|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Starlett tez jakos tak zaczelam sie pozno klasc, a kiedys to juz o 21 kimalam.Chyba sie przyzwyczajam do nocnego siedzenia przy malej
![]() Kretencja jest wiele uczelni, ktore maja studia podyplomowe finansowane przez unie, moze warto sie rozejrzec Abz wciaz czekam chyba jutro do nich adzwonie i zapytam czy w ogole moja umowa dotarlaAwenturyn a konsultowals to z innym ginem ? Pomidorko jaja bym mu uciela Melisa witaj ![]() Zgadnij gratuluje jeszcze raz Olayya Agness thx Jasiulku wspolczucia z powodu kolegi No i fajniusio, ze zdecydowaliscie sie na psiaka - ja bym wybrala labradora, sa jednak nieco lepsze dla dzidziolkow nich goldeny |
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij, gratuluję
Też wierzę na słowo, bo nic tam nie widzę Melisa, witaj Jasiulek, bardzo mi przykro z powodu śmierci kolegi Aldii, mnie interesuje bardzo konkretny kierunek na konkretnej uczelni. Nic mi nie wiadomo, żeby oni mieli takie dofinansowania...
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Eh... To i tak na razie niewykonalne ze względu na moją nerwicę. Nie dostałabym się na uczelnię sama. Poza tym sprawy mieszkaniowe, staranie o dziecko... Nie jestem z tych, co potrafią robić tyle rzeczy na raz... Może kiedyś
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, Aldii
|
#4387 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Własnie zjadłam deserek trukawkowo-jogurtowy :slinka: Idealny na lato, bo z zamrożonych truskawek
![]() Kretencjo powodzenia w spełnianiu marzeń ![]() Chyba zaraz sie zdrzemne z nudów
|||||||||||||||||||||
|
|
#4388 |
|
Zadomowienie
|
hej, znowu ja będę narzekać. Właśnie ryczałam przez godzinę tŻtowi jaka jestem beznadziejna:/ W końcu mnie zostawi, jak tak ciągle będę:/ Ech, nie wiem, jakaś głupia jestem i nie mogę się za nic zebrać. Tylko spać, spać i spać:/ Głupek ze mnie straszny
![]() Nic mi nie pomaga ![]() Chlip |
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Weruczku zaden glupek, tylko masz depresje
Pamietaj, ze masz wspanialego TZ-a przy boku i nas tutaj |
|
|
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
No wiem, dzięki aldii
![]() Bo jakoś nie umiem sobie poukładać życia, wszystko takie pozawieszane u mnie jest, szczególnie zawodowo. Dobrze, że TŻ jest super
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij zajęcia przeżyłam
miałam wyjście? a na tym zdjęciu coś tam widze tylko nie odczytywalam nigdy takich zdjec i moze mi sie wydawac tylko
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Weruczku ja też tak miałam... Wiesz ile w domu siedziałam bez pracy, na utrzymaniu Tz i w domu teścia... Głupio mi było i strasznie się czułam, nikomu nie potrzebna... Ty jesteś śliczną, inteligentną dziewczyną. Znajdziesz pracę szybciej niż myślisz tylko musisz się wziąć w garść i zacząć porządnie szukać
Przed chwilą był szwagier i jak dobrze pójdzie w pt zaczynamy remont, jutro muszę opróżnić szafki, żeby w pt po południu chłopcy mogli powynosić meble
|
#4393 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny! Ale zimę mamy za oknem, jest tak mroźno, że aż się nie chce z domku wychodzić...
Cytat:
Ollliwka, te badania to na moje ok też chyba ok, musisz jeszcze jakieś inne dodatkowe robić? Scio, nie martw się tak bardzo, zwłaszcza jeśli gin jest dobrej myśli. Abz, obejrzałam Twoje fotki na nk, piękne, zwłaszcza ta ślubna ![]() Pomidorka, ja nie jestem w stanie zrozumieć - że tacy ludzie po ziemi chodzą.. agness813, ale fajnie, u was też pewnie tak bielutko, skoro na sanki ![]() Cytat:
![]() A ta twoja szwagierka to niezły tupet ma....
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2010-01-06 o 19:27 |
||
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Weruczku powolutku sie wszystko pouklada - tak jak u Lindsley
Lindsley gratki za rozpoczynajacy sie niebawem remont - a dopiero jeden skonczylas ![]() Lenka jak sie czujesz ? Chyba zaczynam gromadzic energie na TEN dzien, bo strasznie duzo jem.Wlasnie sobie zamowilam pizze - rozmiar 50, na podwojnym ciescie.A co sobie bede zalowac |
|
|
|
#4395 |
|
Rozeznanie
|
abz wizyta dopiero po 18 stycznia bo są urlopy
ale mam cykora Pomidora to straszne co piszesz ja bym takiego ![]() zgadnij_MS kolejny chłopak na forum suuuuuper niestety dwóch lekarzy mówi to samo - zabieg konieczny melisa129 witaj a za młoda nie jestes ja tez urodziłam jak byłam w twoim wieku ![]() olayya termin bede ustalac teraz w styczniu wiec moze na wiosne sie uda agness813 tak czeka mnie ten okropny zabieg ![]() jasiulek Kakusia owocnego pisania Tity ale problemy to moja specjalność |
|
|
|
#4396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyną, miałaś pracę wg mnie tylko dla wybranych, masz zapewne kochanego TŻ, tylko może ta praca cię tak "przetyrała", że teraz nie masz ochoty się cieszyć. Zrób sobie na początek dzień przyjemności tylko i wyłącznie dla siebie super dziękuję Cytat:
A ja byłam w kościele, matko jakie tłumy, ale ja oczywiście miałam miejsce siedzące ![]() Teraz zjem drożdżówkę z powidłami i zapiję mirindą, a co!
|
|
#4397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(bez reklamy ) a ostatnio we 3 zjedlismy i było tak akurat Kiedy się dowiesz kiedy to będzie ten wielki dzień?
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami Michaś Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2010-01-06 o 20:22 |
||
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Abz jeszcze czekam.....
![]() Lindsley tylko dla mnie moze 1 kawalek zostanie dla mamy, ale pewnosci nie mam.....Jutro ide na wymaz i przy okazji sprawdze jak szyjka, bo moze cos sie tam juz dzieje, a ja nie wiem.No a w pon mam wizyte u swojego gina prowadzacego i pewnie juz mi ustali termin.Tylko ja cos czuje, ze to bedzie nagla akcja i nie zdaza mi zrobic tej cesarki.....bo pewnie nawet nie dojade do tego szpitala co planuje hahahahha Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-01-06 o 20:25 |
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
weruczek wykorzystaj ten czas na leniuchowanie. Ja wiem, że trudno i ma się wyrzuty sumienia, ale z czasem lenistwo może stać się przyjemnością
Pomyśl sobie, że odpoczywasz po tej wstrętnej pracy. Z czasem znajdziesz sobie lepszą i będziesz zadowolona. Odpoczywaj ile wlezie, a w międzyczasie szukaj sobie czegoś co byś chciała robić. Przecież TŻ Cię wspiera i jest ok ![]() aldii no to zbieraj siły, zbieraj Ja już się doczekać nie mogę jak nam ogłosisz dobrą nowinę ![]() Awenturyn no to witaj w klubie. Ja też ciągle coś łapię, więc Cię doskonale rozumiem. Dzisiaj się pochwaliłam, że od wyjścia ze szpitala się trzymam, ale znowu zmarzłam w pracy i już czuję, że się rozkładam. Wzięłam czosnek, może przejdzie do rana... |
|
|
|
#4400 | |
|
Raczkowanie
|
Biało że hej
a u Was nie?? Myslałam że cała Polska zasypana ![]() Ale mroźno jest umiarkowanie,powiedziałab ym nawet że ciepło bo np teraz jest jedyne -3 stopnie a wczoraj w nocy temp nie spadła poniżej -6 stopni (wiem bo wstawałam ze 3 razy na siku Nic się nie bój,zapewne będziesz miała go w narkozie? Ani się obejrzysz a będzie już po ![]() Cytat:
podpisuję się pod abz,chociaż się nie znamy (jeszcze ) z Twoich wypowiedzi mogę wywnioskować że masz mega dołka a ja na diecie i nie mogę
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
Olliwka byłaś na tym usg? tak mysle że jakbyś miała stan zapalny to byś miała OB wyższe, a jest w normie. A będziesz szła z wynikami do lekarza? Kretencja ślicznie wyglądasz w tej sukience ![]() Lindsley fajny brzucholek Weruczek jak dla mnie to czekoladowy lepszy, jakoś tak nie podobają mi się jasne psy Mnie jutro czeka wizyta i muszę przyznać że mam troche stresa
|
|
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
Aldii, dziękuję.. Jestem trochę przybita studiami, nie chce mi się uczyć. Bolą mnie piersi, boli mnie brzuch i nie mam apetytu. Żadnych innych objawów. Już się nie mogę doczekać wizyty u lekarza.
Hehe, zjadłaś całą tę pizzę? ![]() abz, no i piękne ![]() agness813, u nas też bielutko, tak jakoś mi się napisało śmiesznie ![]() gabisun, trzymam kciuki za wizytę, napisz jak było!!
|
#4403 |
|
BAN stały
|
Ja z wiadomosc od Malgosi....:
"DZisiaj...o 10:15 przyszla na swiat nasza Corka-Jowita Malgorzata... ![]() I jest najpieknieszym dzieciem na swiecie...."dumny tatus
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Gabisun kciukasy za wizyte
Zjadlam polowe pizzy, zapilam cola i pekam Ale to pewnie znow na jakas chwilke i przed snem jeszcze sie skusze na kawalek ![]() Ojojojoj GRATULACJE PRZEOGROMNE TATUSIU !!!!!! A tak sie juz doczekac nie mogla Usciskaj Je od nas---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- No i padl na mnie blady strach, bo to oznacza, ze teraz moja kolej - aaaaaaaaaaaa Edytowane przez aldii Czas edycji: 2010-01-06 o 21:44 |
|
|
|
#4405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z niecierpliwością czekamy na fotki małej królewny
|
|
|
#4408 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczynki
Odważyłam sie napisać po raz pierwszy ale od dłuższego czasu śledze Wasze wątki i wypowiedzi po pierwsze chcialabym pogratulować wszystkim przyszłym mamusiom heh dołączam sie do wątku postanowiliśmy z mężem ze od stycznia 2010r zaczynamy staranka i sama jestem ciekawa czy coś z tego wyszło Mianowicie ostatnia @ przyszła 21.12.2009. Cykle mam raczej regularne 28 dni plus minus 1-2 dni.przytulanko bylo 2 i 3 stycznia i teraz czekamy czy cos z tego bedzie...Jestem po ciąży biochemicznej którą przeszłam w październiku 2009r. Mam nadzieje ze rok 2010 będzie dla Nas dziewczynki bardzo owocny Pozdrawiam gorąco wszystkie Panie
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
to błysnęłam inteligencją
widze, ze to z malgi konta wiec jej imie sie zgadza, ale imię dzidzi inne niecałe 24h temu pisała, że nic się nie dzieje...Tak czy inaczej: Malga gratulacje
|
#4410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze o północy pisała, że się nic nie dzieje.. Musiało szybko pójść ![]() Oczywiście czekamy na fotki Cytat:
Cytat:
Napisz coś o sobie... Ostatnio mamy tu taki wysyp II że może szybciutko Wam się udać Oczywiście trzymam kciuki, żeby ostatnie przytulanka były owocne
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

chyba jutro do nich adzwonie i zapytam czy w ogole moja umowa dotarla

Też wierzę na słowo, bo nic tam nie widzę

tylko nie odczytywalam nigdy takich zdjec i moze mi sie wydawac tylko 

widze, ze to z malgi konta wiec jej imie sie zgadza, ale imię dzidzi inne
niecałe 24h temu pisała, że nic się nie dzieje...