|
|
#1861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
A jak to czytałam, to już przez chwilę myślałam, że jej pogrzebową wiązankę przywieźli... Cytat:
Na zdjęcia dzieci znajomych nawet już nie zaglądam ![]() edit: dobra poświęciłam się i zajrzałam - podpisy pod jedną fotka dzidzi - same BABSKIE. Nie dla wrazliwych!!! "Śliczna dzidzia ;] Cudna ta wasza dzidzia ;D Jaki słodziaczek piękny Ona jest po prostu Boska ))) Aż się chcę wycałować tą śliczną buzię "A pomyśleć, że kiedyś to był naprawdę fajny portal, zeby odnaleźć znajomych... Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-07 o 13:06 |
|||
|
|
|
#1862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jejku w życiu bym nie uwierzyła ze szczury śpią do góry kołami , gdybym nie zobaczyła na własne oczy ![]() Urocze są |
|
|
|
|
#1863 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ogólnie zaplanowałam młode towarzystwo, nie jakieś satany tylko lajtowy, znany rock, ballady typu Aerosmith, Metallica + stare przeboje, ale i tak mnie zjechały, że jestem nienormalna, że one by nie wytrzymały "takiej muzyki" i wyszły w trakcie wesela. A, plus oczywiście "ile ty masz lat??" La Bamba, o mamo, jaka słodka szczurzyca (dobrze poznałam płeć?) Po kocie chętnie bym sobie sprawiła...
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
eee......masakra jakaś ![]() od razu jakos sie tak nasuwa ze same głupie pindy wychodzą za mąż , a to nieprawda oczywiście ![]() ja wesele miałam normalne- tzn nie było zadnych zenujacych zabaw-tylko rzucanie welonem , orkiestra była jednoosobowa (nawet nie wiem co grała ło jesu-jestem straszną przeciętniarą ! ale moja kolezanka miała orkiestre z akcesoriami....mieli takie cos do potrząsania z frędzlami i perkusje na plecach , od rana bębnili pod blokiem, na weselu było "ogrywanie" wszystkich (ok 150) gości, zabawy (trwały ze 2 godziny) typu tanniec na leżąco , były prezenty od orkiestry dla młodych (typu kiełbasa i 2 pomidoru po bokach ) z odpowiednimi przyspiewkami...masakra.. ..a u mojej kuzynki przed weselem druzba uprowadza swiadkową....ona na noc jest niewiadomogdzie-rano tzreba po nią jechać-nie pamietam juz kto.....potem na weselu panstwo młodzi zegnają kazdego gościa osobiście, a rano na poprawinach (zaczynają sie śniadaniem) są pierwsi i wiyają w drzwiach kazdego gościa....panna młoda cały czas w sukni ślubnej...
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha! pominęliśmy robienie dzieci!
|
|
#1867 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
'słodka królewna' 'prawdziwe szczęście' 'piękny chłopczyk'(o niemowlaku,które jak wiemy wyglądają wszystkie tak samo )-będzie piękna w przyszłości -słodki -sliczniusi (w tym momencie na la bambę wylewa się wiadro lukru posypanego kolorowymi wiórkami) irytuje mnie też wstawianie zdjęć zaraz po porodzie w szpitalu w 'elegantnej' koszulce nocnej czy ja mam coś z głową czy ten świat zwariował? Cytat:
![]() u szczurów często to występuje,na szczurowym wątku jest pełno takich 'giwazd i gwiazdorów' co śpią z nogami do góry ![]() Cytat:
![]() Dobrze poznałaś Red to 'ona' w wersji podwojonej,gdyż obok leży druga identyczna ciurka a rozróżniam je po tym że jedna jest grubsza od drugiej
|
|
#1868 |
|
Zadomowienie
|
A więc dzieci robi się tak
: idzie się szukać w kapuście albo poluje na bociana
|
#1869 |
|
To ja :)
|
Tam zaraz robienie... Ja moge probowac, ale zeby zaraz MIEC??
|
#1870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a to ja na szczęście takiej szpitalnej sesji jeszcze nie widziałam ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-07 o 13:50 |
|||
|
|
|
#1871 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) a te normalne biorą ślub i już.Cytat:
Albo: pobudka o 6, na 7 do fryzjera, na 8:30 makijażystka, od 11 zdjęcia plenerowe, o 14 orkiestra, błogosławieństwo, bramy, o 15:30 pod kościołem podpisywanie papierów, o 16 ślub i zabawa do 5 rano a potem poprawiny do północy... Jak sobie to wszystko przeanalizowałam to machnęłam ręką, wstałam o 10 a potem próbowałam sama zrobić się na ubóstwo Wyszło.. jak zawsze :PByło pośrednio - żeby nie robić
|
||
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee... było raczej o posiadaniu... o robieniu i świntuszeniu można pogadać... ![]() (choć to stały temat baru
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
A ja skromny slub mialam. Dokladnie taki jak chcialam. Bez weselicha, bez bialej kiecy. Byli znajomi, rock'n'roll w podkladzie. Byla tesciowa prezentujaca zdjecie bylej panny mojego meza. Bylej panny z dzieckiem ale chyba nie jego. Ah bylo troche atrakcji.
No a teraz bede miala fajny rozwod I w sumie to sie ciesze, ze nie bylo to jakies weselicho, jakis ksiazunio, msze, potupaje, sukienki za penis wie ile i kredyty do splacenia. Byly tak jak chcialam - skromnie. Cywilnie Wiec teraz ma mi prawo odwalic i skoro Si przebakuje mi od x czasu, ze pragnie sie ze mna zareczyc to zaznaczylam pierscienie w katalogach, ktore mi sie podobaja. Minium 1000 funtow. Minimum. A co. I zapowiedzialam, ze chce by to zrobil w jakies fajny sposob, niech mnie gdzies wywiezie, niech pada na kolana w restauracji itp bajery. Mysle, ze moje wymagania sprawia, ze dobrze to przemysli. Choc zareczyc sie to ja moge... Ale kolejny slub? Nie rozkmniam nawet takiej opcji. |
|
|
|
#1874 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o robieniu to tu ciągle cos jest ![]() jak czytam SB to juz odruchowo normalne słowa czytam jak te no...nieprzezwoite. Nawet jak justyna pisała ze wróciła ze szpitala to przeczytałam ze wróciła przeje...ana wzdłuż i wszerz
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-07 o 14:30 |
||
|
|
|
#1875 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A propos pierścieni to też jest zabawne - szukałam onegdaj zaręczynowego, nic mi się nie podobało bo nie lubię ani delikatnej, ani diamento-pstrokatej, ani wielkiej artystycznej biżuterii. W końcu wypatrzyłam jakiś pozłacany pierdzionek z "syntetycznym rubinem", taki trochę stylizowany. Kosztował bodajże 9 funtów no i się zaczęło - o matko, jaki tani, wasza miłość nie jest prawdziwa, czemu bez diamentów, to znak, że się rozwiedziecie, jemu nie zależy, oszczędza na tobie, całe życie takie będzie, a ja to mam diament za 1500 w pudełeczku w kształcie serca... Żal.pl
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
Masakra, to o czym tu piszecie
![]() A ja pozostaje przy swoim postanowieniu: jezeli slub to cywilny i skromny. Bez pompy, bez dziesiatek rozentuzjazmowanych gosci i durnych zabaw z przesadami.
|
#1877 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja nie mam żadnego ![]() swoją drogą to dziwne z tymi zaręczynami...mama mi opowiadała ze juz za jej czasów zaręczyny i pierścienie były obciachowe i staroświeckie i oni zadnych zaręczyn nie mieli-po prostu razem ustalili ze bedzie slub i juz , a tu prosze co to sie porobiło... ![]() ja mam negatywny stosunek do zareczania sie w formie-kiedy on mnie poprosi o rękę? mnie sie wydaje ze dorośli, normalni ludzie po prostu ustalają miedzxy sobą co i jak , a ty czytam na forum teksty typu- czy mam naciskac ....on nie odkłada kasy na pierscionek wiec chyba z zaręczyn nici normalnie średniowieczeno chyba ze zareczyny takie jak moja kumpela miała-ustalili co i jak , zaprosili rodziców na obiad i im zakomunikowali-to to rozumiem, ale proszenie ojca o ręke córki , czy padanie na kolana to jakaś zenada.....ja sobie nie wyobrazam siebie w takiej sytuacji... tak samo drazni mnie zwyczaj prowadzenia panny młodej do ołtarza przez ojca- sie naogladali mody na sukces ludzie i pogupieli...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-07 o 15:07 |
|
|
|
|
#1878 | |
|
|
Cytat:
Ale teściowej mało apopleksja nie trafiła i (niepotrzebnie) odpuscilam.A teraz ich pupilek rodzinny zrobil jeszcze lepiej. Nie poinformowal nawet o slubie, tylko juz po fakcie przyslal informacje, ze sie takowy odbyl Ale jej gul skakal!!
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz jak ja slucham jakie tu maja wymagania... Kurde... 3000, 4000, 9000 funtow. Za sam pierscionek. Smialam sie. Ale w sumie miloby miec takie cacuszko. Jedno jedyne... (bo ja tam wole plastikowa, kiczowata bizuterie na fakcie haha) |
|
|
|
|
#1880 | |
|
|
Cytat:
Z cyrkoniami -tez bylo gadanie, ze to "nieprawdziwy" a na dodatek z laczonego zlota -biale z zoltym. Po raz drugi tesciowej malo na tamten swiat nie wynioslo, jak zobaczyla nasze obraczki Tez z laczonego bialego i zoltego zlota. Uznala, ze zwiazek sie przez to rozpadnie i bedziemy nieszczesliwi.Za to ona by pewnie byla, gdyby sie rozpadl, bo by nie miala wrednej synowej, ktora z uporem maniaka odmawia "popracowania" na TZtem, zeby sie zapisal na psychoterapie. A zdecydowanie powinien, gdyz skubie skorki...
|
|
#1881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona chodzi? bo chyba powinna
|
|
#1882 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale przez co konkretnie? ze obrączki były z białego i zółtego złota? bo nie kapuje
|
|
|
#1883 | |
|
Nindżopesz
|
Ano. A ja miałam problem ze świadkową w drugą stronę.
Pytała co na siebie włożyć - to mówię, że co uważa, w czym jej wygodnie. Czy będzie mieć bukiecik bo chce - err, no dobra, zamówiło się bukiecik. Na fotki jej nie ciągałam bo jechaliśmy pod kościół pół godz przed czasem żeby tam mini sesję zrobić, zaproponowałam aby dojechała ze świadkiem a obcykamy się w knajpie po pijaku. I się obraziła, że ją lekceważę I weź tu człowieku bądź mądry...Cytat:
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
|
Oj powinna, powinna...
Cytat:
![]() A w ogole toprzepraszam za literowki i brak polskich znakow, ale na netbooku siedzie i do furii mnie te miniaturowe klawiszki doprowadzaja...
|
|
#1886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam kiedyś świadkową na ślubie w okresie późno jesiennym (było już bardzo zimno). Przyodziałam sukienkę i do tego eleganckie botki za kostkę cobym nie zeszła przy mrozie. Po czym usłyszałam od panny młodej 'O Boże Ty masz kozaki,jak Ty do zdjęcia będziesz pozować?' -jak? -srak
|
|
#1887 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dziewczyny, tak was czytam i czytam i.... mogę się jedynie podpisać pod tym co poniżej; od masakry począwszy a na durnych zabawach skończywszy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1888 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i dopiero teraz mi to mówisz?!!! tak patrze na moją i dochodzę do wnisku ze ona jest za cienka i za jasna ![]() ciekawa jestem skąd ten wzór obrączki nierozwodowej...
|
|
|
#1889 | |
|
|
Cytat:
![]() Moja tesciowa to nawet dziala na rzecz zakonczenia zwiazku, ,choc nie wiem, czy robi to celowo, czy przeklada swoje do mnie uczucia na TZ-a. Wzywa go na rozmowy powazne, wciska mu, ze on nieszczeliwy jest i sie wscieka, kiedy on zaprzecza. No ale 2 dni po slubie uslyszalam, ze "moj syn to nigdy w zyciu szczescia nie mial". I w tym momencie przestalam byc mila ja tez.
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciumkania nie lubię, ale dobiegające z oddali znieść mogę. Nie zniesę bezstresowego puszczania dzieciaków samopas, o czym pisała Murszafka, a poniższą linkę mam zapisaną w zakładkach firefoksa. Nic dodać, nic ująć. http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=507
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

"

, a to nieprawda oczywiście ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a ona chodzi? bo chyba powinna