Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana. - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-07, 11:22   #3991
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Może i ja powinnam zacząć odliczać dni bez kłótni
Chociaż ja potrafię się czepiac o pierdoły, zwracam uwagę na szczegóły, drobiazg może mnie zaboleć.
Ostatnio np. siedzimy u kumpla i jemy kurczaka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem.
Wspominałam, że on teraz jest z tą koleżanką TŻta o którą się pyrgałam w pasterkę i Sylwestra. No i dobra, są razem to myśle, odpuszcze jej , ma tego swojego, on się nią zajmie, będzie spokój, tym bardziej ,że to nasz dobry przyjaciel , nie będe robiła scen.
Jej TŻ na chwile wyszedł. W sosie tym były grzyby ani ja ani ona grzybów nie jemy Tż mówi do mnie żebym mu oddała, a ta bierze na widelec i też mu wrzuca na talerz. Na stole stał talerz jej TŻta, ale nie...
Ja minarozumiem , że znają sie 15 lat , że jak byli mali to spali w jedym łóżku, że różne rzeczy widziała ona, ale kurde , to ja z nim jestem .On tylko zobaczyl moj wzrok , odsiadł się dalej i na jej wołanie odpowiedział , że On ma mnie, ona ma swojego Xxxxx i niech on po niej je.
Nie zrobiłam awantury, nie powiedziałam mu nic , ale chyba jej nie polubię jednak.

Ranyboskie, ale panna chyba bym padła ze śmiechu, żeby się cudzemu facetowi do talerza pakować. Dobrze, że mu nie zaproponowała, że może po niej dojeść.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 11:26   #3992
garfieldek
Zakorzenienie

madame ja to powinnam caly czas nosic okulary, bo mam poglebiajaca sie wade wzroku, ale zakladam tylko do kompa, albo na uczelni... tez wydaje mi sie, ze glupio w nich wygladalam, a TZ-towi tez to sie kojarzy z pania Profesor i mowi, zeby je nosila, bo ładnie mi w nich haah jasne....

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 11:28   #3993
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Wczoraj gdzieś po 3 w nocy zaczeliśmy ponowną rozmowę na temat tego wszystkiego, i ok, nawet coś zaczeło wychodzic dopoki nie napisał mi, że mu na mnie zależy, i że byłby ze mną szczęśliw, żebym mu napisała, że taka odp. mi nie pasuje i szła do kogoś lepszego, nie odp. od razu to potem mi napisał, że po co mi taki nieudacznik, są lepsi od niego, nie zareagował na to, że mu przypomniałam, że przecież napisałam że mi na nim zależy, że to za nim tesknie. O, teraz mi odp. że mu się wczoraj środki na tel, skończyly, ale nie odpisał nic na sms, dlaczego mnie od siebie odsuwa,odpycha, nie wiem już co mam myślec?robic? pomóżcie prosze!
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 11:32   #3994
Cocaine essence
Zakorzenienie

Najgorsze, że oni się znają te 15 lat, obcą bym odizolowała bez problemu, a tak.. Jeszcze gdyby nie zaczeła być z tym naszym kolegą to bym powiedziała, że nie chce jej tu i już, ale ona już przyjeżdża na moje osiedle na własną rękę (pierwsze razy z moim TŻtem) do tego kumpla, nie wiem czy kiedy pójdziemy tam to ona bedzie czy nie. Jest spokój dopóki siedzi cicho, ale ona jest specyficzna, taka zła laska, po przejściach , problemach z prawem , ogólnie nie powiedziałabym tego patrząc na nią ale mam świadomość, że jej myślenie jest bardziej..prostolinijne(? ) Mój TŻ uważa , że kiedyś była inna, potem trafiła do jakiegoś ośrodka i tam zrobiła się taka jaka jest teraz. Obie mamy mocne charaktery , tylko , że jesteśmy z dwóch światów. Mój TŻ ją rozumie, bo są z tej samej dzielnicy, na której różne rzeczy się dzieją, ale ma normalną rodzinę jak ja. Teraz ona podobno chce się zmienić, zobaczymy, może ten nasz kumpel jej pomoże, chociaż wątpie. Nigdy nie będzie taka serio kobieca, dziewczęca, ja w niej widzę braki w edukacji, braki w przystosowaniu do społeczeństwa, wpływy alkoholizmu i patologii. W sumie powinnam jej chyba współczuć, ale mam podejście , że to moglo spotkać każdego, nie musiała tak żyć.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 11:32   #3995
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
madame ja to powinnam caly czas nosic okulary, bo mam poglebiajaca sie wade wzroku, ale zakladam tylko do kompa, albo na uczelni... tez wydaje mi sie, ze glupio w nich wygladalam, a TZ-towi tez to sie kojarzy z pania Profesor i mowi, zeby je nosila, bo ładnie mi w nich haah jasne....
Ooo no widzisz? Czyli jednak faceci maja takie upodobania No to ja chyba zaczne nosic okulary Ale jakos mi tak dziwnie wyjsc do ludzi na co dzien w okularach...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 11:39   #3996
garfieldek
Zakorzenienie

madame mi tez jest tak dziwnie, ale chyba w koncu bede musiala sie przelamac

EJ szkoda, ze dalej pokloceni jestescie ehh... Ale pomimo wszystko, ja bym takich powaznych rozmow nie prowadzila w nocy, wiadomo umysl nie jest na pelych obrotach i latwo o jakais konflikt... Skoro nie odpisal na pytanie, to widocznie albo nie chcial, albo nie zna odpoiedzi... no jest jeszcze opcja, ze zapomnial

Wymianka
Stary 2010-01-07, 11:57   #3997
Koszkaa
Zadomowienie

Nie nadrobiłam Was jeszcze, ale muszę się troszkę poskarżyć, bo chyba kryzys mnie dopada.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Łaj, się porobiło... i masz racje, nie dzwoń, nie pytaj się, niech on teraz wykaże inicjatywe, niech widzi, ze Ty sie zmieniasz ale tak, że nie będzie miał dalej podawane wszystko pod nos tylko będzie się musiał postarać i zacząć dzialać.
Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
Wiem, własnie
najlpierw żeby nie być zazdrosną muszę podnieść swoją samoocene co jest bardzo trudne starałam się tak myśleć, że jak mnie zdradzi to znaczy że jest dupkiem i będzie żałował. Rozmawiam o tym z przyjaciółką z nim ale jak grochem o ściane nic do mnie nie dociera.
ale uda się i koniec!

No nie Ty się tak starałaś ostatnio być miła, nie zazdrosna itd. a on się tak zachowuje. Wytrzymaj co się będziesz Ty denerwować i dzwonić a on sobie tak olewa. On będzie żałował że się nie umówiliście i się stęskni, a teraz jak pójdziesz do koleżanki do może do tego czasu się odezwie a jak nie to może nie będziesz tyle o tym myśleć.
Co do wczorajszej sytuacji to zaraz po tym poście oddzwonił do mnie Oczywiście tak jak myślałam, telefon z wyłączonym głosem nie wiadomo gdzie, a ten sobie je kolacyjke w najlepsze
Powiedziałam mu miło i grzecznie, że tak się nie robi, że ani nie odpisał na mojego smsa ani nie odebrał tel. Powiedział, że jego wina i tyle Super. Kiepski humor miałam, więcej z nim nie gadałam, bo mogłoby się to źle skończyć. Potem na dobranoc nawet mi smsa napisał, który jakoś mimo wszystko mnie nie cieszy.
Dzisiaj rano ja jemu napisałam jakieś tam pobudka, na którą idzie do lekarza (bo znowu jakieś badania mają z uczelni przez co do mnie nie przyszedł, bo tak to teraz by był pewnie) i jakie ma plany na dzisiaj. Oczywiście NIE odpisał. Zaczyna mnie już wkurzać naprawdę. Ja wiem, że on zawsze taki był. Ale drażni mnie, że ja się staram a ten jak ta dupa wołowa dalej ma wszystko gdzieś. Dlatego mam kryzys. Wiem, postanowiłam, że wytrzymam do ferii, przetrzymam tą sesję, ale czasami już brak mi sił do niego. Wkurza mnie to jego nieodzywanie się i koniec. Przez te badania teraz w celibacie będziemy nie wiadomo ile, ale czy on się tym przejmuje? Jakoś nie sądzę.
Do dupy taki mam humor dzisiaj, że szok. Narazie nie mam ochoty z nim rozmawiać. Z resztą dalej trwam w tym, że żadnych wyrzutów mu z tego tytułu robić nie będę. Będę idealną dziewczyną, jeśli tego nie doceni to sprawę trzeba będzie rozwiązać inaczej.

Ehh trzeba się zabrać za naukę

Co do rocznic to nam 27 grudnia minęło 5,5 roku
Stary 2010-01-07, 12:18   #3998
garfieldek
Zakorzenienie

koszka ja mojemu tez przedtem pisalam, ale ma szczescie, ze odpisal

Kurcze, ale co mu zalezy odpisac, az taki zajety chyba nie jest, a dobrze wie, ze ciebie to wkurza......

Wymianka
Stary 2010-01-07, 12:49   #3999
kika17
Wtajemniczenie

GG do kika17

Ja własnie wróciłam z uczelni...Nareszcie weekend, ale rano się wkurzyłam, wstałam 5:30, na uczelni byłam zaraz po 7 i co sie okazało, że mi odwołali rano zajęcia...
kika17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:01   #4000
garfieldek
Zakorzenienie

kika u mnie nieraz tak bywalo, ze jechalam specjalnie 70 km na uczelnie, po czym sie dowiadywalam, ze nie ma zajec, bo wykladowca nie raczyl powiedziec, ze nie przyjedzie

Wymianka
Stary 2010-01-07, 13:19   #4001
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Może i ja powinnam zacząć odliczać dni bez kłótni
Chociaż ja potrafię się czepiac o pierdoły, zwracam uwagę na szczegóły, drobiazg może mnie zaboleć.
Ostatnio np. siedzimy u kumpla i jemy kurczaka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem.
Wspominałam, że on teraz jest z tą koleżanką TŻta o którą się pyrgałam w pasterkę i Sylwestra. No i dobra, są razem to myśle, odpuszcze jej , ma tego swojego, on się nią zajmie, będzie spokój, tym bardziej ,że to nasz dobry przyjaciel , nie będe robiła scen.
Jej TŻ na chwile wyszedł. W sosie tym były grzyby ani ja ani ona grzybów nie jemy Tż mówi do mnie żebym mu oddała, a ta bierze na widelec i też mu wrzuca na talerz. Na stole stał talerz jej TŻta, ale nie...
Ja minarozumiem , że znają sie 15 lat , że jak byli mali to spali w jedym łóżku, że różne rzeczy widziała ona, ale kurde , to ja z nim jestem .On tylko zobaczyl moj wzrok , odsiadł się dalej i na jej wołanie odpowiedział , że On ma mnie, ona ma swojego Xxxxx i niech on po niej je.
Nie zrobiłam awantury, nie powiedziałam mu nic , ale chyba jej nie polubię jednak.
Ja mam tak samo, ale od jakiegoś czasu staram się zmieniać Ale to ciągłe kontrolowanie się mnie męczy trochę. I czuje że nie do końca jestem sobą jeśli coś przemilczę, a normalnie zareagowałabym inaczej. Wczoraj właśnie dałam mojemu odczuć że jestem zła (była mała awantura) nie wiem czy potrzebnie czy nie, bo TŻ teraz twierdzi że bardzo łatwo mnie wkurzyć i ciągle mi to wypomina (co mnie denerwuje znowu... i kółko się zamyka)

Cytat:
Ja też powinnam nosić okulary ale jakoś ich nie lubię. Noszę jak najrzadziej, tylko w domu. Do pracy zakładam soczewki

Cholerko....! Jak Ty pięknie rysujesz! Gdzie Ty się tego nauczyłaś?? Na początku myślałam że pewnie coś studiujesz na ASP, a tu zonk...

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:23   #4002
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziękuję ale ja tylko tak hobbystycznie sobie bazgrzę, nie uczyłam się nigdy, tylko to co u innych podpatrzę/sama wymyślę (:
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:31   #4003
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziękuję ale ja tylko tak hobbystycznie sobie bazgrzę, nie uczyłam się nigdy, tylko to co u innych podpatrzę/sama wymyślę (:

Hobbystycznie to ja też sobie bazgrze ale takie cuda nigdy nie wychodzą

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:31   #4004
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
EJ szkoda, ze dalej pokloceni jestescie ehh... Ale pomimo wszystko, ja bym takich powaznych rozmow nie prowadzila w nocy, wiadomo umysl nie jest na pelych obrotach i latwo o jakais konflikt... Skoro nie odpisal na pytanie, to widocznie albo nie chcial, albo nie zna odpoiedzi... no jest jeszcze opcja, ze zapomnial
to już jest po prostu koniec. Popisaliśmy, potem on zadzwonił i co się okazało? wszystko co robię to jest złe, wszystko to moja wina, nawet to, ze jemu nie chce się pisać, pokłóciliśmy się ostro ale wygarnełam mu wszystko, nawet on nie przeczytał tego co mu pisałam w tych sms, a raczej mnie w doopie wyjaśnienia tam zawarte odnośnie niektórych rzeczy. Mało tego okazało się że od pół roku większość sms ktore do niego pisalam to była krytyka to było mile "podziękowanie" za złote myśli, buziaki, za sms na dzień dobry i na dobranoc, za zainteresowanie jego życiem i pocieszanie nie mogę się uspokoić, nawet nic na śniadanie rano nie zjadam z tego wszystkiego.
Stary 2010-01-07, 14:00   #4005
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Tak tak, hobbystycznie. Hobbystycznie tez znasz odpowiedzi na wszystkie pytania swiata i hobbystycznie ochrzaniasz zazdrosne dziewczyny.
Kobieto, Ty jestes po prostu multitalentem :P
(cos mnie wzielo na cukrowanie )

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 14:01   #4006
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
koszka ja mojemu tez przedtem pisalam, ale ma szczescie, ze odpisal

Kurcze, ale co mu zalezy odpisac, az taki zajety chyba nie jest, a dobrze wie, ze ciebie to wkurza......
A kto go tam wie, dlaczego nie odpisuje. Do tej pory cisza. Wkurzył mnie niemiłosiernie. Ale staram się nad sobą panować. Ja mam cierpliwość ale ile można do cholery.
Nie wiem, może to ja jakaś dziwna jestem. Ostatnio z kolegą gadałam i on mi się dziwił, że ja wymagam codziennego kontaktu
No kurcze raz dziennie to dla mnie minimum a ten mi się dziwi, że ja się wściekam. Może niektórzy tak mają? Nie wiem, ale mi to nie pasuje i koniec.
Może nie ma nic na karcie, innego usprawiedliwienia dla niego nie widze niestety. Ale nie wypomne mu tego!! Najwyżej przy ,,podsumowaniu" wszystko mu ładnie przekaże Niech się buja na bambus grr

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
to już jest po prostu koniec. Popisaliśmy, potem on zadzwonił i co się okazało? wszystko co robię to jest złe, wszystko to moja wina, nawet to, ze jemu nie chce się pisać, pokłóciliśmy się ostro ale wygarnełam mu wszystko, nawet on nie przeczytał tego co mu pisałam w tych sms, a raczej mnie w doopie wyjaśnienia tam zawarte odnośnie niektórych rzeczy. Mało tego okazało się że od pół roku większość sms ktore do niego pisalam to była krytyka to było mile "podziękowanie" za złote myśli, buziaki, za sms na dzień dobry i na dobranoc, za zainteresowanie jego życiem i pocieszanie nie mogę się uspokoić, nawet nic na śniadanie rano nie zjadam z tego wszystkiego.
Kochana
Właśnie tak jest, jeśli mieszają się np. wiadomości od nas te dobre z tymi z pretensjami, to oni zapamiętują oczywiście tylko te drugie. Podejrzewam, że może i mój ma taką ,,blokadę" czort go wie. Też kiedyś miałam wieczne pretensje, napisał źle, nie napisał jeszcze gorzej. Nie wiem jaką on taktyke stosuje, znając życie żadnej, wkurza mnie a pewnie nawet o tym nie wie, albo nie chce wiedzieć.
No ale to chyba nie decyduje o waszym rozstaniu? Myślę, że dojdziecie do jakiegoś porozumienia, ale i ty i on musicie się jakoś postarać. Pogadać o tym co Wam wzajemnie nie pasuje i starać się to zmienić.
Heh wiem, łatwo się mówi, a sama już w takie akcje nie wierzę.
Ja już próbowałam, do mojego jak widać nie dociera. Teraz obiecuję, że to jest ostatnia szansa. Zero pretensji z mojej strony, czepiania itd. Ja sobie nie mam nic do zarzucenia, zobaczymy co on później powie na swoje zachowanie. Bo dzisiaj już przegioł maksymalnie i zastanawiam się czy w ogóle się do niego jeszcze dzisiaj odezwać...
Stary 2010-01-07, 14:09   #4007
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

W pierwszym odruchu napisałam mu, że chyba po to mu taka beznadzieja, oskarżajaca go o wszystko by miał na kogo zwalić wine i że skoro moje sms to wieczna krytyka to przestane w ogóle pisać. Dopiero teraz jak troche ochłonelam napisalam mu, że uwolnie go od swojej osoby, że nie wiedziałam ze cokolwiek bym nie zrobiła to by było źle i niedobrze, że przepraszam, że nie czytałam w myśli i nie odpisywałam tak jak chcial. I że boli mnie fakt, że tak podsumowal moje pisanie sms, jako wieczną krytykę, widać nie zasługuje na niego, bolesne to ale niech sobie znajdzie osobę, która mu będzie w 100% odpowiadać i która nie będzie go wykańczać [bo to mi też zarzucił]. Ja nigdy nie chciałam go wykańczać ale jak tak jest to ja go przepraszam lepiej dla niego będzie jak się odsunę, moge być sama bo najważniejsze by go nie męczyć i wykańczać. Że byłam nmu wdzięczna, podziękowalam za to, że powiedzial mi o tym wyjeździe z pracy do Chin [bo też do tego się przyczepił nie wiem o co chodziło ale na pewno nie odp. po jego myśli] i z tą wycieczką do włoch bym tak samo zrobiła gdybym nie usłyszala tak jak usłyszałam [ja uslyszałam, ze on już sie zdecydowal i jedzie a on twierdzi, że się zapytal czy może]. Na koniec przeprosilam go za wszystko.

Dziękuję tym które to przeczytają

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
A kto go tam wie, dlaczego nie odpisuje. Do tej pory cisza. Wkurzył mnie niemiłosiernie. Ale staram się nad sobą panować. Ja mam cierpliwość ale ile można do cholery.
Nie wiem, może to ja jakaś dziwna jestem. Ostatnio z kolegą gadałam i on mi się dziwił, że ja wymagam codziennego kontaktu
No kurcze raz dziennie to dla mnie minimum a ten mi się dziwi, że ja się wściekam. Może niektórzy tak mają? Nie wiem, ale mi to nie pasuje i koniec.
Może nie ma nic na karcie, innego usprawiedliwienia dla niego nie widze niestety. Ale nie wypomne mu tego!! Najwyżej przy ,,podsumowaniu" wszystko mu ładnie przekaże Niech się buja na bambus grr

Kochana
Właśnie tak jest, jeśli mieszają się np. wiadomości od nas te dobre z tymi z pretensjami, to oni zapamiętują oczywiście tylko te drugie. Podejrzewam, że może i mój ma taką ,,blokadę" czort go wie. Też kiedyś miałam wieczne pretensje, napisał źle, nie napisał jeszcze gorzej. Nie wiem jaką on taktyke stosuje, znając życie żadnej, wkurza mnie a pewnie nawet o tym nie wie, albo nie chce wiedzieć.
No ale to chyba nie decyduje o waszym rozstaniu? Myślę, że dojdziecie do jakiegoś porozumienia, ale i ty i on musicie się jakoś postarać. Pogadać o tym co Wam wzajemnie nie pasuje i starać się to zmienić.
Heh wiem, łatwo się mówi, a sama już w takie akcje nie wierzę.
Ja już próbowałam, do mojego jak widać nie dociera. Teraz obiecuję, że to jest ostatnia szansa. Zero pretensji z mojej strony, czepiania itd. Ja sobie nie mam nic do zarzucenia, zobaczymy co on później powie na swoje zachowanie. Bo dzisiaj już przegioł maksymalnie i zastanawiam się czy w ogóle się do niego jeszcze dzisiaj odezwać...
Nie wiem już nic, ja już nic nie chce, nawet mi szans na zmiane nie dał a dopiero teraz mi powiedzial co jest nie tak w moim zachowaniu
A z tym kontaktowaniem to ja mam tak, ze mam przyjaciela z ktorym dzień w dzień mam kontakt i to lepszy niż ze swoim własnym.
Stary 2010-01-07, 14:25   #4008
nafiyqa
Zakorzenienie

E.J., ale co to wszystko znaczy? On zarzucil Ci to wszystko i uznal, ze to koniecz, czy o co chodzi? Bo sie troszke pogubilam..

Z moim zgredem wszystko gra No moze oprocz tego, ze trzepnal mnie wczoraj gigantyczna mandarynka prosto w sam nos :P No ale tlumaczyl sie, ze krzyczal, zebym lapala, a ja oczywiscie myslami bylam gdzie indziej, wiec mam za swoje
Uciekam do nauki, zajrze do Was wieczorem

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 14:26   #4009
garfieldek
Zakorzenienie

EJ troszke sie pogubilam w tym co napisalas, to czyli jednak nie koniec z wami, czy jak ??

Bo przedtem pisalas, ze koniec, apotem ze go przeprosilas yyy.... trace sie

Wymianka
Stary 2010-01-07, 14:34   #4010
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
E.J., ale co to wszystko znaczy? On zarzucil Ci to wszystko i uznal, ze to koniecz, czy o co chodzi? Bo sie troszke pogubilam..
Cytat:
Napisane przez garfieldek
EJ troszke sie pogubilam w tym co napisalas, to czyli jednak nie koniec z wami, czy jak ??

Bo przedtem pisalas, ze koniec, apotem ze go przeprosilas yyy.... trace sie
Przepraszam, juz tłumaczę, ja tak uznałam bo widzę, że ani się nie dogadamy ani nic, on swoje i ja swoje, ja staram się go zrozumieć ale on mi wyskoczył z takimi rewelacjami że szok, rozumiem go ale wytłumaczyłam mu a on nawet na to nie spojrzał, no bezsens jakiś. Przeprosiłam go mimo, że on tego nie lubi więc na pewno nie będzie już dobrze, sama nie wiem jak będzie jeszcze, ale marnie to widzę.
Stary 2010-01-07, 14:34   #4011
Myszunia19
Zakorzenienie

witajcie
no wiec wczoraj moj sie nie odezwal. dzis tez. napisalammu sms" dzien dobry. dlaczego wczoraj nie odpisales/oddzwoniles? co tam slychac?"
nie odpisal. powiedzcie dziewczyny co mam myslec, jak sie zachowac. nie wiem czemu on nie odpisuje. mam dola
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 14:37   #4012
Koszkaa
Zadomowienie

E.J ja też się troszkę pogubiłam

Musiałam zadzwonić do niego- siła wyższa. Nie pytałam się czemu nie odpisał, sam powiedział, że wstał o 12 i miał zamiar odpisać jak będzie na uczelni, czyli o 15. No tak bo na napisanie smsa to potrzeba dużo czasu
Chyba sama za bardzo się tym wszystkim przejmuję. Teraz to już mnie wkurzyło, że wstał sobie o 12, a nie mógł wstać wcześniej i np o 11 do mnie przyjść. Ale nic na ten temat nie powiedziałam. W ogóle nie miałam pretensji sam się zaczął usprawiedliwiać. Tylko, że to już mi nic nie dało.
Eh za bardzo się tym wszystkim przejmuje. Coś mi się wydaje, że to wynika ze zbyt dużej ilości wolnego czasu i braku pasji. Miałabym urwanie głowy to nie miałabym czasu myśleć o pierdołach. Taka prawda. A tak to sama ze sobą muszę walczyć To jest bez sensu. Ja się zastanawiam czy z moją głową jest wszystko w porządku, czy nie powinnam się leczyć, bo straszne doły mnie łapią.
Dobra czas się w końcu za tą naukę wziąć, bo jeszcze i studia zawale przez jakieś swoje wymysły.
Co nie zmienia faktu, że i tak jestem wkurzona i tak. Teraz to pewnie odezwie się jak wróci z uczelni, o ile w ogóle się odezwie.
Stary 2010-01-07, 14:40   #4013
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
E.J ja też się troszkę pogubiłam.
Przepraszam, napisalam tak jasno jak tylko potrafilam moze jak na razie nie potrafie jaśniej
Stary 2010-01-07, 14:49   #4014
garfieldek
Zakorzenienie

EJ czas pokaze co z tego wszystkiego wyniknie, jesli obojgu wam zalezy to bedziecie razem... Ja bym mu juz nic nie pisala, przeprosilas, coz mozesz wiecej...

mycha to moze przestac pierwsza do niego pisac, dzwonic.. Niech sam cos zainicjuje co???

Wymianka
Stary 2010-01-07, 14:57   #4015
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
EJ czas pokaze co z tego wszystkiego wyniknie, jesli obojgu wam zalezy to bedziecie razem... Ja bym mu juz nic nie pisala, przeprosilas, coz mozesz wiecej...
Garfi myślałam, że może jeszcze napisać że mi przykro, że tak się stało i że nie możemy się porozumieć, co Ty na to?
Stary 2010-01-07, 14:59   #4016
Cocaine essence
Zakorzenienie

Trochę się pokłociliśmy.
Narysowalam mu siebie w wersji obrażonej i chciałabym mu coś napisać , oprawić w antyramę i dać , ale nie wiem cholerka co tam mogłabym wpisać

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 15:07   #4017
garfieldek
Zakorzenienie

EJ Ale skoro on nic na twoje przeprosiny to co mu wiecej bedziesz pisac....?? Jeszcze pomysli, ze czujesz sie winna albo cos...

No nie wiem, jak czujesz potrzebe to napisz...

Wymianka
Stary 2010-01-07, 15:08   #4018
Koszkaa
Zadomowienie

Napisał teraz, że jest na uczelni i takie tam Nie rozumiem czasami tego człowieka, myślałam, że jak zadzwoniłam to już nie napisze, a ten ,,pisze tak jak obiecałem..."
No nic dziewczyny, jestem przerażona swoim leniem Aż się boję, że całkiem zawalę tą sesję Już 15 a ja jeszcze się za tą naukę nie zabrałam Masakra...
Stary 2010-01-07, 15:09   #4019
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
EJ Ale skoro on nic na twoje przeprosiny to co mu wiecej bedziesz pisac....?? Jeszcze pomysli, ze czujesz sie winna albo cos...

Jest teraz w pracy więc dlatego nie odpisuje, jednak napisze, niech wie, ze nie robie tego specjalnie, że to nie moja wina.
Stary 2010-01-07, 15:10   #4020
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:

Też myślę, że narazie nie powinnaś nic pisać. Obydwoje powinniście ochłonąć. Poczekaj teraz na jego krok.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości