|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale pomyśl pozytywnie, nie ma Ciebie co kusić ![]() na obronę mam to że w moim pudrze sypkim widać dno i cały czas się zastanawialam co kupić następne. No i zawsze mogę odać coś mamie, poza tym drogie nie są ![]() nie żałuję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
Favianno kusisz tym pudrem.
![]() ![]() ![]() ![]()
#3093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio szaleję ze sprzedażą na Allegro ![]() Jeszcze mam kilka rzeczy do wystawienia, moze z ubrań też coś wrzucę (nie wiem czemu, ale nie lubię wystawiać ubrań ![]() Cytat:
Mi bardzo się spodobał sypki z Oriflame i gdybym od razu kupiła 3 opakowania, to chyba bym teraz zwariowała - miałabym 2 w zapasie a chcialabym kupić coś innego ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-08 o 08:47 Powód: literówki ;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym nie mogła mieć 3 takich samych pudrów, bo już w połowie pierwszego mi się nudzi i chciałabym kupić inny ![]()
![]() |
#3095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym misiącu poszalałam na edm ale moja kolorówka kuleje a ja chce wypróbować minerałki i to 113 zł to i tak pewnie 1/4 zostanie u mnie wiec tu sobie wybaczam. Może jak będe w Łodzi zajrze też do dużej Natury i obejrze te pudry "Naturzane". Na szczęście znajomi czasem dadzą mi paragon jak i tak muszą coś kupić ![]() Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2010-01-08 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Konto usunięte
|
Ja na dzień dobry zużyłam odżywkę. I to jaką - Lorysa 1 kg!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zakorzenienie
|
Zuzylam zel pod prysznic Ori Discover 400 ml ten zielony, polowe opakowania maseczki oliwkowej w saszetce RDL i saszetke kremu Blue Lagoon
![]()
HANIA ![]() ![]() ![]() GOSIA ![]() ![]() ![]() Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne ![]() Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2010-01-08 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16325887]Ja na dzień dobry zużyłam odżywkę. I to jaką - Lorysa 1 kg!
![]() Wow. ![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------- A ja zużyłam tylko płyn do płukania jamy ustnej Elmex.
![]() |
#3101 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tych kuferków u siebie nie widziałam, widzę dużą ma zawartość jak an Biedronkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2010-01-08 o 10:31 |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za egzamin ![]() Ma chłopak nauczkę, mam nadzieję, że nie będzie Ci już tak robił ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16325887]Ja na dzień dobry zużyłam odżywkę. I to jaką - Lorysa 1 kg! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi też trochę poszło: - nafta kosmetyczna 100 ml - peeling brzoskwiniowy joanna do twarzy - olejek myjący BU - krem do rąk planet spa Avon Zrobiłam sobie rozpiski co mi się pokończy, plany zakupowe i dużo będę musiała kupić w lutym, dlatego aby nie wydawać w jednym miesiącu dużej kwoty część kosmetyków kupię już w styczniu ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewuszki gratuluję zużyć ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te kuferki może jeszcze będą u Ciebie. ![]() ![]()
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Shpilciu: od dawna bardziej lubię fiolet niż czerwień, choć na nią coś mnie znowu wzięło ostatnio. Nieskromnie stwierdziłam wczoraj, z jednak ładnie mi w czerwonym
![]() A zdjęcia napewno wrzucę ![]() Koshatko: a cena jest taka sama?? Może obniżyli/obniżą skoro sezon prezentowy już minał ? ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-08 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zakorzenienie
|
o witaj Shpilciu
![]() ja musze sie wziąć do roboty...w przyszłym tygodniu mam 3 kolokwia,w nastepnym jak na razie jedno... trzymajcie sie ,i nie kupowac ! ![]()
#3106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3107 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To czekam na fotki ![]() od 7 stycznia zaczęła sie wyprzedaż w Biedronce więc może obniża cenę Cytat:
![]() ![]() to do dzieła! Powodzenia w nauce ![]() Ja mam jutro koło ze Statystyki ![]() ![]() ![]() Biorę tran płynny (świństwo straszne, jak olej ze sardynek) już 3 tydzień i muszę powiedzieć, że stan cery się poprawił, piję jeszcze pokrzywę raz dziennie i przyjmuję drożdże piwowarskie w tabletkach. Wyskakują mi jakieś tam krostencje, ale malutkie, skóra przestała się przesuszać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi taka kuracja pomaga zawsze. A ta pokrzywa to jakaś kupiona? Hosneko skąd te kolczyki i ew jaka cena ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3110 |
Zakorzenienie
|
Porzeczko: kolczyki kupiłam w Rossmannie (pisałam
![]() ![]()
#3111 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja przed chwila zuzylam WAXa
![]() najsmieszneijsze jest to, ze nie myslalam ze tak malo mi go zostalo, i wygrzebuje, wygrzebuje, patrze a tu tylko cieniusienka warstwa na dnie ![]() jupi! teraz bede zuzywala mleczna kallosa, ale na szczescie mam male opakowanie i do tego juz napoczete [a chcialam kupic litrowe wiadro na targach, na szczescie sie powstrzymalam] ![]() ![]()
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łoo mój Boże...u mnie też wiedza w lesie ![]() ![]() ![]() W niedzielę mam zaliczenie pisemne z Zarządzania Instytucjami kredytowymi (tak dumnie brzmi ten przedmiot) a odkąd znowu u was siedzę...uczę się może przez godzinkę.Niby materiału mało ale coś czuję że powinnam jeszcze posiedzieć.A znowu mnie kusicie ![]() Zużyłam następną paletkę!!!!!! ![]() ![]() ![]() Dziś dumna wywaliłam pustą buteleczkę...i antyperspirant Rexonę też dziś dokończyłam..
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-01-08 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
cholerny tusz sie skończył i nie mam jak wydrukować ustawy która mam umieć !
shpilciu kup sobie kompleks witamin B ,ja za 50sztuk zapłaciłam 3zł .też miałam w grudniu zajady chyba ze 3 razy,teraz biore te witaminki i na razie spokój
#3114 |
Zakorzenienie
|
Zupełny offtop...dziś spróbowałam naciągnąć 9na uda) dżinsy które nosiłam przed ciążą..Tak by zobaczyć czy po porodzie w nie wejdę.Bo od zaplanowanego terminu porodu..tydzień później mam egzamin którego już dalej nie da się przesunąć
![]() Ale nawet mi na uda nie weszły..Nosiłam 29. Matulu...to co ja teraz będę musiała nosić size: 31???? :szok:
#3115 | |
Zakorzenienie
|
r
Cytat:
![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16325887]Ja na dzień dobry zużyłam odżywkę. I to jaką - Lorysa 1 kg! ![]() wiem co to znaczy... mam litrowego stapiza ![]() ![]()
![]() Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2010-01-08 o 12:50 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Przyczajenie
|
hej!!!!! przede wszystkim
![]() ![]() ![]() 1. peeling do twarzy rival de loop (ogólnie nie służył mi i zużyłam od połowy opakowania na peeling do rąk) 2. tonik odświeżająco- łagodzący soraya care and control 3. odżywka do włosów dove hair fall control 4. avon krem do skórek wokół paznokci 5. blend-a-med pasta do zębów Na dniach pójdą: 1. masło czekoladowe farmona 2. krem Torf z Q10 3. antyperspirant w żelu lady speed stick co do zakupów to na swoim liczniku mam: 1. lakier do paznokci rimmel french manicure lycra pro 2. taka zwykła kontórówka do oczu trawiasto zielona 3. paletka czterech cieni verona. planuję zakupy ale bardzo małe.... pewnie będą to kulki ingrid i cień w kredce (srebrny albo blado- różowy). Poza tym nic więcej. W tym mies. będę miała dużo zużyć a mało zakupów... zwyczajnie nie mam pieniędzy stąd tak mało plamowanych wydatków na kosmetyki... |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny, gratuluję zużyć a zazdroszczę zakupów
![]() ja wczoraj zużyłam krem Normaderm na Noc 50 ml, z jednej strony fajnie, że się skończył, bo kremów do twarzy to mam zatrzęsienie, a z drugiej to szkoda bo bardzo mi służył... ![]()
#3118 |
Zakorzenienie
|
Boziuniu... Wypisałam na kartce to co chcę zamówić z katalogów 02-03 i 04 avonu (dla siebie)
I w 02 wychodzi mi lekką ręką ponad 200zł...no..1 rzecz zamawiam dla mojej mamy na urodzinki (tę nową pomadkę). Ale z niekosmetyków to chcę tylko 3 rzeczy w kat02. W 03 co prawda "tylko 150zł" i też 1 droga rzecz z nie kosmetyków(zegarek) Ale w 04 już znowu ponad 200zł w czym tylko 1 rzecz nie kosmetykowa.. A najgorsze...że prawie w ogóle nie mam w planach kupowania "na zapas" wszystko będzie potrzebne na bieżący użytek ![]()
#3119 |
Zakorzenienie
|
W wątku Rossmannowskim jest juz nowa gazetka...
Osz k**** ![]() ![]() Ale i tak nic mi nie wpadło w oko ![]() ![]()
#3120 |
Zadomowienie
|
ja też właśnie obejrzałam tę gazetkę i na pewno chcę dużą odżywkę Herbala, interesują mnie też produkty SebaMed, ale nie wiem czy są warte zachodu..
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.