|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
anoxa ja od 10 tc biorę feminatal i kwas foliowy, tak mi kazał gin wtedy .Teraz zapomniałam zapytać, a że zostało mi tego kwasu niewiele to wezmę do końca opakowania, czyli jeszcze jakies dwa tyg.
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja obstawiam chlopaka. Oczywiscie Farminka musi miec czas bo wiadomo jak to jest z gory dzieki ;P |
|
|
|
|
#2613 |
|
Zadomowienie
|
papeteria milo Cie przyjac i mam nadzieje, ze juz teraz bedzie wszystko dobrze. I jest dokladnie tak jak mowilas - narzady rozrodcze u plodow sa widoczne z wiekszym prawdopodobienstwem ok 17 tyg. Wczesniej nie sa uformowane na tyle, by dac 100% pewnosci
jestem rowniez za lista tylko wlasnie, zeby sie nie mylilo, to pomysl z malymi i duzymi literami jest genialny A na dole wyjasnienie do tego, dlaczego male i duze literki, jakby ktos byl nowy ![]() wiec podaje moje przypuszczenie - chlopiec ![]() :roll eyes:![]()
|
|
|
|
#2614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2615 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobrze,to w takim razie podopisuję,ale jeśli pozwolicie to już jutro,bo idziemy właśnie do sąsiadów na imprezkę.Ale się soku opiję
No i pewnie się zdziwią jak mnie zobaczą w ciążowych spodniach,bo do tej pory jeszcze nie zauważyli co się święci,bo widzieliśmy się ostatnio w przelocie ciągle ![]() A i jeszcze jedna ważna rzecz.Chyba coś poczułam... Siedziałam z ręka położoną na brzuchu i nagle czuję takie trzy małe puknięcia.Zaczęłam się zastanawiać czy to to i siedziałam ze wstrzymanym oddechem A za parę minut znowu powtórka puk puk.Wydaje mi się,że to mogła być mała stópka,bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie czułam. |
|
|
|
#2616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...i tak będzie |
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hexa84 chłopiec ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() tez bym juz chciala cos poczuc :rolleyes :
|
||
|
|
|
#2618 |
|
Raczkowanie
|
witam jestem po wizycie, wszystko w najlepszym porządku. Wynik mojego progesteronu zadowolił gin, powiedział, ze nie chciał mnie martwić ale nie wierzył ze tak ładnie unormuje mi sie progesteron, a jednak sie udało. Od przyszłego piatku mam zakończyć branie duphastonu. Za miesiąc kontrola, zobaczymy co wtedy powie. Ufff troszke lzej mi na sercu...
|
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
niezawsze, Alguien, jusdan77, hexa84 dopisane
Narazie przewazaja chlopcy, juz z kilka tygodni bedziemy wszystkie wiedzialy, ja pewnie z 4-5 tyg jeszcze poczekam ![]() aniaa22 - dziewczynka Alguien - chlopiec anoxa - chlopiec Basia84 - chlopiec bunia1234 - dziewczynka hexa84 - chlopiec idealnecialo - chlopiec jusdan77 - chlopiec kasandra82 - chlopiec kassate1203 - chlopiec kociamborek - dziewczynka muminek88 - dziewczynka niezawsze - chlopiec Siala_Bala - dziewczynka wiolek1 - chlopiec
Edytowane przez kasandra82 Czas edycji: 2010-01-08 o 21:47 |
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łojoooooojjjj superowo ![]() To juz o ile sie nie mylę druga mamuśka czująca "coś" niezidentyfikowanego w brzucholu ![]() Mnie tam nieraz tylko coś kłuje i żartuję, że to małe nogi gdzieś mi wciska :P nie mogę się już doczekac pierwszych ruchów maleństwa i rozpoznania płci
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#2621 |
|
Zadomowienie
|
a odnośnie wieku który podajemy to ten rzeczywisty czy ten po urodzeniu ?
bo ja teraz mam 21 chociaż w sumie rocznikowo 22 bo w maju urodziny więc rodzić będe mając 22 ![]() tez uważam że dobry pomysł z zapisaniem przewidywanej płci ![]() tylko farminka by miała troche roboty
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez o tym pisalam, ale nikt nie zauwazyl idealnecialo to juz wie, czego sie spodziewac. Bo my nowicjuszki, to nie mamy pojecia ![]() farminka moze byc jutro, pewnie! udanego wieczoru Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-01-08 o 20:35 |
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
anoxa ja też się cieszę i mam nadzieję, że zostanę już tu do końca
![]() jusdan wiem, że leżałaś , bo podglądałam i bardzo się cieszę , że już dobrze. Siala_Bala ja chodzę prywatnie do tego samego lekarza od 6 lat z tym , że wcześniej raz na pół roku a teraz wiadomo, trochę kasy pójdzie no, ale byle do szczęśliwego rozwiązania. Wcześniej chodziłam z nfz i wiem, że nie wszyscy państwowi są źli, ale ja trafiłam na sadystę, a tego obecnego lekarza poleciła mi koleżanka i póki co jestem zadowolona. farminka gratulacje nie wiem czy to tobie zgłośić i ja poproszę o dopisanie do listy mamuś:papeteria(28lat) t.p. 11 lipca wszyscy naokoło obstawiają chłopca a ja choć naprawdę nie mam pojęcia tylko z przekory |
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tylko pozazdroscic Cytat:
nieeeee nieeee ja obstawiam dziewuszke choc wszyscy wmawiaja mi chlopca ![]() a moze obok obstawianej plci dopisac imie? bo w sumie na innych watkach mamusiowych widzialam zamiast obstawianej plci propozycje imion dla chlopca i dziewczynki
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
ja jak bede rodzic to rocznikowo bede miec 26lat
|
|
|
|
#2626 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do wieku to ja zaszłam w ciąże zaraz po urodzinach,więc u mnie się wiek nie zmieni i nadal będę mieć 22 Chociaż rocznikowo to już mam 23 lata ![]() Cytat:
Nawet sobie nie zdają sprawy jak ich objem z tego
|
||
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
farminko mysle ze tez by sie prszydalo w twoim podpisie zmienic z listy mamus lipcowych na liste mamus lipcowo sierpniowych zeby niko nie dyskryminowac
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- a ja jak bede rodzila bede miala skonczone 24 lata
|
#2628 |
|
Wtajemniczenie
|
anoxa no ale roztargniona jestem... Aż się nie poznaję.Nawet się nie zorientowałam,że tam są tylko lipcowe... I znowu muszę przepraszać: sierpnióweczki nie chciałam Was dyskryminować
|
|
|
|
#2629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Wtajemniczenie
|
FARMINKA TO JEST POPRAWNA LISTA, MOZESZ Z NIEJ KOPIOWAC aniaa22 - dziewczynka Iga Alguien - chlopiec anoxa - dziewczynka bajka1807 - chlopiec, (dziewczynka Blanka) Basia84 - chlopiec Oscar, (dziewczynka Emma) bunia1234 - dziewczynka eleonoremio - dziewczynka enteretete - dziewczynka hexa84 - chlopiec Eryk idealnecialo - chlopiec jusdan77 - chlopiec kasandra82 - chlopiec Daniel kassate1203 - chlopiec kociamborek - dziewczynka Amelia muminek88 - dziewczynka niezawsze - chlopiec papeteria - dziewczynka roztrzepaniec989 - dziewczynka Siala_Bala - dziewczynka Gabrysia lub Karina, (chlopiec Filip lub Adam) wiolek1 - chlopiec Alex Zuziunia - dziewczynka
Edytowane przez kasandra82 Czas edycji: 2010-01-12 o 18:25 |
|
|
|
#2631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak im powiesz radosna nowine, to dopiero bedzie wesolo ![]() Ja wlasnie zrobilam budyn i zajadam ![]() kasandra82 - a gdzie Twoje uplowane wczoraj skarby?
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Raczkowanie
|
tak jak juz pisalam chlopiec Eryk
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- A ja wlasnie skonczylam wielki talerz spaghetti ![]() |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak będzie chłopiec to Filipek... rezerwowo Adaś a dla dziewczynki to nie wiemy jeszcze bo sugerując się znaczeniem imion to Julia, amelia, Emilia odpadają choc nam sie podobały. Zostanie więc albo Gabrysia albo Karina - po mamusi
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#2634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2635 |
|
BAN stały
|
papeteria
![]() hexa ja uwielbiam spagetti ale po nim niestety więc sobie odpuszczam...kasandra ja obstawiam dziewczynkę u siebie ![]() a kolejnym mamusiom ogromne gratulacje ![]() narobiłyśmy z moją mamą dobrego jedzonka na jutro ![]() a teściowa trochę już chyba udobruchana... jej matka jej przetłumaczyła... ciekawe jak jutro będzie wyglądało spotkanie... ale myślę że ok
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
kasandra
![]() farminko nie ty jedna stalas sie zapominalska ![]() a ja sie dzisiaj kiepsko czuje bol glowy nie przechodzi ![]() do tego cos mnie muli i jako tako jedynie moge jesc chleb z maslem i serem zoltym jejku dziewczyny jakie mam wyrzuty sumienia bo zostawilam psa u mamy od wtorku do czwartku a w sumie nigdy go nie zostawiamy nigdzie nawet nad morze czy w gory jezdzi z nami i juz mi sie snilo w nocy ze musialam go oddac i strasznie plakalam a pozniej osobny sen ze wogole nie chcial ze mna isc ze sie mna nie cieszyl bo normalnie jak mnie widzi to wariuje nie mowie tego na glos ale ciesze sie bo wlasnie maz dzwonil i jest szansa ze przyjedzie w poniedzialek na kilka dni
|
#2637 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale wiem że nie byłabym z ex ze względu na dziecko.. to by było gorsze kłócący się rodzice niż od czasu do czasu spotykający się. A maż wie że chciałaś rozwodu? |
|
|
|
|
#2638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za jutrzyjsza wizyte ![]() :kc iuki:![]() :kci uki:
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Raczkowanie
|
Pasuje?
jak chcecie to podawajcie propozycje imion, juz nie bede wklejala nowych list tylko bede ta edytowac[/QUOTE]dziewczynka - Amelia
|
|
|
|
#2640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

No i pewnie się zdziwią jak mnie zobaczą w ciążowych spodniach,bo do tej pory jeszcze nie zauważyli co się święci,bo widzieliśmy się ostatnio w przelocie ciągle 
superowo 

nie wiem czy to tobie zgłośić i ja poproszę o dopisanie do listy mamuś:
Nawet sobie nie zdają sprawy jak ich objem z tego 

więc sobie odpuszczam...