|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Claris - to Twój Tż ma co podziwiać
a może napisz,zadzwoń do niego czemu się nie odzywa ? Bez sensu takie milczenie..albo coś robi i zajęty jest..![]() Sabincia to dobrze że nie otworzylaś tego pudełeczka to niespodzianka teraz 50/50 hehe Choji z pracą napewno się uda ![]() Motylku no fakt, dobry interes, to żeby się dobrze nosiły i ciepło będzie w nózki a za egzamin ![]() a ja się uczę na tą fizjologię i już chciałabym wszystko umieć i mieć swięty spokój..ale coś mój mózg się sprzeciwia pogłębianiu wiedzy
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-07 o 17:51 |
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() A co to za fizjologia? |
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Claris no własnie może on w pracy jest
nie ma co sie martwić na zapas pewnie niedługo się odezwie ![]() a ta fizjologia to ogólna człowieka metabolizm,serce, mięśnie itp..ech
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)O, ja miałam fizjologię człowieka, nawet poprawkę z tego miałam a co studiujesz?
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() wróciłam do domku a tu już 10 stron...produkcja jak zawsze spora ![]() kurczę, właśnie zapomniałam co miałam napisać ...acha, już wiem! Gwizdak, gratuluję! to super że robisz coś od podstaw całkowicie swojego, na pewno da Ci dużo satysfakcji ![]() ![]() aleksandrettaa, ja polecam aerobic, fitness - sama chodzę i jestem zadowolona, a np. zajęcia na stepie pozwalają na super spalanie kalorii (chociaż padam po zakończeniu) ![]() nawiązując do cycuszków i tyłeczków, to u mnie wszystko małe i to jest mój ból, po odpowiednim dobraniu stanika noszę 65B , ale i tak dużo ładniej wyglądają niż kiedy nosiłam źle dobrany, bo wtedy to już zupełna decha a tyłeczek mi się rozrasta chyba (tak Tż twierdzi, bo niby za dużo podjadam słodyczy i niezdrowego jedzonka...) - chociaż ja zawsze chudzina byłam...
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
napisałam całą rozprawke-post i mi skasowało:/
jestem zła i już mi si nie chce nic pisać... |
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak uratować lekko przypalone eleganckie spodnie? (w sensie dotknięte za gorącym żelazkiem..)
i bluzkę od rdzy białą? |
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Claris - no widzisz , pracował jednak a zamek naprawi nie smuć się
najwyżej następnym razem (oby nie) nie trzaśniesz drzwiami , a studiuję kosmetologię na 2 roku i co ciężka była ta fizjologia?![]() Gleniusia ale Tż chyba nie powiedział tego tak wprost ,że się rozrasta? ![]() Majorka napisz jeszcze raz, chociaż w skrócie ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ciekawa jestem jak to naprawde jest z tymi snami???Ja tez slyszalam ze sprawdzaja sie przewaznie na odwrot i u mnie to nawet dziala.... przed wigilia i sylwestrem snilo mi sie ze dostalam pierscionek i co??? dup.... Pamietam nawet dokladnie ten sen, bo czerwone pudeleczko lezalo na choince, tak na srodku na galazkach.... rano nawet sprawdzalam czy aby przypadkiem tam go nie maWyglada wiec na to ze moje sny sprawdzaja sie odwrotnie.... a niestety juz kilka razy snilo mi sie ze biore slub ![]() : confused: to znaczy ze nie wezme???????????Cytat:
ja tak czasem mam... pomaga mi jak sie wyplacze...najczesciej jak Tz spyta co mi jest, to ja wtedy w ryk![]() [QUOTE=sabincia;16313775]Jakąś tam małą niespodziankę będę miała, bo raz, że nie wiem kiedy, a dwa, że znalazłam torebeczke z aparta, wyciągnęłam pudełeczko ale nie otworzyłam Jestem z siebie dumna także pierścionka nie widziałam No i oczywiście Tż o tym nie wie.Ojej... a czy to oby napewno pierscionek????? |
||
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Kupiłam właśnie pudełka na te migdały dla gości.
Miałam sama robić,ale przypadkiem natrafiłam-tutaj na forum jakaś dziewczyna podała adres jednej stronki i tam te pudełeczka są za 0.69 zł a więc duuużoooo taniej niż widziałam. Uznałam,ze nie opłacałoby mi się robić i w takim razie zamówiłam
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczko jeśli masz takie sny o ślubie,pierścionku to podświadomie Ci się to śni
bo tego bardzo chcesz![]() Motylku spryciula z Ciebie a jak te pudełka wyglądają ?Ajajaj...tęskni mi się za Tż...od poniedziałku ma do pracy na 14 i widzimy się tylko godzinę dziennie ale dobre i to...
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-07 o 19:02 |
|
|
|
#312 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Sny to nasza podświadomość, a nie że sprawdzają się na odwrót
![]() Albo śnimy o czymś wprost - np. "dostałam pierścionek", "wzięłam ślub" - czyli przyznajemy się do tych marzeń, nie wstydzimy, nie jest to tabu. Po prostu silne marzenie ![]() Albo śnią nam się obrazy zniekształcone, pozornie bez znaczenia - to znaczy, że nie dopuszczamy myśli, że coś nas trapi/dotyczy, etc. Nie chcemy o tym myśleć, wypieramy się tego. I w końcu - śnią się nam koszmary. Również albo wprost - czyli znamy swoje lęki, obawy, wady, etc. Albo symbolicznie - jakieś maszkary, stwory, dziwne rzeczy, etc. - to może oznaczać np. skrywaną dewiację seksualną, z której nie zdajemy sobie sprawy albo bardzo głęboko ukrywamy, potępiając ją jednocześnie (wiemy, że jest bardzo zła, dlatego obrazy są koszmarnie zniekształcone). Oczywiście dewiacja seksualna, to taki przykład ![]() Sny to również skojarzenia. Dziewczyna w czerwonej sukience jednym skojarzy się z pierwszym razem (bo wtedy miałam na sobie czerwoną sukienkę), innym z wakacyjnym wyjazdem (bo byłam w niej na imprezie), a jeszcze innym ze świętami (bo zawsze mam na sobie czerwony akcent), etc. Dlatego psychoanalitycy czesto przy analizie snów pytają - "z czym się to Panu/Pani kojarzy?" Uff, to tak w skrócie ![]() A co do snów proroczych, to już zupełnie byłby wykład... Może innym razem
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
ja poproszę teraz;p
|
|
|
|
#314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
Sny są to obrazy/urywki/mysli, ogólnie rzecz ujmując nasze przeżycia związane z danym dniem lub jakimś okresem czasu. Wtedy chyba mózg przepakowuje dane wydarzenia w głąb siebie (pamięć długotrwała) i śnią nam się wtedy chyba właśnie takie dziwne rzeczy. Gdzieś chyba coś takiego czytałam. Aż chyba zaraz zajżę do książki z fizjologii
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Choji, może to coś pomoże http://www.porady.co.pl/plamy_od_zelazka.html
madziamacius, oczywiście że wprost zawsze mówi "a ten twój misiopiesek to trochę urósł" (misiopiesek to nasze określenie brzucha ), o dupce też to samo dziewczyny, ja już mam dość!!! muszę napisać esej na 5 stron A4 na temat książki "Wywieranie wpływu na ludzi" Cialdiniego i mi się nie chceee... a swoją drogą POLECAM książkę, super napisana, przystępny język, dużo przykładów z życia i można się sporo dowiedzieć o technikach manipulacji
|
#317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było ciężko w porównaniu do innych przedmiotów u nas, ustną poprawkę zdałam bez problemu a z cw. to w ogóle 4 albo 4,5 miałam.Cytat:
|
||
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
www.zaproszenia-slubne.com/slubne/woreczki.php
Ja tam doczepię wstążeczkę i bilecik
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
a propos snów, to mi się to zawsze kojarzy z tym fragmentem "Piotrusia Pana", kiedy pani Darling w nocy porządkowała swoim dzieciom główki i przekładała im wszystko do odpowiednich przegródek, a niektóre rzeczy wyrzucała...co takiego było, o ile nie pokręciłam
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak właściwie to po co daje się gościom te migdały i dlaczego akurat migdały? Ja np. będąc gościem nie chciałabym dostać migdała, bo po co mi on Wolałabym np. zdjęcie ślubne młodych
|
|
|
|
|
#321 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
defragmentujemy sobie dyski twrade wtedy
|
|
#322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eeeee... chyba nie byłabym dobrym pedagogiem, bo nie potrafię swoich myśli ubrać dobrze w słowa. |
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
NO dobrze, zgadzam sie ze jesli czesto o czyms myslimy, marzymy o tym czy romawiamy to moze nam sie to przysnic, jako ze mozg zapamietal sobie i przetwarza.Ale..... kilka razy snily mi sie takie rzeczy,
ze szkoda gadac- cos o czym nigdy, przenigdy nie myslalam, nie mowiac nawet ze mialaby tego chciec ( w skrocie-stary ramol z pracy i ja...no ten, teges -wiecie co)To byla dopiero masakra-po obudzeniu mialam wstret do samej siebie, a faceta w pracy unikalam jak ognia. I jak to wytlumaczyc???
|
|
|
|
#325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#326 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
może się boisz takie zbliżenia albo Cię obrzyda. Może Miałaś ochotę, którą tłumiłaś w sobie (wcale nie z ramolem, a np. z TŻtem, ale być może taką ochotę uznawałaś za negatywną i nie akceptowałaś jej). To takie najprostsze chyba wytłumaczenia. Tak naprawdę to nie ma się czym przejmować, to był sen z tych "symbolicznych" i "nie wprost" wcale nie oznaczał, że masz ochotę na małe co nieco z ramolem
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia a to niedobry Tż
aa mi sie uczyć nie chce wiec łącze się w bólu..no ale jak się sprężysz to napiszesz i spokój kuszące nie?![]() Claris ojjj ![]() no ale ważne że zdałaś
|
|
#328 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ilsa, ja brałam 3,5 roku Cilest i chyba się w miarę unormowałam
udstawiałam w maju. Pierwszych kilka okresów na czas (nie wiem jak z owulacją). Ostatnio spóźnił mi się tydzień ale nie jestem pewna, dlaczego. Chyba nie mogę narzekać... Ale zobaczymy jak przyjdzie co do czego - czyli jak zaczniemy się starać o Dzidzię...Teraz boję się wrócić do tabsów, bo się naczytałam, że pierwsze odstawienie u wielu przebiegało bezproblemowo, a kolejne już nie takie różowe (wiadomo, organizm się starzeje i już nie tak łatwo regeneruje)
|
#329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

a może napisz,zadzwoń do niego czemu się nie odzywa ? Bez sensu takie milczenie..albo coś robi i zajęty jest..
i ciepło będzie w nózki 

a co studiujesz?

ja tak czasem mam... pomaga mi jak sie wyplacze...najczesciej jak Tz spyta co mi jest, to ja wtedy w ryk

ze szkoda gadac- cos o czym nigdy, przenigdy nie myslalam, nie mowiac nawet ze mialaby tego chciec ( w skrocie-stary ramol z pracy i ja...no ten, teges -wiecie co)To byla dopiero masakra-po obudzeniu mialam wstret do samej siebie, a faceta w pracy unikalam jak ognia.
13.03.2008