|
|
#1081 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
agnes ja tez czekam
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
Szampon Nivea do wł. farbowanych
odżywka ta sama dostępne w CH odżywka w spray'u Due Phassette selctive Professional- tylko w saonach fryzjerskich, dośc droga okolo60zł, ale bardzo wydajna świetna do rozczesywania włosów Szampon Kerastase Bain Volumactive na objetośc- też dostepny wsalonach spray nadający objetośc Loreal expert volume expand równierz do kupienia w salonach, ja kupuje na ebay'u, taniej o wiele Lakier do włosów Tony& Guy, srebrne opakowanie z czerwonym napisem
|
#1083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdraszczam okrutnie. moje włosy szamponach drogeryjnych wołają o nawilżanie i jeszcze raz nawilżanie.. nie mówiąc o całkowitej niemożności rozczesania chodzi za mną od dłuższego czasu coś z kerastase, będę mieć na uwadze Twój szampon a mają jakieś godne polecenia odżywki nawilżająco/regenrujące? dzięki za odp Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-08 o 16:19 |
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Sami - Kerastase z cementem - maska krem - najlepsza, lecialam na niej jak mialam jeszcze pare kilo wlosow na glowie, teraz mam lzej
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie uzywam niczego oprocz szmponu i odżywki... czasem jakaś maska, ale nie chce mi sie z nia za dlugo chodzić ![]() a to jednak na śliczne wloski trzeba trochę popracować
|
|
#1087 |
|
Wtajemniczenie
|
mam problem z nimi sa cienkie i widac mi skóre głowy, muszeje podnosic szczotka zeby bylo ich wiecej
szczotka z naturalnego włosia , basz cermiczna- do wyprostowania ich Sami produkty Kerastase są kapitalne! Horo na rozczesanie spróbuj produkt Tigi http://www.salonskincare.co.uk/images/CF_SErum.jpg ,oraz wszelakie serum na włoski
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie muszę się w coś zaopatrzyć
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
Kochane dziewczyny - koncze prace (ale sie dzis napracowalam
Ide dzis na wspaniala komedie z Meryl Streep (bodajze "It's complicated") - polecam, choc nie wiem czy juz jest w Polsce.. A potem czeka na mnie niespodzianka - wg sms'ka ktorego wlasnie dostalam ![]() Musze sobie dawkowac forum - bo mi firma padnie ![]() A co do wlosow - za duzo tez nie dobrze - mnie bolala szyjka i kark non stop jak nosilam je np. zwiazane na karku, a jak mojej siostrze konczyly sie argumenty to mowila, ze "jeszcze 20 psow i bedziesz Villas" - bo wlosy mialam identyczne, moze cos wcisne do albumu ; teraz mam do polowy pleckow i w koncu nie odpadaja mi lapki z wysilku przy suszeniu lub pielegnacji.. a kerastase - swietna sprawa - nawilzy wszystko (prosze tylko nie stosowac wewnetrznieBuziaki - i niech zyje Piatek!!! |
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... a jeszcze tyyyle godzin przede mną
|
|
#1091 | |
|
Zadomowienie
|
szkoda
Cytat:
poszukam koniecznie, jak mi się zapasy skończą w domku, to bedę szukać jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy z allegro, bo to też nie tak łatwo uczciwego trafić heh Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-08 o 16:54 |
|
|
|
|
#1092 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,zaprosimy tez Trelka bo ona twierdzi ze ma kuflona,obicuje profilek wkleic i cisza...Cytat:
pt."zlot silikonowych pustych bab" lub coś w tym stylu,albo ktoś nas zgwałci...Cytat:
Za malo jednak jest dużo gorzej ![]() A z tym piątkiem to juz przegiełaś komu niech żyje a komu niech sie nie kończy,ja po 2,5 tyg. urlopu w pon. ide do pracy ![]()
|
|||
|
|
|
#1093 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sama próbuję od lat, obecnie mam długośc taką ok 4 cm mi brakuje do zapięcia stanika. Ale do bujności włosów Wioletty V. to trochę mi brakuje. |
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale w sumie... trochę przyjemności też sie nam należy ![]()
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
jest takie stare chińskie przysłowie ludowe : Jeżeli gwałt wydaje się być nieuniknionym...potraktuj go jako przyjemność...
|
#1096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli praca przyjemna, to pol biedy, ale jak nie bardzo to aby do kolejnego piatku ![]() Dziewczyny, z kondycja wlosow jest podobnie jak z cera, czy tusza. Wiekszosc i tak zalezy od genetyki. Znam takie agentki, co wlosy im rosna jak angielski trawnik, blyszcza jak psu ... no wiecie co a sa traktowane szamponem familijnym i plastikowa szczota ![]() olgawro, leki nasercowe nalezy brac ZAWSZE. Element przyzwyczajenie organizmu jest tutaj bardzo wazny. Utrzymywanie tak wysokiego tetna nie jest dobre. W przyszlosci grozi bardzo powaznymi powiklaniami. Podobnie jak listopadowa mam wrodzona niedomykalnosc zastawki miteralnej, ale z tym sie da zyc bez lekow Natomiast byl czas gdy pracowalam w korporacji i dlugotrwaly stres powodowal niesamowity wzrost cisnienia i tetna. Na szczescie trafilam na doskonalego kardiologa, ktory paroletnia terapia mnie z tego wyciagnal ![]() Obecnie tetno spoczynkowe to jakies 56 HR ![]() BTW olgawro, prawda tez jest taka, ze kazdy nadwyzkowy kilogram wagi dodatkowo obciaza serce. Czasami wystarczy stracic 5 - 10 - 15 kilogramow i kardiologiczne parametry sa o niebo lepsze Moze warto o tym dla zdrowka pomyslec?
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
wracaj i chwal się co dr wyczarował
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
pysia, dzisiaj cardio i silownia
A co u Ciebie? ![]() Misia, hop, hop ... gdzie jestes???? |
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy mozesz podac jakies linki do danych na ten temat? Od lat uzywam tylko slodzikow i zywnosci light (ktora jest rzeczywiscie light) i z narkoza nie bylo zadnego problemu Natomiast chetnie poczytam wyniki korelacji tych zmiennych ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- u nas juz nie, ale sniegu cale mnostwo Nie mniej, jako osobka cieplolubna wypatruje juz wiosny |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
Anna_ivy...tak masz na pewno racje, już zaczełam moja diete, zmieniłam jedzenie i teraz jeszcze siłownia i basen. Kazdy kg dla serca to wieksze obciązenie wiec masz racje ze to nalezy zaczac eliminowac..ciezko jest ald dam rade
szczegolnie , ze operacja na horyzoncie, jest o co walczyc
|
#1103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Rozeznanie
|
bry...
poczytałam, popatrzyłam na piękne cycuchy id razu humor lepszy ![]() Agnes, album niesamowity ![]() Mimi, to ja się zapisuję do waszego klubu, a fotę wkleję, jak takową sobie zrobię, bo wierz mi że unikam jak ognia zdjęć z profilu ![]() Macerata, gratuluję terminu Jestem zaszczepiona przeciw żółtaczce, umówiona na usg piersi w przyszłym tygodniu, tylko nadal nie wiem co z lekami p/alergicznymi, ale pewnie jutro dr odpisze. Jakoś tak mi fajnie, że wszystko powoli idzie w dobrym kierunku oby tak dalej i bez niespodzianek (tfu! tfu! żeby nie zapeszyć )
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. "Sankowsi i syn" czytaj chirurg i prawnik - niezła spółka z.o.o ![]() Chirurg już się wykazał swoimi umiejętnościami-teraz zmierze się z prawnikiem .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Rozeznanie
|
to tak jak ja
![]() Ania, Pysia, dzięki, wieczorem przerzucę wizaż i poszukam. Po wczoraj mam zakwasy no ale to chyba nieuniknione było
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
nas ma zasypać w nocy
|
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
we Wrocku pada non stop od 14-tej. i tak ma byc przez najbliższe 3 dni słyszałam, ok 40 cm śniegu ma spaść
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Rozeznanie
|
a ja kompletnie nie jestem przygotowana na pogodowy koniec świata
![]() może nie będzie tak źle
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

16.12. 2009

; teraz mam do polowy pleckow i w koncu nie odpadaja mi lapki z wysilku przy suszeniu lub pielegnacji.. a kerastase - swietna sprawa - nawilzy wszystko (prosze tylko nie stosowac wewnetrznie

jak to nie masz czym...
,zaprosimy tez Trelka bo ona twierdzi ze ma kuflona,obicuje profilek wkleic i cisza...
... pomacamy 

Sama próbuję od lat, obecnie mam długośc taką ok 4 cm mi brakuje do zapięcia stanika. Ale do bujności włosów Wioletty V. to trochę mi brakuje.
Jesli praca przyjemna, to pol biedy, ale jak nie bardzo to aby do kolejnego piatku