|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
koszka wyłącz telefon i odłóż go gdzieś do szuflady i wyciągnij za parę godzin...
eh kurczę u nas dobrze wsio, choć wczoraj nerwówka była niezła... w końcu powiedział mamie, że rzucił szkołe, ta do mnie dzwoniła czy wiedziałam i dlaczego nie powiedziałam i w ogóle jaki to on do niczego, bez przyszłości. kazałam jej mieć więcej wiary w syna, bo wykształcenie to nie wszystko by sobie radzić w życiu, bo ta MĄDROŚĆ z książek w życiu na niewiele się zda... eh, nie lubię do niego jeździć właśnie z tego powodu, że ona mojego TŻta poniża w mojej obecności... Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-01-08 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to już jest przesada wiemy to dobrze prawda? ale coś z tym zrobić to już nam trudniej ![]() Cytat:
![]() i udanego wieczorku z Tż ![]() Cytat:
A dzieje się to z powodu tego że nie piszę? Ja mam ale tylko wtedy kiedy tż gdzieś jest, pokłócimy się albo dziwnie się zachowuje jak nigdy ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Gwiazdeczka jak musi się czuć tż kiedy jego własna mama tak do niego mówi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4323 |
Copyraptor
|
![]() ![]() A ile razy się wam zdarzyło, że jakiś facet was usiłował w autobusie poderwać? Albo ile razy taką sytuację widziałyście? ![]() "Ej, mała, skasować Ci bilecik?" Litości, nie przesadzajcie! Bo będę biła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mojemu TŻtwoi powiedziałam o tym dlaczego się źle czuję u niego, bo to nie fajne słyszeć: "Kasia zastanów się czy Ty chcesz być z takim jak Dawid" albo z gazety jakiejś miała materiały do złożenia origami i :Kasia złóż Ty bo Dawid na pewno nie będzie umiał"... no proszę... płakała mi do słuchawki, rozumiem bolało ją to, że syn ją okłamał, ale co ten płacz da? prosiłam ją by porozmawiali, TŻta też, TŻ nie chciał, ona mówiłą że się nie da... nie wytrzymała i się popłakałam TŻtowi do słuchawki, że po cholerę ja się produkuję, daję rady itp. jak i tak żadne z Was z tego nie skorzysta... no i porozmawiali i jest podobno ok... ale. dzisiaj już był telefon, "czy to prawda co Dawid mówił o czerwcu?" chodzi o poprawienie matury. oczywiście ona w to nie wierzy, ja wierzę, choć widzę, że TŻ jest przerażony, bo od jego matury minęło 5 lat, ale to tylko język polski, a w dodatku ja chcę mu pomóc (jednak pod warunkiem, że on będzie miał chęć i będzie sam też dużo robił)... eh mówię Wam, czasem tak być między młotem a kowadłem to do dupy jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że każda byłaby zazdrosna, ale nic nie mówię o tym Tż ![]() A mnie 2x próbowano wyrwać w pksie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaczął tekstem 'co, juz po szkole?' Młodo wyglądam więc chłopakowi (z liceum/technikum) nawet nie przyszło do głowy ile mam lat i że szkoła już dawno za mną ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Copyraptor
|
Cytat:
A ja nie znam tej historii! Opowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4328 |
Zadomowienie
|
Gwiazdeczka Napewno mu jest trochę ciężko z tego powodu
![]() ![]() ![]() Cholerko ja wiem że to jest żałosne i bez sensu(nawet o dziewczyny na chodnikach), pewnie reszta dziewczyn też wie że to jest głupie.. ale ciężko jest zmienić ![]()
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj jak pogadali to mi pisał, jak bardzo mnie kocha, że prosi mnie bym była przy nim w tych dobrych i złych chwilach, a najlepsze, że napisał: "jak ja bym chciał mieć z Tobą już dzidziusia" ![]() a potem: "kocham Twoich rodziców - tatę bo zasiał a mamusię bo urodziła" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Rozeznanie
|
"Powiedzcie mi, czy mam problem czy sama go sobie wymyślam. Mój Tż nie ma żadnych bliższych koleżanek, tylko znajome, tak było od zawsze, to nie zależy ode mnie. Teraz niestety takową ma. Dojeżdżają razem do pracy autobusem ponad 40 km. Spędza z nią więc 1,5 godz dziennie, a my widujemy się raz w tygodniu, ze względu na odległość. Wkurza mnie to, że tyle czasu spędzają ze sobą, a jak usłyszę "Kaśka to, Kaśka tamto" to mnie strasznie irytuje. Wiem, że piszą ze sobą, ale to tylko teksty typu : pks się spóźnił itp..."
Tak się żaliłam jeszcze w pierwszej części ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki!
![]() A ja dzisiaj dostane szały przez tą !%@%!^%$^%! pogodę... główna zablokowana i już się moge pożegnać z jutrzejszymi zajęciami i zobaczeniem się z TŻ... dopiero teraz za dwa tygodnie bo w przyszłym idzie z koleżanką na studniówkę <co dteż doprowadza mnie do szału ale to już inna kwestia...> eh. eh. Ja kiedyś pracowałam w restauracji u rodziców <jak miałam lat 15> stoje i nalewam piwo a facet z tekstem "a co Pani kelnerka robi po pracy?" zgasiłam go moim wiekiem wtedy... :P
#4332 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne
![]() Szykujemy się na domówkę, wróciłam z korków bogatsza o 40 zł ![]() ![]() Poczytałabym Was chętnie, ale muszę lecieć ![]() ![]()
#4334 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
miłej zabawy szatanku
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- hm, brat wyjechał zostawił mi laptopa. tak sobie myślę czy nie obejrzeć jakiegoś romansidła sobie. ale tak sama? mam "Miasto aniołów" i "Uwierz w ducha" ![]() szczerze? stare jak świat filmy, a ja jeszcze tak naprawdę ich nie obejrzałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój Tż bardzo się cieszy, że teraz ma kogoś, kto go wspiera (mnie ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwierz ducha jest ze świętej pamięci Patrickiem Swayze ![]() oba takie do porczenia sobie ![]() i nie wiem czy chcę w ogóle popłakać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
wrr wkurzyłabym się :P hehe zazdroszczę że wyglądałaś na starszą i to w wieku 15 lat ![]() Cytat:
![]() Udanej zabawy!! ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
![]() Uwierz w ducha oglądałam.
![]() |
#4339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam "Ślubne wojny" oglądałam z TŻ, ale fajnie obejrzeć tak sobie samemu ![]() przejrzę co jeszcze mam z jakichś romantycznych ![]() albo Król Lew ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- A ktoś ogladał malą moskwe? Bo juz sie zabieram za oglądanie od 2 tyg i sie zabrac nie moge ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
Król lew to moja ukochana bajka z dzieciństwa
![]() ![]() Jakiś czas temu ściągnełam i oglądałam z TZtem ![]() I oczywiście zasłaniałam oczy w tych samych scenach co te kilkanaście lat temu ![]() ![]()
![]() |
#4342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm... Mała Moskwa. Nie znam tego filmu, o czym jest? Bo mi się kojarzy jakoś z tym, że będzie to o jakichś dzieciach z Leninggradzkiego itp. ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() mam Król Lew, Król Lew 2, Król Lew 3 ![]() Pocahontas 2 ![]() no i Zakochany Kundel i Zakochany Kundel 2: Przygody Chapsa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zadomowienie
|
A ja nigdy nie oglądałam króla lwa i nadal nie wiem o czym to jest
![]() ![]() A ktoś oglądał "kocha... nie kocha!" ? jak ja uwielbiam ten film ![]() ![]()
![]() |
#4344 |
Wtajemniczenie
|
Gwiazdeczka ja nie wiem o czym bo nie oglądałam, ale z tego co czytałam na filmweb to własnie coś romantycznego, zakazana miłość i te sprawy
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogółem tak się dobrze zastanawiając to ja dużo filmów nie obejrzałam ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() no bo mi się jakoś z tą Moskwą tak skojarzyło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() KochajMnie - KONIECZNIE obejrzyj Króla Lwa! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Ja z ostatnio obejrzanych filmów to mogę wymienić:
,,27 sukienek" fajna , lekka, przewidywalna dosyć komedia romantyczna. ,,Bal maturalny" horror, ja osobiście nie lubię zbytnio horrorów, ale dla TŻta oglądam. ,,John Tucker musi odejść"- komedia o nastolatkach , dooobra ![]() ,,Wyznania zakupoholiczki"- nawet nawet ![]() Czeka na mnie sierociniec ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-08 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. sierociniec oglądałam jak dla mnie jest straszny aż mi się wszystko przypomniało brr. ![]() ![]() On za niedługo będzie, dziś nie mogę z nim porozmawiać nie jestem chyba jeszcze gotowa nie wiem jak mu to wszystko powiedzieć ![]() Do zobaczenia później! ![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-08 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a reszty z Twojej listy to niee ![]() u TŻta oglądaliśmy z małymi przerwami ( ![]() ![]() łaaaa sierociniec ściągałam swego czasu ale zawsze jakiś dziwny, albo bez lektora, albo bez napisów albo po hiszpańsku czy po jakiemu tam ![]() teraz TŻ jest maniakiem piratem hehe i niby ma na liście sierociniec, no zobaczymy, ale słyszałam że dobry ![]() ![]() z horrorów to niedawno Klątwę III oglądaliśmy, mnie tam zawsze przeraża ten dźwięk który ta dziewucha wydaje z siebie ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() zdecydowanie za dużo używam emotki -> ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Koszka jak tam? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.