|
|
#571 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Miskaa no co Ty
Dasz rade ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() Dr N zaszalal , takie duze jak na pierwsza op., pierwszy raz slysze, ale brawo . Teraz bedziesz miala ciezki orzech do zgryzienia, ale nie martw sie POMOZEMY
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
musi być niezła wyjścióweczka u olgawro.... szok
ja bym wolała w takim przypadku dr N... chociaż 375 tez mi baaaaaaaaaaaaaaaardzo opdpowiada
|
#573 |
|
Kazar Lady
|
Angelka co to za różowe pomożemy
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Aldi Bromek też Ci moze dać większe jeśli będziesz chciała..tylko żebyś nie pękała jak ja bo w końcu widząc moje niezdecydowanie co do rozmiaru zafasolił mi mniejsze
|
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
Misia
ja poprostu będe chciała żeby moje zaczynały sie minimum od 350 i może być 375, 410, 420, 500, 520 - naprawdę nie będę się wtedy wcale targowała :P i oczywiście, że narazie nie zmieniam zdania na temat Bromka :P przoduję w moim rankingu nadal
Prawdziwe szczęście daje jedynie marzenie o przyszłym szczęściu... Edytowane przez aldi090 Czas edycji: 2010-01-06 o 15:20 |
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#578 |
|
Kazar Lady
|
Renatkq nie wypowiadałam sie bo nie wiem ...dziewczyny pisały że jest on diabelnie wydajny więc chyba starczy 15 ale co do działania szczerze powiem nie wiem ja mam contratubex ale go nie stosowałam jeszcze a dermatixu raczej nie kupie ze wzgledu na cene i na to ze blizny mam raczej ładne..
|
|
|
|
#579 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszka chodzi do tego samego klubu co ja Ona doprawdy odwalila ciezka charowe wraz ze swoim trenerem personalnym. Nie bylo zmiluj, cwiczyla 6 - 7 razy w tygodniu, przeplatajac zajecia aerobowo/interwalowe z silowymi. Rownie cizko na swoja figure tyrala Kasia Figura Bardzo ciezko pracuje Ania Dereszowska i paru innych, ale plot siac nie bede, bo pewnie by sobie tego nie zyczyli ![]() Niestety najwieksza odchudzaja porazke odnotowala moja ulubiona polska Super Niania Widzialam ja pare razy na treningu, nawet dyskutowalysmy o motywacji w zbijaniu kilogramow i ... i lipa ![]() A laseczka z tych linkow, tak jak pisalam wczesniej jest super. Doskonala definicja miesni bez zbednych "przerostow" jak np. u Kobielak ![]() Misiaszku, dzisiaj chlejemy za Twoje! I na wesolo! Nie smutaskuj sie Slonko ... wiem, ze czasami trudno, ale usmiechem i pogoda ducha (ktora masz, oj masz!!!) zdzialasz wiecej dobrego, niz ta paskudna depresja! ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No fakt - proponuje duże implanty![]() Ale może dr Broma? - montuje duże żelki i robi ładnie |
|
|
|
|
#581 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Aniu |
|
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Kochane Kobitki
|
|
|
|
#583 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie
![]() Miska, nosek do góry ![]() Ania, Pysia, przez was w kompleksy wpadam
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=willma2;16287025]A..pisałyście o cycuchach ich ruszaniu się bądź nie..
Moja maja skończone 4 miesiące..są miękkie dość i się ruszają, ale czucie w brodawkach bywa jeszcze bolesne...nie przyjemne...i w ogóle po wysiłku..fizycznym.typy o!! np te moje narty biegówki..to mnie bolały.. U mnie po wysliku fizycznym jest wszystko ok. nie mam zadnych boli. Co najwyzej jestem zmeczona , ale to maja wina bo daje sobie w kosc , zeby zbedne kilogramy zrzucic . Czucie mam w obu brodawkach teraz tylko jedna jest bardziej wrarzliwa a druga mniej. Nawet juz prawie calkiem przeszlo mi zdretwienie lewej piersi. Natomisat jesl chodzi o ruszanie to moge je juz do siebie zblizyc - pomiedzy piersiami mam wtedy ok. 1-1,5 cm odleglosci
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=anna_ivy;16289395]pysiu,
Muszka chodzi do tego samego klubu co ja Ona doprawdy odwalila ciezka charowe wraz ze swoim trenerem personalnym. Nie bylo zmiluj, cwiczyla 6 - 7 razy w tygodniu, przeplatajac zajecia aerobowo/interwalowe z silowymi. Rownie cizko na swoja figure tyrala Kasia Figura Bardzo ciezko pracuje Ania Dereszowska i paru innych, ale plot siac nie bede, bo pewnie by sobie tego nie zyczyli ![]() Niestety najwieksza odchudzaja porazke odnotowala moja ulubiona polska Super Niania Widzialam ja pare razy na treningu, nawet dyskutowalysmy o motywacji w zbijaniu kilogramow i ... i lipa ![]() A laseczka z tych linkow, tak jak pisalam wczesniej jest super. Doskonala definicja miesni bez zbednych "przerostow" jak np. u Kobielak ![]() To szacunek dla muszki ![]() swietna prace wykonala ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- ZGADZA SIE ![]() ![]() spokoju Ci nie damy
|
#587 |
|
Rozeznanie
|
aż się boję z wami zaczynać
te kije groźnie wyglądają
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sadze , zeby dr. J. chcial Ci wsadzic 500-550 wiec jesli Cie ten rozmiar interesuje to idz do dr. N jesli jednak nie jestes jeszcze pewna to idz na jeszcze 1 konsultacje do dr. J albo jeszcze innego i moze wtedy bedzie Ci latwiej cos ustalic. ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- [QUOTE=willma2;16286285]Pysia!! Anna!! Ale Wy mnie motywujecie!! Dzięki Wam i ja zaczęłam się więcej ruszać..Chciałabym cos sobie do domku sprawić..Co polecacie?Trochę cycuchy mnie bolała jak 3 nocki po rząd na biegówkach po śniegu brodziłam.. Ja odradzam kupowanie jakis sprzetow do domu bo w 80% co kolwiek kupisz to po miesiacu gora 2 bedzie stalo i zbieralo kurz . Lepiej kupic sobie karnet do klubu - jak juz sie wciagniesz i bedziesz wiedziala , ze naprawde chcesz cwiczyc w domu to wtedy sobie cos kup. Ja w domu mam orbitreka , ale cwicze na nim tylko w sezonie zimowym . Natomiast sezon letni to rolki, rower,basen itp. Oczywiscie to tylko moje zdanie , a Ty zrobisz jak chcesz.
|
|
#589 |
|
Kazar Lady
|
pysia a ja protestuję takie sprzęty w domu sa potrzebne !!! ja nie wiem gdybym nie miała rowerka na czym mąż by wieszał koszule i krawaty
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
@ Agnelka, Pysia
Jak juz we wcześniejszych postach pisałam, to ja mała nie jestem, mam 174 wzrostu, pod biustem na dzien dzisiejszy ok 92 cm, ale miska mała B. Marzy mi się D. Doktor J zaproponował 375 ale pewnie jak bym zaczela rozmawiac mozna by było cos utargować..szczerze powiedziawszy to marzy mi się duże D, albo DD, wysoka jestem, to i biust chcę mieć niczego sobie, taki mi się marzy. Nie wiem czy z 375 by mi to wyszło. Na dodatek mam dosyć czeroką klatkę więc im mniejszy implant tym piersi byłyby bardziej od siebie oddalone. Dr N zapewnił mnie, że spokojnie taki rozmiar mogę mieć, i że naprawde do mojej sylwetki mogłabym mieć i 700! No a poza tym uważam, że jak się kroic to już po to D właśnie, chcę by różnica była widoczna. Poza tym dr N zrobił na mnie rewelacyjne wrażenie, spędził ze mna z godzine, odpowiadał na wszystkie nawet najgłupsze pytania, widac, że jest miłośnikiem dobrych piersi. U dr J byłam moze w sumie z 15 min, nic mi tak naprawde nie powiedział, ale obwiniam siebie, bo chyba zbyt dociekliwa nie byłam...dlatego chcę sie wybrac jeszcze raz i pogadać o 500-550 i zobacZyć co on mi powie. Tak czy siak operacje i biusty już mi sie śnią po nocach , teraz do kwietnia mam czas zeby sie troszkę fuzycznie przygotowac, zrzucic troszke wagi, poćwiczyć i w pełni sprawna przyjechac na 2 tyg i sobie biust zafundowac.Ah i jeszcze róznica u dr N piersi troszkę droższe, ale ciecie pod pacha za to. Co myslicie? W sumie to nie wiem teraz sama kogo wybrać
|
|
|
|
#592 |
|
Kazar Lady
|
Ja nie brałam cięcia pod pachą w ogóle pod uwagę..raz że jakoś mnie odrzuca myśl o skalpelu w tej ololicy a dwa Broma mówił ze nie da sie wtedy zrobić piersi zbyt blisko siebie, no ale on sie wypowiadał o moim przypadku
|
|
|
|
#593 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=pysia222;16289954]
Cytat:
|
|
|
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
dr N powiedział , że pod pacha to: szybciej się goi i ze sie szybciej dochodzi do siebie bo po operacji juz, implant nie siedzi na bliznie, jak w przypadku cięcia pod piersią. Sama juz nie wiem co o tym myslec. w sumie to mi mysl blizn jakos nie przeszkadza, troche uwazam ze zaakceptuje blizny decydując się na zabieg, jedno wiąze sie z drugim,skupię sie bardziej na radosci z powiekszania anizeli biadoleniu o bliznach, ale wiadomo tez bym ich nie chciala jakos ekstra wielkich.
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- mam jeszcze takie pytanie... czy idąc na druga konsultacje do lekarza powinnam powiedziec, że byłam u jeszcze innego i teraz chciałabym wiedziec co on by myslał o zaproponowanym przeze mnie rozmiarze? Nie chce zeby to wygladalo jakos niegrzecznie czy cos... dzieki ! |
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ciecie pod piersia dokladnie w faldzie wiec nic nie widac, tym bardziej ze blizny goja sie calkiem fajnie .
Natomiast pod pacha sobie nie wyobrazam przy podniesieniu reki bedziesz czula bol , jesli dobrze pamietam to ktos pisal tutaj , ze sie dluzej do siebie dochodzi-wiec nie wiem jak z tym jest. Zreszta okolice pachy sa mijscem owlosionym i trzeba je pielegnowac -zastanawia mnie jak w takim wypadku sie blizne pielegnuje . ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Ale napewno blizny na brodawce goja sie swietnie - tak przynajmniej slyszalam
|
#596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
no nie wiem juz sama bo czy ciecie takie czy takie to rak raczej sie nie podnosi przez jakis czas? wiec to chyba niewielka różnica..
Dr N i dr J to dwóch czołowych wrocawskich chirurgów, szkoda, ze ich metody takie inne, ale jesli patrzec na efekty to piersi robione przez obydwojga wyglądaja super! no teraz to mam naprawde zagwostkę i juz nie wiem kogo wybierać ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Klinika nie zrobiła na mnie złego wrażenia..owszem nie jest to szczyt modernizmu, ale jest czysto,schludnie i porządnie. na górę nie wchodziłam więc nie wiem. dokto nie był rubaszny,wrecz przeciwnie,potrafil wytlumaczyc mi wszystko w dobry sposób,uzywając trafionych przykładów, na mnie zrobił wrażenie super fachowca, którym jest. w klinice niczego nie brakowało więc nie mogę narzekać z tego powodu. Mało tego nie było kolejki, bo doktor na spotkanie umówiony był tylko ze mną i miał duzo czasu na wyjasnianie. |
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#600 |
|
Kazar Lady
|
No dziewczynki przyszedł mój brytyjczyk SA w rozmiarze 70F i jest dobry
na 2 miesięcznicę stanik sportowy ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- A to ten N. przyjmuje z asystentka?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

16.12. 2009

:pije my:
. No fakt - proponuje duże implanty