|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czemu mają iść na kompromis w kwestii własnego wesela ? Obie rodziny sponsorują więc nie widzę powodu, dla którego Motylek by miała sobie psuć humor jakimiś starymi dziadami z gitarami i papierochami ale za to za 2500. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Ja to z pigułkami miałam o tyle "dobrze", że co bym tam chciała wypróbować, to mam takie jazdy.... maskara. Płacz na okrągło. Daaawno temu brałam ten, no.... nie wiem.... niebieski taki
![]() ![]() ![]() ![]()
#633 |
Zadomowienie
|
Oooj, nie wiem, kiedy ja to wszystko nadrobię:P Może dopiero po sesji:P
Tż mi się całkiem rozchorował, zwolnienie do przyszłej niedzieli. Ale sobie kupił kamerkę i będziemy sobie rozmawiać, jak nie będziemy się widzieć ![]() Co do tabletek, osobiście nie próbowałam i nigdy nie będę. Ale moja znajoma brała, co doprowadziło ją do depresji... Rzuciła więc studia, które kochała! Wszystko jej było obojętne, twierdziła, że może zajść w ciąże - ona bez studiów i pracy, chłopak studiujący - no faaajnie ma. Wróciła do domu (przez studia mieszkała w Krakowie), tata chciał ją z domu wyrzucić, ponieważ rzuciłą studia. Na szczęście (już nie wiem, jak), ale sobie poradziła. Teraz pracuje, mieszka z chłopakiem i jest szczęśliwa. No ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie biorę tabsy jakieś 4 lata. Ustaliliśmy z Tżtem, że odstawiam po ślubie i przechodzimy na gumki, a potem staramy się o dzidzię, a jak gumka pęknie to też tragedii nie będzie. Podobnie jak Gwizdaczek brałam harmonet i fatalnie się po nim czułam, miałam zawroty głowy, zero ochoty na seks. Teraz biorę yasmin i jest lepiej, ochota wróciła itp., ale jednak to nie to samo co przed tabletkami. Ale może i młodsza byłam - bbardziej napalona :P Zazdroszczę tylko osobom, które mając malutkie bobo mają przy sobie mamę/teściową . Nie wiem jak będzie u nas, bo rodzice mieszkają ponad 200 km od Krakowa, ale nie wiem jakbym sobie poradziła z takim szkrabem.
Aaaa co ze spotkaniem w Krakowie? Ono jest, czy go nie ma? O której? Muszę sobie dzień zaplanować, bo sesja się zbliża...
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-01-08 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie kiedyś zainteresowałam tematem i jak poczytałam trochę o pigułkach to mi się słabo zrobiło. Jakie to ma skutki... Brrr nie ma co się chemią faszerować. ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- A mówiłam kiedyś kolezance o tej złej stronie tabsów, to się tylko dowiedziałam, że ja się nie znam. Bo przecież jej pani ginekolog mówiła, że tabletki są super ekstra, tylko pomagają i na pewno nie szkodzą... ![]() Szkoda, że osoby, które brały mają na ten temat inne zdanie. Pewno nie na wszystkich tak działają, ale wg mnie ryzyko jest za duże. ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- aanix Ja tylko raz z TŻtem gadałam na kamerkach. Oboje mamy w laptopie, śmiechu co niemiara. ![]() Właśnie, bo nie wiem czy pisałaś albo ja nie wyłapałam wśród wszystkich postów czy już byłaś u lekarza i co Ci powiedział? ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam mieć dziecka, opiekować się nim... To takie małe i kruchutkie, ale jak się urodzi to pewno mi się instynkt załączy. My o tyle mamy łatwiej.
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
ehhh jestem...i mam 5 z fizjologii wreszcie odpocznę :P ale za tydzień 5 egzaminów!
![]() Choji a co się stało,że skręcił nogę ?? No to może Ty pojedź do niego ![]() motylek spokojnie ![]() ![]() Insane cudowny sen ![]() ![]() katarakta ja tak samo myje codziennie włosy, a jak zdaży mi się nie umyć to źle się czuje ![]() Basiu to przemyśl sobie gdzie byś chciała..bo u Ciebie wspominałaś,że atmosfera Ci się nie podoba? a co do tego tekstu to już napisałam motylkowi o tym ![]() ![]() ![]() ![]() Carmi Ty zawsze z jakimś daniem wyskoczyć gdzie ślinka od razu leci... ![]() Claris trzeba było rzucić w tą babę salaterką ( sposób Candy heheh) ![]() Ilsa ja też nie chciałabym pierścionka ,który jest z tradycji na tradycję,wolałabym,żeby Tż sam kupił i wybrał, wiedziałabym,że się zaangażował ![]() anixx biedny Twój Tż..no ale fajnie ,że kupił kamerke zawsze to troche "bliższy "kontakt jak możesz zobaczyc ukochaną osobę ![]() Anti89 jakbyś się dowiedziała np,że jesteś w ciąży to od razu podejście by Ci się zmieniło hihi ![]() ja to bym chciała już mieć takiego małego bobaska, to musi być ogromne szczęście wiedząc,że ma się dziecko z osobą,którą się Kocha nad życie ...a takie dzidzie są przeurocze..sama jestem chrzestną więc wiem jakie szkraby potrafią być kochane..i te ich uśmieszki,puszczanie oczek mmmm ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-08 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z kamerkami nie gadamy często ale się zdarza i wtedy musimy prowadzić grzeczne rozmowy :P Cytat:
![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-08 o 13:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przepisywanie nastolatkom anty jest dla mnie porażką. Nie ma to jak faszerować hormonami dziewczynki i to na wszystko. Za niedługo na katar też będziemy dostawać anty. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
I w ogóle, ona co miesiąc czeka na okres i się boi, że w ciążę zajdzie. ![]()
![]() |
#640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A u lekarza byłam. Dowiedziałam się, że miałam zapalenie (trwało już trochę - ja nic nie czułam, ale najlepsze to, że byłam u kobiety przed świętami i nie zauważyła ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak już masz tabletki to pewno szybko się wyleczysz. ![]()
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może miała te tabletki 28 ![]() ![]() Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-01-08 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona ma zwykłe tabletki i bierze je już z rok. I po prostu zastanawia się czy je na jakiś czas nie odstawić. No, ale o takie rzeczy się pyta lekarza, a nie dziewczyny swojego kumpla. Dajcie spokój. I w ogóle wiedza tej dziewczyny (nie tylko na ten temat) jest mocno ograniczona. ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- A pytałaś swoją lekarkę skąd ci się te zapalenia tak często biorą?
![]() |
#645 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale tak obliczałam ostatnio,że musimy z TŻem uzbierać 10 tys. za te rzeczy,które my płacimy.No to wcale mało to nie jest (a ja dodatkowo chciałam nadmienić-płacę za swoje studia). Cytat:
A co do tego wyżej to przykro mi się zrobiło,że się tak wyparłaś ![]() Jaki by nie był tytuł wątku to nie chodzi tu tylko o wymuszanie.A tytuły wątku zazwyczaj dajemy prześmiewcze. Nic w tym chyba dziwnego,że będąc z TŻami i kochając ich marzymy o ślubie? Normalne rozmowy nie są wymuszaniem.Dla mnie wymuszaniem są dawane ultimatum "Jak nie będzie pierścionka to coś tam,coś tam..." No widzisz-niby już planuję ślub,a mimo wszystko ciągle piszę "Nas obrażasz"itp. a to dlatego,że jestem związania z Dziewczynami i nie podoba mi się taka jazda ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-01-08 o 14:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
no bo on nie ma drzwi to chyba nie mogę mu mówić 'miłych rzeczy'
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#649 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
aanix ojoj biedna Ty się nacierpiałaś....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie zgadniecie od kogo dostałam górnolotną PW ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Anix oj bidulko ![]() ![]()
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten watek jest przeeefajny, że nawet już zaręczone dziewczyny chca tutaj zostać. ![]()
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Motylku dobrze piszesz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Madziamaciuś gratuluję 5 w indeksie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
Carmi hehe widzisz jaka ja dzisiaj jestem nienormalna
![]() ![]() Aaaa ja myślę,że Same Wiecie Kto Nas inwigiluje!!! Tak Dziewczęta-ona o Nas wie więcej niż My SAME!!! Może to.... AGENT TOMEK???
#655 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam
![]() ![]() Ajj, właśnie się dowiedziałam, że jeden egzamin ustny będę miała przed dwoma wykładowcami!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
hej, witam w nowej części !
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Carmi, anixx dziekuje
![]() ![]() motylek ta wiadomość to od Same Wiemy Od Kogo? ![]() anixx nie bój sie ..pomyśl , że jak ustną maturę zdałaś to z tym też sobie poradzisz ![]() ![]() lasoa cześć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Baterflajku moim zdaniem 90% kobiet rozmawiało ze swoimi facetami o zaręczynach, zanim ten fakt nastąpił. A to, że nie każda wkręca się w pisanie tego na forum, to już inna bajka. Podkreślam, że chodzi o rozmowę, a nie wymuszenie. To chyba normalne i naturalne. Mój Tż powiedział, że dopóki mu nie dałam znaku, że to już, to nawet o tym na serio nie myślał, bo zawsze podchodziłam z dystansem do takich deklaracji jak ślub czy zaręczyny i bał się, że nie jestem gotowa. Teraz już wie, że jestem i sobie grzecznie czekam. A tamte laski widocznie mają jakies kompleksy, bo my tu naprawdę nikogo nie obrażamy, nie piszemy, że ktoś jest żałosny... Moim zdaniem obrażanie ludzi wynika tylko i wyłacznie z niedowartościowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2261
Odnośnie tej "pani" nie ładnie obrabiać komuś te 4 litery. Brak poczucia jakiegokolwiek humoru. Jeśli to ta osoba czyta to nie zmuszamy nikogo do oświadczyn! to raz! Oświadczą się to super, nie oświadczą może lepiej. Nie kochałaś nigdy kogoś...? Nie można nikogo oceniać po pozorach. A zaskoczenie uważam, że jest zawsze. Nawet jeśli np. znamy datę i miejsce itd itp, to i tak nigdy nie przewidzimy zachowania TŻ. A po za tym może być wyznaczona data itd. ale może się TŻ rozmyśleć. Jakbyś przeczytała rozmowę z ostatnich kilku dni to byś wiedziała co myślimy o wymuszaniu zaręczyn. Po co wchodzić na forum gdzie są "same takie". Typowa cecha polaków wyśmiewać się, ale nie z siebie. Rozmowy tutaj dotyczą też innych kwestii. Widocznie nie masz nic ciekawego do powiedzenia, więc aby zabłysnąć naśmiewasz się z innych. Pewnie jesteś samotna i nie masz prawdziwych przyjaciół. A w taki sposób leczysz swoje kompleksy. Nie umiesz patrzeć na dany teks z drugiej strony... Wiesz w takim razie mogłabym zrobić to samo czytając ciebie " ![]() ![]() ![]() Dodam tylko. Taka mądra jesteś to wyraź opinię na tym forum, a nie obgadujesz na pozostałych forach. Boisz się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.