|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
wczoraj miałam niemiłą sytuację z pracownikiem oriflame otrzymałam paczkę zamówiłam duzo próbek , na fakturze mam przy jednej próbce ilość sztuk 3 a w paczce była 1 napisałam do nich maila a Pani z pretensjami że poczta mam wysłać druk reklamacji, napisałam jej ze wysłanie Poczta to głupota ponieważ drożej mi wyjdzie list niż te próbki są warte ;/ kompletnie nie potrafią zrozumieć człowieka ;/ niby tylko dwie próbki a od tego może sie zacząć przy kolejnym zamówieniu kolejne dwie próbki itd ;/
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z was jest w posiadaniu tej brązowej torby z katalogu 2 ze str wyprzedażowej???
Jaka ona jest? Fajna? Mam na nią ochotę. Moze jakąś fotke wkleicie. Będę wdzięczna.
|
|
#1714 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A wracając do przypadku braku czegoś w paczce - to nie jest Twoja wina, że zatrudnili niekompetentnego kuriera, który pozostawił paczkę gdzieś indziej... w tym przypadku jeśli sama paczki nie odebrałaś - Ori musi uwzględnić reklamację !! resztę niech sobie z firmą kurierską załatwiają, bądź bezpośrednio z kurierem - ale to już powinien być ich problem !! (owszem mogą kręcić, kombinować, że jest inaczej, ale to jest tylko żerowanie na niewiedzy człowieka, który po chwili odpuszcza... (podam może trochę inny przykład konieczności "wykłócania się o swoe" - 1) rozmowa z bankiem na infolini - normalnie nie uwzględniają reklamacji, jesli jednak widzą, że klient tak łatwo nie odpuszcza - uwzględniają ją bardzo często...) Dziewczyny - przede wszystkim jeśli Wam coś nie pasuje - dzwońcie!! - do firmy kurierskiej, do Ori mówiąc o tym, jeśli każdy zachowuje to dla siebie - to jak ma to niby ulec zmianie?! Ale się rozpisałam - znowu...
|
||
|
|
|
#1715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak by ktoś miał jej fote bylo by suuuuuuper
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiecie moze jakie wymiary ma lusterko z strony 54 katalogu 2???
|
|
|
|
#1717 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez mam pytanko. Dopiero we wtorek oglądałam papierowy katalog i zachwyciłam sie czerwoną torebką. Widziałyscie ją na żywo? dajcie znac jak macie jakies spotrzezenia, dziekuje z gory.
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wlasnie mialam okazje wyprobowac Krem do ciala z odzywcza oliwka i bambusem (18458). o ile na stronie w katalogu zapach jest naprawde ladny to w rzeczywistosci ma nijak do zapachu kremu. na skorze jest on chcemiczny, nie przypomina mi wogole katalogowego zapachu... wydaje mi sie wrecz ze juz gdzies ten zapach czulam, moze w jakims innym kremie oriflame.... zel pod prysznic z tej serii tylko wachalam z tubki...ale malo co poczulam.... wchlonal sie bardzo fajnie, skora jest przyjemna w dotyku, ale zapach...zupelnie nie ten.
|
#1719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam dokladnie takie samo odczucie co do serii z bambusem i oliwką, jednazke mnie ten zapach przypomina kiwi. zamówiłam calą serie dla klientki, dla siebie wzielam mydło, i zapach tak w opakowaniu jak i na rękach juz po umyciu to kiwi nijak sie ma do zapachu z katalogu... |
|
|
|
|
#1720 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie moja kolezanka która u mnie zamówiła oliwkową serię pisała mi na gg że seria ma bardzo ładny zapach ale inny niż w katalogu. Ale chyba jej sie podoba bo zamówiła u mnie z 2giego katalogu odżywkę i ten żel pilingujący z oliwką i bambusem.
To samo jest z niby czekoladowymi błyszczykami. Błyszczyk jest super gesty to na plus, ma delikatne drobinki, i na początku się kleji ale nie ma tego zapachu. Taki dziwny zapach chemiczny troche i lekko wyczywalne kakao. W smaku wogóle do niczego nie podobny, taki lekko słodki. |
|
|
|
#1721 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wydawało mi się w katalogu, że będzie troszkę większa ale tak to mi się podobała
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak więc nie wypowiadaj się, jak nie wiesz, jak to naprawdę wygląda.
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
seria bambusowa jak dla mnie < i moich klientek> niewypał!!!
miałam zamówienia na mydło, krem i cztery żele z pilingiem... żadnej z kobitek nie spodobał się zapach... w katalogu był fantastyczny a tu śmierdzą planktonem. kilka z nich było tak niezadowolonych, że nawet rozważały zwrócenie produktu... |
|
|
|
#1724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1726 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W markecie można kupić podobne za dużo niższe kwoty, a na dodatek w ori za akcesoria jest tylko połowa pp
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczynki ponawaim pytanie - ma któraś z was ta torebke co jest na wyprzedaży w kat 2??
|
|
|
#1729 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i jak nie bedzie pachnial tak jak w kat to jak myslicie moge zwrocic?bo po tym jak piszecie to sie zalamie w kat zapach jest
|
|
#1730 |
|
BAN stały
|
Kurcze mam problem.... Zaplacilam ostatnia fakture, jednak gdy teraz chce zrobic zamowienie to wyskakuje mi, ze jest ona przetreminowana i nie zaplacona, ale ze jest mozliwosc zamowienia. Nie moge jednak nic zrobic. Dlaczego???
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, przekonałaś mnie
|
|
|
|
|
#1732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A upłynął wystarczający okres czasu aby przelew do nich dotarł? Wyślij im mail'a z dowodem wpłaty. |
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak uważam ;/ do siebie zamówiłam mydło w płynie i zapach jest jakis taki dziwny trawiasty dosłownie ;/ ciekawe jaki będzie szampon i odżywka bo planuje zamówić z kat 2 ale jak będzie taki zapach jak to mydło to chyba podziekuje
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2010-01-07 o 14:14 |
|
|
|
|
#1736 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a wczoraj pod prysznicem zastanawialam sie z czym mi sie ten zapach zelu kojarzy
|
||
|
|
|
#1737 |
|
Pani Buka
|
no to lipa, ja też miałam zamówienia na 2 żele pod prysznic i mydło do rąk. klientkom jeszcze nie dałam, ale rzeczywiście zapach jest taki trawiasty... z drugiej strony, bodajże Yves Rocher ma wodę toaletową o podobnym zapachu...
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko. Jako że zawiodłam się ostatnio na jedynej znanej mi konsultantce ori...myślę czy by samej się nie zapisać? jestem już konsultantką avonu ale nie ukrywam że od czasu do czasu zamawiam sobie też coś z oriflame.
Ale przestraszyła mnie ta opłata członkowska 19zł? Oco chodzi? Kiedy się ją płaci? Przy1 zamówieniu czy jak? I czy jest to opłata 1-razowa, czy może po roku znowu trzeba płacić? I ile kosztuje przesyłka kosmetyków? Z góry dzięki za szybką odp.
|
#1739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
przypominam się
![]()
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

. Czasem jest problem z uwzględnieniem, gdy serio czegoś nie było, a co dopiero, gdy sąsiad. 

Tak więc nie wypowiadaj się, jak nie wiesz, jak to naprawdę wygląda.
i jak nie bedzie pachnial tak jak w kat to jak myslicie moge zwrocic?bo po tym jak piszecie to sie zalamie w kat zapach jest