|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
ale jaki rozmiar majtek
bo mnie to zastanawia, czy może lepiej kupic juz ten tydzien, dwa po porodzie i się jakoś zmierzyc
|
|
|
|
#4982 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie,
czas sie zegnac...jutro od rana szpital... wroce do Was juz z dzidzia... trzymajcie kciuki za powodzenie akcji!! postaram sie byc dzielna ![]() |
|
|
|
#4983 |
|
Raczkowanie
|
filka no to masz podobnie jak ja...ja sie mam byc jutro na ktg i badana , potem w nd sie umowilam z polozna i jak dalje nic to we wtorek na oddzial..strasznie sie boje tego wywolywania
...zjadlam pol ananasa i czekam
|
|
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
celka no to czekam na PO
![]() soraya zazdroszczę
|
|
|
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
soraya bedzie dobrze,trzymamy kciuki.
agusiamatylda a czemu ty już na wtorek masz do szpitala?mi kazał na 18 jakby nic sie nie dzialo i kilka dni obserwacja i potem zelem i oxytocyna beda wywoływać |
|
|
|
#4988 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wiem ile go ma dokładnie być , ale tego chyba nikt nie wie ![]() ![]() fajnie że pępuszek w dobrym stanie
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||||
|
|
|
#4989 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapraszam serdecznie, pod warunkiem, że weżmiesz ogórkową, bo strasznego smaka mi narobiłaś ![]() Cytat:
Byłam pooddychać na szkole i posłuchałam o porodzie, za tydzień też idę. A najlepsze jest, to, że mam to gratis. Moja położna stwierdziła, że mnie zaprosiła jako gościa i kasy nie weźmie Jak przyjdzie na patronaż to jej jakiś kosz damy Od razu jakoś lepiej się czuję i pewniej![]() Soraya trzymam kciuki wszystko będzie dobrze i czekamy na wieści.
- 7,7 kg Edytowane przez malinka118 Czas edycji: 2010-01-07 o 21:00 |
||
|
|
|
#4990 |
|
Wtajemniczenie
|
soraya1 jestem z Tobą i troszkę zazdroszczę, jutro zobaczysz swojego dzidziusia, a ja to nie wiem kiedy, co prawda mam wizytę w poniedziałek, ale nie mam pojęcia na co sie szykować, matko ja już chcę, to czekanie mnie dobija
|
#4991 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odezwij się jak będziesz mogła i czekamy na relacje po ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Już chyba czas przenieść się na nowy wątek.. idę się zameldować
|
|
#4993 | ||||
|
Zadomowienie
|
Powiem tak: ludzie w tym hotelu w pokojach obok pewnie myślą, że jakaś wariatka tu się zatrzymała bo ciągle się śmieje jak glupia do sera
![]() Cytat:
Heh pusty śmiech bo jakbyście zobaczyły jakie mój cuda odwalal na początku naszego związku to teraz to jest w ogóle jakaś inna osoba, ale mniejsza z tym. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję kochana za troskę Ja dzisiaj walczę z netem bo w tym hotelu jakoś gów....no chodzi badziewie i ciągle mnie wywala. Powiem Wam strasznie się usmiałam z tych waszych postów na temat kolędy i metod na wodę święconą hahaha co jeden to bardziej wyszukany. Widzę tu już niezłą desperację, ze strony niektórych pospóźnianych brzuchatek i powiem szczerze, że wcale się nie dziwię bo takie wywoływanie w szpitalu to chyba żadna przyjemność. Nie stresujcie się jednak dziewczyny bo to też może powodować, że poród się opóźnia. Tak jak kobitki które nie mogą zajść w ciążę i stresem jeszcze to pogarszają tak może u Was też stres działa na zwłokę... Relax, sex, ciepłe kąpiele i po prostu wrzućcie na luzik sobie Ja wczoraj jadłam lunch z moim TŻ-tem który zadzwonił i nieśmialo zapytał czy przyszlabym do domu bo gotuje lunch (wczoraj był dzień wolny tutaj w Austrii). No to poszłam tak trochę od niechcenia. Strasznie był czuły i nawet nieśmiało próbował mnie przytulać. Nie oponowałam, ale też nie robiłam nic by to odwzajemniać. Niech się stara..... Powiedział, że dużo o nas myslal i że wizja życia beze mnie i Olusia, którego jeszcze nawet nie widział, ale już wie że bardzo kocha jest na tyle przerażająca, że płakał we wtorek wieczorem jak wrócil do domu a mnie tam nie było. Dzisiaj rano dostalam sms-a (uwaga tłumaczę): ''Gdybyś byla tutaj teraz wycałowalbym całą Twoją twarz przed pójściem do pracy, ale Cię nie ma więc wysyłam tego sms-a pełnego mojej milości do Ciebie. Bardzo Cię kocham'' Hmmm, nadal mam mieszane uczucia, ale cieszy mnie ta jego czułość.. Myślicie, że to dobrze wróży??? Zastanawiam się czy nie za szybko i czy to nie jest jakies takie na wpół udawane, ale to chyba trochę paskudne tak myślec... Ja dzisiaj rano zjadłam sobie mega śniadanko, przyszłam do pokoju i poszłam spowrotem spać. spałam od 11-13:00 potem o 14:00 poszłam na masaż, a potem siedziałam sobie w SPA i znowu 2 sauny i jaccuzi. Dodatkowo dowiedziałam się, że po wielu nieudanych próbach moja ukochana kuzynka (która jest nota bene niepełnosprawna - dziecięce porażenie mózgowe) wreszcie znalazła pracę. To była najlepsza dzisiaj wiadomość. Ściskam Was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!:c mok: Trzymam kciuki za te spóźnione, żeby się piękne i szybciutko rozpakowały. |
||||
|
|
|
#4994 | |
|
Zadomowienie
|
A proszę bardzo
ula jeszcze raz A z tż to różnie bywa, ale raczej nie przegina, to ja nieraz musiałam mu przypominać, że z brzuchem niektóre rzeczy już trudniej mi wykonaćzebra cierpliwości, myślę że niedługo już się zmieścisz w te spodnie filka do 18 jeszcze bardzo dużo czasu, kto wie może będzie tak jak u Malgi - ostatniego posta pisała bodajże chwilę po północy i nic się nie zapowiadało, a tu rano już dobre wiadomości Agape za pępek Aldii też pisała o gencjanie, więc wygląda na to, że jednak w szpitalach żegnają się ze spirytusem. Cytat:
Mam nadzieję, że cyknęłaś sobie ostatnią fotkę z brzuszkiem na pamiątkę ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- castilia co do zachowania tż, to chyba tylko ty będziesz w stanie najlepiej ocenić, bo żadna z nas go przecież nie zna. Ale jak sie stara to dobrze |
|
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
castilia uważaj proszę ze zbyt wczesnym powrotem....
to wymaga czasu, życzę Ci żeby zachowanie TŻ było szczere i prawdziwe, ale na razie odpocznij trochę ( a w tym hotelu masz do tego super warunki )I to wcale nie jest paskudne myślenie z Twojej strony, w końcu to on złamał Twoje zaufanie i teraz ciężko Ci uwierzyć w szczerość zachowania TŻ....
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
laencje napiszmy te 5 postó i idzmy tam bo sie gubie, gdzie odpisywac
|
|
|
|
#4997 |
|
Zadomowienie
|
Ale lecimy widze na dwa fronty.......
|
|
|
|
#4998 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, coś dziewczyny strajkują. Myślałam, że już nie zdążę odpisać w starej części, a tu masz jeszcze nam brakuje trochę do tych 5 tys.
Tylko tytuł tej części nie do końca nam się udał - bo z wielkiego rozpakowywania wyszło tylko 10 rozpakowanych mamusiek ![]()
|
|
|
|
#4999 |
|
Zadomowienie
|
kochane nie wiem gdzie mam was szukać
na dwa fronty to ja tak nie potrafiękończymy ta część
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
dobra to ja napiszę ostatniego posta i będzie z głowy
![]() A teraz frruuu na drugi wąteczek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16319599
|
#5001 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
On się mnie zapytał, czy gdyby mi przysiągł, że już więcej nigdy mnie nie skrzywdzi i zawsze będzie ze mną szczery i że ze wszystkich sil będzie się starał zebym była szczęśliwa znowu to czy bym mu wybaczyła. Ja odparłam, że napewno bardzo chcialabym w to wierzyć, ale że na wybaczenie potrzebuję czasu.... |
||
|
|
|
#5002 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
tylko zastanawiamy się z mężem, jak to jest, bo on u siebie w pracy też opłaca taki pakiet z PZU - i chodzi o to, czy i ja i on dostaniemy kasę, bo przecież od obojga idą składki, niby dziecko jedno, ale kasę biorą podwójnie...?---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#5003 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() ananas nic nie dal ...a z innych sposobow wczoraj ja zasnelam ...jade na ktg ale pewnie znowu wroce..tak wiec do wieczora
|
|
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
Donoszę, że Durczok w Faktach nic nie mówił ...bo nie urodziałam w CH
![]() Za to Pysia TVN 24 (jak to mawia mój mąż )Dostała o 4:30 sms-a ![]() Wieści od Eudaimonia: ..."Adaś urodził się o 3 porod nawet OK. Teraz leżę sobie z nim w łóżku ![]() Jutro (tj. miała chyba na mysli dzisiaj tylko pozniej hihi) napisze więcej "... GRATULUJEMY ************************* ****** A ja mam całą mase postów do nadrobienia ![]() Ale to za chwilkę.... idę po piciuuuuuuuuu ********************** PS.Piszmy już w V części
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-01-08 o 08:26 |
|
|
|
#5005 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
wątek zamykam, ciąg dalszy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16319599
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

bo mnie to zastanawia, czy może lepiej kupic juz ten tydzien, dwa po porodzie i się jakoś zmierzyc 

...

jak to dobierac ?

zwariuj e chyba jak ona sie nie pospieszy,no ale kto wie może ona tak nagle wyskoczy!!!
no zobaczymy bo mnie po badaniu okropnie boli wszystko na dole,ale badał delikatnie...

.
, ale u sąsiadów jak najbardziej. Jedni wiercą na dole, drudzy nad nami i wrrrr