Scent Bar XII - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-07, 22:49   #1921
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ewo, ale ja tez nie ciumciam (na myśl o "śłodzieniu dziidziusinkofi ślićnemu" normalnie szczękościsku dostaję) i nie jestem postrzegana jako matka pozbawiona uczuć. Tak przynajmniej myslę.
dla takich skrajnie ciumciajacych pewnie jesteś ale tutaj same przeciwniczki ciumciania więc wiemy że jesteś jak najbardziej pełna uczuć
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

ja wesele miałam normalne- tzn nie było zadnych zenujacych zabaw-tylko rzucanie welonem , orkiestra była jednoosobowa (nawet nie wiem co grała ) ludzi raczej mało.., sukienke mialam zwykła- slubna ale skromną...kwiatki-zwykłe róze...

ło jesu-jestem straszną przeciętniarą !
jakby mi kiedyś przyszło się chajtać to też bym właśnie taką przeciętniarą chciała być
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
kościół, ślub, matki...
Ha! pominęliśmy robienie dzieci!
toż to skandal!
Cytat:

i dopiero teraz mi to mówisz?!!!
tak patrze na moją i dochodzę do wnisku ze ona jest za cienka i za jasna i co teraz ze mna będzie?
rozwód nieunikniony....
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Dołączam zdjęcia- mój malutki sukces wychowawczy.Załącznik 2769438

Załącznik 2769439

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Fajnie się czyta te Wasze historie, szczególnie nie mając siły na nic innego po 12 h w szkole
Życie przyzwyczajaj się
ja dziś z pracy o 21 wróciłam a zaczęłam o 8

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 23:52   #1922
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

Nie gniewajcie sie na mnie. Ja prosta kobieta,kiepsko pisząca na klawiaturze,więc chcąc nie chcąc stosuje skróty myślowe.Lubie Was wszystkie,ale,kurczaki, musiałam się odnieść do niektórych wypowiedzi.
Wszystkim
Edytko, cieszę się, że to napisałaś. Z jednej strony zgadzam się z Tobą, z drugiej rozumiem też, że młoda krew się burzy, a i starym nóż się czasami już tępy otwiera.
Jakbym mogła, to ślub kościelny zrobiłabym przegięty- szczególnie kusi mnie wspomniany gdzieś piesek z obrączkami w ząbkach
Sylwester właśnie miałam wypasiony- byłam ubrana po prostu po cywilnemu (w spódnicę)- żeby nikomu nie było przykro, a i tak lśniłam wśród bawiących się (albo piżamy, albo fartuchy). Miałam poczucie luksusu (pierwszy raz to tak odczułam) bo pięknie pachniałam- wzięłam szkatułkę i dwie flachy, przydały się nie tylko mnie.

Bardzo mnie wzruszyło, że dzięki tym perfumom ja i parę osób przestałyśmy być tylko pacjentkami, ale poczułyśmy się kobieco...bo tylko ja wzięłam pachnidła...
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 23:57   #1923
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Edytko, cieszę się, że to napisałaś. Z jednej strony zgadzam się z Tobą, z drugiej rozumiem też, że młoda krew się burzy, a i starym nóż się czasami już tępy otwiera.
Jakbym mogła, to ślub kościelny zrobiłabym przegięty- szczególnie kusi mnie wspomniany gdzieś piesek z obrączkami w ząbkach
Sylwester właśnie miałam wypasiony- byłam ubrana po prostu po cywilnemu (w spódnicę)- żeby nikomu nie było przykro, a i tak lśniłam wśród bawiących się (albo piżamy, albo fartuchy). Miałam poczucie luksusu (pierwszy raz to tak odczułam) bo pięknie pachniałam- wzięłam szkatułkę i dwie flachy, przydały się nie tylko mnie.

Bardzo mnie wzruszyło, że dzięki tym perfumom ja i parę osób przestałyśmy być tylko pacjentkami, ale poczułyśmy się kobieco...bo tylko ja wzięłam pachnidła...

Jesteś Wielka,że sie podzieliłaś
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 00:03   #1924
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Dziewczyny,myślę,że z uwagami na temat gustów w organizacji wesel i nazywanie "głupimi pindami"te,które np.chcą mieć wystrzałowe wesele,jest takie trochę niesmaczne...trzeba zachować umiar. Byc może którąś z Nas to mogło zaboleć...Jeszcze uciekną do innego baru i co,obciach będzie
edytko! ale ja nazwałam je głupimi pindami przez poziom komentarzy którymi raczyły Redhaired! a nie przez to jakie wesele chcą miec, bo ale życzenie komuś klapy na całej lini tylko dlatego ze nie chce miec sukni na kole itp to żenada

co do ciumkania-mnie nie przeszkadza, a takze opowiadanie o kupach itd- dla mnie to naturalne-człowiek sie jara "nową rzeczą". ale stawianie w autobusie butami na siedzenie i zachowanie typu "nie kop pana bo sie spocisz" przeszkadza mi bardzo

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-01-08 o 00:06
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 00:24   #1925
edytapa68
Zakorzenienie

Dot.: Sobranoc wscent Bar XII

Dobranoc wszystkim
Pchły na noc
Karaluchy pod poduchy
A szczypawy do zabawy
Stary 2010-01-08, 01:55   #1926
gryx82
BAN stały

Prrrrr! Szalone

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Było o kościele i ślubach,było o dzieciach i matkach polkach ciekawe co będzie dalej
Ja chcę o nietrzymaniu moczu!

Cytat:
Nawet jak justyna pisała ze wróciła ze szpitala to przeczytałam ze wróciła przeje...ana wzdłuż i wszerz
Buahahaha!!! Polly, chcesz mnie zabić?

Btw - Świntuch Roku z Ciebie, bez jaj

Cytat:
tak samo drazni mnie zwyczaj prowadzenia panny młodej do ołtarza przez ojca- sie naogladali mody na sukces ludzie i pogupieli...
Wymiękam...

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
A zdecydowanie powinien, gdyz skubie skorki...

Czuję się dzisiaj, jakby to, co paliłem, nie było tytoniem

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Gryxie byłeś na Pudlu? Widziałeś sesję Anji w Harper's Bazaar
Jak zawsze

Ale nie ostrzegłaś mnie, że jest tam też niejaki Rubik Piotr w nowej fryzurze

Cytat:
Napisane przez La bamba Pokaż wiadomość
Byłam kiedyś świadkową na ślubie w okresie późno jesiennym (było już bardzo zimno). Przyodziałam sukienkę i do tego eleganckie botki za kostkę cobym nie zeszła przy mrozie. Po czym usłyszałam od panny młodej 'O Boże Ty masz kozaki,jak Ty do zdjęcia będziesz pozować?'
-jak?
-srak

Cytat:
Dołączam zdjęcia- mój malutki sukces wychowawczy.
Gucio jest po prostu

---

Też chcę małego Gucia...

Znów na "egzystencjalizm" mnie naszło (to pewnie wina piwa)

---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Tak samo ktoś popatrzy z boku na moje pitolenie o piciu wina na moście
Ale to przecież nic takiego

Cytat:
no sorry...jak mówie wyłaź to wyłaź natychmiast
Zasłużyłem na lanie, zasłużyłem, ooooo taaaaak, biiiij, pani domino!

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Gryx , nie ma kobiety , ktora czekałaby na jakiegokolwiek faceta trzy godziny !
chyba że z
Chyba, że faceta z dużą pałą?

---

Dobranoc
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 03:09   #1927
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Dołączam zdjęcia- mój malutki sukces wychowawczy.Załącznik 2769438

Załącznik 2769439
urocze

Cytat:
Niezły artykuł
Kurka, wychowanie dzieciaka na anty-bachora to pewnie ciężki kawałek chleba? Ja postanowiłam jedno - żadnego przedszkola. Mam przedszkole pod blokiem, dzieciaki całymi dniami się przekrzykują, nie chcę żeby moje ewentualne nauczyło się wrzaskiem wymuszać zainteresowanie. A może przeciwnie, może w przedszkolu się wywrzeszczy a w weekendy i wieczory już będzie spokojne?
Oby poszło w rodziców bo oboje z TŻtem byliśmy podobno aż podejrzanie milczący
...
Tak z rok przed szkołą dobrze posłać dziecko do przedszkola, uczy się funkcjonować w grupie.

Cytat:
Dlatego ja musze miec wszystko pikajace, samowylaczajace itp O czajniku notorycznie zapominam, ale na szczescie jest elektryczny, wiec jest na tyle uprzejmy, ze nie czeka na mnie z wylaczeniem. Ale pralka gdyby nie wrzeszczala, jak skonczy, tez bym w zyciu prania nie rozwiesila... Podobnie automat do chleba, gdyby nie pikał, to bym węgiel wyjmowała
moge sie pod tym podpisać

jakby moja wirówka w pralce nie robiła łomotu na cały blok, to pewnie bym sobie o wypranym praniu przypominała np. za tydzień

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Biedactwa śliczne
Szkoda, że nie mieszkam bliżej....Znalazły już domy?Miłego dnia
Nie, ale raczej marnie będzie z tym szukaniem skoro moja siostra, dokarmia je regularnie w piwnicy, tam tez maja legowisko , to znaczy w kotłowni bo tam ciepło , nie nauczą się też same sobie radzić. jak tak dalej pójdzie to zrobi jej sie schronisko w piwnicy . Problem w tym , że nie stać ją na opiekę weterynaryjną dla kociaków, więc lepiej żeby się w tej piwnicy zbyt nie zadomowiły.

Moje dziecko pyta dzisiaj: czym tak pachnie w łazience.
Ja kompletnie bezmyślnie: szlafrokiem .

Generalnie pachniało Cristobalem edp , który na kołnierzu szlafroka siedzi już 4 dzień.

---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Prrrrr! Szalone
---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ----------

[/COLOR]

To się nazywa nadinterpretacja !

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2010-01-08 o 03:11
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 07:00   #1928
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dzień dobry

Cieszycie się, że piątek? Ja baaaaaardzo

Cytat:

Wylałyście kubeł pomyj na ciumkające matki,które rzeczywiście czasami przesadzaja,ale strasznie kochają swoje bobasy i nie widza świata po za nimi. Ja tego nie robiłam,ale rozumię je,bo tez kocham ponad zycie swoje dziecie tak jak Wy swoje kotki. I nie widzę w tym nic złego.W ciumkaniu oczywiście
Co do ciumkania.. Po tym jak niespodziewanie zgłupłam kiedy pojawiała się w domu klucha, to podejrzewam, że tak samo zgłupłabym w - obecnie - mało prawdopodobnym wypadku pojawienia się progenitury.

Co nie przeszkadza mi wzdrygać się na sam dźwięk głosiku małych dzieci czy też rzeczonego ciumkania.

Podejrzewam, że co innego swój bachorek a co innego wszystkie inne....
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Życie przyzwyczajaj się
ja dziś z pracy o 21 wróciłam a zaczęłam o 8
Ej no, nie strasz dziewczyny, nie wszyscy tak mają..
Cytat:
Jedno małe zdanie, a daje tyle pozytywnej energii..
Cytat:
A jeszcze połowy stycznia nie ma
Cytat:
Tak z rok przed szkołą dobrze posłać dziecko do przedszkola, uczy się funkcjonować w grupie.
Z jednej strony też tak myślę.

Z drugiej strony w przedszkolu właśnie, w wieku lat 5 czy 6, doświadczyłam po raz pierwszy odrzucenia przez grupę. Do tej pory to przeżywam.

Co ciekawe, analizując to w porównaniu z podobnymi sytuacjami z lat późniejszych, dzieci w wieku przedszkolnym były o tyle szczere, że powiedziały mi to prosto w oczy.
Cytat:
jakby moja wirówka w pralce nie robiła łomotu na cały blok, to pewnie bym sobie o wypranym praniu przypominała np. za tydzień
Ja mam o tyle dobrze, że mam pralkę ładowaną od góry i podczas prania nic na niej nie leży (w odróżnieniu od normalnie istniejącej tam sterty). Po wejściu do łazienki nie ma możliwości nie pamiętać o praniu, taka jest różnica
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 07:41   #1929
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

co do ciumkania-mnie nie przeszkadza, a takze opowiadanie o kupach itd- dla mnie to naturalne-człowiek sie jara "nową rzeczą". ale stawianie w autobusie butami na siedzenie i zachowanie typu "nie kop pana bo sie spocisz" przeszkadza mi bardzo
Mnie też przeszkadza i to bardzo. Ale to już inna historia...

Rozterko,z tym szlafrokiem ubawiłaś mnie do łez Nie ma to jak porcja śmiechu z samego rańca
Mnie takie skróty myślowe dopadają bardzo często,że nawet trudno mi coś zacytować. Mówię coś a myśle już o czymś innym
O praniu tez zapominam...Cza sami kisi się cały dzień.
Stary 2010-01-08, 08:04   #1930
lady_poison
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Pytanie! : jupi:.. ..
Cytat:
Justyno, jesteś wielka
Cytat:

Czyżby Gryszardzie jakieś małe problemy ?
Cytat:
Stary 2010-01-08, 08:45   #1931
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Nie gniewajcie sie na mnie. Ja prosta kobieta,kiepsko pisząca na klawiaturze,więc chcąc nie chcąc stosuje skróty myślowe.Lubie Was wszystkie,ale,kurczaki, musiałam się odnieść do niektórych wypowiedzi.
Wszystkim

Fajnie to napisałaś, zgadzam się z Tobą.....każdy ma prawo bawić się jak chce ...No i właśnie to z tymi ,,pindami '' w tym kontekście było chyba. Krytykowanie innej formy zabawy niz ogólnie przyjęta.
Ale masz rację.

A co do ciumkania, to mi akurat przeszkadza, ale tylko dla tego że dziecko uczy się słuchając przecież. To jak ma się rozwijać prawidłowo słuchając słów które nie funkcjonują w języku...

Cytat:
urocze

Nie, ale raczej marnie będzie z tym szukaniem skoro moja siostra, dokarmia je regularnie w piwnicy, tam tez maja legowisko , to znaczy w kotłowni bo tam ciepło , nie nauczą się też same sobie radzić. jak tak dalej pójdzie to zrobi jej sie schronisko w piwnicy . Problem w tym , że nie stać ją na opiekę weterynaryjną dla kociaków, więc lepiej żeby się w tej piwnicy zbyt nie zadomowiły.
Fajną masz siostre
Może jednak, ktoś je przygarnie....a jak nie to przynajmniej mają ciepło i jedzenie...

Justyno, Gucio słodki jest

Miłego dnia
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 08:49   #1932
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Dzień dobry

Nie, nie, nie i jeszcze raz nie To ostatni dzień mojego zwolnienia, a od środy czuję się już na tyle dobrze, że mogę się cieszyć wolnym.
Lecę zaraz do lekarza na kontrolę płuc, trzymajcie kciuki.

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 09:06   #1933
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Fajnie to napisałaś, zgadzam się z Tobą.....każdy ma prawo bawić się jak chce ...No i właśnie to z tymi ,,pindami '' w tym kontekście było chyba. Krytykowanie innej formy zabawy niz ogólnie przyjęta.
Ale masz rację.

A co do ciumkania, to mi akurat przeszkadza, ale tylko dla tego że dziecko uczy się słuchając przecież. To jak ma się rozwijać prawidłowo słuchając słów które nie funkcjonują w języku..
No chyba coś namieszałam z tymi pindamiAle wyjaśniłaś o co mi chodzi
Ciumkanie i pieszczotliwe zwroty są naturalne i wynikają z ogromu czułości,ale, tak jak piszesz, rozmawiać powinno się z dzieckiem normalnie np. "chodz spać" a nie "śpać"

Piękna pogoda nad morzemPada śnieżek i świeci słońce i nie wieje
Stary 2010-01-08, 09:35   #1934
Maja102
Zakorzenienie

Dobry
Stary 2010-01-08, 09:55   #1935
Redhaired Witch
Nindżopesz

Uff, odwaliłam robotę najważniejszą z samego rana, siedzę teraz dumna i blada.

Cytat:

Edytko, już się ustosunkowywuję
Może zapędziłam się w swoich skrótach myślowych, przepraszam jeśli kogoś uraziłam - nie krytykuję bynajmniej podniecania się własnym ślubem i weselem (i wielkim, wystrzałowym, i tym skromnym) bo to jest normalne.
Pomijając to co pisały dziewczyny, o złośliwej krytyce, chodziło mi też o przekroczenie granicy między ceremonią i późniejszą zabawą weselną a cyrkiem. Plus mierzenie poziomu miłości ceną pierścionka, ilością balonów czy warstw tiulu na sukni ślubnej.

A jeśli chodzi o ciumkanie... Widzę różnicę między "aleś ty słodziutki, chodź do mamusi, mama da ci zupkę" a "kuci kuci, agugu, dzidzia cie ziupkie? Ślićne bobo, łiii, ooo, gugu gaga" bo to drugie moim skromnym zdaniem utrudnia dziecku opanowanie poprawnej wymowy.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 10:12   #1936
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
A jeśli chodzi o ciumkanie... Widzę różnicę między "aleś ty słodziutki, chodź do mamusi, mama da ci zupkę" a "kuci kuci, agugu, dzidzia cie ziupkie? Ślićne bobo, łiii, ooo, gugu gaga" bo to drugie moim skromnym zdaniem utrudnia dziecku opanowanie poprawnej wymowy.

(brzmi to, jakby niektórzy dorośli, zamiast uczyć dziecko porozumiewania i nowych umiejętności, chcieli się cofnąć do poziomu niemowlaka )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-08 o 10:15
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 10:13   #1937
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Buahahaha!!! Polly, chcesz mnie zabić?

Cytat:
Czuję się dzisiaj, jakby to, co paliłem, nie było tytoniem
moze nie było ?
a w ogóle przestan palić!
komórki węchowe se wypalisz i nie bedziesz czuł perfum

---

Cytat:
Też chcę małego Gucia...
czyzby problem kumpla z roboty-chce dziecko,ale nie chce baby ?

jescze o pindach raz-przytaczam kontekst,

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Niestety zaginęło w mrokach internetu
Ogólnie zaplanowałam młode towarzystwo, nie jakieś satany tylko lajtowy, znany rock, ballady typu Aerosmith, Metallica + stare przeboje, ale i tak mnie zjechały, że jestem nienormalna, że one by nie wytrzymały "takiej muzyki" i wyszły w trakcie wesela. A, plus oczywiście "ile ty masz lat??"

eee......masakra jakaś
od razu jakos sie tak nasuwa ze same głupie pindy wychodzą za mąż , a to nieprawda oczywiście

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-01-08 o 10:15
Stary 2010-01-08, 10:17   #1938
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Dołączam zdjęcia- mój malutki sukces wychowawczy.Załącznik 2769438 Załącznik 2769439
Genialne
Tez moja rozbójnice nauczyłam wąchać perfumy.
Jak jej podaje flakonik to przybliża go do nosa tak głośno wciąga powietrze a totem robi: aaaaaa (takie z typu upojeniowo-zadowoleniowych).

Cytat:
Brawo! Rzondzisz !!!!
Cytat:

Cytat:
Lecę zaraz do lekarza na kontrolę płuc, trzymajcie kciuki.
Trzymam ja i rozbójnica ma Załącznik 2770152

Cytat:
No chyba coś namieszałam z tymi pindamiAle wyjaśniłaś o co mi chodzi
Ciumkanie i pieszczotliwe zwroty są naturalne i wynikają z ogromu czułości,ale, tak jak piszesz, rozmawiać powinno się z dzieckiem normalnie np. "chodz spać" a nie "śpać"
Ale właśnie głownie o takie "ciumcianie" i "ciurlanie" do dzieci chodziło.
Ja rozumiem ogrom matczynej miłości i rozumiem czasem "przesłodzone zachowania" bo sama tez czasem tak postępuję (a Ewa jest długo wyczekiwanym dzieckiem) jednak do dziecka zwracam sie zwyczajnie bez zmiękczeń i nadmiernych zdrobnień.
I denerwuje mnie jak ktoś się pyta mojej małej czy chce "ciucia" (pomijam już fakt dawania rocznemu dziecku cukierków) to nie "ciuciu" a cukierek. Tak samo moje dziecko chce pić a nie "piciupiciu", jeść ew. am a nie "amciu" itp.
-------------------------------------------------------
Cześć wszystkim

A teraz coś z życia wzięte czyli "rozmowy niekontrolowane"
Po oglądnięciu wczoraj filmików (tych z malującym się chłopakiem i jego garderobą).
ja: faceci nie powinni nosić legginsów bo im się tak nieestetycznie "jaś" odznacza.
znajomy: kobiety nie powinny nosić leginsów bo im się tak nieestetycznie
"camel toe" robi.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 10:22   #1939
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

A teraz coś z życia wzięte czyli "rozmowy niekontrolowane"
Po oglądnięciu wczoraj filmików (tych z malującym się chłopakiem i jego garderobą).
ja: faceci nie powinni nosić legginsów bo im się tak nieestetycznie "jaś" odznacza.
znajomy: kobiety nie powinny nosić leginsów bo im się tak nieestetycznie
"camel toe" robi.

moze rozwiązaniem będzie załozenie podpaski-w obu przypadkach

a moje dziecko mnie dziś skrytykowało:
"te twoje nowe perfumy są strasznie mocne-w ogóle mi sie nie podobają"

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2010-01-08 o 10:34
Stary 2010-01-08, 10:31   #1940
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
"te twoje nowe perfumy są strasznie mocne-w ogóle mie sie nie podobają"
niedaleko pada jabłko...
Stary 2010-01-08, 10:31   #1941
Basiek93
Zakorzenienie

heej

wiecie, ze Montale jest w Quality, ktos był /wachal?

wczesniej chyba nie bylo ?

Edytowane przez Basiek93
Czas edycji: 2010-01-08 o 10:32
Basiek93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 10:34   #1942
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
"te twoje nowe perfumy są strasznie mocne-w ogóle mie sie nie podobają"
Czego użyłaś?

Stary 2010-01-08, 10:35   #1943
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
niedaleko pada jabłko...

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Czego użyłaś?
Histoire d'Eau
Stary 2010-01-08, 10:46   #1944
Redhaired Witch
Nindżopesz

A propos gadania, gadacie z kotami?
Bo ja często prowadzę dyskusje:
on - miau!
ja - miau?
on - miaaau!
ja - mruuu!
on - mru?
ja - ...
i tak dalej

Stary 2010-01-08, 10:47   #1945
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez Basiek93 Pokaż wiadomość
wiecie, ze Montale jest w Quality, ktos był /wachal?
moje biedne bezpieczniki
4 Aoudy. Chyba dla własenego dobra będę omijać Q.
Cytat:

moze rozwiązaniem będzie załozenie podpaski-w obu przypadkach

"te twoje nowe perfumy są strasznie mocne-w ogóle mi sie nie podobają"
Ale podpaskę będzie widać po konturach

Zaiste dziecię ma racje.
Podobno dzieci mówią zawsze prawdę prosto w oczy.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Stary 2010-01-08, 10:54   #1946
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Cieszycie się, że piątek? Ja baaaaaardzo :
jestem pierwszy dziemn po urlopie w pracy , teraz krótka przerwa na sniadanie, ale juz myśłę w co ręce potem wsadzić

Cytat:
Z drugiej strony w przedszkolu właśnie, w wieku lat 5 czy 6, doświadczyłam po raz pierwszy odrzucenia przez grupę. Do tej pory to przeżywam.

Co ciekawe, analizując to w porównaniu z podobnymi sytuacjami z lat późniejszych, dzieci w wieku przedszkolnym były o tyle szczere, że powiedziały mi to prosto w oczy.
:
Mój syn został ubrany w przedszkolu w spódniczkę , bo miał dłuższe włosy niż inni chłpcy, dzieci się z niego śmiały . Poza tym przedszkolanka ciagneła go za ucho bo przekrzywiął główkę - a on miał tzw. kręcz szyi ( potem zoperowany). Masakra !
Byłam u dyrektorki, gdzie m.in stwierdziłam,ze ta pani nie powinna chyba byc przedszkolanką z uwagi na swoje "talenty' pedagogiczne.

W szkole w 4czy 5 klasie dostał w twarz od nauczycielki , bo jak ona kazała siedziec cicho w ławkach to on wstał i wszedł pod ławke podniesc etui z okularów..
To się dopiero działo, nie tylko wyladowałam u u wychowawczyni i pedagoga w jednej osobie ale zażadałam przeproszenia dziecka i to nie w cztery oczy.
Po tygodniu , jak sie nie doczekałam przeprosin , zagroziłam wniesieniem sprawy do sądu o naruszenie nietykalności cielesnej dziecka. Pedagog była po stronie dziecka, całe grono przeciwko niej. Paranoja. W efekcie sprawa trafiła dodatkowo do kuratorium.
Poskutkowało. Podejrzewam ,że najbardziej groźba sądu.
Winowajczyni gęsto się tłumaczyła , przeprosiła syna w obcności mojej i wychowawczyni . Żądałam przy całej klasie , ale popuściłam.
Naprawdę mamy dużo złych nauczycieli. Na szczęście mamy tez dobrych, niestety w mniejszości

koniec przerwy na śniadanko , do popołudnia

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
on - miau!
ja - miau?
on - miaaau!
ja - mruuu!
on - mru?
ja - ...
i tak dalej
Ja gadam, ale po polsku
Stary 2010-01-08, 11:03   #1947
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

ROZ-ter-KO:
No to miałaś nieciekawe "przygody" a nauczycielami.

Dawniej nauczyciele byli bezkarni to wykorzystywali.
Mam ja kilka "ciekawych" wspomnień ze szkoły: wyśmiewanie przy klasie, bicie wskaźnikiem lub linijka po rekach, rzucanie brudna mokra gąbka lub kredą, ciągnięcie za uszy lub włosy itd.

Obecnie to bezkarni są uczniowie i to wykorzystują.
Przykład: kilka głośnych ostatnio spraw.
Koleżanka miała sprawę (i ślad w dokumentach nauczycielskich) za "publiczne" poniżanie ucznia tzn. powiedziała: "Siadaj. Nic nieumiesz. Jedynka. "
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Stary 2010-01-08, 11:06   #1948
Polly_
grozi wypollizowaniem

tak sie zastanawiam...ja chyba zyje w jakims innym świecie...poniwewaz:

-prawie nie spotykam "bachorów"-ew. w autobusie,ale to naprawde zadko, a osobiście nie znam zadnego małego terrorysty
-moje dziecko chodziło do żłobka i było zachwycone -ja tez
-z przedszkola również
-do obecnej nauczycielki, nie mam zadnych zastrzeżen (oprócz tego ze mówi tańcy zamiast tańców-ale to jej wybaczam)
-na weselu z wariacjami byłam jednym, reszta była zwykła do bólu
-nie znam żadnej ciumkającej matki-do mojego dziecka tez nikt nie ciumkał
- z dzieckiem trafiałam tylko i wyłącznie na wspaniałych, wyrozumiałych lekarzy, chętnie kierujących na wszelkie badania
-moje znajome nie używają podróbek i nie krytykują mojego pachnienia

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Redhaired!
ty ciumkasz! tyle ze do kota! powinnaś z nim rozmawiać normalnie!
Stary 2010-01-08, 11:09   #1949
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
on - miau!
ja - miau?
on - miaaau!
ja - mruuu!
on - mru?
ja - ...
i tak dalej
zdarza mi się podobno jestem szurnięta

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:12   #1950
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
ROZ-ter-KO:
No to miałaś nieciekawe "przygody" a nauczycielami.

Dawniej nauczyciele byli bezkarni to wykorzystywali.
Mam ja kilka "ciekawych" wspomnień ze szkoły: wyśmiewanie przy klasie, bicie wskaźnikiem lub linijka po rekach, rzucanie brudna mokra gąbka lub kredą, ciągnięcie za uszy lub włosy itd.

Obecnie to bezkarni są uczniowie i to wykorzystują.
Przykład: kilka głośnych ostatnio spraw.
Koleżanka miała sprawę (i ślad w dokumentach nauczycielskich) za "publiczne" poniżanie ucznia tzn. powiedziała: "Siadaj. Nic nieumiesz. Jedynka. "
Bo w tym kraju nic nie jest normalne, Z jednej skrajności wpada się w drugą. W każdej dziedzinie

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości