Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-08, 09:46   #991
agnes281
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
bry (nie dobry)

albo łapałam grype żołądkowo-jelitową, albo sie podtrułam, albo może swińska? (ponoc pierwsze objawy sa identyczne z jelitówka)

No zdycham, zoładek nie boli, ale do 3ciej w nocy to takie męczarnie, że odjazd, w nocy zyganko, teraz sruuuuuuuu...chyba w pracy mnie dzis nie ujrzą
Piję gozka mocna herbatkę, za 20min wypiję Floridral...no musi mnie to postawic na nogi

No i na sama mysl o jedzeniu to mnie nad kibelek gna
moze stoperan?
Horo a Mucha ma implanty? zaprosmy ja na forum

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 09:48   #992
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
moze stoperan?
Horo a Mucha ma implanty? zaprosmy ja na forum
podobno ma ... ale nie macałam

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 09:52   #993
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
podobno ma ... ale nie macałam
o to niespodzianka nie wiedzialam .Tak czy inaczej ostatnio jej cialo jest
Stary 2010-01-08, 09:56   #994
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
o to niespodzianka nie wiedzialam .Tak czy inaczej ostatnio jej cialo jest
no chyba, ze kupila te same tabletki na biust co ja
bo wcześniej nie miala takiej "obfitej " klaty ... zreszta czytalam gdzieś w necie i w rozmowie z Magdą Molek padlo pytanie odnośnie jej "zrobionych piersi. więc pewnie jej też plastyk dopomógl

Stary 2010-01-08, 09:57   #995
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki,
dzisiaj w "dzień dobry tvn " będą mówić na temat: " czy nienoszenie stanika przez Anie Muchę nie zaszkodzi jej zdrowiu" ... sama jestem ciekawa do jakich dojdą wniosków
ot i nie maja o czym dyskutować
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 10:00   #996
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
no chyba, ze kupila te same tabletki na biust co ja
bo wcześniej nie miala takiej "obfitej " klaty ... zreszta czytalam gdzieś w necie i w rozmowie z Magdą Molek padlo pytanie odnośnie jej "zrobionych piersi. więc pewnie jej też plastyk dopomógl
a ja glufffia myslalam , ze ja matka natura tak obdarzyla normalnie az mi sie lepiej zrobilo
Stary 2010-01-08, 10:10   #997
Yagnaa
Raczkowanie

Czesc dziewczyny czy moglabym dostac to zaproszenie do klubu i linki do poprzednich czesci watkow?
Z gory bardzo dziekuje.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Horo - widze ze tez jestes z druzyny dr Krajewskiego Powiedz, jakie masz dokladnie implanty i czym sie one roznia np. od Mentorow (wiem ze stopki jaka maja srednice i projekcje ale ile to jest mililitrow?) To Twoja pierwsza czy druga op.?
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 10:10   #998
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
a ja glufffia myslalam , ze ja matka natura tak obdarzyla normalnie az mi sie lepiej zrobilo
ja myślałam że to jej, ale ździwiło mnie, że po takiej utracie kg sa takie jędrne, ja schudłam wiecej niz ona i cycki cale poleciały
zas teraz wszystko jasne
Stary 2010-01-08, 10:10   #999
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Yagnaa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny czy moglabym dostac to zaproszenie do klubu i linki do poprzednich czesci watkow?
Z gory bardzo dziekuje.
Zaproszenie do klubu to... Listopadowa
ale mozemy rownież pozapraszać indywidualnie ... do siebie

Stary 2010-01-08, 10:12   #1000
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Z gory bardzo dziekuje.

Stary 2010-01-08, 10:14   #1001
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Horo - widze ze tez jestes z druzyny dr Krajewskiego Powiedz, jakie masz dokladnie implanty i czym sie one roznia np. od Mentorow (wiem ze stopki jaka maja srednice i projekcje ale ile to jest mililitrow?) To Twoja pierwsza czy druga op.?
niewiele się pewnie rożnia od mentorow, bo doktorek polaca zarówno Allergan jak i Mentor twierdzac, ze są z wyższej pólki
Moje są akurat te o najwyższej spoistości zelu, czyli niby najtwardsze ... ale juz są fajnie mięciutkie.
I to moja druga op A 615 g to chyba coś ok. 600 cc

Stary 2010-01-08, 10:21   #1002
Yagnaa
Raczkowanie

Dzieki Horo - w takim razie czekam na zaproszenie Byloby mi bardzo milo

Marchwianka - rozumiem ze te emotikony wyrazaja zaskoczenie Otoz poprosilam o zaproszenie, bo wydaje mi sie byc to sprawa zupelnie normalna. O Wizazu powiedziala mi Sami, ktora znam juz od jakiegos czasu. Powiedziala, ze to wspaniale forum, z bardzo przyjaznym i wspierajacym siebie na wzajem gronem kobietek, gdzie z pewnoscia bede sie dobrze czula. Ja jestem w podobnej sytuacji mysle, jak niejedna z cycolinek - jestem juz po zabiegu ale nadal jedynie fora sa dla mnie miejscem, gdzie swobodnie moge rozmawiac na temat pow. piersi. Mam nadzieje ze nie bede zdyskwalifikowana jedynie ze wzgledu na moj staz na wizazu. Dzieki.
Stary 2010-01-08, 10:24   #1003
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Dzieki Horo - w takim razie czekam na zaproszenie Byloby mi bardzo milo

Marchwianka - rozumiem ze te emotikony wyrazaja zaskoczenie Otoz poprosilam o zaproszenie, bo wydaje mi sie byc to sprawa zupelnie normalna. O Wizazu powiedziala mi Sami, ktora znam juz od jakiegos czasu. Powiedziala, ze to wspaniale forum, z bardzo przyjaznym i wspierajacym siebie na wzajem gronem kobietek, gdzie z pewnoscia bede sie dobrze czula. Ja jestem w podobnej sytuacji mysle, jak niejedna z cycolinek - jestem juz po zabiegu ale nadal jedynie fora sa dla mnie miejscem, gdzie swobodnie moge rozmawiac na temat pow. piersi. Mam nadzieje ze nie bede zdyskwalifikowana jedynie ze wzgledu na moj staz na wizazu. Dzieki.
już wyslalam zaproszenie do przyjaciół, więc mozesz mnie "odwiedzać"... i każdą, u ktorej jesteś na liscie przyjaciół.
Do listopadowej napisz wiadomość na PW ( posilkuj się Sami... zeby wiedziala, ze jesteś po op i zainteresowana tematem) z prośba o przyjecie do Klubu

Stary 2010-01-08, 10:25   #1004
Yagnaa
Raczkowanie

Cytat:
niewiele się pewnie rożnia od mentorow, bo doktorek polaca zarówno Allergan jak i Mentor twierdzac, ze są z wyższej pólki
Moje są akurat te o najwyższej spoistości zelu, czyli niby najtwardsze ... ale juz są fajnie mięciutkie.
I to moja druga op A 615 g to chyba coś ok. 600 cc
No to one sa naprawde niemale te Twoje dziewczyki
Ja mam 375 okragle Mentora, ale wyjsciowke mialam 70C, wiec wyszlo mi 95cm w biuscie i jakies 70F, dla mnie zbyt duze jak narazie, ale slyszalam ze apetyt rosnie w miare przyzwyczajenia..

sorry za blad w poprzednim poscie, za szybko pisze
Stary 2010-01-08, 10:27   #1005
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Stary 2010-01-08, 10:34   #1006
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
No to one sa naprawde niemale te Twoje dziewczyki
Ja mam 375 okragle Mentora, ale wyjsciowke mialam 70C, wiec wyszlo mi 95cm w biuscie i jakies 70F, dla mnie zbyt duze jak narazie, ale slyszalam ze apetyt rosnie w miare przyzwyczajenia..

sorry za blad w poprzednim poscie, za szybko pisze
sa takie w sam raz
a biorąc pod uwagę moja wyjściówkę (stram sie zapomnieć co to bylo - ale coś ok. 70 B ) to doktorek dokonal cudu

Stary 2010-01-08, 10:34   #1007
Yagnaa
Raczkowanie

Bosh.. Horo - normalnie masz czym pooddychac Super ksztaltny biuscik. Normalnie tez chce taki album. Niech mi sie tylko podgoja troszeczke. Ile jestes po?
Normalnie szkoda ze nie mamy takiego wspolnego albumu z glowami Jestem pewna ze na tym forum sa tylko slicznotki..

Dzieki Marchwianka
Stary 2010-01-08, 10:39   #1008
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Bosh.. Horo - normalnie masz czym pooddychac Super ksztaltny biuscik. Normalnie tez chce taki album. Niech mi sie tylko podgoja troszeczke. Ile jestes po?
Normalnie szkoda ze nie mamy takiego wspolnego albumu z glowami Jestem pewna ze na tym forum sa tylko slicznotki..

Dzieki Marchwianka
no to do roboty i tworz album ... chętnie poogladamy
Niektore dziewczyny mają juz albumy z glowami i wszystkie są prześliczne. Ja sie musze zabrać, bo albo jestem w pracy albo w domu za bardzo zabiegana.
Moje cycuchy już 4 miesiace po op ... oby do wiosny i w końcu ujrzą światlo dzienne

Stary 2010-01-08, 10:46   #1009
Yagnaa
Raczkowanie

4 miesiace.. hmm.. tez bym tak chciala.. to teraz juz mozesz sobie nosic te wszystkie cudenka bielizniarskie.. u mnie pancerniaki sportowe.. sobie czekam na luzniejsze jutro
Stary 2010-01-08, 11:17   #1010
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
4 miesiace.. hmm.. tez bym tak chciala.. to teraz juz mozesz sobie nosic te wszystkie cudenka bielizniarskie.. u mnie pancerniaki sportowe.. sobie czekam na luzniejsze jutro
pod warunkiem,z ę dostane coś ładnego w moim rozmiarze ... bo różnie bywa

Stary 2010-01-08, 11:19   #1011
viola1983
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki
jakie dzisiaj humorki macie? bo czytałam, że wczoraj nie bardzo

Widziałam Wasz zdjęcia...jesteście fajniutkie babeczki...tylko jakoś zdjęć Horo mi brak..
viola1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:23   #1012
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
jakie dzisiaj humorki macie? bo czytałam, że wczoraj nie bardzo

Widziałam Wasz zdjęcia...jesteście fajniutkie babeczki...tylko jakoś zdjęć Horo mi brak..
bo horo to sie nie ma czym pochwalić

A tak poważnie, to dzisiaj jestem w pracy... od jutra weekend, więc dzieciaczki i nie mam za bardzo czasu. Ale obiecuję, ze jak tylko znajdę chwilkę to zrobię jakiś albumik

Stary 2010-01-08, 11:27   #1013
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
bo horo to sie nie ma czym pochwalić

A tak poważnie, to dzisiaj jestem w pracy... od jutra weekend, więc dzieciaczki i nie mam za bardzo czasu. Ale obiecuję, ze jak tylko znajdę chwilkę to zrobię jakiś albumik
Nie grzesz kochana, nie grzesz.. jak to nie masz czym...
Ja to dopiero nie mam czym.. pustki na klacie więc jedyne co mi zostało to się dziecmi chwalić i swoim wielkim nochalem
viola1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:38   #1014
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
już wyslalam zaproszenie do przyjaciół, więc mozesz mnie "odwiedzać"... i każdą, u ktorej jesteś na liscie przyjaciół.
Do listopadowej napisz wiadomość na PW ( posilkuj się Sami... zeby wiedziala, ze jesteś po op i zainteresowana tematem) z prośba o przyjecie do Klubu
Nie trzeba, wszystko już doczytałam

Ok. Zaproszenie już wysłane A teraz czekamy na fotki - wklej w klubie i jakiś prywatny albumik, bo my tu ciekawskie babki jesteśmy

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-01-08 o 11:42
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 11:42   #1015
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Nie trzeba, wszystko już doczytałam
bystrzacha ... nic jej nie umknie

(poza willma oczywiście )

Stary 2010-01-08, 11:48   #1016
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
pytanie bylo normalne i dostosowane do odp.

Przeciez to jest watek o powiekszaniu piersi i tu mozna takie pytania zadac .
Ciekawi mnie jak to wszystko uklada sie podczas cw. i bede wdzieczna za odp. jesli ktos juz cos takiego przezyl

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Jeszcze nie cwiczylam piersi wiec nie wiem , ale juz czuje , ze przy niektorych ruchach piers podnosi mi sie w gore czy cos takiego . W sumie jeszcze nie do konca wiem bo to narazie jakis odruch jest i nie kontroluje tego . Wie nie moge tego w lustrze zobaczyc - dlatego o to pytam.
jak słusznie zauważyłaś jesteś jeszcze świeżo po operacji i możesz tego ruchu mięsni nie widzieć. ale zobaczysz
mięsień się jakby "oddziela" wtedy - to wygląda jak na fotkach dziewczyn z DB, ale jak przestaniesz napinać, to wraca do swojego położenia - w skrócie. daj czas swoim nowym piersiom, jak dojdą do siebie na tyle, by móc je tak ćwiczyć by to zauważyć, to zauważysz na pewno

ale na pewno nie przyspieszaj ćwiczeń na te okolice (swoją drogą, jeśli trochę ponad miesiąc od zabiegu dajesz radę grać w kosza, to gdybyś miała wkładki 50ml większe, o czym wczoraj była mowa w kontekście innej dziewczyny to też spokojnie dałabyś radę jestem pod wrażeniem ja bałam się tak szybko zacząć ćwiczyć intensywniej, niby ta torebka się tworzy parę tygodni itd.. bałam się że sobie coś naderwę hihi)

a co do Muchy tudzież innych gwiazdek.. mogą sobie równie dobrze robić macrolane teraz.. i lekki tuning jest

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2010-01-08 o 11:49
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:10   #1017
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

hej dziewczyny a ja mam takie inne troszkie pytanie...chodzi mi o narkozę..
doktor J kazał mi zrobic EKG nie wiem czy to wymóg dla wszystkich??
I teraz ...ja nie mam chorego serca ale mam taka przypadłość, która sie zwie tachykardia, polega to na przyspieszonej akcji serca, czyli w moim przypadku moje normalne tetno to okolice 90 kiedy powinno byc w granicach 60-80..
Nie mogę brać niektorych tabletek nasennych bo robią mi one coś dokładnie odrotnego niz usypianie, serce wali jak oszalałe i chyba cos sie z cisnieniem dzieje...a szczególnie to cierpie po nocy kiedy sobie alkoholu popije, spuchnięte ręce, a serce wali jak oszalałe, czasem zasnąc nie moge bo tak głosno
oczywiscie jak nie pije takich skutków nie ma, ale sobie mysle jak narkoza moze sie miec do szybkiej akcji serca i cisnieniu...
bede dokładnie gadac z doktorem o tym w srode ale moze Wy cos wiece na ten temat?
Stary 2010-01-08, 12:19   #1018
aldi090
Raczkowanie

GG do aldi090

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
I teraz ...ja nie mam chorego serca ale mam taka przypadłość, która sie zwie tachykardia, polega to na przyspieszonej akcji serca, czyli w moim przypadku moje normalne tetno to okolice 90 kiedy powinno byc w granicach 60-80..
Nie mogę brać niektorych tabletek nasennych bo robią mi one coś dokładnie odrotnego niz usypianie, serce wali jak oszalałe i chyba cos sie z cisnieniem dzieje...a szczególnie to cierpie po nocy kiedy sobie alkoholu popije, spuchnięte ręce, a serce wali jak oszalałe, czasem zasnąc nie moge bo tak głosno
oczywiscie jak nie pije takich skutków nie ma, ale sobie mysle jak narkoza moze sie miec do szybkiej akcji serca i cisnieniu...
bede dokładnie gadac z doktorem o tym w srode ale moze Wy cos wiece na ten temat?
olgawro
kurcze ja tez mam coś takiego....
oczywiście nie zdiagnozowane ale po tym opisie który tutaj czytam mam tak samo tzn po nocy "alkoholowej" puchną mi dłonie i serce łomocze jak zwariowane..... do tego mój normalny puls zaczyna się od 100...ale nigdy nie myślałam, żeby się w tej kwestii przebadać
hmmmm może powinnam...
Stary 2010-01-08, 12:22   #1019
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Tachykardię masz zawsze czy tylko w konkretnych sytuacjach (stres, wysiłek itp)? Ekg to tylko chwilowy zapis przewodnictwa w sercu...
Co innego Holter Ekg

Ja też mam w pewnych sytuacjach przyspieszoną akcję serca i puls; ekg nie wykazuje zmian (jedynie lekką niedomykalność zastawki mitralnej), ale holter już tak. Ja co prawda nie musiałam robić przed op. ekg, ale przyniosłam jednak ze sobą wszystkie moje wyniki badań kardiologicznych (łącznie z echem) i mimo że widać jak wół problem z zastawką anestezjolog nie widział przeciwwskazań. Wszystko zatem zależy od anestezjologa i chirurga.
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 12:27   #1020
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

aldi090 no wlasnie to sie nazywa tachykardia zatokowa...moj normalny spoczynkowy to jakos 90-95 ale po zabalowanej nocy to 100 to minimum na liczniku...mam nawet takie specjalne tabletki "proplanolol" czy jakos tak..obnizaja one akcje serca i cisnienie spada, i sa super powiem szczerze, ale wlasnie nie wiem jak taka przypadlosc mialaby sie do pelnej narkozy nigdy nie mialam wiec nie wiem ...
doktora w srode spytam do dam ci znac

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

listopadowa no to mnie troszkę uspokoiłaś...tachykardie to mam chyba non stop,serce wali chce czy nie szybko w spoczynku,przy wysilku to wali jak młot pneumatyczny,czasem sie boje ze mi wyskoczy z klaty... ten kardiolog co u niego byłam zrobił mi ekg i usg serca, niby wszystko ok, ale z ta szybka akcja dal mi te tabletki i kazal jesc 2 razy dziennie...ale ja sie naczytalam na forach, ze to tak nie bardzo, bo jak zaczniesz je brac regularnie to potem nie mozesz ot tak ich odstawić,,,wiec biore tylko kiedy mam takie objawy, i zaczynam od pol tabletki nie wiecej niz 1, po pijackiej nocy lykam magnez i uzupelniam potasem, do tego duzo snu i wody i jakos jest ok..ale nie jest to przyjemne.
Bałam sie ze to moze miec jakis zwiazek z narkoza ale to zadecyduje juz lekarz jak mu dam wyniki..ciekawe co mi powie, troche sie boje..
Bo co jak sie nie obudze np

Edytowane przez olgawro
Czas edycji: 2010-01-08 o 12:29
olgawro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości