Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 11:48   #4351
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Dziewczyny, jakoś tak się smutno na wątku zrobiło. Kochane zamartwiaczki, kochane lenie i kochane śpiochy - noski do góry, musi być dobrze w końcu! Zabiegi się udadzą, choróbska się wyleczy, sytuacje materialne też w końcu ulegną zmianie! Wierzę w to z całych sił

Weruczku, witaj

A ja dołączę do smutnego nastroju, ale z innej beczki. Wyobraźcie sobie, że dziś okazało się, ze jeden z opiekunów w mojej klasie wychowawczej molestował jedną z moich wychowanek Sprawa jest już w sądzie. Normalnie niedobrze mi się robi jak pomyślę, ze z tym zboczeńcem rozmawiałam, że na wywiadówki przychodził I weź tu się człowieku nie martw i nie denerwuj!
Jutro wizyta u gina - trzęsę portkami

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:52   #4352
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Wyobraźcie sobie, że dziś okazało się, ze jeden z opiekunów w mojej klasie wychowawczej molestował jedną z moich wychowanek Sprawa jest już w sądzie. Normalnie niedobrze mi się robi jak pomyślę, ze z tym zboczeńcem rozmawiałam, że na wywiadówki przychodził
takich, jak to mówi TŻ, powinno się "powiesić za jaja"!

Cytat:
Jutro wizyta u gina - trzęsę portkami
będzie dobrze!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:23   #4353
melisa129
Raczkowanie

My rowniez sie staramy od nowego roku o maleństwo ;-) Mam nadzieje , że Nam sie uda. To bedzie nasze pierwsze dziecko . Powodzenia Kobietki !!! Oby udało się Wam i Nam jak najszybciej ;-)
Stary 2010-01-06, 12:35   #4354
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
takich, jak to mówi TŻ, powinno się "powiesić za jaja"!
Ja też tak mówię, Tz od razu by wykastrował
Pomidorka nie stresuj się Stres niczemu nie pomoże Ja byłam pozytywnie nastawiona na każdą wizytę, nawet jak szłam z bólem brzucha wiedziałam, że musi być dobrze Jedynie się denerwowałam przed ostatnim usg ale nie tym czy dzidzia jest zdrowa bo inaczej być nie mogło ale czy nam pokaże czy będzie synusiem czy córeczką
Cytat:
Napisane przez melisa129 Pokaż wiadomość
My rowniez sie staramy od nowego roku o maleństwo ;-) Mam nadzieje , że Nam sie uda. To bedzie nasze pierwsze dziecko . Powodzenia Kobietki !!! Oby udało się Wam i Nam jak najszybciej ;-)
Witaj ponownie i się rozgość, napisz coś o sobie

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:39   #4355
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Będzie BOY

Mały Aleksander
Foty będą jak zjemy obiad

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:40   #4356
melisa129
Raczkowanie

Niedawno skonczylam szkole , a teraz troszke wolnego wiec postanowilam do Was zajrzec ;-) Mysle , ze bedzie dobrze . ;-)
Stary 2010-01-06, 12:41   #4357
olayya
Raczkowanie

Hej dziewuszki

SCIO bedzie dobrze i nie zamartwiaj się na zapas.
Aldii spakowana ?? Ja bym wzieła ciut większe.
Lindsley troche praktyki się przyda w wymyślaniu zabaw MAsz farta z tymi ubrankami ja jakoś nie przewiduję dostawy używanych ubranek od znajomych bo w większosci to młode mamuśki planujące drugi dzidzi i nie dziwie się że nie chcą się pozbywać swoich zapasów. Po brata dzieciakach też nie mam się co spodziewać bo pewno powydawali już dawno siostrom bratowej ;/
Awanturyn termin zabiegu masz już ustalony?
Pomidora takiego to wykastrować i na pal nabić. Co rusz się słyszy o takich zboczeńcach. Ja nie mam litości do takich.
Nie stresuj się wizytą.
Witaj Melissa napisz więcej o sobie.

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 12:45   #4358
melisa129
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Będzie BOY

Mały Aleksander

Gratulacje !! ;-) Zazdroszcze Wam , ja dopiero zaczelam starania i niewiem kiedy mi sie uda

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

A moze napiszcie co dokladnie chcialybysce wiedziec o mnie to odpowiem napewno ;-)
Stary 2010-01-06, 12:50   #4359
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie BOY

Mały Aleksander
Gratuluję!!!
Chłopaki górą

Ładne imię wybraliście My się jeszcze zastanawiamy... Ale Aleksander jest jedną z możliwości, choć jak będzie później dziewczynka to bym chciała Oleńkę
Cytat:
Niedawno skonczylam szkole , a teraz troszke wolnego wiec postanowilam do Was zajrzec ;-) Mysle , ze bedzie dobrze . ;-)
Cytat:
Gratulacje !! ;-) Zazdroszcze Wam , ja dopiero zaczelam starania i niewiem kiedy mi sie uda

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

A moze napiszcie co dokladnie chcialybysce wiedziec o mnie to odpowiem napewno ;-)
Nie stresuj się przy starankach i nie myśl o tym... Trzymam kciuki, żebyś długo nie musiała czekać
Napisz ile masz lat, co robisz, co lubisz... My kiedyś pisałyśmy 10pkt które uważałyśmy za ważne. Cokolwiek....

Michaś
Stary 2010-01-06, 12:54   #4360
melisa129
Raczkowanie

Lat mam mało , bo 19. Ale chciałabym już być mamą. Lubie długie spacery i morze ahhh. A teraz planuje szkołę wieczorną . Prace poszukam później ponieważ teraz chcę zrobic staż. Pozdrawiam serdecznie .
Stary 2010-01-06, 12:58   #4361
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lat mam mało , bo 19. Ale chciałabym już być mamą. Lubie długie spacery i morze ahhh. A teraz planuje szkołę wieczorną . Prace poszukam później ponieważ teraz chcę zrobic staż. Pozdrawiam serdecznie .
Hehe też chciałam być wcześnie mamą ale jakoś odpowiedniego kandydata na tatusia było brak. A potem z czasem stwierdzałam, że do tego nie dorosłam jeszcze. Teraz mam prawie 27 lat i się zastanawiam czy sobie dam radę.. Chyba nie od wieku to wszystko zależy. Jak czujesz się gotowa, Tz też tego chce i macie warunki, żeby wychować dziecko to wszystko gra

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Skąd jesteś?

Michaś
Stary 2010-01-06, 13:00   #4362
melisa129
Raczkowanie

Warunki są . Myślę , że będzie dobrze . Mam nadzieję , że nie będziecie mnie krytykować za to w jakim wieku chcę zajść w ciąże. Ale uwierzcie lub nie - Jestem gotowa na to by przyjąć na świat małą istotkę za którą będe , będziemy odpowiedzialni . Buziaki

Edytowane przez melisa129
Czas edycji: 2010-01-06 o 13:00 Powód: błąd
melisa129 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:09   #4363
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Warunki są . Myślę , że będzie dobrze . Mam nadzieję , że nie będziecie mnie krytykować za to w jakim wieku chcę zajść w ciąże. Ale uwierzcie lub nie - Jestem gotowa na to by przyjąć na świat małą istotkę za którą będe , będziemy odpowiedzialni . Buziaki
Wątpię, że ktoś skrytykuje. To Wasza decyzja Jakbyś napisała, że masz lat 17 i chodzisz do liceum to bym radziła się zastanowić choć i takie znam przypadki i jakoś sobie radzą. Miałam w podstawówce koleżankę która urodziła kilka miesięcy po skończeniu 15 lat i jakoś im się teraz wiedzie a jej syn to już duży chłopak.
A tz jak się zapatruje na zostanie ojcem? Też jest tak młody? Mieszkacie razem?

Michaś
Stary 2010-01-06, 13:27   #4364
olayya
Raczkowanie

Zgadnij gratuluję synka. Śliczne imię. Ciekawe jak mój TŻ by się zapatrywał na takie imię. Bo z nim nigdy nic nie wiadomo.

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:55   #4365
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Fota dowodowa

Siusiak jak nic

Wcześniejsza ginka to ja nie wiem co ona tam widziała choć zostawiam 1% w razie gdy

......................... ......................... .

Witam nową staraczkę
Lindsley, Olayya, dziękujemy
Olliwko zajęcia przeżyłaś??
Pomidorko brak słów
Awenturko, w takim razie lekarze proponują pozbycie się nadżerki i dopiero się postaranie o brzdąca??

Stary 2010-01-06, 14:43   #4366
abz
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dołączę do smutnego nastroju, ale z innej beczki. Wyobraźcie sobie, że dziś okazało się, ze jeden z opiekunów w mojej klasie wychowawczej molestował jedną z moich wychowanek Sprawa jest już w sądzie. Normalnie niedobrze mi się robi jak pomyślę, ze z tym zboczeńcem rozmawiałam, że na wywiadówki przychodził I weź tu się człowieku nie martw i nie denerwuj
no brak słów na takiego zboczeńca! Zawsze mnie to przeraza jak takie złe rzeczy dzieją sie tak blisko nas, to jakoś tak inaczej dotyka człowieka niż tylko info podawane w wiadomosciach.

Cytat:
my też dopiero zaczęliśmy, 2 cykl, takze w końcu sie uda Nam wszystkim. W twoim wieku to jeszcze nie myslałam poważnie o dzieciach, moze dlatego, ze chciałam spokojnie skończyć studia i dopiero potem tworzyć rodzinę. Ale jak macie warunki i chęci to czemu nie.

Cytat:
Fota dowodowa

Siusiak jak nic
wierzę na słowo, bo jakbyś mi powiedziała, ze na zdjęciu jest ośmiornica albo kiść winogron to też bym uwierzyła, ja tam nie umiem ogladać takich zdjeć

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:58   #4367
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
zaczelam sie pakowac...stanelam na pajacach, bo sie okazalo, ze mam tylko 2 na 56, a do szpitala potrzebuje z 5. I teraz nie wiem czy dokupic malych, czy po prostu w razie co zalozyc jej ciut za duze
2 ci w zupełności wystarczą,uwierz na słowo doświadczonej mamuśce 62 posłużą dłużej a i dzidzia będzie miała więcej luzu,na nóżki zawsze można założyć dodatkowo skarpetki jakby były za długie
Moi starszy synek urodził się 3 kg i rozmiar 56 nosił tylko przez ok.dwa tygodnie a młodszy (waga urodzeniowa 4,370) od razu wskoczył w 62

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Oj staram się nie martwić, staram, ale to nie łatwe. Niby wiem, ze to nic pewnego, ale jednak to ziarenko we mnie jest.
W każdym bądź razie wybieram się jutro do rodzinnego, poproszę o skierowanie na TSH i może morfologie zrobię, bo dawno nie robiłam :/
będzie dobrze,trzymam i nie smutaj już

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
Tity u mnie jest inaczej - musi być zabieg,który może spowodować,że bedą problemy z kolejną ciążą - dlatego bardzo sie boje
dotychczasowe leczenie poprostu nie pomogło i zabieg to jedyne wyjście
pal licho gdyby to była tylko "wypalanka" ale niestety zabieg jest bardziej inwazyjny
To fakt,ja po starszym też miałam wypalankę i była obowiązkowa przed kolejną ciążą....czy Ty będziesz miała konizację?
Nie martw się,moja przyjaciółka też miała,usunęli jej fragment szyjki (a ma wogule miękką i nie za ciekawą) bo nadżerka była spora i bez problemu zaszła w ciążę,donosiła,tyle że musieli założyć jej pessar
Nie zamartwiaj się na zapas

Cytat:
Wyobraźcie sobie, że dziś okazało się, ze jeden z opiekunów w mojej klasie wychowawczej molestował jedną z moich wychowanek
Uhhhh,takim to jaja ucinać przy samym gardle!! I eliminować takie elementy ze społeczeństwa
za wizytę u ginka.

Cytat:
Cześć Witaj wśród staraczek
Ja też miałam 19 lat jak zaszłam w ciążę ze starszym synkiem a 20 jak go urodziłam,dzisiaj to już 7-letni kawaler

Cytat:
Będzie BOY

Mały Aleksander

GRATULACJE!! Piękne imię i fotka super

My właśnie wróciliśmy z sanek,wykończyły mnie te moje dzieci na górkach,chyba z 20 kursów zrobiłam ale dotleniliśmy się że ho!!
Teraz ciepły rosołek,dzieci si bawić a ja chcem czy nie musze się oddać mojemu "ulubionemu" zajęciu...prasowaniu
Miłego popołudnia!!
Stary 2010-01-06, 15:03   #4368
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Witajcie kobietki
Awenturyn, dużo zdrówka życzę i żeby zabieg okazał się mało inwazyjny i byś mogła jak najszybciej starać się o maleństwo
Zgadnij, gratuluję chłopaczka Ja ostatnio wyśniłam, że my też będziemy mieć syna... Czas pokaże
Pomidorko, wiem doskonale o czym piszesz, gdyż... sama znam to z własnego doświadczenia-jak miałam 9 lat miałam do czynienia z pedofilem i do dziś wszystko pamiętam w najdrobniejszych szczegółach, a serce mi po prostu do gardła podchodzi na samo wspomnienie Tym bardziej, że to mój niedaleki sąsiad...
Meliso, witaj
U mnie smutnawo trochę... Wczoraj zmarł mój kolega z gimnazjum-roztrzaskali się samochodem 4 tygodnie temu, był w śpiączce, wszystko niby wracało do normy i trach... Zator, krew nie dopływała do serca... W minione święta miał się zaręczać.... Przykre to strasznie
Z dobrych informacji, prawdopodobnie będziemy mieć pieska, wahamy się między labradorem czekoladowym, a golden retriverem Ja obstawiam tego drugiego, jestem w nim absolutnie zakochana Tym bardziej, że obydwa psiaki są cudowne dla dzieci

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:17   #4369
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
U mnie smutnawo trochę... Wczoraj zmarł mój kolega z gimnazjum-roztrzaskali się samochodem 4 tygodnie temu, był w śpiączce, wszystko niby wracało do normy i trach... Zator, krew nie dopływała do serca... W minione święta miał się zaręczać.... Przykre to strasznie
Faktycznie tragedia....nie wyobrażam sobie nawet co czują jego bliscy,tym bardziej że była 4 tygodnie tląca się nadzieja....
Takie wypadki uświadamiają nam jak życie jest kruche i że nikt nie zna dnia ani godziny

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Z dobrych informacji, prawdopodobnie będziemy mieć pieska, wahamy się między labradorem czekoladowym, a golden retriverem Ja obstawiam tego drugiego, jestem w nim absolutnie zakochana Tym bardziej, że obydwa psiaki są cudowne dla dzieci
Zdecydowanie ten drugi
Stary 2010-01-06, 15:24   #4370
Kakusia
Zakorzenienie

Wpadłam bo aż mi wstyd, że tak Was zaniedbałam Wybaczcie muszę do soboty napisać cały rozdział pracy mgr, a dopiero na 6str jestem także wiele pisania przede mną.
No i do tego rzeźnicza niedziela w postaci egzaminów... Ale co dwie głowy to nie jedna - razem z Dzidzią damy radę

Pomidorko jak przeczytałam o tym zboczeńcu to aż ciary mnie przeszły sama jak byłam nastolatką napastował mnie stary psychopatyczny zboczeniec. Na szczęście szybko z koleżanką uciekłyśmy, ale do dziś pamiętam jego łapska

Zgadnij to i tu pogratuluję

Abz to ja trzymam kciuki, żeby to był ostatni cykl starań

Cześć Meliso Cieszę się, że masz takie poważne podejście do życia (wkurzają mnie te młode co się uważają za Bóg wie kogo, chodzą na uczelni z I roku jakby conajmniej całą czytelnię pochłonęły), ale z doświadczenia Ci powiem, że jeszcze wiele może się u Was zmienić. Ja w Twoim wieku poznałam swojego męża i już wtedy ustaliliśmy imiona dla dzieci (pozostały bez zmian) - Dzidzie chcieliśmy bardzo szybko, ale życie nie zawsze idzie w takim kierunku jakim byśmy tego chcieli. A tu wyszło nie tak z finansami, a tu kupno mieszkania, potem skupiliśmy się na jego remoncie, a tu ja straciłam pracę, a tu rozpoczęłam studia, a tu coś itd itd... Za to teraz czuję, że Dzidzia przyszła w odpowiednim momencie
Ale życzę udanych starań

Jasiulek przykro mi z powodu Twojego kolegi mnie przed wszystkimi świętymi zginęła w wypadku znajoma, rok młodsza ode mnie, osierociła 1,5 rocznego synka...
Ale za to gratuluję pieska ja marzę o jakimkolwiek- nawet kundelku ze schroniska byleby mieć w swoim domu czworonożnego przyjaciela

Olayya a Wy nie myślicie z TŻtem nad imionami dla dziecka? jakie masz typy?

Agness no to nieźle, nie ma to jak nakupować ubranek a one starczą na 2tyg ehh chyba muszę się większość napożyczać bo nie wydolimy finansowo

Wracam do pisanka, bo o 16 muszę zrobić przerwę na gotowanie obiadku dla męża

EDIT:
Czy zawsze jak ja przychodzę to musicie uciekać

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2010-01-06 o 15:28
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:26   #4371
melisa129
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Wątpię, że ktoś skrytykuje. To Wasza decyzja Jakbyś napisała, że masz lat 17 i chodzisz do liceum to bym radziła się zastanowić choć i takie znam przypadki i jakoś sobie radzą. Miałam w podstawówce koleżankę która urodziła kilka miesięcy po skończeniu 15 lat i jakoś im się teraz wiedzie a jej syn to już duży chłopak.
A tz jak się zapatruje na zostanie ojcem? Też jest tak młody? Mieszkacie razem?

Dopiero zamieszkamy razem , ale już niedługo. A jak mój TŻ ? A dobrze , bardzo chce mieć dziecko jest 3 lata starszy.
Stary 2010-01-06, 15:34   #4372
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Melisko czyli decyzja przemyślana
Jasiulko będę trzymac kciuki za płodzenie synka po weselisku
Co do kolegi
Co do pieska, to ja na rasach się kompletnie nie znam, a zawsze na 1. miejscu są zwierzaczki ze schoniska bądź z ogłoszeń
Kakusiu, czytałam o przyszłej szwagierce Jak ja nie lubie takich "istot" to aż nosi... Jak coś chcą to d... liżą, ale w odwrotną stronę zawsze są schody z pomocą Ja bym jej stanowczo nie wpuściła!! W końcu od czego są motele

Anessko, Kakusiu, Jasiulko dziękujemy

Stary 2010-01-06, 15:35   #4373
melisa129
Raczkowanie

[QUOTE=zgadnij_MS;16287164]Fota dowodowa

......................... ......................... .

No no ;-) Chłopak jak nic . Widać dokładnie . Super dowód :P . Gratuluje jeszcze raz .
Stary 2010-01-06, 15:45   #4374
weruczek
Zadomowienie

Yh, Pomidorka, straszny drań:/ A jak sie wychowanka czuje? chodzi nadal do ciebie do szkloy?
Zgadnij: witaj, gratulację też uwielbiam to imię
Jasiulek, kiedy będziecie mieć pieska?Jak ci idzie w pracce?
Kakusia, witaj kochana Słyszałam, że ty też już z fasolką Jak się czujesz?Opowiadaj! Pracujesz gdzieś teraz albo staż robisz?A jakie imionka będą?Ale się stęskniłam

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

A ja właśnie wróciłam z tzw. załatwiania spraw. Byłam u dentysty, a rano na badaniac: 3 razy mnie pielegniarka kuła, bo krew nie chciała lecieć. Podobno jestem odwodniona, bo nie piję wcale wody, tylko samą herbatę i kawę:/
Byłam też z TŻ u iego w pracy, i tam jest taka beznadziejna atmosfera:/ Mam nadzieję, że jednak zlecenia będą, bo jak nie to będzie słabo. Jeszcze tŻ chce teraz kompa zmieniać...
Powinnam sprzątnąć domek, ale straaasznie senna jestem:/ Noramlnie nie wiem, styczeń to najgorszy miesiąc w roku:/
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:47   #4375
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kakusiu, czytałam o przyszłej szwagierce Jak ja nie lubie takich "istot" to aż nosi... Jak coś chcą to d... liżą, ale w odwrotną stronę zawsze są schody z pomocą Ja bym jej stanowczo nie wpuściła!! W końcu od czego są motele
dokładnie. Jak coś chce(czyt. zrobić sobie u nas nocleg do bara bara) to mi do dupy wchodzi taka milutka ale na co dzień to nawet nie zapyta jak się czuję... życzenia świątecznie dla Nas wysłała mojemu mężowi nie mnie.
Już tyle razy dostawali od Nas zaproszenie na kawkę. A to była zmęczona, a tu im się nie chciało, a to jednak nie przyjechała, a to wolą do kina jechać... Ale jak przyszła potrzeba przenocowania to sama proponuje że wpadną na kawkę (z prośbą o przenocowanie) założe się, że jak TŻ przekaże bratu (i tym samym jej) że nie, bo ja mam studia czy coś tam, to na samą kawkę posiedzieć nie przyjdą
Aaaa szkoda nerwów, koniec tematu.

Czeeeść Weruczku Czuję się już dobrze, dziękuję energia wraca po pierwszych 3m-cach więc nie jest źle no i 20tc już leci
A jak dowiedziałam się o ciąży to biegusiem zaczęłam szukać pracy, bo mi niegrzecznie podziękowali na stażu. Ale to nie rozmowa na forum
A jak Twoje studia podyplomowe?? Z czego robisz? Ciekawe? ja właśnie klekoce prace mgr i mózg mi już paruje
I co do odwodnienia pij kochana dużo wody, ja też od dziecka miałam problemy bo mało piłam (za mało!!!) i groziło mi odwodnienie, a teraz w ciąży to w każdym pokoju mam gdzieś butelkę mineralnej bo tak mnie suszy
Mam nadzieję, że wróciłaś na stałe na wątek?? No i powiedz planujecie staranka czy przesunięte na czas nieokreślony?

Nasza Córunia

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2010-01-06 o 15:55
Stary 2010-01-06, 15:54   #4376
weruczek
Zadomowienie

Wow, to niezłe akcje masz Kakusia.
W ogóle napisz jak się czujesz, jak ci dni mijają, co porabiasz? Musisz mnie updejtować
Ech, wiem, że się długo zbierałam:/ Zła kobieta jestem:/

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Mówię ci Kakusia, jakiś spadek nastroju mam, mogłabym spać całe dnie...
Ale zazdroszczę , że masz taki fajny okres w swoim życiu teraz.
A jak TŻ? Pewnie też się super cieszy i się Tobą opiekuje
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 15:59   #4377
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
Wow, to niezłe akcje masz Kakusia.
W ogóle napisz jak się czujesz, jak ci dni mijają, co porabiasz? Musisz mnie updejtować
Ech, wiem, że się długo zbierałam:/ Zła kobieta jestem:/

Mówię ci Kakusia, jakiś spadek nastroju mam, mogłabym spać całe dnie...
Ale zazdroszczę , że masz taki fajny okres w swoim życiu teraz.
A jak TŻ? Pewnie też się super cieszy i się Tobą opiekuje
z tym opiekowaniem to różnie bywa heheh, czasem ma dni buntu ale cieszy się bardzo i z niedowierzaniem patrzył na buciki w dniu swoich urodzin
A Ty nie jesteś zła tylko ciężko Ci się było zebrać, znam to Najważniejsze, że wróciłaś Teraz musisz coś napisać o sobie bo ja ciekawa jestem
Pij witaminki na wzmocnienie - Falvit Vigor itp, może masz anemie?
Poza tym taka pogoda to aż sama się prosi o zimowy sen....

Nasza Córunia

Stary 2010-01-06, 16:00   #4378
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Weruczko dziekujemy
Kakusiu, aaa wątpie czy przyszła szwagierka wpadnie na kawę bez zapewnionego noclegu Parodia Jestem uczulona i przeczulona na takie osoby grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Stary 2010-01-06, 16:01   #4379
Tity
Zakorzenienie

Awenturyn aha, no ale jak lekarz powiedział, możesz mieć problemy z ciążą, ale nie musisz. Będzie dobrze
zgadnij gratuluję chłopczyka Piękne imię, hehe
melisa 129 witaj. Kiedyś pisałyśmy o sobie 10 punktów. Cokolwiek chciałyśmy. Powodzenia ze starankami
Pomodorka straszne, z tym pedofilem. Ja też miałam kiedyś jednorazowo do czynienia z takim draniem, ale na szczęście nim mi nie zrobił. Był to mój nauczyciel gry na pianinie i stwierdził, że mi zajrzy za bluzkę na plecach bo się opaliłam ładnie i chce zobaczyć....od tamtej pory przestałam grać na pianinie, a do gościa mam wstręt...brrr. Swoje dzieci będę uczyć, że nikt nie ma prawa ich tknąć i mają być bezczelne i mówić, że powiedzą mamie i tacie.
jasiulek przykro mi z powodu kolegi A co do pieska to mi się te jasne podobają
Kakusiu nie przejmuj się szwagierką. Ja tam w sumie wcale nie wysyłam rodzinie męża życzeń, tylko proszę, żeby on składał w imieniu nas obojga Ale tylko dlatego, że ja nie lubię w duże zażyłości wchodzić i wolę obchodzić się grzecznie i z daleka, bo w rodzinie zawsze są konflikty jakieś. Poza tym zawsze się znajdzie ktoś komu się nie dogodzi, więc się tym nie przejmuję. No, ale nie zwalam się na chatę komuś jak nie jestem w zażyłości jakiejś, chyba że z mężem jestem to na doczepkę i ja przenocuję u jego rodziny Ale nigdy bym się nikomu nie wprosiła...parodia
weruczku no to co Ty tak słabo pijesz. Chyba Ci po pracy ta kawusia została co? Wody pij dużo

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2010-01-06 o 16:03
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 16:37   #4380
Kakusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kakusiu, aaa wątpie czy przyszła szwagierka wpadnie na kawę bez zapewnionego noclegu Parodia Jestem uczulona i przeczulona na takie osoby grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Zgadnij ja też jestem już przeczulona na takie interesowne osoby, ale mój mężuś tego nie może zrozumieć, uważa, że czepiam się niewinnej dziewczyny Nie potrafi zrozumieć jak Mu tłumaczę jak się zachowuje wobec mnie (bo oczywiście wobec Niego - swojego przyszłego szwagra to jest miluteńka).
Też czuję, że nie wpadną parę miesięcy temu była jeszcze lepsza akcja - my z TŻtem wyjeżdżaliśmy na cały weekend w góry. I co? I oni chcieli żebyśmy im zostawili klucze do naszego mieszkania z prośbą czy mogliby się przespać śniadanko zrobić itd (nie wspomnę, że szwagier mieszka 10min od naszego mieszkania i ma pokój dla siebie...). Mało tego - kategorycznie powiedziałam TŻtowi że NIE że to bezczelność i ja mieszkania, dzieci i ciuchów nie pożyczam, to potrafił przysłać swojego brata żeby On mnie poprosił bo myśleli że skoro szwagier mnie osobiście poprosi to ja zmięknę i nie będę potrafiła odmówić
Oczywiście odmówiłam bez żadnego ALE grzecznie i z wytłumaczeniem dlaczego.
Jak była impreza rodzinna u ich brata i też wyszła opcja, żeby ich przenocować, nie zgodziłam się, bo na drugi dzień wstawałam o 5 rano na uczelnie, poza tym ona odezwała się do mnie 2dni przed imprezą po miesiącach ciszy (i to po miesiącach ciszy bez wyczucia zagadała czy dam na imię dziecku Pimpuś.... - to było dzień po tym jak mi Pimpuś zdechł, więc same rozumiecie jak to odebrałam), to dziołcha nawet na imprezę rodzinną nie przyjechała (z wymówką że u niej w domu goście mają być)
Tity ja z braćmi TŻta i ich żonami żyje dobrze i raczej blisko, dlatego bardzo często sama ze szwagierkami smsuje, życzenia przesyłam itd. A to jest przyszła szwagierka, nie traktuje jej jak rodziny, raczej jako koleżankę, jako dziewczynę szwagra, często się spotykaliśmy w czwórkę, wspólne wyjazdy itp, często też gadałyśmy sobie przez gg. A tu wyszło szydło z worka.
I tak samo jak Ty - nie będę przenocowywać kogoś z kim nie jestem zżyta, z kim nie mam dobrych relacji

Nasza Córunia

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2010-01-06 o 16:43
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości