|
|
#2791 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() A kolczyki z Orsaya, jutro mogę zrobić im zdjęcie, bo przypuszczam że będę miała więcej czasu niż dziś. Cytat:
|
||
|
|
|
#2792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do usług Cieszę się, że pomogłam.Ostatnio nigdzie nie mogę znaleść maseł do ciała Eveline i Joanny(szczególnie kawy). Nawet w mojej ulubionej sprawdzonej aptece nie ma. A ja już dokopałam się do dna w trzech obecnie używanych masłach.
|
|
#2793 | |
|
Miss Pudernica
|
Cudna ta kolekcja H&M, uwielbiam taki styl
Cytat:
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolę kupować stacjonarnie ale jak szybko nie znajdę to chyba zamówię z Inermisu, bo właśnie zobaczyłam że mają.
|
|
#2795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kredce i ja się dziś przyglądałam, brakuje mi stalowej a ta ma bardzo ładny kolor Cytat:
Ja zakładałam kiedyś konto na Face booku, a potem mi hasło nie wchodziło i ciagle dostaję jakies zaproszen ana maila i nie mogę tam wejść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niedzielne przedpołudnie na snowboardzie minęło bardzo fajnie, chociaż warunki pogodowe (silny wiatr i snieg) nie przeszkadzaly mi tak jak brak formy ![]() Na wyjście do kina z TŻ się nie dogadaliśmy i w końcu poszłam sama ale film był rewelacyjnym polecam Rusałkę Jutro dzień prezentów od TŻ (może i ja mu cos sprezentuję jak się znajdzie coś fajnego, bo przez przedświąteczne zawirowania w związku nikt nawet o tym nie myślał) Ech, mnie też trochę przygwoździł powrót do studiowania po przerwie, a najbardziej depresyjnei działa na mnie widmo nadchodzącej sesji I zdążyłam już zgrzeszyć kosmetycznie w tym roku- od razu na nową listę rzeczy kupionych niepotrzebnie wpisuję kokosowy smoothie pod prysnzic z Avonu- ale on tak bosko pachnie (choc w sumei mało ma z klasycznego kokosa, taki lekko kwaskowaty jest powiedziałabym )
|
|
#2796 |
|
Wtajemniczenie
|
Odebrałam wczoraj zestaw miniproduktów Galenica za 20 zł... Mam za to: AQUAPULPE Koncentrat głęboko nawilżający 3ml. AQUAPULPE krem nawilżający 2 x 3ml, AQUAPULPE Maseczka błyskawicznie nawilżająca 15ml, PUR 2w1 Preparat do demakijażu twarzy i oczu 30ml, PUR Żel do mycia twarzy 30ml, PUR Łagodny tonik kojący 50ml, PUR Peeling do twarzy 20ml. Sama maseczka 50 ml kosztuje jakieś 60 zł, aż żałuję, że nie wzięłam więcej tych zestawów....
Potrzebuję coś mocno oczyszczającego do twarzy, coś a la biała glinka Logony - maseczkę albo peeling enzymatyczny. Polecacie coś szczególnie? |
|
|
|
#2797 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2798 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
289!
![]() Cytat:
Tak samo Infailible chętnie bym kupiła znowu, ale koloru już nie dobiorę żadną siłą. Mogliby pomyśleć o europejkach nie korzystających z solarium.![]() Cytat:
Cytat:
A ja zgrzeszyłam kolejnym lakierem, skusiłam się na czarny ze srebrnymi drobinkami SH. Muszę jeszcze kupić wysuszacz, bo mi się Insta-Dri prawie całkiem zepsuł i nie da się go używać, chociaż jest go pół buteleczki jeszcze.
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy dobrze kojarze, ale czy któraś z Was pisała kiedyś o pudrze sypkim Jadwigi??
Czy można go kupić gdzies poza Allegro?? Po lekturze KWC co prawda wybrałam Joko Virtual (średnia 4,24 czyli calkiem dobrze), ale zastanawiam się tez nad Jadwigą. Jeszcze zainteresował mnie Kanebo, ale byłby to zakup calkiem w ciemno bo nie mam gdzie sprawdzić jak by się u mnie spisywał Sleepy, Ice: nie wierzycie we mnie?? ![]() Tzn o ile liczba podana przez Sleepy dosyć mi się podoba, to tak Ice ... <foch> To by znaczyło więcej zakupów niż w 2009
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-06 o 13:22 |
|
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzuć okiem na amerykańskie wersje (inne słoiczki, zaraz luknę to podrzucę przykładową aukcję). Lepsza trwałość, nieporównywalny wybór kolorów i co najśmieszniejsze- jaśniejsze odcienie niż w wersji puszczonej do nas! Wiem, że bladolice z wizażystki testowały W1 amerykański z europejskim i zupełnie inny odcień, bardziej naturalny. Nie wspominając o jakości. Jednak co do nas, to chłam puszczą ![]() Znalazłam- szukaj wśród takich ![]() http://www.allegro.pl/item873401427_...ie_kolory.html Cytat:
Do tej pory mnie skóra boli na samo wspomnienie ![]() MagJa- mam nadzieję, że będziesz zadowolona z pudru Ja jestem nim naprawdę oczarowana, a testowałam większość (jasnych ) wysokopółkowców i wciąż coś było nie tak ![]() Rzyrafkocie Widziałaś, że Dexter został uznany najlepszym serialem ubiegłego roku? I docenili (fenomenalne!) zakończenie sezonu
|
||
|
|
|
#2801 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ale jak za dużo to zmieniam typ na 254. lepiej?![]() Cytat:
Z drugiej strony mogłabym chyba mieszać go z moim N2, jakby był za jasny. Muszę zgłębić temat. Dzięki Jelonku za cynk.
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Ice, już lepiej
Ale szczerze mówiąc, mam ambitny plan nie przekroczyć 200 sztuk (póki co, jestem na dobrej drodze )
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak myślę. Jest to całkiem realne, tylko pytanie - czy dla mnie
Postaram się
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo z wymianami to może byc nierealne.
|
|
#2806 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Truskawka jest boska
wysłała mi podkład za który nie zapłaciłam, warty w Sephorze 320 zł Madzia Ty wstręciuchu! Byłaś w Faku i nic nie powiedziałaś?
|
|
#2807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A kolor chociaż pasuje?
|
|
#2808 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
No właśnie pasuje
zamówiłam go, ale nie zapłaciłam bo po prostu zrezygnowałam i stwierdziłam, że mi niepotrzebny a tu chyba znak, że jednak potrzebny A najgorsze, że to już drugi raz. Z 1,5 roku temu dostałam sypańca Clarinsa
|
|
#2809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli najgorsze, to wiesz, mogę pomóc![]() muszę chyba zacząć zamawiać na truskawie i nie płacić, może też mi coś wyślą ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-01-06 o 16:02 |
|
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale mi dziś minął dzień szybko. Tyle miałam roboty, że 8 godzin zleciało tak jakby to były 2 godziny Najgorsze tylko to, że zmarzłam dziś, bo w biurze mamy strasznie zimno a w dodatku cały czas siedziałam przy komputerze i pisałam różne rzeczy a wtedy nie ma jak się rozgrzać i palce aż kostnieją Mamy jeden grzejnik i na dodatek obok drzwi i całe ciepło nam ucieka a drzwi zamknąć nie możemy, bo byśmy nie widziały czy ktoś wchodzi do sekretariatu. Przemarzłyśmy z koleżanką okropnie, aż mi zaczęło łapać struny głosowe i chrypiałam cały czas.Oby to się tylko nie skończyło jakimś przeziębieniem ![]() Cytat:
Jak dla mnie 200 sztuk na rok to bardzo dużo, bo na szczęście ja nie kupuję ostatnio zbyt wiele ![]() Cytat:
|
|
#2811 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Wykończyłam masło Dove, została mi tylko resztka pomarańczowej Eveliny, tak więc czekają mnie zakupy balsamowe
|
|
#2812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2813 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale jestem padnięta prawie 12h na uczelni to jednak męczarnia, a tu jeszcze tyle nauki na jutro mam jutro "zerówkę" niby niezaliczenie nie niesie żadnych negatywnych konsekwencji, ale wolałabym jednak zaliczyć i nie męczyć się z tym w czasie sesji ![]() Cytat:
jak ja kupowałam miały po 15ml Cytat:
chociaż może teraz by mi pasował ![]() Cytat:
fajnie ![]() w Faku
|
|
#2814 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W najbliższych dniach nie przewiduję kolejnych zakupów kosmetycznych. Isa: u "mnie" w biurze też zimno, zwłaszcza, że od poniedziałku siedze tam sama (kolega chory, a szef częściej siedzi w swojej pracowni albo jest w rozjazdach) - mimo, że siedze koło jednego grzejnika, z drugiej strony pomieszczenia stoi farelka dosyć mocno grzejąca (szef się zlitował i zamienił się farelkami - nam dał tą, która stała u niego, porzadniejszą, a sobie wział tą słabą, bo stwierdził że i tak więcej jeździ niż siedziw pracowni) to i tak jest zimno, dopiero około 13 czuję ciepło Jak sie wejdzie z korytarza do biura to wydaje się, że jest bardzo gorąco, i duszno, ale siedząc przy komputerze potrafi tak być zimno, że już nie wiem czasem co ze sobą zrobić.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-06 o 20:46 |
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2817 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjjj, nie naśmiewajcie sie ze mnie <foch>
Przez te dni nawet mnie nie kusiły żadne kosmetyki, a te z Avonu miałam już wypatrzone i oprócz szminki regenerującej Anew z oferty netto są konieczne. Tylko krem do stóp wanilia+cukier brązowy i żel do higieny intymnej wylądują w zapasach - na szczęście jedynie na kilka dni bo te kosmetyki mam już na wykończeniu. No i ten gratisowy balsam antycellulitowy.
|
#2818 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
No jest, ale maksymalnej liczby 17 sztuk/miesiac nie przekroczyłam, więc wszystko na dobrej drodze
Macie mnie tu wspierać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

Mam nadzieję, że to od kogoś stąd
W ogóle już prawie na nk nie bywam, bo przerzuciłam się na facebooka... To to jest dopiero złodziej czasu 

Cieszę się, że pomogłam.
i to dzięki recenzji - ten puder zawiera gąbeczkę w ukrytej skrzętnie szufladce
a kredce i ja się dziś przyglądałam, brakuje mi stalowej a ta ma bardzo ładny kolor 

ale film był rewelacyjnym polecam Rusałkę
(choc w sumei mało ma z klasycznego kokosa, taki lekko kwaskowaty jest powiedziałabym 

Mogliby pomyśleć o europejkach nie korzystających z solarium.
Czy można go kupić gdzies poza Allegro?? 
Z drugiej strony mogłabym chyba mieszać go z moim N2, jakby był za jasny.
Muszę zgłębić temat. Dzięki Jelonku za cynk.

(póki co, jestem na dobrej drodze 
prawie 12h na uczelni to jednak męczarnia, a tu jeszcze tyle nauki na jutro