero 20 stron przelecialam a mam jeszcze jakies ponad stowe ![]() ide bo mala sie obudzila i wola jeeesc!!! ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Olus widze ze jestes to odrazu tu Tobie odpisze, dopiero dzis odebralam poczte bo wczesniej ani czasu ani netu Net co prawda teraz mam ale taki ze szkoda gadac i zgjec mi za bardzo nie wyswietla Co u Gwiazdy slychac? Chodzi juz czy jeszcze raczkuje? Wazylismy dzis kluseczke i wazy juz 5120 kg No drogie kolezanki pisac mi tu, widze Was tam na dole |
|||
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
Dziękować i nawzajem
Tysiu Ty się bierz porządnie za tego Adonisa!!! Jak można się podkochiwać w kimś 11 lat i nic z tym nie zrobić? Toż to szaleństwo istne. Wóz albo przewóz - kobieto. Gratuluję, bo pierwsze koty za płoty, ale proszę porządniej. Jak next time będzie u Twojego brata, to zapytaj o jego nr tel, przecież to nic strasznego. Co do brata - hm, chyba już nic więcej mądrego nie dodam. Dziewczyny powiedziały już wszystko, więc rilax... A mama - no comments... Kama gratuluję zapału i postanowień noworocznych. Podziel się, podziel. Ja też się załamałam, oczywiście po raz n-ty zarządzam u siebie mobilizację - dzisiaj nawet ćwiczyłam z panem w lajkrze i mam tak zamiar codziennie, a jak troszkę nadrobię, to zaczynam w końcu chadzać na aerobic, bo mi jeszcze cholera brzuch wystje i wygląda to strasznie.Aaaa - przy okazji - mój endokrynolog polecił mi dietę proteinową czyli Dukana. Stosowała któraś? Niuniuś - masz superowego pieska. trzymam kciuki co by to jednak były Walentynki wiesz o czym mówię, prawda ![]() Virginio trzymam kciuki za Maleństwo. Moja gin nie kazała mi brać niczego przed ciążą, kwas foliowy brałam jak już dzidzia była w brzuszku. Kolorek masz super i bardzo Ci w nim do twarzy. A co do teścia - cóż, chyba po prostu musisz podchodzić do tego jak najmniej emocjonalnie i po prostu przetrwać. I tak widać, że u Was już o niebo lepiej, co mnie niezwykle cieszy. Allliczko widzę, że przygotowania do powiększenia rodziny idą pełną parą. Hihi, na dokształcanie się będziesz miała dużo czasu w ciąży. A póki co - trzymam kciuki co by się udało jak najszybciej (wczoraj znajomi się przyznali (dzidzia będzie w maju), że udało im się za pierwszym razem!!! Normalnie szacun jak nie wiem co. Ines - nasza nauczycielko kochana. dałaś sobie radę Limonko współczuję problemów świątecznych. Za to teraz widzę, że w nowy rok ruszyłaś z kopyta. Tak trzymać. Kosteczko u Ciebie widzę też pełna mobilizacja. Zatem do boju, co byśmy na lato były piękne i powabne yyyy, tzn takie już jesteście, ale co byście osiągnęły to, co wymarzone i zaplanowane....Fioluś a u Ciebie widzę TŻ wprowadzony do rodziny - super. Mamrociu pierwsze co Ci chicałam napisać, to żebyś się nie przejmowała teściową. Tak jest zawsze. Ja miałam gorzej, bo na mnie dokładnie w ten sam sposób usiadła mama i słyszałam hasła, że np znęcam się nad dzieckiem (moja Niunia też miała kolki. Nigdy nie lubiła być bujana, my jej tego nigdy nie uczyliśmy. Jedyne co pomagało (oczywiście nie od razu) to masaże brzuszka i po prostu tulenie jej do siebie. A moja mama że się pastwię, że nie umiem się dzieckiem zajmować, że co ze mnie za matka (!). Raz mi nawet wyrwała Dusię z rąk... a najgorzej było kiedyś jak pojechałam do rodziców i była tam babcia (mama mamy) - obie na mnie usiadły. A TŻ oczywiście w delegacji. Oj, godziny przeryczałam mu do telefonu. Najpierw słuchałam, że dziecko głodzę, że ona taka malutka, że to moja wina i w ogóle (oczywiście nikt nie ma pojęcia co to jest zatrucie ciążowe i nie raczy o tym poczytać), a teraz słucham, że ją upasłam, bo jest duża, że ją rozwydrzyłam (bo nie chce jeść owoców) i inne takie. Ja też wszystko robiłam i robię do dnia dzisiejszego przy Dusi tylko z TŻtem i do tej pory babcie nie mogą tego przeżyć i prawią dobre rady... Trzeba to jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać. Jadzisiaj wiem, że wszystko co robiłam, robiłam dobrze i dalej słucham własnego serducha i mądrych książek a nie cioć i babć. To najlepszy sposób. Co do wagi - i tak masz super i zazdroszczę Ci karmienia i już zrzuconych kg. Ja do tej pory nie mogę się pozbyć chociażby brzuszka Niunia już o gipsie dawno temu zapomniała (ściągaliśmy go jeszcze w listopadzie - ktoś tu ma zaległości, albo niedokładnie czyta i zna tyle słów, że wszyscy są w szoku. Niejeden dwulatek nie mówi tyle, co ona. Jest niesamowita. I wszędzie wlezie. Trzeba się za nią nieźle nalatać w ciągu dnia. Np uwielbia wchodzić na nasze łóżko i wyglądać przez okno (na bumbumy). Tia, ostatnio nawet na szafkę z tv chciała wejść. U szwagra wlazła na czworakach na piętro. Sama. Prrr, szalona!A co do ciuszków - obejrzyj sobie na spokojnie. Myśłałam, że może załapiecie się na lato z 74, ale po tempie przybierania Gabi na wadze widzę, że nie ma szans. Fajna jest. Ja już nie pamiętam jak to było. Aż mnie ostatnio wzięło na sentymenty i pół dnia spędziłam oglądając zdjęcia.Za to na nowy rok się dowiedziałam, że w tym roku przybędą nam trzy dzidzie To tyle. Między wierszami napisałam też co u mnie Aaaa - zapomniałabym - Malinn, Kostko ja podłązam się do pytania mamroci o peeling migdałowy i tonik. Może ja też się zalapię? ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:10 ---------- Przepraszam za post pod postem, ale Mamrociu tak myślę o Waszych kolkach i stwierdziłam, że napiszę Ci to, do czego doszłam. A że widzę iż częściej odwiedzasz wizaż niż odbierasz maila , więc piszę tu.Otóż po pierwsze o czym zapewne wiesz - oserwuj reakcje Niuni na to, co jesz. Nie pij mleka krowiego - małe dzidzie podobno tego nie lubią - u nas był cyrk jak się napiłam chociaż kropelki. Po drugie - są takie niemieckie kropelki, nazywają się SabSimplex. Do tej pory nie wiem na czym polega ich magia, bo tak jak polskie espumisany czy infacole jest na bazie simeticonu, ale nie wiedzieć czemu te polskie kropelki nie działają, a sabsimplex i owszem. Sprawdzone przez nas, polecone przez znajomych, przekazane dalej i wszyscy chwalą pod niebiosa. U nas co prawda nie wyeliminowały kolek, ale zmniejszyły dolegliwość objawów i spowodowały, że kolka występowała dużo rzadziej. Tak więc polecam jeśli masz możliwość ściągnięcia tego z Niemiec. A jeśli nie masz, powiedz słowo - mój tż w przyszłym tygodniu tam będzie. On już się przyzwyczaił, bo wzystkich znajomych z dzieciakami zaopatrywał w to cudo, więc może przywieźć. A po trzecie - oczywiście chodziliśmy od lekarza do lekarza i wszyscy mówili - przetrwać. Tylko jak można przetrwać ptrząc jak moje dziecko cierpi... W końcu trafiliśmy do pediatry, która nam powiedziała - kupcie synbiotyk, taki jak się podaje dziecku przy kuracji antybiotykowej. Mięliśmy lacido baby. A ona na to - nie, nie - ten możecie wyrzucić, kupcie ACIDOLAC BABY. I wiesz co? Miała rację. Kolki minęły. Do dzisiaj jak tylko Niunia ma problemy z brzuszkiem kupuję acidolac i wszystko mija. Oczywiście każda dzidzia jest inna i to, co pomogło nam nie koniecznie musi pomóc Gabi. Ale napisałam co wiem. Zrobisz z tym co zechcesz. Pozdrawiam i ślę buziaki Kluseczce Dobranoc. Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2010-01-05 o 23:12 |
|
|
|
#2178 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
U Ciebie będzie podobnie, jestem przekonana. A powiedz... Jak w końcu godzisz nową pracę ze studium masażu?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cienie i tusz w łapkę i go, Kosteczko ![]() Od siebie dodam, że na wizażu w dziale Moje Makijaże jest wątek ze stepikami, gdzie bardziej doświadczone dziewczyny krok po kroku pokazują jak można na swojej buzi zmalować cuda cudeńka. Na prawdę polecam wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z make-upem Cytat:
Tak więc czytam Was bardzo regularnie, tylko na napisanie kilku słów od siebie z reguły brak czasu i/lub siły. Może znajomi się zrehabilitują i dadzą mi zapas czasu na urodziny, wtedy będę regularnym gościem Byle do czerwca ![]() Prawie się nie widujemy. Mamy w pracy istne szaleństwo. On całe dnia biega ze spotkania na spotkanie, a jak już przypadkiem jesteśmy razem w biurze każde z nas ma tyle do zrobienia, że nie w głowie nam romanse i rozmawiamy na gruncie strict zawodowym. Tak jest lepiej. Bądź ostrożna z takimi stwierdzeniami, bo zaraz Cię tu wszystkie zaczniemy molestować o transfuzję Już o tym zapomniałam Wiecie co...? Możecie się śmiać, ale mam wrażenie, że rok 2010 to będzie mój rok! Że wszystko co zechcę mi się uda, że będzie w ogóle bardzo w moim życiu przełomowy... A ponieważ wiem, że szczęściu trzeba pomagać więc już na dzień dobry ostro się zabrałam do realizowania swoich planów Z doświadczenia wiem, że w moim przypadku nie ma nic tak zgubnego jak odkładanie na jutro ![]() Swoją drogą wyznam Wam, że jest to pierwszy rok od niepamiętnych czasów, który zaczynam z całym szeregiem postanowień noworocznych, a wśród nich nie ma... zrzucenia kilku kilogramów Jest zdecydowanie więcej spraw na których bardziej mi zależy. Chociaż oczywiście jeśli kilogramy jakimś tajemniczym sposobem postanowią się ze mną pożegnać bardzo rozpaczać z tego powodu nie będę ![]() Następnym razem prosimy nie między wierszami. Prosimy jak chłop krowie na rowie i baaaaaaaardzo obszernie ![]() A w ogóle to bardzo, bardzo proszę, żebyś meldowała się na wątku częściej niż do tej pory. Wnosisz tu tyle pozytywnych fluidów i energii, że nawet kawa przestaje mi być potrzebna po przeczytaniu Twoich postów ![]() Buziaki, dziewczyny
|
|
#2179 |
|
Zadomowienie
|
Heloł.... Waże 80 kilo! Ide se w łep szczelić!!
Jak si robi te owsianki o których tak piszecie? Dajcie jakiś przepis.... Alem sie załamała Całuje
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec do kogo jak nie siebie moge miec pretensje ale od wczoraj juz staram sie dietowac![]() a co do owsianki to dla mnie najlepsza jest z kislem i owocami ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- witajcie a miedzy czasie chrzciny a chce wygladac jak czlowiek wiec musze zrzucic to co mi sie utylo. teraz dopiero docenilam to ze przy wadze 70 kg wygladalam nawet szczuplo wiec juz tyle nie bede narzekac wlasnie wszamalam 2 sniadanko; kanapki z serem bialym+szynka musze sie zaopatrzyc w herbatki zielone, platki owsiane lub jeczmienne, siemie i otrebytylko najgorsze to jest zmobilizowanie sie do cwiczen Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2010-01-06 o 10:17 |
|
|
|
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
hej lalki
Olus no ja bez wizazu zycia sobie nie wyobrazam a na sprawdzenie poczty juz czasu nie mam Co do kolki to ostatnie dwa dni jest juz dobrze Ale jesli jednak kolki beda to sie usmiechne o te kropelki, wlasnie wczoraj z tz rozmawialismy jak to sciagnac z Niemiec. I tak w ogole to sobie skopiuje Twoj post i zapisze bo bardzo cenne dla mnie rady, dzieki Ok ide bo mala na przewijaku lezy i do sciany gada, swoja droga uwielbia lezec na przewijaku A no i w lezaczku wczoraj tez spedzila jakies 10min co jak na nia jest cukcesem, bo za zwyczaj ona lubi zeby jej poswiecac duuuzo czasu i sama soba nie umiala sie zajac, a teraz jest juz coraz lepiej, normalnie dziecko mi dorasta
|
|
|
|
#2182 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!
Nooooo, w końcu jest co nadrabiać i zguby się pojawiłyTeraz zmykam sprzątać chatkę, a potem Was poczytam. Buziole
|
#2183 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
No nie!! To ja idę sobie w łep szczelić!! ). A w porównaniu z Wami wyglądam jak prosiak!! No jak Wy to robicie, no?! Jesteście ode mnie wyższe czy co? Dlaczego ja ważę tyle samo a ważę jak balon?! Załamałam się też po tabelce Kamy. Wygląda na to, że ważymy i mierzymy bardzo podobnie, natomiast moje wymiary... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Olciu, ja też się dołączam do apelu Limonki, pokornie prosząc byś na naszym wątku pojawiała się częściej! Uwielbiam czytać, co nowego u Ciebie i Nadusi, która rozwija się w szałowym tempie i z dnia na dzień jest coraz piękniejsza i mądrzejsza! No i mam cichą nadzieję, że niedługo i ja będę zasięgać u Ciebie rady! Gdzie, gdzie? Ja chcę zobaczyć naszą słodką kluseczkę!! Cytat:
Co do oczek, to dziękuję bardzo, ale wczoraj się akurat do make-up'u nie przyłożyłam, nie miałam już czasu temperować kredki... Zresztą ja wszystko robię na czuja raczej, daleko mi do eksperta - Limonki! Cytat:
Cytat:
).Cytat:
![]() Wczoraj po korkach z koleżanką już roztaczałyśmy wizje odnośnie naszego piątkowego SPAmowanka. Sprawdziłyśmy na stronie aqua-parku, że otworzyli tam jeszcze jedno SPA, w którym są konkurencyjne ceny, a nam w to graj oczywiście!! Już się naczytałyśmy o zabiegach i już się nie możemy doczekać. Mają tam też bar tlenowy i ponieważ nigdy w takim nie byłam, chyba spróbuję tego wynalazku. Poza tym chcemy się załapać na jakiś program w saunach. Ja chcę już piątek!!! Wstałam dziś o 10 bo wczoraj siedziałam do 2 - najpierw uzupełniałam bloga a potem czytałam książkę - Perfect Match Joid Picoult, polecam!! Miała do mnie przyjść mamuśka ale chyba zapomniała . No, lecem .cmokam!!
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-01-06 o 11:58 |
|||||||
|
|
|
#2185 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dzień doberek
Hihi ja to tak mam falowo - jak mnie nie było to na amen, za to jak już jestem to tysz w nadmiarze . Ale nic to. Niunia śpi, więc mam chwilkę. Cytat:
Aaaa, powiedz mi jak Ci się podobały grzeczne dziewczynki? Zastanawiam się czy też sobie jej nie nabyć i nie przeczytać. Cytat:
A wpadam jak tylko mam możliwość. Przez święta mnie nie było, bo jeździliśmy po rodzinie (jak ja to lubię .Cytat:
.A co do rad - napisałam co wiem. I polecam się na przyszłość. Mam nadzieję, że się nie narzucałam. Nie chcę się zachowywać jak mamyi babcie . Na szczęście ja to troszki inne pokolenie i mentalność... Cytat:
Moja Niunia za leżaczkiem nie przepadała jak większość dzieciaków. Na wibracje reagowała płaczem nie wiedzieć czemu. Za to świetnie się nadawał do karmienia zanim Niunia dorosła do krzesełka. Swoją drogą- fajny kontrast - Gabi taka maleńka w nim leży, a Niuńka na ostatnich zdjęciach w leżaczku ledwo się w nim mieści (tzn w wersji z opuszczonym oparciem). Ucz Gabi zajmowania się sobą, bo potem będziesz miała kłopot. Koleżanka ma syna miesiąc starszego od mojej Niuni. Tyle, że ona słuchała babć i cioć, które kazały(!) poświęcić się dziecku bez reszty i nosić, nosić, nosić. A teraz jest cyrk. Matka nie może patzrać na dziecko, bo jest nim zmęczona, a dziecko coraz bardziej się jej dopomina. A babć nie ma. Bo nie ma to jak prawić morały, a potem jechać do domu i widzieć dziecko na święta i na chwilę. A laska nie może zrobić NIC kompletnie. Doszło do tego, że zostawia dziecko samo w kojcu (wrr, nie lubię takich urządzeń), a dziecko się pruje jak stare gacie przez pół godziny! Jak o tym słyszę to mi się normalnie noż w kieszeni otwiera. Moja Niunia w zasadzie nie płacze... a już na pewno nie z takich powodów! I świetnie bawi się sama. Cytat:
i polecam się na przyszłość. I jak tu nie popaść w nałóg wizażu . Tu nikt nie krytykuje, (a jeśli już to zawsze konstruktywnie i tak ma być) za to najkochańsze duszyczki potrafią wesprzeć i naładować baterie jak nikt Cytat:
![]() A makijaż naprawdę miałaś śliczny. I bardzo Ci pasuje. A co do wagi... ja jej unikam jak ognia. Nawet nie chcę wiedzieć ile pokaże... Za to zdjęcia dołują mnie maksymalnie... Szczególnie jak patrzę na te sprzed pięciu lat... Ja chcę znowu tak wyglądać!!! A w ogóle to się pochwalę - dostałam parowar! Robię się fanką zdrowego jedzenia. Tylko żeby jeszcze oduczyć się jeść słodyczy... ![]() Zmykam, bo czeka mnie pranie, prasowanie (jak ja to kocham) i inne takie... Ściska Was mocno.
|
||||||
|
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję na wstępie wszystkim za miłe słowa i otuchę
Ale pewnie i tak będzie ciężko, najważniejsze jest dla mnie to że już nie boje się tak panicznie iśc na lekcje a to dla mnie bardzo ważne ..... Tysia weż mnie nie załamuj bo ja dzis też się zważyłam i waże 81,4 no ale jak to fiolusiek stwiedził same sobie to zrbiłysmy ![]() Limonko łeee widze, że niezłego powera dostałaś hihi a co do Twojego pytania jak sobie radze z pracą i szkołą masażu - to chyba przestaje sobie radzic póki co ten pierwszy semestr mam zaliczony na pweno, co prawda w pracy mam całe środy wolne bo mam właśnie najwięcej zajec w szkole masazu ale np, juz we wtorki nie pójde na jedne zajęcia, z poniedziałku z pracowni masazu musze przeniesc się do piątkowej grupy na popołudnie ale i tak będę się spóżniała i tak ogólnie nieciekawie, a dotego jeszcze plan w obu szkołach się zmienia od nowego semestru więc nie wiem czy znowu się troche kto kolwiek przystosuje itd. ogólnie na dzien dzisiejszy wiele pod znakiem zapytania pozostaje....A Tobie życze by wszystkie postanowienia noworoczne spełniły się i reszcie tak samo ![]() Virgiono właśnie często tak jest, że niby waży się tyle co drugi człowiek a wygląda się jakoś innaczej od niego ,....ale nie przejmuj się wymiary to nie wszystko- przeciez wiesz o tym A te Twoje opowieści o tym SPA są zabójcze tez bym chciała byc wysmarowana jakimś cudownym mazidłem
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Dzem dobry
![]() W koncu milo wchodzic na watek! Jak sie wszystkie rozpisaly![]() Mamrotko Jestes sliczna dziewucha i macierzynstwo ci sluzy... a kg musza odpoczac, ale pewnie same poleca Mialam ci wlasnie pisac, zebys nie jadla mleka i jego pochodnych bo one w duzej mierze powoduja kolke u dzieci, ale wlasnie doczytalam, ze nie jesz![]() A peeling kosteczka mi zorbila 10% i robi mi na prawde dobrze, bo nie wygladam jak burak, nie luszcze sie jak stary recznik a geba gladka jak pupa niemowlaka... zupelnie inaczej niz mialam z 7,5%AHA bo te mi robily maxymalnego buraka na gebie Olciu Super ze jestes i ze mala gwiazdka rosnie![]() Virginio wygladasz bosko sliczny kolorek Mysle, ze nasz wyglad w duzej miere zalezy od tego jak jestesmy uksztaltowane.... innym idzie w cycki innym w brzuch innym w pupe i przez to cialo wyglada zupelnie inaczej ja tez waze ponad 80 i wygladam jak baleron I nie wierze, ze ala tyle wazy![]() Limonko.... zagladaj czesciej, fanie sie ciebie czyta, szkoda tylko, ze histroi z pieprzykiem brak ![]() Siedze na uczelni....i chce mi sie plakac.... za 4h!!!!! mam zaliczenie w tym czasie nic... na dodatek jak wroce do domu... pewnie o 20!!! to musze robic kolejny projekt ktory musze wyslac dzisiaj do 24 na sama mysl mnie mdli
|
|
#2188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To ja też poproszę taki peeling . Kiedyś chadzałam na taki do kosmetyczki, płaciłam jak za zboże, ale naprawdę dobrze robił. Tak więc kusi mnie co by się samej w to pobawić...A smarujesz się potem lanoliną? Trzymam kciuki za zaliczenie. |
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Olciu jak chcesz to ci przesle te platki bo mam pol opakowania na zbyciu a raczej ich juz nie zuzyje
A taki peeling to nie wiem jak kostka robi, zdaje sie ze sie kupuje salicyl w proszku i rozpuszcza w spirytusie Musze sie tez zaopatrzyc w kwasik i kupic przy okazji witaminke C bo serum tez swietne a ja lewa i nie ogarniam tych stezen itd Po kwasie smaruje sie zazwyczaj hialuronem+aloesem a jak sie wchlonie to BabyDream extrasensitive Fajnie nawiliza
|
#2190 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wolny czas? Nie znam człowieka ;P Ja co prawda nie mam aż tylu zajęć coTy, ale mam jeden paskudny nawyk - nie potrafię odpoczywać;/ Ja ciągle coś robię. Rzadko kiedy siedzę spokojnie i nic nie robię, masakra jakaś;/ Odpoczywam chyba tylko przy czytaniu książek psychologicznych ;P Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie widzę, że na KWC nie ma dobrej opinii. W sumie zgadzam się w większości, że nic poza poprawieniem kolorytu nie robi ;p No i cudnie pachnie, jak jakieś perfumki. Koloryt twarzy lekko mi się zmienił, jestem bardziej cielista niż trupioblada Dobre i to;] Lubię testować nowe maseczki;] Widziałam też pomidorową, ale jakoś mnie nie przekonała;P Cytat:
Z takim zapałem i pozytywnym nastawieniem na pewno osiągniesz wszystkie cele, które sobie postawiłaś! Cytat:
Brawo! Trzymam kciuki!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z Twoją mobilizacją, jestem pewna, że wszystko zrobisz na czas!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

i przez moment bylismy sami w pokoju to cos tam pogadalismy troszki, i on teraz robi sobie pokoj na pietrze i sie pytam jak tam idzie i ze chyba zaprosi nas na wprowadzke na nowe salony;p to mowil ze jezszcze w tym tyg nie skonczy i cso tam zaczal gadac to kurrrrrrrrrrrrrr wpadl moj durny brat i zaczal cos do neigo mowic i sie pogneiwalam ze nam rzerwał:[ i w sumie szalu nei bylo, ale kontakt zostal nawiazany;D
Wy tak ciągle ze sobą boje toczycie?
Oki, czekamy na wieczór

A peeling tez robilyscie?
Czyzby dochodzila do siebie jeszcze po sylwestrze
Moja cora musi miec przyklad no nie
! A Gwiazdeczka chyba już nie ma gipsu, już sporo czasu minęło...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a po salicylku zeszla skora, ja robilam tez piling jakies 30% i z 80% ale to przez przypadek i jeszcze mam twarz