|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Nie wiem co mi się wcisnęło, że post z poprzedniej strony się powtórzył. Hmm hmm....
Znalazłam foty, które lepiej by się nadały na futrzakowy, ale wklejam tu. Fota 1 - Edwardek, który był wielkim miłośnikiem puzzli (pewnie dlatego, że są w tekturowych pudełkach) i zawsze mi przy ich układaniu asystował Fota 2 - Halka i jej lśniący futrzak, spojrzenie jak widać aroganckie (jak zwykle). W tle mój sypialniany róż ![]() Jako bonus chciałam dorzucić zdjęcie piesy, ale ona zbyt szybko się porusza i okazuje się, że wszystkie zdjęcia jakie mam są poruszone. Jedyne, które nie było zostało poddane cenzurze - psa otaczają z dwóch stron owłosione nogi pana
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-01-06 o 17:36 |
|
|
|
#1742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miller et Bertaux A Quiet Morning, a to dlatego, że czuje w nim oud ![]() Edit: A w ogóle to ja się muszę tu do czegoś przyznać . Nie mam bladego pojęcia, jak pachnie Theorema.
silva rerum Edytowane przez escritora Czas edycji: 2010-01-06 o 17:31 |
|
|
|
|
#1743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam problem z zapamiętywaniem dłuższych nazw perfum... ja to dopiero mam mały móżdżek
|
|
#1744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No przecież wiesz, że rozmiar się nie liczy Ważne są zmarszczki i pofałdowania
|
|
#1745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnysko,nie mogę Cię zacytować-śliczne kiciaki ,moje też lubią ładować się w pudełka tylko najchętniej takie ze śrubkami
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko, koty prima sorte
![]() A to aroganckie, wyniosłe, zimne spojrzenie... Toż to femme fatale ![]() Ale się obżarłam bananami w czekoladzie... Już nie mogę... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2010-01-06 o 17:44 |
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja takie ze śrubkami zabroniłam mężowi trzymać w domu, od tego jest garaż ![]() Teraz z nami jest już tylko Halka, znaczy się ta arogancka diabliczka. Charakterek ma trudny
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-01-06 o 17:44 |
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękne!
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi łeb napierdziela
![]() Witam ![]() Dostałam dziś moje Amour Le Parfum Nie mam jak sprawdzić, porównać, podświetlić....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1750 | |
|
Nindżopesz
|
Agnysko, kocięcia cudne
Cytat:
Ale to ta, która mnie nagminnie i czymkolwiek wkurza. Myślę, że w całej tej gadce najgorsze jest jej ciapowate rozanielenie na twarzy i sformułowania "bobo, bobas, dzidzia" Że nie wspomnę o podsłuchanym "kobiety, które nie chcą mieć dzieci to egoistki". Niech mi ona tylko spróbuje nazwać mojego ewentualnego niemowlaka "bobasem", już jej wygarnę za te wszystkie lata Bo dzieciaka ogólnie chciałabym mieć ale odchowanego...
|
|
|
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po Halkowym pyszczku widać, że kawał diablicy i jakie ma futerko błyszczące ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
Jakie egoistki? Egoistką byłaby kobieta, która rodzi dziecko, dzieci bo nie chce być sama czy to na starość, czy teraz. |
||
|
|
|
#1752 |
|
Nindżopesz
|
Ba, to też często słyszę od koleżanek z pracy "a kto ci na starość poda szklankę wody?" Niezła motywacja...
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chyba zastrzeliła... Ciekawe jaką ma opinię ta temat tych, które nie mogą mieć dzieci... Pewnie do domów dziecka i brać ile się da... |
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Co do argumentów "dzieciowych" totalnie i na amen zastrzelił mnie jeden. Gdzieś tu na forum jest wątek "anty-dzieciakowy"i jedna z Wizażanek usłyszała od znajomej tekst-pytanie w stylu, że dlaczego ona nie ma dzieci? że dlaczego miałaby mieć lepiej od innych kobiet?
Padłam, autentycznie padłam. Zastanawiam się jaki potencjalnie był poziom frustracji życiowej osoby pytającej, że padło z jej ust takie sformułowanie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1755 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
--------------------------------------------------------- Odnośnie dzieci. Nieznoszę zdrobniania itp. To jest noworodek, niemowlę lub dziecko a nie: dzieciaczek, bobasek czy berbeć. Jedyne co toleruje to zdrobnianie imion u dzieci (pod warunkiem ze nie w infantylny sposób). Np. Gosia, Julcia, Krysia, Grześ ale Amelusia, Krzysiunio, Julciusia itp. doprowadza mnie do gorączki. Inna rzeczą która mnie wqr...a to nawiedzone MatkiPolki. By byc dobra matka wcale nie muszę się rozpływać na widok dziecka, nie muszę do niego "ciurlać" i nie musze za nim chodzic krok w krok. Bycie kobieta pracująca i zadbana moim zdaniem nie wyklucza bycia dobra matką. A i siedzenie i pisanie po forach nie oznacza ze zaniedbuje dziecko. ------------------------------------ Miałam napisać co innego ale wyparowało mi głowy co. Chyba mi ostatnio pamięć szwankuje.
|
|
#1757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sensie, że jak? ![]() Cytat:
#2 Z odchowanym dzieciakiem dobry patent- też o tym myślałam... ![]() Uważam, że jeżeli jakaś kobieta świadomie nie decyduje się na dziecko, bo wie, że nie spełniłaby się w tej roli, to mam ją za osobę mądrą i wrażliwą właśnie. Świadomą tego czego pragnie ona i czego pragnęłoby to dziecko, a ona nie potrafiłaby mu tego dać. Podziwiam też kobiety, które decydują się na macierzyństwo, są przy tym fajnymi, ciepłymi i wyrozumiałymi mamami. Też kiedyś bym tak chciała, ale jestem na tym etapie "Dziecko fajne jest, ale na chwilę"
|
||
|
|
|
#1758 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Się pochwalę Kluchencją. Pierwsze zdjątko jak była piękna i chuda, a drugie prawie obecnie, jak jest piękna i okrągła. I wkleję kilka moich ulubionych lolcatsów
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1759 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() noo Łódź jest pięknie zasypana dziś wracałam godzinę do domu a zwykle wracam 20 minutCytat:
-no bo sukienka -no bo wesele -no bo prezenty yyyyy Cytat:
albo argumenty w stylu 'nie wyjdę do pracy bo moje dziecko bedzie płakać' 'nie wyślę mojego dziecka do przedszkola bo go pobiją'-to są autentyczne poglądy matek, które usłyszałam nie wiem może jestem za młoda żeby zrozumieć matczyną miłość,instynkt ale mnie to napawa jakąś taką irytacją i niechęcią.A teraz bijcie ![]() Cytat:
![]() Siedzimy w domu z mamą i czekamy na ksindza,niestety zwolnili mnie z ostatnich zajęć i jestem wcześniej no cóż,życie Orszak sąsiadek przywitał mnie jak wracałam,myślę że jeszcze stoją na klatce i czekaja na swojego mastera
|
|
#1760 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a w ogóle to przeczytałam ze przeniuchałaś w Galilu 27 grzechów ...Cytat:
eee...co ty-małe jest fajne i niekłopotliwe- je i śpi ![]() Cytat:
![]() oglądam na youtube gościa co sie maluje
|
|
|
#1762 |
|
To ja :)
|
Agnysko, Kameno -piękne sierście
![]() Też bym swoje wkleiła, ale chwilowo jestem na netbooku i nie mam na nim żadnych plików ![]() A ja jutro zaczynam w końcu regularną naukę arabskiego
|
#1763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodź mię tu teraz, moja droga, polerować śpluty monitorek Ale obiecuję, że jak już się w te wszystkie grzechy wwacham, podzielę się wrażeniami. No dobra, a teraz barowiczki i barowicze: słać mi próbki
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie Polly ale:
Ta da Z tym ze tu jest wszystko: malowanie, czesanie, perfumowanie, przegląd torebki, garderoby i pokoju Do koloru do wyboru ![]() A i ON kocha leginsy i generalnie tylko legginsy ubiera
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-06 o 19:24 |
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
Ta biala puchowa mordercza kulka - nienawidze jej
A lolcats sa faktycznie zacne
|
#1766 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Chciałam wkleić jeszcze jednego lolcatsa, ale chyba nie przebije pana z youtube....
A zresztą, co tam.. Wklejam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
widziałam przed chwilą na opisach z allegro ktoś wrzucił linka
właśnie o takich chłopcach ja mówiłam
|
#1768 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w sumie ciuchów to gościu za duzo nie ma...
az sie zdziwiłam, ale makijaż wymiata!!! ja nawet nie wiedziałam ze tak sie to robi-tzn tyle róznych rzeczy nakłada -ale jaki efekt! moze jestem zboczona ale on mi sie podoba-nie jako facet ale tak ogólnie-jako...yyy..niewiem co
|
|
#1769 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I "na pocieszenie" że mi się jeszcze odmieni???? NIEEE!!! chyba bym się pochlastała...A właśnie... czym ja się tu głupia martwię? Jeśli bez anty nie zajdę w ciążę (bez ingerencji lekarzy bądź chirurga) to już chyba się pod bezpłodność kwalifikuje ![]() Chyba faktycznie macierzyństwo mi z natury nie pisane i dlatego mnie do niego nie ciągnie... Cytat:
byłam dziś w fagasach w douglasie i nie widziałam Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja to bym chyba takiej coś przygadała, jakby nmie konkretnie wnerwiła Cytat:
Cytat:
![]() Ha , więc jednak nie wszystkie mamusie traktują dzidzi jako szczęście największe ![]() Cytat:
Cytat:
A dziecko najlepiej z daleka Własnych siostrzeńców najchętniej oglądałabym na zdjęciach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-06 o 19:51 |
|||||||||||
|
|
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

Miller et Bertaux A Quiet Morning, a to dlatego, że czuje w nim oud
ja to dopiero mam mały móżdżek

Padłam, autentycznie padłam. Zastanawiam się jaki potencjalnie był poziom frustracji życiowej osoby pytającej, że padło z jej ust takie sformułowanie.

W sensie, że jak? 
chyba bym się pochlastała...