Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 22:10   #4411
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Abz to Malgi TZ do nas napisal
Jakbys nie napisala, to za cholere bym nie zczaila Małgosi

Moje gratulacje dla szczesliwych rodziców

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczynki Odważyłam sie napisać po raz pierwszy ale od dłuższego czasu śledze Wasze wątki i wypowiedzi po pierwsze chcialabym pogratulować wszystkim przyszłym mamusiom heh dołączam sie do wątku postanowiliśmy z mężem ze od stycznia 2010r zaczynamy staranka i sama jestem ciekawa czy coś z tego wyszło Mianowicie ostatnia @ przyszła 21.12.2009. Cykle mam raczej regularne 28 dni plus minus 1-2 dni.przytulanko bylo 2 i 3 stycznia i teraz czekamy czy cos z tego bedzie...Jestem po ciąży biochemicznej którą przeszłam w październiku 2009r. Mam nadzieje ze rok 2010 będzie dla Nas dziewczynki bardzo owocny Pozdrawiam gorąco wszystkie Panie
Powodzenia i trzymam zeby to juz było "to" podczas testowania

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 22:21   #4412
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
Ja z wiadomosc od Malgosi....:

"DZisiaj...o 10:15 przyszla na swiat nasza Corka-Jowita Malgorzata... wazy cale 3550 g i meirzy 56cm I jest najpieknieszym dzieciem na swiecie...."

dumny tatus
Serdeczne gratulacje!!!! Czekam z niecierpliwością na relację z porodu i zdjęcie maleńkiej

No to aldii szykuj się

Cytat:
Witam Was dziewczynki Odważyłam sie napisać po raz pierwszy ale od dłuższego czasu śledze Wasze wątki i wypowiedzi po pierwsze chcialabym pogratulować wszystkim przyszłym mamusiom heh dołączam sie do wątku postanowiliśmy z mężem ze od stycznia 2010r zaczynamy staranka i sama jestem ciekawa czy coś z tego wyszło Mianowicie ostatnia @ przyszła 21.12.2009. Cykle mam raczej regularne 28 dni plus minus 1-2 dni.przytulanko bylo 2 i 3 stycznia i teraz czekamy czy cos z tego bedzie...Jestem po ciąży biochemicznej którą przeszłam w październiku 2009r. Mam nadzieje ze rok 2010 będzie dla Nas dziewczynki bardzo owocny Pozdrawiam gorąco wszystkie Panie
Witamy w nazych skromnych progach Trzymam kciuki za II

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2010-01-06 o 22:25
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 22:39   #4413
aldii
Zakorzenienie

Tity ale ja jeszcze nie chce !!!!!!!!!!!!!
Abz,Zgadnij ja tak sobie wydedukowalam, ze to o nia chodzi, ale moze ja sie myle
Lindsley tego sie wlasnie obawiam....
Ishka witaj
Stary 2010-01-06, 22:51   #4414
Ishka
Zadomowienie

Gratulacje dla swierzo upieczonych rodziców

Lindsley Co moge o sobie opowiedziec hehe Jestem młodą żonką bo od września 2009r dopiero Mam skończone 24 latka i pragniemy z mężem bardzo bobasa ale przez ta moja wczesniejsza ciąze biochemiczną to mam obawy czy czasem ze mna wszystko w porzadku i czy sie uda tym razem wtedy bardzo to przeżyłam...za bardzo staram sie nie nakręcac pozyjemy zobaczymy jeszcze duzo czasu do testowania heh a nie chce za wczesnie testowac zeby niepotrzebnie sie nie denerwowac... ale trzeba byc dobrej mysli jak to mowi moj Mąż
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 22:55   #4415
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
ale trzeba byc dobrej mysli jak to mowi moj Mąż
I dobrze mówi...

Uciekam lulu... Dobranoc dziewczyny

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 07:14   #4416
kretencja
Zakorzenienie

OGROMNE GRATULACJE DLA MALGI!!!
Ależ ten czas leci! Pamiętam jakby dopiero co nam powiedziała, że w ciąży jest... A tu już dzidziuś na świecie!

Witaj Ishka

Coś mi wygląda na to, że pierwsza dziś jestem. Idę dziś wyjątkowo do pracy na ósmą, ledwo się z łóżka zwlokłam... Ale i tak mam lepiej, niż mąż, bo on na "zerówkę", czyli wyszedł z domu... o 6,20

Dobrego dnia Wam życzę!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 07:57   #4417
serduszkowata
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny
Tal dawno mnie nie było że chyba nigdy nie nadrobię czytać to co napisałyście.
Mam nadzieje że u Was wszystko OK.
Ja doczekałam się skoku tempki i teraz grzecznie czekam na @ bo pewnie przylezie chociaż bardzo bym nie chciała
Ściskam Was mocno i biegnę do pracy
Buziaczki
PAPAPA

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 07:59   #4418
Ollliwka
Zakorzenienie

MALGA GRATULUJE TATUSIOWI TEŻ OCZYWIŚCIE ( a jednak Jowitka )

gabisun na usg umówiłam się na poniedziałek a po usg pojdę do lekarza rodzinnego z wynikami.. tzn nie tego samego dnia , ale w przyszłym tyg.

abz a jakie fotki wstawiłaś fajne na nk wczoraj
lenka nie musze już robić , tylko usg zostało , ale badanie hormonów z koleji przede mną
kiedy masz wizyte u lekarza?
Stary 2010-01-07, 09:47   #4419
Kakusia
Zakorzenienie

OGROMNE GRATULACJI DLA MALGI I BUZIAKI DLA CÓRECZKI !!!

Ja zczaiłam, że to o Malge chodzi bo DUMNY TATUŚ się na dole podpisał

Miałam dziś wstać jak TŻ wychodził czyli o 6 ale musiałam być nieprzytomna bo TŻ kazał mi spać dalej w rezultacie wstałam dopiero o 9, a tu tyle pisania, tyle nauki, zakupy jeszcze takie bzdury mi się rano śniły - że chodziłam i każdemu powtarzałam że chce już zobaczyć swoje dzieciątko
Ale i tu pochwalę się, że wkońcu dzinsy ciążowe zakupione specjalnie wczoraj do północy zrobiłam przelew, żeby jeszcze dziś mi je wysłały
No i stelaż z wanienką i wkładką dla niemowlaka zakupiona - teraz musimy w Krakowie ją odebrać

Witam Ishke!

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
hej, znowu ja będę narzekać. Właśnie ryczałam przez godzinę tŻtowi jaka jestem beznadziejna:/ W końcu mnie zostawi, jak tak ciągle będę:/ Ech, nie wiem, jakaś głupia jestem i nie mogę się za nic zebrać. Tylko spać, spać i spać:/ Głupek ze mnie straszny Nic mi nie pomaga
Weruczku po pierwszej nie wmawiaj sobie odrazu depresji Wiem przez co przechodzisz, bo sama to przerabiałam prawie rok temu... Straciłam pracę, 24/h w domu, do tego ten sam okres - zima, TŻ ciągle zapracowany, a ja wiecznie niepotrzebna i przeszkadzająca... tak się czułam. Codziennie ryczałam w ramię TŻta że jestem beznadziejna bo nie mogę znaleźć pracy, że jestem do niczego, zwykłym balastem...
Ciężki i nieprzyjemny okres, nie lubię do tego wracać myślami.
Ale pamiętam, że swój smutek i rozpacz choć troszkę zrozumiałam jak przyszła do mnie koleżanka jeszcze z czasów piaskownicy, która była w identycznej sytuacji jak ja. Jak opowiadałyśmy o swoich odczuciach -niczym się nie różniły! Wtedy zrozumiałam, że nie jestem beznadziejna, tylko każdy w takiej sytuacji tak się czuje.
Trochę lepiej poczułam się jak poszłam na SUM, choć w te weekendy miałam swoje sprawy, zajęcia, obowiązki, których brakowało mi na codzień.
A już całkowicie stanęłam na nogi idąc na staż. Niby grosze z tego stażu, ale najważniejsze, że nie siedziałam w domu! (zresztą bardzo często wtedy rozmawiałyśmy Kochana, pamiętasz).
Uwierz mi, że przetrwasz i Ty ten okres I nie wmawiaj sobie że głupek jest z Ciebie bo nie jesteś - teraz masz taki okres, ale wiesz dobrze, że jesteś inteligentną a przede wszystkim bardzo ambitną dziewczyną i musisz o tym pamiętać - nie zatracać swoich planów i marzeń - mimo, że w tym momencie zawieszone

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2010-01-07 o 09:55
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 09:51   #4420
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Mianowicie ostatnia @ przyszła 21.12.2009. Cykle mam raczej regularne 28 dni plus minus 1-2 dni.przytulanko bylo 2 i 3 stycznia i teraz czekamy czy cos z tego bedzie...Jestem po ciąży biochemicznej którą przeszłam w październiku 2009r. Mam nadzieje ze rok 2010 będzie dla Nas dziewczynki bardzo owocny Pozdrawiam gorąco wszystkie Panie
witaj, bedziemy testować w podobnym terminie, bo ja ostatnią @ miałam 24.12.

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Jakbys nie napisala, to za cholere bym nie zczaila Małgosi
widzę nie tylko ja taka kumata Bo ja to przez chwile jeszcze myslałam, ze to skopiowana wiadomość z jakiegos watku mamusiowego moze

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
abz a jakie fotki wstawiłaś fajne na nk wczoraj
a no wstawiłam, za to z mojego prawdziwego konta 3/4 zdjeć wczoraj usunęłam

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 09:56   #4421
melisa129
Raczkowanie

Malga19 Gratulacje dla Ciebie i dumnego TŻ ;-)

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Ishka i abz bede testować w podobnym terminie razem z Wami , bo ja ostatnią @ miałam 22.12.

Edytowane przez melisa129
Czas edycji: 2010-01-07 o 09:58
melisa129 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 10:03   #4422
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
Ja z wiadomosc od Malgosi....:

"DZisiaj...o 10:15 przyszla na swiat nasza Corka-Jowita Malgorzata... wazy cale 3550 g i meirzy 56cm I jest najpieknieszym dzieciem na swiecie...."

dumny tatus
gratulacje dla szczęsliwych rodziców czekamy na zdjęcia malutkiej

Cytat:
Gabisun kciukasy za wizyte

No i padl na mnie blady strach, bo to oznacza, ze teraz moja kolej - aaaaaaaaaaaa
dziekuję kochana a ja trzymam kciukasy za Ciebie, bo zbliża się wielki dzień zobaczysz niedługo swoją śliczną Lu a na kiedy masz zaplanowaną cc? Wiem ,że to jeszcze za wcześnie, ale tak mi się przypomniało, że jest dobra maść na blizny, żeby zrosty się nie porobiły contractubex. Używamy jej do zabiegów nawet na bardzo stare blizny i pomaga je zmiększyć. Ale ty na pewno wszystko wiesz z SR jak pielegnować bliznę
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 10:41   #4423
abz
Zakorzenienie

no to już jestesmy 3, ktoś jeszcze sie dołącza??

Stary 2010-01-07, 10:46   #4424
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Ja będę trzymać kciuki za styczniowy wysyp II Może zrobicie rodzicom prezenty na Dzień Babci i Dziadka

Michaś
Stary 2010-01-07, 11:00   #4425
melisa129
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Ja będę trzymać kciuki za styczniowy wysyp II Może zrobicie rodzicom prezenty na Dzień Babci i Dziadka

Dobry Pomysł lindsley ! ;-) Jak sie uda to czemu nie ;*
Stary 2010-01-07, 11:16   #4426
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

Weruczko sama to przechodziłam 3 lata temu, życze powodzenia
Kakusiu, pełne szaleństwo My mamy w planie zakupy na koniec miesiąca, jeżeli ckolowiek zostanie z mojej wypłaty

Ja już pobyt na powietrzu zaliczyłam Uffffffff aż się zmęczyłam

Czekam aż J. wróci ze sklepu, bo śmignął na zakupy i po wodę dla mnie, bo już ostatnie podrygi a pełnych butelek brak

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:27   #4427
abz
Zakorzenienie

Dziewczynki mam pytanie o owulację

Otóż wiem kiedy mam dni płodne i teoretycznie wiem kiedy mam owulkę, ale chyba jej nie odczuwam, nie umiem zwrócić uwagi na ten "ból". No bo jak pęcherzyk pęka to raczej jest to krótkotrwałe kłucie tak? Nigdy nie zwracałam na to uwagi, a wczoraj mnie kuło coś i dzisiaj tez ewidentnie z jednej strony. WG dni cyklu wychodzi, ze to owulka, ale ciekawa jestem jak to u was wyglada? Potraficie jakos ten ból opisać, przede wszystkim jego długość?

(Czuję sie jakbym miała 12 lat i pisała list do bravo girl no ale kto mi pomoze jak nie wy?)

Miałam w tym cyklu też robic testy owu, ale odpusciłam, ze niby wyluzowałam, co wcale nie jest prawdą bo swoje i tak myślę...Ale mężowiu staram sie nie marudzic jak za pierwszym razem. Im bedzie mniej świadomy, tym większą będzie miał niespodziankę jak już sie w końcu uda, bo nie bedzie miał pojecia kiedy testuje

Stary 2010-01-07, 13:33   #4428
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:

Otóż wiem kiedy mam dni płodne i teoretycznie wiem kiedy mam owulkę, ale chyba jej nie odczuwam, nie umiem zwrócić uwagi na ten "ból". No bo jak pęcherzyk pęka to raczej jest to krótkotrwałe kłucie tak? Nigdy nie zwracałam na to uwagi, a wczoraj mnie kuło coś i dzisiaj tez ewidentnie z jednej strony. WG dni cyklu wychodzi, ze to owulka, ale ciekawa jestem jak to u was wyglada? Potraficie jakos ten ból opisać, przede wszystkim jego długość?

(Czuję sie jakbym miała 12 lat i pisała list do bravo girl no ale kto mi pomoze jak nie wy?)

Miałam w tym cyklu też robic testy owu, ale odpusciłam, ze niby wyluzowałam, co wcale nie jest prawdą bo swoje i tak myślę...Ale mężowiu staram sie nie marudzic jak za pierwszym razem. Im bedzie mniej świadomy, tym większą będzie miał niespodziankę jak już sie w końcu uda, bo nie bedzie miał pojecia kiedy testuje
ciężko mni powiedziec czy u mnie akurat ten ból oznaczał owulkę ( czas w sumie by się zgadzał) ale było to takie kłucie w jajniku takie krótkie co jakiś czas to znaczy zakłuło a potem znowu za jakieś pół godziny, ale nie pamiętam jak długo to trwało w każdym razie trzymam mocno kciuki
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 14:31   #4429
Tity
Zakorzenienie

abz z tą owulką to nie tak o Niektórzy nie muszą odczuwać kłucia, ani nic innego a mają owu. Ja miałam kłucia i nie miałam owu, więc ciężko stwierdzić...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 14:36   #4430
abz
Zakorzenienie

aha, bo jeszcze sam gin kazał mi zwrócić uwage czy bedę miała kłucie jakieś...Najważniejsze, ze wiem kiedy dni płodne i, że owu mam najprawdopodobniej 14dc, ja tam jej odczuwać nie muszę, ale tak sie zaciekawiłam.
Dzięki za odpowiedzi no i moze macie jeszcze jakieś inne sposprzezenia.

Stary 2010-01-07, 14:50   #4431
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Abz, u mnie owu też nie zawsze objawia się kłuciami, w sumie troszkę podobnymi do kolki, tylko wiadomo, że niżej Wiem, że owu mam, bo testów używam już pół roku i tylko raz pokazały, że nie było... Natomiast kłucia mam średnio co drugi cykl, na pewno nie w każdym. Pamiętam jak półtora roku temu byłam u gina, akurat byłam przed owu, pokazywał mi pęcherzyk i mówił, że za jakieś dwa, trzy dni pęknie. I wtedy właśnie, zgodnie z tym, co on powiedział, poczułam jak pęka, troszkę tak jakby mnie ktoś igiełką dźgnął Ale to był jedyny raz, kiedy dało się to odczuć. Co do obserwacji, czy jest owu, czy nie, to fajnie jeszcze zaobserwować śluz oraz wysokość i twardość szyjki To plus testy daje ładny obraz cyklu. Ja dzięki temu dowiedziałam się, że mimo 28 dniowego cyklu owulację mam dopiero koło 20-21 dnia Więc stosunkowo późno

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 15:19   #4432
Ishka
Zadomowienie

Witam wszystkie dziewczynki co do mojej owulacji to różnie bywa z tymi bólami...należe do tych kobitek co sa bardzo wrażliwe i zazwyczaj czuje co się dzieje w moim organizmie. Ja bóle owulacyjne mam średnio co drugi cykl...są to takie kłucia w okolicy jajników zazwyczaj kłuje w prawym albo w lewym...takie kłucia jakby ktoś wbijał igłe i zaraz ją wyciągał i tak co jakiś czas...tylko raz w życiu mialam tak silny ból owulacyjny...pamietam jak dziś wstałam w nocy z płaczem siedziałam i wyłam z bólu na łóżku a moj mąż nie wiedzial co robić bo w sumie pomóc zabardzo nie miał jak...to trwało jakies 1,5-2 godziny masakra heh a co do odczuć jeśli chodzi o moją przygode z ciążą biochemiczną to wiedziałam czułam ze coś sie dzieje w moim brzuszku...jednak kobietki maja przeczucia dobre i moje mnie nie zmyliło...poszłam wtedy na betke i rzeczywiście wychodziło że jestem w 3 tygodniu ale przyszedł spóźniony @ i betka od razu spadła...no coż zobaczymy jak będzie tym razem.Jednak boje sie ze może być podobnie jak ostatnio... Teraz odczuwam od naszego przytulanka lekki ból właśnie w okolicach jajników...ciekawe cio to moze byc....
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 16:17   #4433
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Ja chyba będę wczesniej bo ostatnia @- 7.12 ale nadzieji sobie nie robię,mam przeczucie że i w tym cyklu nic z tego

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Ja bym miała jeszcze na imieninki

Cytat:

Ja odczuwam w czasie owulacji ból zwany mittelshmertz (nie wiem czy dobrze napisałam,to z niemieckiego czyli-"środek-ból") kiedyś mi ginekolog powiedział że żeby sprawdzić czy to na pewno to,wystarczy gwałtowanie usiąść na twarde krzesło (NAPRAWDĘ!!) a mnie jajniki tak rwą (kłują też) przez ten czas że sprawdzać nie musze nawet normalne siadanie boli-trwa to ok.24 godzin.
Prowadzę kalndarzyk miesiączkowy od roku i w 90% moje obserwacje pokryły się z cyklem
Acha,moja mama zawsze mówi (nie wiem na ile to prawda) że owulacja jest zawsze na 14 dni przed krwawieniem,tyle że to działa w tył,można sobie policzyć jak się dostanie @ i mi to się też zgadzało z notatkami i śluzem dodatkowo.

Ishka, witaj

Padnięta jestem na maxa,znowu byliśmy na górkach,nie mam pojęcia skąd dzieci biorą tyle energii
Stary 2010-01-07, 16:20   #4434
aldii
Zakorzenienie

Kakusia gratuluje zakupow
Gabisun dziekuje za info odnosnie masci Akurat tego sie na SR nie dowiedzialam.Jak bedziesz miala wolna chwilke to napisz mi cos wiecej
Abz ja pamietam, ze czasami mialam bole jak na @, a czasami nic
Dzisiaj kurier akurat przyniosl zestaw do krwi wiec mam juz wszystko (ale torba nadal nie spakowana )

Dziewczyny a u mnie byc moze TA chwila nastapi juz dzisiaj Pozniej Wam wszystko opisze co i jak, bo zajrzalam tylko tak na chwilke, zebyscie wiedzialy, ze jak znikne to znaczy, ze JUZ
Stary 2010-01-07, 16:31   #4435
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny a u mnie byc moze TA chwila nastapi juz dzisiaj Pozniej Wam wszystko opisze co i jak, bo zajrzalam tylko tak na chwilke, zebyscie wiedzialy, ze jak znikne to znaczy, ze JUZ
Jeszcze nie spakowana a już chcesz się "rozpakować"?
To będzie już druga styczniowa kobietka na wątku
Stary 2010-01-07, 16:38   #4436
kretencja
Zakorzenienie

Aldii

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 16:39   #4437
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
WOW To ja czekam z niecierpliwością co i jak... A ktoś ma tel Aldii? Żeby się skontaktować?
Aldii
jak coś to napisz mi na pw swój nr tel to ja Ci wyśle mój i potem będziesz mogła ze szpitala przekazać info

Michaś
Stary 2010-01-07, 16:47   #4438
weruczek
Zadomowienie

GRATULACJE DLA MELGI I TATUSIA!
JOWITKO WITAJ

cześć dziewczynki,
dziś już lepszy humorek, była u mnie psiapsióla, teraz lecę do fryzjera papatki
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 17:18   #4439
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Malga, gratulacje !!! Śliczne imię, Jowitka

Ishka, to trzymamy kciuki żeby się udało

Olliwka, to dobrze, porób wszystkie badania potrzebne.
Ja idę do lekarza we wtorek, będę wreszcie spokojna czy wszystko jest ok. A w poniedzialek przed wizytą idę na betę, bo jeszcze nie byłam.

abz, ja miałam takie kłucia przez kilka dni w każdym cyklu, ale podobno mialam bezowulacyjne, więc sama nie wiem

aldii, trzymamy kciuki, kochana! Wracaj z małą Lu
Stary 2010-01-07, 17:37   #4440
Awenturyn
Rozeznanie

witajcie
ale ja dzisiaj marzne brrrrrrrrr
cały dzień biegam po urzedach i zamiast się rozgrzać to mi przeokrutnie zimno - cholercia katar nawet mam chyba to nie jakieś przeziębienie bo się wkurze

agness813 dziekuje ale boje się okropnie

Malga19 i dumny tatuśku wielkie gratulacje

Ishka witaj

aldii czekamy na wieści

wiecie co robie
wcinam rolmopsy normalnie pochłaniam już 6 szt i nie moge sie najeść,wczoraj wciągnęłam bigosik i zagryzłam ciachem - mieszanka super
normalnie zachciewajki jak w ciąży
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości