Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 13:01   #3931
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
ja tam też nie uważam że bycie wieszakiem jest fajne ciało to jeszcze ale najczęściej towarzyszy temu wychudzona, szara, twarz, podkrążone oczy - nic fajnego!
trochę krągłości trzeba mieć bo to kobiece

a przy okazji jak tak chudniesz to biust Ci nie maleje?
Maleje, ale wolę mieć zanik biustu i być wieszakiem

Dobra, dziewczyny starczy o mnie, bo zdaję sobie sprawę że to chore jest
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:07   #3932
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam też nie uważam że bycie wieszakiem jest fajne ciało to jeszcze ale najczęściej towarzyszy temu wychudzona, szara, twarz, podkrążone oczy - nic fajnego!
trochę krągłości trzeba mieć bo to kobiece

a przy okazji jak tak chudniesz to biust Ci nie maleje?
Ja mam 2 takie chude koleżanki.
Najbardziej obleśne są wystające obojczyki:brzyda l:....(wszyscy faceci których znam nie moga na nie patrzeć jak są w bluzce z dekoltem), brak pupy i fatalna cera.

Najbardziej przeraża mnie koleżanka, która jest właśnie w ciąży i ostatnio powiedział mi, że musimy sie teraz często widywać bo jak przytyje to nie bedzie sie ludziom na oczy pokazywac tak gruba.
Póki co jest w 3 miesiącu ciązy i schudła- twierdząc przy tym że przytyła az 0,5 kg...ale przeciez ja widzę że schudła chociażby po wiszących spodniach

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Maleje, ale wolę mieć zanik biustu i być wieszakiem

Dobra, dziewczyny starczy o mnie, bo zdaję sobie sprawę że to chore jest
No właśnie o Ciebie się nie martwię bo Ty wiesz że to Twoje osobiste wariactwo

Gorzej z dziewczynami które są wieszakami, są wręcz obleśnie chude a wmawiają mi że przytyły i pytają czy mogą zjeść banana na redukcji
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:14   #3933
dorinka30
Zakorzenienie

Niezłe jest to, że ten kult chudości ma też mój syn Ma jednego, bardziej puszystego kolegę to mu zwraca uwagę, żeby mniej jadł bo będzie gruby(faktycznie dziecko za dużo je)....Podobnie ojcu, zabrania jedzenia, bo będzie gruby a on nie chce mieć grubego ojca- wczoraj mi tak powiedział
Przeraża mnie, ja wiele dzieci dziedziczą w spadku po rodziacach

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-01-06 o 13:18
Stary 2010-01-06, 13:17   #3934
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Niezłe jest to, że ten kult chudości ma też mój syn Ma jednego, bardziej puszystego kolegę to mu zwraca uwagę, żeby mniej jadł bo będzie gruby(faktycznie dziecko za dużo je)....Podobnie ojcu, zabrania jedzenia, bo będzie gruby a on nie chce mieć grubego ojca- wczoraj mi tak powiedział
Preraża mnie, ja wiele dzieci dziedziczą w spadku po rodziacach
Wszystko fajnie, tylko żeby nie zapędził sie i nie uważał np. że "grubsze" dzieci sa gorsze.
Bo ten kult chudego ciała jest przerażający.
Stary 2010-01-06, 13:30   #3935
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Wszystko fajnie, tylko żeby nie zapędził sie i nie uważał np. że "grubsze" dzieci sa gorsze.
Bo ten kult chudego ciała jest przerażający.
Ja mu nigdy tego nie sugerowałam, myślę jednak że między słowami załapał temat, od małego mówił że pływa w wannie podczas kąpieli, bo się odchudza jak mama itp. Dzieci to świetni obserwatorzy są

Poza tym nie da się ukryć, że ten jego kolega wzbudza zainteresowanie swoją lekką jeszcze nadwagą, chodzą razem na hip-hop i prowadzący zwrócił uwagę temu chłopcu przy wszystkich, że jak chce dobrze tańczyć to musi jeść mniej kotletów , także takie czasy mamy, że wszędzie się o tym mówi- że, szczupłe= zdrowe=szczęśliwe itp.

Czas edycji: 2010-01-06 o 13:31
Stary 2010-01-06, 13:38   #3936
Madlen__18
Zakorzenienie

Dori: uważaj na swojego synka....
A w temacie: tak, ja jestem wieszakiem. Jakbym wam napisała ile ważę obecnie....
Ale mam bardzo złe nawyki. Nie mam pomysłu na śniadania. Nie wiem jak zmieścić w jadłospisie warzywa, tak, żeby były właściwe proporcje.
Zdaję sobie sprawę, że przez to nie mam energii itp...

Ad anoreksji: prawdopodobnie o ed i ruchu pro ana będe pisac prac ę dyplomową.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 13:46   #3937
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Dori: uważaj na swojego synka....
A w temacie: tak, ja jestem wieszakiem. Jakbym wam napisała ile ważę obecnie....
Ale mam bardzo złe nawyki. Nie mam pomysłu na śniadania. Nie wiem jak zmieścić w jadłospisie warzywa, tak, żeby były właściwe proporcje.
Zdaję sobie sprawę, że przez to nie mam energii itp...

Ad anoreksji: prawdopodobnie o ed i ruchu pro ana będe pisac prac ę dyplomową.
Madlen ale jak uważać ?

Nie sądzę abyś była wieszakiem przez niejedzenie śniadań , raczej z tego powodu byś mogła tyć a nie tyjesz. Po prostu taka przemiana materii, z tego co pamiętam jadacie konkretnie, bo mąż lubi tradycyjną kuchnię a Ty nigdy nie musiałaś na to zwracać uwagi, wiec sama widzisz że nie dbasz a jesteś chuda, taki typ
Pewnie ważysz jakieś 48 kg ?
Stary 2010-01-06, 13:57   #3938
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mu nigdy tego nie sugerowałam, myślę jednak że między słowami załapał temat, od małego mówił że pływa w wannie podczas kąpieli, bo się odchudza jak mama itp. Dzieci to świetni obserwatorzy są

Poza tym nie da się ukryć, że ten jego kolega wzbudza zainteresowanie swoją lekką jeszcze nadwagą, chodzą razem na hip-hop i prowadzący zwrócił uwagę temu chłopcu przy wszystkich, że jak chce dobrze tańczyć to musi jeść mniej kotletów , także takie czasy mamy, że wszędzie się o tym mówi- że, szczupłe= zdrowe=szczęśliwe itp.
I dobrze że ma dobre, zdrowe nawyki od dziecka...nie je samych chipsów i batoników, lubi warzywa itp itd.
Ale....przesadzać tez nie można.
Takiemu dziecku może sie zakodować, że jak ktoś więcej waży i je na II śniadanie kanapkę z serem żółtym i majonezem jest jest BEEEEE i nie można z nim rozmawiać.
Nie mówiąc już o tym że dzieci są okrutne i potrafią takiemu małemu "grubaskowi" niezłe pranie mózgu zrobić.

Zresztą ja przez takie pranie mózgu ważyłam 36 kg w wieku 14 lat.

Mój siostrzeniec np. ma po tatusiu tendencje do tycia. Gruby nie był ale duży i przy tuszy że tak powiem. Ma 13 lat i chyba zaczął być w szkole szykanowany bo nagle przestał cokolwiek jeść , chodzić na zajęcia fitness i dosłownie mieć obsesję.
Siostra musiała ostro wkroczyć bo by sobie krzywdę zrobił.

Co prawda to go zmotywowało do schudnięcia i teraz jest niezłym młodym przystojniakiem....ale gdyby nie mądra mama mogło być słabo.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-01-06 o 14:00
Stary 2010-01-06, 14:01   #3939
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
ale macie świadomość, że przepisanie domu na Was to także spory wydatek finansowy? nie jest to taka prosta sprawa dostać dom i to jeszcze na spółkę,
najpierw zastanowiłabym się jak to ugryźć
Cytat:
Dokładnie.
Wiem właśnie, że na to kasa też pójdzie.
Mówię Wam - jaja jak berety, bo oni muszą gdzieś mieszkać za pół roku

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:02   #3940
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Madlen ale jak uważać ?

Nie sądzę abyś była wieszakiem przez niejedzenie śniadań , raczej z tego powodu byś mogła tyć a nie tyjesz. Po prostu taka przemiana materii, z tego co pamiętam jadacie konkretnie, bo mąż lubi tradycyjną kuchnię a Ty nigdy nie musiałaś na to zwracać uwagi, wiec sama widzisz że nie dbasz a jesteś chuda, taki typ
Pewnie ważysz jakieś 48 kg ?
Uważać w sensie takim, że dopóki jest mały to to nawet zabawne może być że takie rzeczy mu w krew wchodzą ale jak zacznie dorastać to może byc problem. Pogadaj z nim moze o tym odchudzaniu, wadze w ogóle?

A ważę mniej.
(jakieś 5-6 kg mniej)
Nie o to chodzi, że przez niejedzenie śniadań jestem wieszakiem, tylko tak w ogóle.
A wkurzam się na siebie nieustannie, bo jem co popadnie. Czesto brak sniadań albo bardzo późno.
Myślę, że taka owsianka jest dobrym pomysłem na początek dnia ale pytanie: czy ja musze płatki namaczac na noc, bo zrobione chwile przed podaniem nie spełniają swojego zadania?
Właśnie przeczytałam w necie.

M
Stary 2010-01-06, 14:10   #3941
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Uważać w sensie takim, że dopóki jest mały to to nawet zabawne może być że takie rzeczy mu w krew wchodzą ale jak zacznie dorastać to może byc problem. Pogadaj z nim moze o tym odchudzaniu, wadze w ogóle?

A ważę mniej.
(jakieś 5-6 kg mniej)
Nie o to chodzi, że przez niejedzenie śniadań jestem wieszakiem, tylko tak w ogóle.
A wkurzam się na siebie nieustannie, bo jem co popadnie. Czesto brak sniadań albo bardzo późno.
Myślę, że taka owsianka jest dobrym pomysłem na początek dnia ale pytanie: czy ja musze płatki namaczac na noc, bo zrobione chwile przed podaniem nie spełniają swojego zadania?
Czyli jesz jak mój mąż.
Widocznie masz tak dobra przemianę materii (póki co) że wszystko spalasz. Bo na dobrą sprawę ten brak śniadań powinien powodować tycie nie chudnięcie.

Ja owsianki nie jadam.
Ale z tego co czytałam na wątku owsiankowym dziewczyny gotują je na mleku lub zalewają wrzątkiem i czekają kilka minut aż napęcznieją.
Potem to mieszają z owocami, orzechami, jogurtem lub serkiem.

Nawet sobie kupiłam płatki..ale jakoś nie mogę sie przemuc żeby je zrobić
Stary 2010-01-06, 14:17   #3942
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:

A ważę mniej.
(jakieś 5-6 kg mniej)
Madlen ja na śniadanie jadam teraz płatki kukurydziane z jogurtem. Kiedyś też takie płatki nestle fitness. Jogurt naturalny buch do miseczki, na to płatki - raz dwa i śniadanie gotowe. Je się szybko i smaczne i jest lekkie

No a jeżeli chodzi o Twoją wagę to chyba jest bardzo niska??

Dori ja bym też uważała na synka. Dobre nawyki żywieniowe to jedno, ale teksty o odchudzaniu jak mama budziłyby już mój niepokój. Choć rozumiem że pewnie to było tylko "takie gadanie", ale chyba zareagowałabym tłumacząc że nie każdy musi się odchudzać a faceci muszą mieć siłę itp. teksty

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2010-01-06 o 14:19
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 14:23   #3943
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
I dobrze że ma dobre, zdrowe nawyki od dziecka...nie je samych chipsów i batoników, lubi warzywa itp itd.
Ale....przesadzać tez nie można.
Takiemu dziecku może sie zakodować, że jak ktoś więcej waży i je na II śniadanie kanapkę z serem żółtym i majonezem jest jest BEEEEE i nie można z nim rozmawiać.
Nie mówiąc już o tym że dzieci są okrutne i potrafią takiemu małemu "grubaskowi" niezłe pranie mózgu zrobić.

Zresztą ja przez takie pranie mózgu ważyłam 36 kg w wieku 14 lat.

Mój siostrzeniec np. ma po tatusiu tendencje do tycia. Gruby nie był ale duży i przy tuszy że tak powiem. Ma 13 lat i chyba zaczął być w szkole szykanowany bo nagle przestał cokolwiek jeść , chodzić na zajęcia fitness i dosłownie mieć obsesję.
Siostra musiała ostro wkroczyć bo by sobie krzywdę zrobił.

Co prawda to go zmotywowało do schudnięcia i teraz jest niezłym młodym przystojniakiem....ale gdyby nie mądra mama mogło być słabo.

Guzik prawda, mały nie ma żadnych zdrowych nawyków, większości zdrowych rzeczy nie lubi, plus tylko że fast foodów też nie lubi. Warzyw i owoców nie jada, a to że chudy jak szczapa to pewnie genetycznie ode mnie Jedyny zdrowy nawyk to nie jadanie kanapek
On na to patrzy inaczej, po prostu tylko ten co jest grubszy ten je za dużo = rozumowanie na poziomie dziecka.

Cytat:

A ważę mniej.
(jakieś 5-6 kg mniej)
Nie jest zabawne , tylko dla niego wygląd jest bardzo istotny, wiem że dzieci w jego wieku, aż tak bardzo do wyglądu nie przywiązują wagi, on tak. Nie założy nic co nie jest ziomalskie itp. Można sobie gadać, gadać a w efekcie nie założy i tak, więc trzeba oddać do sklepu
Ostatanio będąc u ojca na noc, jak ojciec mu założył coś nie tak, schował bluzkę co chciał włożyć do plecaka, ja odbieram go a on inaczej ubrany-przebrał się w szkole, i co mu zrobisz ?
Ja znam jego gust więc kupuję w ciemno, ale nie ma mowy aby ktoś inny mu coś kupił, bo nie założy.
Ostatnio powiedział mi, że jego kolega ma kiepsko, bo jego mama nie ma gustu i kupuje mu wieśniackie rzeczy i on musi w tym chodzić
Takich przykładów jest dużo.

Madlen Ty ważysz strasznie mało

edit
Dziewczyny ja mu tłumaczę, że kolega jego będzie siłaczem (jak Pudzian) i dobrze mieć dużo siły, ale wiem że nie dociera na razie przynajmniej.

Czas edycji: 2010-01-06 o 14:26
Stary 2010-01-06, 14:26   #3944
Madlen__18
Zakorzenienie

No niska niska, ale chyba aż tak tego po mnie nie widac, bo jestem chuda to fakt, ale nikt nie wie przeważnie ile ważę. No i mam tylko 159 wzrostu.
Muszę sobie wymyślic jakieś fajne szybkie zestawy śniadaniowe, żeby jeść je szybko a nie o 12 lub wcale. No i żeby zdrowsze było.
Wiem, że się powinno jeść 5 porcji warzyw i owoców, ale nigdy nie wiem jak to zrobić

M
Stary 2010-01-06, 14:52   #3945
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Guzik prawda, mały nie ma żadnych zdrowych nawyków, większości zdrowych rzeczy nie lubi, plus tylko że fast foodów też nie lubi. Warzyw i owoców nie jada, a to że chudy jak szczapa to pewnie genetycznie ode mnie Jedyny zdrowy nawyk to nie jadanie kanapek
On na to patrzy inaczej, po prostu tylko ten co jest grubszy ten je za dużo = rozumowanie na poziomie dziecka.
.
Aha..czyli wszystko z nim OK.

Jajcarz z tego twojego synka. Musi byc Wam z nim wesoło
Cytat:
No niska niska, ale chyba aż tak tego po mnie nie widac, bo jestem chuda to fakt, ale nikt nie wie przeważnie ile ważę. No i mam tylko 159 wzrostu.
Muszę sobie wymyślic jakieś fajne szybkie zestawy śniadaniowe, żeby jeść je szybko a nie o 12 lub wcale. No i żeby zdrowsze było.
Wiem, że się powinno jeść 5 porcji warzyw i owoców, ale nigdy nie wiem jak to zrobić
Ja owoców np. nie jadam w ogóle. Nie lubię..i jakoś nad tym nie ubolewam.
A co do warzyw..to bardzo proste jest. Na śniadanie jem pokrojone warzywa + kanapka z białkiem
To fakt że zimą trudniej..bo pomidory, ogórki , rzodkiewka nie smakują- ale da sie.
U mnie standard to skrojona na paski papryka (polowa ogromnej) pokrojone na słupki ogórki kiszone i np fasolka z puszki.

Na 2 śniadanie biorę sałatkę do pracy..a jak wyjątkowo o to nie zadbałam to piję sok wielowarzywny.
Po przyjściu z pracy zawsze na szybko szamę jakieś warzywka - chociażby marchewkę zanim obiad ugotuje.
Obiad zawsze robię z warzywami. Nie toleruję dan bez warzyw

Tu nie ma specjalnie problemu.

Kolacja to serek wiejski z warzywami i po sprawie.

Często zostają mi warzywa z obiadu np. gotowane brokuły. Uwielbiam na śniadanie
Stary 2010-01-06, 15:32   #3946
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Aha..czyli wszystko z nim OK.

Jajcarz z tego twojego synka. Musi byc Wam z nim wesoło

Ja owoców np. nie jadam w ogóle. Nie lubię..i jakoś nad tym nie ubolewam.
A co do warzyw..to bardzo proste jest. Na śniadanie jem pokrojone warzywa + kanapka z białkiem
To fakt że zimą trudniej..bo pomidory, ogórki , rzodkiewka nie smakują- ale da sie.
U mnie standard to skrojona na paski papryka (polowa ogromnej) pokrojone na słupki ogórki kiszone i np fasolka z puszki.

Na 2 śniadanie biorę sałatkę do pracy..a jak wyjątkowo o to nie zadbałam to piję sok wielowarzywny.
Po przyjściu z pracy zawsze na szybko szamę jakieś warzywka - chociażby marchewkę zanim obiad ugotuje.
Obiad zawsze robię z warzywami. Nie toleruję dan bez warzyw

Tu nie ma specjalnie problemu.

Kolacja to serek wiejski z warzywami i po sprawie.

Często zostają mi warzywa z obiadu np. gotowane brokuły. Uwielbiam na śniadanie
Tak, tak zdecydowanie wesoło, on tak się zachowuje jak mały stary, jak sam o sobie mówi- jest już nastolatkiem nie dzieckiem , pomimo 7 lat, aha od Sylwestra twiedzi, że ma 8 i już

Haniu ale mądrze jadasz, ja ostatnio weny nie mam na sałatki, jak tak zimno jest, najchętniej bym zjadła pęto kiełbachy i pajdę chleba , ale pewnie mi przejdzie
Dlatego dla mnie obecnie dieta Kwaśniewskiego byłaby najlepsza - mięcho, mięcho, mięcho
Stary 2010-01-06, 15:47   #3947
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak zdecydowanie wesoło, on tak się zachowuje jak mały stary, jak sam o sobie mówi- jest już nastolatkiem nie dzieckiem , pomimo 7 lat, aha od Sylwestra twiedzi, że ma 8 i już

Haniu ale mądrze jadasz, ja ostatnio weny nie mam na sałatki, jak tak zimno jest, najchętniej bym zjadła pęto kiełbachy i pajdę chleba , ale pewnie mi przejdzie
Dlatego dla mnie obecnie dieta Kwaśniewskiego byłaby najlepsza - mięcho, mięcho, mięcho
Mały indywidualista.
Trzymaj z nim dobry przyjacielski kontakt...bo z takim charakterkiem później może Wam dać popalić

Ja teraz tez jem bardziej...hm..ciężko. Rano najbardziej wchodzi mi jajecznica, w pracy sałatka z szynką ,a w domu zupy. Ser biały ograniczyłam bo to zimny produkt....i to sie sprawdza. Po sniadaniu z białym serem zanim dojdę do pracy kostnieje z zimna, a jajecznica mnie grzeje do południa
Stary 2010-01-06, 16:00   #3948
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Mały indywidualista.
Trzymaj z nim dobry przyjacielski kontakt...bo z takim charakterkiem później może Wam dać popalić

Ja teraz tez jem bardziej...hm..ciężko. Rano najbardziej wchodzi mi jajecznica, w pracy sałatka z szynką ,a w domu zupy. Ser biały ograniczyłam bo to zimny produkt....i to sie sprawdza. Po sniadaniu z białym serem zanim dojdę do pracy kostnieje z zimna, a jajecznica mnie grzeje do południa
Tak z tym że niektóre prodyukty chłodzą a inne grzeją to prawda, u mnie też to się sprawdza. Od kiedy ograniczyłąm sery białe nie marznę tak, jak kiedyś Inaczej się czuję też od kiedy rzuciłam zieloną herbatę, też mniej marznę , pozwalam sobie na nią sporadycznie, w domu, pod kocykiem
Stary 2010-01-06, 16:13   #3949
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim... ale śnieg u mnie sypie.

A dziś już środa - od środy już z górki do weekendu

Cześć

Dzisiaj byłam zawieźć do Inspektoratu dokumenty i mogłam już nie wracać do pracy Dzięki temu w domu byłam godzinę szybciej

Haniu Zazdroszczę chęci do ćwiczeń.Ja na dietę przejdę łatwo, a jak mam się zmobilizować do regularnych ćwiczeń, to już gorzej
Stary 2010-01-06, 18:25   #3950
Poemi
Zakorzenienie

Hej. Ja muszę się wziąć za odchudzanie porządnie bo to jak wyglądam to gruba przesada .

Powiedziałam mojej przyjaciółce co jest na rzeczy... I jest w szoku . Ale pozytywnym . Na początek pytam się jej co o nim myśli, a ona, że sprawia miłe wrażenie. Czyli ok
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 08:42   #3951
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 08:54   #3952
mykmyk
Raczkowanie

Hej

Madlen:
wracajac jeszcze do tematu sniadan, diet i wahan wagi - ja cale zycie waze za malo tak z 6-7kg (wg wskaznokiw BMI - ktore jednak moim zdaniem sa do niczego, bo nie uwzgledniaja ani grubosci kosci, ani czestotliwosci cw sportowych etc.. a wiec wszystkich wrzucaja do jednego worka) i musze przyznac, ze odkad pracuje 8 godz dziennie, czyli jem sniadanie kolo 8, przekase kolo 10-11, lunch/obiad kolo 13 i w domu pozniej cos kolo 19-20, to przytylam jakies 2-4 kg i czuje sie naprawde swietnie. Jednak bardzo regularne jedzenie pomaga przy niedowadze (a moja waga byla taka sama przez cale liceum do konca studiow)
Dziwi mnie troche, ze nie jestes w stanie jesc rano sniadan - a o ktorej wstajesz ?

Ps. Ja i tak wieszakiem bylam i bede pewnie jeszcze jakis czas - po prostu moje kosci sa dluuugie i cienkie - widze to nawet po rekach swoich i innych chudych kolezanek.
Stary 2010-01-07, 08:55   #3953
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 11:11   #3954
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć
co tu taki zastój dzisiaj?

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 11:14   #3955
Poemi
Zakorzenienie

Hej.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 11:18   #3956
ButterBear
Zakorzenienie

Łooo matko, jaki tu zastój dziś.

Co jest?

Hania

Stary 2010-01-07, 13:03   #3957
Madlen__18
Zakorzenienie

Cześć

M
Stary 2010-01-07, 13:26   #3958
ButterBear
Zakorzenienie

Nie no, takiej ciszy to chyba jeszcze nie było...

Powiem Wam, że strasznie się pokłóciłam z TŻ dziś rano Nawet mu powiedziałam, że ma sie wyprowadzić...a poszło o jakąś głupotę jak zwykle...
ale już w drodze do pracy się pogodziliśmy. Głupek ze mnie straszny

Byłam w czasie pracy na masażu czekoladowym u kolegi z pracy...mam nadzieję, że mi to tę złość wykurzyło

Hania

Stary 2010-01-07, 13:58   #3959
hania811
Zakorzenienie

Heloo
Ja pochorowałam się trochę i wziełam sobie urlop do konca tygodnia. Tym sposobem latam od rana po domu ze ścierą , takiego syfu to już dawno nie mieliśmy, a porządek musi być bo dziś gość przyjeżdża.

Butter ależ jesteś impulsywna. Dobrze że szybko się pogodziliście.
Ja wczoraj pożarłam się z mężem o kasę ...i mówi na mnie do teraz ZŁA ŻABA
Stary 2010-01-07, 14:16   #3960
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Heloo
Ja pochorowałam się trochę i wziełam sobie urlop do konca tygodnia. Tym sposobem latam od rana po domu ze ścierą , takiego syfu to już dawno nie mieliśmy, a porządek musi być bo dziś gość przyjeżdża.

Butter ależ jesteś impulsywna. Dobrze że szybko się pogodziliście.
Ja wczoraj pożarłam się z mężem o kasę ...i mówi na mnie do teraz ZŁA ŻABA
No tak, widzę, że odpoczywasz tak samo, jak ja Urlop czy L4 to zawsze czas sprzątania

Masz rację, impulsywna jestem strasznie...
Poza tym ostatnio jestem aspołeczna...
Wczoraj np. pokłóciłam się z siostrą, a jak wróciłam do domu, to leciał w tv film o siostrach, z których jednak zginęła i druga się opiekowała jej dzieckiem...i tak mi się smutno zrobiło, że sie popłakałam i rano od razu do niej napisałam i jest git....

Jakaś durna jestem na prawdę...

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości