|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Dziewczyny, jakoś tak się smutno na wątku zrobiło. Kochane zamartwiaczki, kochane lenie i kochane śpiochy - noski do góry, musi być dobrze w końcu! Zabiegi się udadzą, choróbska się wyleczy, sytuacje materialne też w końcu ulegną zmianie! Wierzę w to z całych sił
Weruczku, witaj A ja dołączę do smutnego nastroju, ale z innej beczki. Wyobraźcie sobie, że dziś okazało się, ze jeden z opiekunów w mojej klasie wychowawczej molestował jedną z moich wychowanek Jutro wizyta u gina - trzęsę portkami
|
|
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4353 |
|
Raczkowanie
|
My rowniez sie staramy od nowego roku o maleństwo ;-) Mam nadzieje , że Nam sie uda. To bedzie nasze pierwsze dziecko . Powodzenia Kobietki !!! Oby udało się Wam i Nam jak najszybciej ;-)
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak mówię, Tz od razu by wykastrował
Pomidorka nie stresuj się Ja byłam pozytywnie nastawiona na każdą wizytę, nawet jak szłam z bólem brzucha wiedziałam, że musi być dobrze Jedynie się denerwowałam przed ostatnim usg ale nie tym czy dzidzia jest zdrowa bo inaczej być nie mogło ale czy nam pokaże czy będzie synusiem czy córeczką![]() Cytat:
|
|
#4355 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Będzie BOY Mały Aleksander Foty będą jak zjemy obiad
![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#4356 |
|
Raczkowanie
|
Niedawno skonczylam szkole , a teraz troszke wolnego wiec postanowilam do Was zajrzec ;-) Mysle , ze bedzie dobrze . ;-)
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
SCIO Aldii spakowana ?? Ja bym wzieła ciut większe. Lindsley troche praktyki się przyda w wymyślaniu zabaw Awanturyn Pomidora takiego to wykastrować i na pal nabić. Co rusz się słyszy o takich zboczeńcach. Ja nie mam litości do takich. Nie stresuj się wizytą. Witaj Melissa napisz więcej o sobie. |
|
|
|
#4358 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje !! ;-) Zazdroszcze Wam , ja dopiero zaczelam starania i niewiem kiedy mi sie uda ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- A moze napiszcie co dokladnie chcialybysce wiedziec o mnie to odpowiem napewno ;-)
|
#4359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję!!! Ładne imię wybraliścieChłopaki górą ![]() My się jeszcze zastanawiamy... Ale Aleksander jest jedną z możliwości, choć jak będzie później dziewczynka to bym chciała Oleńkę![]() Cytat:
Cytat:
![]() Napisz ile masz lat, co robisz, co lubisz... My kiedyś pisałyśmy 10pkt które uważałyśmy za ważne. Cokolwiek....
|
|
#4360 |
|
Raczkowanie
|
Lat mam mało , bo 19. Ale chciałabym już być mamą. Lubie długie spacery i morze ahhh. A teraz planuje szkołę wieczorną . Prace poszukam później ponieważ teraz chcę zrobic staż. Pozdrawiam serdecznie .
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Skąd jesteś?
|
|
#4362 |
|
Raczkowanie
|
Warunki są . Myślę , że będzie dobrze . Mam nadzieję , że nie będziecie mnie krytykować za to w jakim wieku chcę zajść w ciąże. Ale uwierzcie lub nie - Jestem gotowa na to by przyjąć na świat małą istotkę za którą będe , będziemy odpowiedzialni . Buziaki
Po prawdziwej rozpaczy przychodzi zwykle prawdziwa radość i wtedy zapomina się o tym, jak wyglądał świat, kiedy tej radości nie było Edytowane przez melisa129 Czas edycji: 2010-01-06 o 13:00 Powód: błąd |
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś napisała, że masz lat 17 i chodzisz do liceum to bym radziła się zastanowić choć i takie znam przypadki i jakoś sobie radzą. Miałam w podstawówce koleżankę która urodziła kilka miesięcy po skończeniu 15 lat i jakoś im się teraz wiedzie a jej syn to już duży chłopak.A tz jak się zapatruje na zostanie ojcem? Też jest tak młody? Mieszkacie razem?
|
|
#4364 |
|
Raczkowanie
|
Zgadnij gratuluję synka. Śliczne imię. Ciekawe jak mój TŻ by się zapatrywał na takie imię. Bo z nim nigdy nic nie wiadomo.
|
|
|
|
#4365 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Fota dowodowa
Siusiak jak nic Wcześniejsza ginka to ja nie wiem co ona tam widziała choć zostawiam 1% w razie gdy ......................... ......................... . Witam nową staraczkę ![]() Lindsley, Olayya, dziękujemy ![]() Olliwko zajęcia przeżyłaś?? Pomidorko brak słów ![]() Awenturko, w takim razie lekarze proponują pozbycie się nadżerki i dopiero się postaranie o brzdąca??
|||||||||||||||||||||
|
|
#4366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wierzę na słowo, bo jakbyś mi powiedziała, ze na zdjęciu jest ośmiornica albo kiść winogron to też bym uwierzyła, ja tam nie umiem ogladać takich zdjeć
|
|
#4367 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
62 posłużą dłużej a i dzidzia będzie miała więcej luzu,na nóżki zawsze można założyć dodatkowo skarpetki jakby były za długie Moi starszy synek urodził się 3 kg i rozmiar 56 nosił tylko przez ok.dwa tygodnie a młodszy (waga urodzeniowa 4,370) od razu wskoczył w 62 ![]() Cytat:
i nie smutaj już Cytat:
Nie martw się,moja przyjaciółka też miała,usunęli jej fragment szyjki (a ma wogule miękką i nie za ciekawą) bo nadżerka była spora i bez problemu zaszła w ciążę,donosiła,tyle że musieli założyć jej pessar Nie zamartwiaj się na zapas ![]() Cytat:
za wizytę u ginka.Cytat:
Ja też miałam 19 lat jak zaszłam w ciążę ze starszym synkiem a 20 jak go urodziłam,dzisiaj to już 7-letni kawaler ![]() GRATULACJE!! Piękne imię My właśnie wróciliśmy z sanek,wykończyły mnie te moje dzieci na górkach,chyba z 20 kursów zrobiłam ale dotleniliśmy się że ho!!Teraz ciepły rosołek,dzieci si bawić a ja chcem czy nie musze się oddać mojemu "ulubionemu" zajęciu...prasowaniu Miłego popołudnia!!
|
|
|
#4368 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki
Awenturyn, dużo zdrówka życzę i żeby zabieg okazał się mało inwazyjny i byś mogła jak najszybciej starać się o maleństwo ![]() Zgadnij, gratuluję chłopaczka Ja ostatnio wyśniłam, że my też będziemy mieć syna... Czas pokaże![]() Pomidorko, wiem doskonale o czym piszesz, gdyż... sama znam to z własnego doświadczenia-jak miałam 9 lat miałam do czynienia z pedofilem i do dziś wszystko pamiętam w najdrobniejszych szczegółach, a serce mi po prostu do gardła podchodzi na samo wspomnienie ![]() ![]() Tym bardziej, że to mój niedaleki sąsiad...Meliso, witaj U mnie smutnawo trochę... Wczoraj zmarł mój kolega z gimnazjum-roztrzaskali się samochodem 4 tygodnie temu, był w śpiączce, wszystko niby wracało do normy i trach... Zator, krew nie dopływała do serca... W minione święta miał się zaręczać.... ![]() ![]() ![]() Przykre to strasznie![]() Z dobrych informacji, prawdopodobnie będziemy mieć pieska, wahamy się między labradorem czekoladowym, a golden retriverem ![]() Ja obstawiam tego drugiego, jestem w nim absolutnie zakochana
|
#4369 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie wypadki uświadamiają nam jak życie jest kruche i że nikt nie zna dnia ani godziny ![]() Cytat:
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam bo aż mi wstyd, że tak Was zaniedbałam
Wybaczcie No i do tego rzeźnicza niedziela w postaci egzaminów... Ale co dwie głowy to nie jedna - razem z Dzidzią damy radę ![]() Pomidorko jak przeczytałam o tym zboczeńcu to aż ciary mnie przeszły sama jak byłam nastolatką napastował mnie stary psychopatyczny zboczeniec. Na szczęście szybko z koleżanką uciekłyśmy, ale do dziś pamiętam jego łapska ![]() Zgadnij to i tu pogratuluję Abz to ja trzymam kciuki, żeby to był ostatni cykl starań Cześć Meliso ), ale z doświadczenia Ci powiem, że jeszcze wiele może się u Was zmienić. Ja w Twoim wieku poznałam swojego męża i już wtedy ustaliliśmy imiona dla dzieci (pozostały bez zmian![]() Ale życzę udanych starań Jasiulek przykro mi z powodu Twojego kolegi mnie przed wszystkimi świętymi zginęła w wypadku znajoma, rok młodsza ode mnie, osierociła 1,5 rocznego synka... Ale za to gratuluję pieska ![]() Olayya a Wy nie myślicie z TŻtem nad imionami dla dziecka? jakie masz typy?Agness no to nieźle, nie ma to jak nakupować ubranek a one starczą na 2tyg ![]() Wracam do pisanka, bo o 16 muszę zrobić przerwę na gotowanie obiadku dla męża EDIT: Czy zawsze jak ja przychodzę to musicie uciekać Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-01-06 o 15:28 |
|
|
|
#4371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopiero zamieszkamy razem , ale już niedługo. A jak mój TŻ ? A dobrze , bardzo chce mieć dziecko jest 3 lata starszy.
|
|
#4372 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Melisko czyli decyzja przemyślana
Jasiulko będę trzymac kciuki za płodzenie synka po weselisku ![]() Co do kolegi Co do pieska, to ja na rasach się kompletnie nie znam, a zawsze na 1. miejscu są zwierzaczki ze schoniska Kakusiu, czytałam o przyszłej szwagierce Jak ja nie lubie takich "istot" to aż nosi... Jak coś chcą to d... liżą, ale w odwrotną stronę zawsze są schody z pomocą ![]() Anessko, Kakusiu, Jasiulko dziękujemy
|||||||||||||||||||||
|
|
#4373 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zgadnij_MS;16287164]Fota dowodowa
......................... ......................... . No no ;-) Chłopak jak nic . Widać dokładnie . Super dowód :P . Gratuluje jeszcze raz .
|
#4374 |
|
Zadomowienie
|
Yh, Pomidorka, straszny drań:/ A jak sie wychowanka czuje? chodzi nadal do ciebie do szkloy?
Zgadnij: witaj, gratulację też uwielbiam to imię![]() Jasiulek, kiedy będziecie mieć pieska?Jak ci idzie w pracce? Kakusia, witaj kochana Słyszałam, że ty też już z fasolką Jak się czujesz? Opowiadaj! Pracujesz gdzieś teraz albo staż robisz?A jakie imionka będą?Ale się stęskniłam![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- A ja właśnie wróciłam z tzw. załatwiania spraw. Byłam u dentysty, a rano na badaniac: 3 razy mnie pielegniarka kuła, bo krew nie chciała lecieć. Podobno jestem odwodniona, bo nie piję wcale wody, tylko samą herbatę i kawę:/ Byłam też z TŻ u iego w pracy, i tam jest taka beznadziejna atmosfera:/ Mam nadzieję, że jednak zlecenia będą, bo jak nie to będzie słabo. Jeszcze tŻ chce teraz kompa zmieniać... Powinnam sprzątnąć domek, ale straaasznie senna jestem:/ Noramlnie nie wiem, styczeń to najgorszy miesiąc w roku:/ |
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na co dzień to nawet nie zapyta jak się czuję... życzenia świątecznie dla Nas wysłała mojemu mężowi nie mnie.Już tyle razy dostawali od Nas zaproszenie na kawkę. A to była zmęczona, a tu im się nie chciało, a to jednak nie przyjechała, a to wolą do kina jechać... Ale jak przyszła potrzeba przenocowania to sama proponuje że wpadną na kawkę (z prośbą o przenocowanie) ![]() Aaaa szkoda nerwów, koniec tematu. Czeeeść Weruczku no i 20tc już leci ![]() A jak dowiedziałam się o ciąży to biegusiem zaczęłam szukać pracy, bo mi niegrzecznie podziękowali na stażu. Ale to nie rozmowa na forum ![]() A jak Twoje studia podyplomowe?? Z czego robisz? Ciekawe? ja właśnie klekoce prace mgr i mózg mi już paruje ![]() I co do odwodnienia pij kochana dużo wody, ja też od dziecka miałam problemy bo mało piłam (za mało!!!) i groziło mi odwodnienie, a teraz w ciąży to w każdym pokoju mam gdzieś butelkę mineralnej bo tak mnie suszy Mam nadzieję, że wróciłaś na stałe na wątek?? No i powiedz planujecie staranka czy przesunięte na czas nieokreślony?
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-01-06 o 15:55 |
|
|
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
Wow, to niezłe akcje masz Kakusia.
W ogóle napisz jak się czujesz, jak ci dni mijają, co porabiasz? Musisz mnie updejtować ![]() Ech, wiem, że się długo zbierałam:/ Zła kobieta jestem:/ ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Mówię ci Kakusia, jakiś spadek nastroju mam, mogłabym spać całe dnie... Ale zazdroszczę , że masz taki fajny okres w swoim życiu teraz. ![]() A jak TŻ? Pewnie też się super cieszy i się Tobą opiekuje
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cieszy się bardzo A Ty nie jesteś zła tylko ciężko Ci się było zebrać, znam to ![]() Pij witaminki na wzmocnienie - Falvit Vigor itp, może masz anemie? Poza tym taka pogoda to aż sama się prosi o zimowy sen.... |
|
|
|
|
#4378 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Weruczko dziekujemy
![]() Kakusiu, aaa wątpie czy przyszła szwagierka wpadnie na kawę bez zapewnionego noclegu Parodia
|||||||||||||||||||||
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Awenturyn aha, no ale jak lekarz powiedział, możesz mieć problemy z ciążą, ale nie musisz. Będzie dobrze
zgadnij gratuluję chłopczyka ![]() melisa 129 witaj. Kiedyś pisałyśmy o sobie 10 punktów. Cokolwiek chciałyśmy. Powodzenia ze starankami Pomodorka straszne, z tym pedofilem. Ja też miałam kiedyś jednorazowo do czynienia z takim draniem, ale na szczęście nim mi nie zrobił. Był to mój nauczyciel gry na pianinie i stwierdził, że mi zajrzy za bluzkę na plecach bo się opaliłam ładnie i chce zobaczyć....od tamtej pory przestałam grać na pianinie, a do gościa mam wstręt...brrr. Swoje dzieci będę uczyć, że nikt nie ma prawa ich tknąć i mają być bezczelne i mówić, że powiedzą mamie i tacie. jasiulek przykro mi z powodu kolegi A co do pieska to mi się te jasne podobają ![]() Kakusiu nie przejmuj się szwagierką. Ja tam w sumie wcale nie wysyłam rodzinie męża życzeń, tylko proszę, żeby on składał w imieniu nas obojga Ale tylko dlatego, że ja nie lubię w duże zażyłości wchodzić i wolę obchodzić się grzecznie i z daleka, bo w rodzinie zawsze są konflikty jakieś. Poza tym zawsze się znajdzie ktoś komu się nie dogodzi, więc się tym nie przejmuję. No, ale nie zwalam się na chatę komuś jak nie jestem w zażyłości jakiejś, chyba że z mężem jestem to na doczepkę i ja przenocuję u jego rodziny Ale nigdy bym się nikomu nie wprosiła...parodia ![]() weruczku no to co Ty tak słabo pijesz. Chyba Ci po pracy ta kawusia została co? Wody pij dużo
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-01-06 o 16:03 |
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też czuję, że nie wpadną parę miesięcy temu była jeszcze lepsza akcja - my z TŻtem wyjeżdżaliśmy na cały weekend w góry. I co? I oni chcieli żebyśmy im zostawili klucze do naszego mieszkania z prośbą czy mogliby się przespać śniadanko zrobić itd Oczywiście odmówiłam bez żadnego ALE grzecznie i z wytłumaczeniem dlaczego.Jak była impreza rodzinna u ich brata i też wyszła opcja, żeby ich przenocować, nie zgodziłam się, bo na drugi dzień wstawałam o 5 rano na uczelnie, poza tym ona odezwała się do mnie 2dni przed imprezą po miesiącach ciszy (i to po miesiącach ciszy bez wyczucia zagadała czy dam na imię dziecku Pimpuś.... - to było dzień po tym jak mi Pimpuś zdechł, więc same rozumiecie jak to odebrałam), to dziołcha nawet na imprezę rodzinną nie przyjechała )Tity ja z braćmi TŻta i ich żonami żyje dobrze i raczej blisko, dlatego bardzo często sama ze szwagierkami smsuje, życzenia przesyłam itd. A to jest przyszła szwagierka, nie traktuje jej jak rodziny, raczej jako koleżankę, jako dziewczynę szwagra, często się spotykaliśmy w czwórkę, wspólne wyjazdy itp, często też gadałyśmy sobie przez gg. A tu wyszło szydło z worka. I tak samo jak Ty - nie będę przenocowywać kogoś z kim nie jestem zżyta, z kim nie mam dobrych relacji Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-01-06 o 16:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

Ja byłam pozytywnie nastawiona na każdą wizytę, nawet jak szłam z bólem brzucha wiedziałam, że musi być dobrze

choć zostawiam 1% w razie gdy 
brak słów
62 posłużą dłużej a i dzidzia będzie miała więcej luzu,na nóżki zawsze można założyć dodatkowo skarpetki jakby były za długie
i nie smutaj już 
GRATULACJE!! Piękne imię 
sama jak byłam nastolatką napastował mnie stary psychopatyczny zboczeniec. Na szczęście szybko z koleżanką uciekłyśmy, ale do dziś pamiętam jego łapska