|
|
#1921 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
ale tutaj same przeciwniczki ciumciania więc wiemy że jesteś jak najbardziej pełna uczuć ![]() Cytat:
![]() toż to skandal! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
przyzwyczajaj się ![]() ja dziś z pracy o 21 wróciłam a zaczęłam o 8
|
|||||
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym mogła, to ślub kościelny zrobiłabym przegięty- szczególnie kusi mnie wspomniany gdzieś piesek z obrączkami w ząbkach ![]() Sylwester właśnie miałam wypasiony- byłam ubrana po prostu po cywilnemu (w spódnicę)- żeby nikomu nie było przykro, a i tak lśniłam wśród bawiących się (albo piżamy, albo fartuchy). Miałam poczucie luksusu (pierwszy raz to tak odczułam) bo pięknie pachniałam- wzięłam szkatułkę i dwie flachy, przydały się nie tylko mnie. Bardzo mnie wzruszyło, że dzięki tym perfumom ja i parę osób przestałyśmy być tylko pacjentkami, ale poczułyśmy się kobieco...bo tylko ja wzięłam pachnidła... |
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś Wielka,że sie podzieliłaś
|
|
|
|
|
#1924 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do ciumkania-mnie nie przeszkadza, a takze opowiadanie o kupach itd- dla mnie to naturalne-człowiek sie jara "nową rzeczą". ale stawianie w autobusie butami na siedzenie i zachowanie typu "nie kop pana bo sie spocisz" przeszkadza mi bardzo
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-08 o 00:06 |
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sobranoc wscent Bar XII
Dobranoc wszystkim
Pchły na noc Karaluchy pod poduchy A szczypawy do zabawy
|
|
|
|
#1926 | ||||||
|
BAN stały
|
Prrrrr! Szalone
![]() Cytat:
Cytat:
Btw - Świntuch Roku z Ciebie, bez jaj ![]() Cytat:
Czuję się dzisiaj, jakby to, co paliłem, nie było tytoniem Jak zawsze Ale nie ostrzegłaś mnie, że jest tam też niejaki Rubik Piotr w nowej fryzurze ![]() Cytat:
Gucio jest po prostu --- Też chcę małego Gucia... ![]() Znów na "egzystencjalizm" mnie naszło (to pewnie wina piwa) ![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Cytat:
![]() Zasłużyłem na lanie, zasłużyłem, ooooo taaaaak, biiiij, pani domino! Cytat:
![]() --- Dobranoc
|
||||||
|
|
|
#1927 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jakby moja wirówka w pralce nie robiła łomotu na cały blok, to pewnie bym sobie o wypranym praniu przypominała np. za tydzień ![]() Cytat:
Moje dziecko pyta dzisiaj: czym tak pachnie w łazience. Ja kompletnie bezmyślnie: szlafrokiem . Generalnie pachniało Cristobalem edp , który na kołnierzu szlafroka siedzi już 4 dzień. ---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ---------- Cytat:
![]() To się nazywa nadinterpretacja !
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-08 o 03:11 |
|||||
|
|
|
#1928 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
Cieszycie się, że piątek? Ja baaaaaardzo ![]() Cytat:
![]() Co nie przeszkadza mi wzdrygać się na sam dźwięk głosiku małych dzieci czy też rzeczonego ciumkania. Podejrzewam, że co innego swój bachorek a co innego wszystkie inne.... Cytat:
Cytat:
A jeszcze połowy stycznia nie ma ![]() Cytat:
Z drugiej strony w przedszkolu właśnie, w wieku lat 5 czy 6, doświadczyłam po raz pierwszy odrzucenia przez grupę. Do tej pory to przeżywam. Co ciekawe, analizując to w porównaniu z podobnymi sytuacjami z lat późniejszych, dzieci w wieku przedszkolnym były o tyle szczere, że powiedziały mi to prosto w oczy. Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozterko,z tym szlafrokiem ubawiłaś mnie do łez Mnie takie skróty myślowe dopadają bardzo często,że nawet trudno mi coś zacytować. ![]() O praniu tez zapominam... Cza sami kisi się cały dzień.
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pytanie! ![]() Cytat:
![]() Czyżby Gryszardzie jakieś małe problemy ? ![]() |
|
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie to napisałaś, zgadzam się z Tobą.....każdy ma prawo bawić się jak chce ...No i właśnie to z tymi ,,pindami '' w tym kontekście było chyba. Krytykowanie innej formy zabawy niz ogólnie przyjęta. Ale masz rację. A co do ciumkania, to mi akurat przeszkadza, ale tylko dla tego że dziecko uczy się słuchając przecież. To jak ma się rozwijać prawidłowo słuchając słów które nie funkcjonują w języku... Cytat:
Może jednak, ktoś je przygarnie....a jak nie to przynajmniej mają ciepło i jedzenie... Justyno, Gucio słodki jest ![]() Miłego dnia
|
||
|
|
|
#1932 |
|
To ja :)
|
Nie, nie, nie i jeszcze raz nie
To ostatni dzień mojego zwolnienia, a od środy czuję się już na tyle dobrze, że mogę się cieszyć wolnym.Lecę zaraz do lekarza na kontrolę płuc, trzymajcie kciuki.
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciumkanie i pieszczotliwe zwroty są naturalne i wynikają z ogromu czułości,ale, tak jak piszesz, rozmawiać powinno się z dzieckiem normalnie Piękna pogoda nad morzem |
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
#1935 |
|
Nindżopesz
|
Uff, odwaliłam robotę najważniejszą z samego rana, siedzę teraz dumna i blada.
Edytko, już się ustosunkowywuję Może zapędziłam się w swoich skrótach myślowych, przepraszam jeśli kogoś uraziłam - nie krytykuję bynajmniej podniecania się własnym ślubem i weselem (i wielkim, wystrzałowym, i tym skromnym) bo to jest normalne. Pomijając to co pisały dziewczyny, o złośliwej krytyce, chodziło mi też o przekroczenie granicy między ceremonią i późniejszą zabawą weselną a cyrkiem. Plus mierzenie poziomu miłości ceną pierścionka, ilością balonów czy warstw tiulu na sukni ślubnej. A jeśli chodzi o ciumkanie... Widzę różnicę między "aleś ty słodziutki, chodź do mamusi, mama da ci zupkę" a "kuci kuci, agugu, dzidzia cie ziupkie? Ślićne bobo, łiii, ooo, gugu gaga" bo to drugie moim skromnym zdaniem utrudnia dziecku opanowanie poprawnej wymowy. |
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(brzmi to, jakby niektórzy dorośli, zamiast uczyć dziecko porozumiewania i nowych umiejętności, chcieli się cofnąć do poziomu niemowlaka )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-08 o 10:15 |
|
|
|
|
#1937 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() a w ogóle przestan palić! ![]() komórki węchowe se wypalisz i nie bedziesz czuł perfum --- Cytat:
![]() jescze o pindach raz-przytaczam kontekst, Cytat: Napisane przez Redhaired Witch Niestety zaginęło w mrokach internetu Ogólnie zaplanowałam młode towarzystwo, nie jakieś satany tylko lajtowy, znany rock, ballady typu Aerosmith, Metallica + stare przeboje, ale i tak mnie zjechały, że jestem nienormalna, że one by nie wytrzymały "takiej muzyki" i wyszły w trakcie wesela. A, plus oczywiście "ile ty masz lat??" eee......masakra jakaś ![]() od razu jakos sie tak nasuwa ze same głupie pindy wychodzą za mąż , a to nieprawda oczywiście
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-08 o 10:15 |
|||
|
|
|
#1938 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez moja rozbójnice nauczyłam wąchać perfumy. Jak jej podaje flakonik to przybliża go do nosa tak głośno wciąga powietrze a totem robi: aaaaaa (takie z typu upojeniowo-zadowoleniowych). ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam ja i rozbójnica ma Załącznik 2770152 Cytat:
Ja rozumiem ogrom matczynej miłości i rozumiem czasem "przesłodzone zachowania" bo sama tez czasem tak postępuję (a Ewa jest długo wyczekiwanym dzieckiem) jednak do dziecka zwracam sie zwyczajnie bez zmiękczeń i nadmiernych zdrobnień. I denerwuje mnie jak ktoś się pyta mojej małej czy chce "ciucia" (pomijam już fakt dawania rocznemu dziecku cukierków) to nie "ciuciu" a cukierek. Tak samo moje dziecko chce pić a nie "piciupiciu", jeść ew. am a nie "amciu" itp. ------------------------------------------------------- Cześć wszystkim ![]() A teraz coś z życia wzięte czyli "rozmowy niekontrolowane" Po oglądnięciu wczoraj filmików (tych z malującym się chłopakiem i jego garderobą). ja: faceci nie powinni nosić legginsów bo im się tak nieestetycznie "jaś" odznacza. znajomy: kobiety nie powinny nosić leginsów bo im się tak nieestetycznie "camel toe" robi.
|
|
#1939 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze rozwiązaniem będzie załozenie podpaski-w obu przypadkach a moje dziecko mnie dziś skrytykowało: "te twoje nowe perfumy są strasznie mocne-w ogóle mi sie nie podobają"
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-08 o 10:34 |
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() wiecie, ze Montale jest w Quality, ktos był /wachal? ![]() wczesniej chyba nie bylo ?
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2010-01-08 o 10:32 |
|
|
|
#1942 |
|
Nindżopesz
|
Czego użyłaś?
|
|
|
|
#1943 |
|
grozi wypollizowaniem
|
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Histoire d'Eau
|
|
#1944 |
|
Nindżopesz
|
A propos gadania, gadacie z kotami?
Bo ja często prowadzę dyskusje: on - miau! ja - miau? on - miaaau! ja - mruuu! on - mru? ja - ... i tak dalej |
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
moje biedne bezpieczniki
![]() 4 Aoudy. Chyba dla własenego dobra będę omijać Q. Cytat:
Zaiste dziecię ma racje. Podobno dzieci mówią zawsze prawdę prosto w oczy.
|
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Byłam u dyrektorki, gdzie m.in stwierdziłam,ze ta pani nie powinna chyba byc przedszkolanką z uwagi na swoje "talenty' pedagogiczne. W szkole w 4czy 5 klasie dostał w twarz od nauczycielki , bo jak ona kazała siedziec cicho w ławkach to on wstał i wszedł pod ławke podniesc etui z okularów.. To się dopiero działo, nie tylko wyladowałam u u wychowawczyni i pedagoga w jednej osobie ale zażadałam przeproszenia dziecka i to nie w cztery oczy. Po tygodniu , jak sie nie doczekałam przeprosin , zagroziłam wniesieniem sprawy do sądu o naruszenie nietykalności cielesnej dziecka. Pedagog była po stronie dziecka, całe grono przeciwko niej. Paranoja. W efekcie sprawa trafiła dodatkowo do kuratorium. Poskutkowało. Podejrzewam ,że najbardziej groźba sądu. Winowajczyni gęsto się tłumaczyła , przeprosiła syna w obcności mojej i wychowawczyni . Żądałam przy całej klasie , ale popuściłam. Naprawdę mamy dużo złych nauczycieli. Na szczęście mamy tez dobrych, niestety w mniejszości ![]() koniec przerwy na śniadanko , do popołudnia ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
ROZ-ter-KO:
No to miałaś nieciekawe "przygody" a nauczycielami. Dawniej nauczyciele byli bezkarni to wykorzystywali. Mam ja kilka "ciekawych" wspomnień ze szkoły: wyśmiewanie przy klasie, bicie wskaźnikiem lub linijka po rekach, rzucanie brudna mokra gąbka lub kredą, ciągnięcie za uszy lub włosy itd. Obecnie to bezkarni są uczniowie i to wykorzystują. Przykład: kilka głośnych ostatnio spraw. Koleżanka miała sprawę (i ślad w dokumentach nauczycielskich) za "publiczne" poniżanie ucznia tzn. powiedziała: "Siadaj. Nic nieumiesz. Jedynka. "
|
#1948 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tak sie zastanawiam...ja chyba zyje w jakims innym świecie...poniwewaz:
-prawie nie spotykam "bachorów"-ew. w autobusie,ale to naprawde zadko, a osobiście nie znam zadnego małego terrorysty -moje dziecko chodziło do żłobka i było zachwycone -ja tez -z przedszkola również -do obecnej nauczycielki, nie mam zadnych zastrzeżen (oprócz tego ze mówi tańcy zamiast tańców-ale to jej wybaczam) -na weselu z wariacjami byłam jednym, reszta była zwykła do bólu -nie znam żadnej ciumkającej matki-do mojego dziecka tez nikt nie ciumkał - z dzieckiem trafiałam tylko i wyłącznie na wspaniałych, wyrozumiałych lekarzy, chętnie kierujących na wszelkie badania -moje znajome nie używają podróbek i nie krytykują mojego pachnienia ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Redhaired! ty ciumkasz! tyle ze do kota! powinnaś z nim rozmawiać normalnie!
|
|
#1949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

, orkiestra była jednoosobowa (nawet nie wiem co grała 

przyzwyczajaj się