|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Ja też lubie zielony kolor
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że jest to denerwujące, gdy dowiaduje się o tym ostatnia... Cytat:
I pan konduktor mi wmawiał, że legitka jest nieważna, bo ja mam przejcież 16 lat! <na wygląd> :P
![]() |
#4353 |
Zadomowienie
|
Beznadziejnie
![]() Oczywiście zadzwoniłam do niego pierwsza przed 17, mówił że dopiero do domu wszedł a cały dzień oczywiście nie miał czasu napisać. Chciałam wiedzieć czy się spotykamy to on nie mógł mi jeszcze tego powiedzieć, bo dopiero wszedł do domu i musiał najpierw odpocząć ![]() Poszłam na fitness i teraz ma super propozycje żebym przyszła do niego się uczyć. Oczywiście cały tydzień się nie uczył a jak przyszedł piątek to ten nagle w książkach. Wczoraj sobie u kolegi siedział a dzisiaj się uczyć musi. No za***iś*** naprawde. Nie wiem sama czy do niego iść, bo teraz odpisuje co 10 min ,,bo musi coś dokończyć" ![]() Mam go dość naprawdę. Świetlanej przyszłości nam nie wróżę z takim jego zachowaniem.
#4354 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() zaraz tZ przyjezdza, wiec spadam, atyle nauki mam ehh..;/ jutro mnie nie bedzie, ale wieczorem postaram sie byc ![]() papap ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zadomowienie
|
No i bumm
![]() Nie wytrzymałam. Nie odpisywał 30 min... Napisałam, że nie wiem jak ma być między nami dobrze skoro sam prowokuje do tego, żeby było źle. Że nie będę czekać na niego jak mi 30 min odpisuje. I że wychodzę, bo nie będę się o spotkanie prosić ![]() Co mam teraz zrobić? Mam gdzie wyjść... Iść nie odzywać się? I co? Znowu do dupy.... ![]() Nie mam już siły do niego ![]() Pomóżcie.
,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello Edytowane przez Koszkaa Czas edycji: 2010-01-08 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |||
Zakorzenienie
|
Nie mineło pół dnia a tu 3 strony
![]() Zanim Was nadrobie mam do Was pytanko: jutro mam z liceum spotkanie klasowe i nie wiem co włozyc ![]() 1) spodnie rurki + półgolf z żabotami 2) spodnie rurki + bluzka koszulowa nie elegancka, fiolet + taki ala pulowerek na to, szelki z takami guzikami, imitacja zapięcia 3) spodnie dżinsowe + bluzka z długim rękawem z delikatną koronką przy dekolcie + sweterek bolerko. Błagam, pomózcie, chce wyglądac jak czlowiek ale się nie wydurnic, w liceum nie miałam jakiś fajnych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zadomowienie
|
Jestem totalnie spanikowana i boje się.. Od 18 dobijałam sie do TŻ a On nie odbieral telefonu. I wczesniej pewnie zareagowałabym na to normalnie ale skojarzyło mi sie to z naszymi klotniami kiedy tez nie odbieral telefonu i wydawało mi sie ze znowu jest zle i bałam sie ze cos mu sie stało bo cały dzien normalnie ze soba rozmawialismy i mialam sie juz szykowac na mztke z moja 39 stopniowa goraczka nie patrzac na sniezyce za oknem ale wkoncu zadzwonił.
Jest na korkach ![]() Boze chyba nigdy nie byłam tak spanikowana. Zachowuje sie co najmniej dziwnie. Nie potrafie sie uspokoic. Tak mi sie to okrutnie skojarzyło. I teraz sie boję.... I przeprszam za chaos ale musialam to z siebie wyrzucic. I co teraz juz zawsze tak bede reagowac? Totalna panika..
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 Edytowane przez *wanilia* Czas edycji: 2010-01-08 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zadomowienie
|
Musiałam zawołać moją mamę, bo sama bym sobie rady nie dała. Ta kobieta to jednak potrafi rozmawiać. Czemu tego po niej nie odziedziczyłam
![]() Zastosowałam z jej pomocą tzw. ,,manipulację". Mama pomagała mi mu odpisywać i rzeczywiście nagle zgodził się na wszystko bez żadnego ,,ale". Mamy zaraz jechać do maca ![]() Musze chyba codziennie z mamą rozmawiać. Podziwiam ją, jest strasznie silna a ja taka miękka ![]() Nawet moje postanowienie muszę robić od początku przez swoją głupotę ![]() ![]() A jak to nie pomoże to chyba trzeba będzie sobie darować ten związek, bo na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć, że jestem w nim super szczęśliwa. No cóż, teraz muszę tryskać humorem i nie dać znaku po fochu ![]() Idę bo już dzwoni, że czeka haha ![]()
#4360 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ ostatniego smsa napisał mi dziś o 16, potem zero oddzewu do teraz, nie odbierał tel, nie odpisywał na smsy nic a nic, bardzo rzadko tak długo sie nie oddzywa, po czy wkońcu łaskawie odebrał, ja pytam czemu sie nie oddzywał a ten total luz mi mowi a jakos tak wyszło, no normalnie można wyjść z siebie i stanąć obok...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Ile nadrabiania, wiedziałam, że nie będę miała czasu na wizaż
![]()
![]() |
#4362 |
Wtajemniczenie
|
Hej Piekne
![]() Jestem totalnie zamulona nauka ![]() ![]() ![]() tż odezwal sie, ponoc napisal mi list milosny ![]() ![]() ![]() ![]() koszko, bardzo dobrze ci mama poradzila. czasem faceta po prostu trzeba usadzic i troszke nim zakrecic, zeby zrozumial gdzie jego miejsce ![]() ![]() kika, a to norma ![]() ![]() lece sie uczyc kobiety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Nie doradzi mi żadna??
![]() Koszkaa zazdroszczę Ci mamy, ja nie mam takiego szczęścia, sama muszę sobie radzić. |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Zakorzenienie
|
uff]
wyobrazcie sobie ze z prawie mokra glowa wsiadam do samochodu, jade a ono staje i... ani sie ruszy. tata wzial go do pracy odcholowal a ja na mzk ( z mokra glowa\) no ipotem 20 minut piechota do szkoly bo mzk nie dojezdza. myslalam ze sie wsciekne. malo tego bylam w cienkiej kurtce bo wiadomo ze jak jade autem to nie ubieram sie tak cieplo. jakby bylo malo to nie mial kto po mnie przyjechac. czekalam ponad 40 minut na kuzyna. jak przyjechalam do domu to sie poryczalam i powiedzialam ze sprzedaje to auto bo mam go dosc. no tata mnie troche uspokoil, ale jutro musze jechac prawie 3 godziny wczesniej zeby dojechac na zajecia( ofczywiscie nie autem) no i nie mowiac juz nawet o tym, jak mnie boli teraz glowa... boje sie ze mnie przez te wilgotne wlosy zawialo albo cos. a o do TZa to napisal sms co u mnie , ja mu odpisalam (historia powyzej) i zapytalam co u niego a on juz nie odpisal. nop ale coz;p obiecalam sobie ze sie nie bede przejmowac a i przepraszam za literowki ale pisze na kompie siostry bo moj laptop cos nie lapie nata. wiec tu klawiatura inna ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- 3:d
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
wpadlam jeszcze na chwilke do wwas
![]() ehhh... ja ostro zakuwam, aTZ sobie w lozku lezy wrr.... chce do niego, ale nie moge zawalic jutrzejszego zaliczenia ![]() ![]() dzisiaj dobrze mi poszlo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
tak ale jak masz jakiees ladne kozaczki albo botki
![]()
#4369 |
Zakorzenienie
|
wlasnie strasznie mnie boli i nie wiem jak temu zaradzić.
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- za mnie tez kciuki bo zdaje angielski ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- ide spac ![]() ![]()
#4370 |
Zakorzenienie
|
beda kciukaski
![]() to papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zadomowienie
|
Koszka wow podziwiam Twoją Mame jak mówisz że facet odrazu się zgodził itd. i pamiętaj o tych jej cennych radach, możesz nam je również powiedzieć
![]() ![]() ![]() E.J 2 lub 3, bo nie rozumiem jak te szelki i gdzie one i co z nimi ![]() Myszunia jejjj Kochana ![]() ![]() ![]() Dziewczyny powiedziałam mu że go przepraszam, że zawsze komplikuje trudno mi mówić otwarcie o swoich uczuciach, i że nie chcę go ranić a wiem że przez swoje zachowanie to robię, czuje że zmieniło się coś.. powiedziałam mu że go kocham, ale jakby coś wygasało,zmieniło się.. więc jeszcze bardziej skomplikowałam sprawe a on biedny musi to znosić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poszedł już a ja nie wiem co mam mu teraz napisać..
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-08 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinien cały tydzień poświęcić na naukę i spotkania z kolegami, żeby chociaż w weekend Cię od książek odciagnąć i spędzić z Tobą mile czas... jej, przykro mi to pisać, ale ja jakby widzę w Twoim TŻcie kompletny brak zaangażowania... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Już jestem po spotkaniu z TŻ, napiszę Wam, jak ono dziś wyglądało i zaraz Was nadrobię, bo zaniedbałam Was ostatnio. ![]() Od rana troszkę napięta sytuacja między nami była, myślałam, że uda się jakoś uniknąć sprzeczki (w końcu dzisiaj wolna chatynka, miało być hot), ale niestety.... Już jak do mnie jechał autobusem to się posprzeczaliśmy, że niby go olewam, bla bla bla. Przyszedł, tak mnie wkurzył swoimi tekstami i tym, że się idiotycznie śmiał, jak mu tłumaczyłam różne rzeczy, że aż go spoliczkowałam w tych nerwach. Wiem, że źle zrobiłam, ale przez ten jego uśmiech ironiczny, po prostu nie wytrzymałam. Trochę epitetów padło w moją stronę, chciał wyjść, ale w efekcie go zatrzymałam, przeprosiłam, ale i tak było coś nie tak. W końcu napisała do niego jego przewspaniała koleżaneczka z klasy, Pinokio. Czy przypadkiem nie ma jej różowego zeszytu w świnki? ![]() Po kilku godzinach płaczu, krzyku i innych głupot, doszliśmy do porozumienia, bo 30 min przed powrotem mamy zaczął się do mnie dobierać, rozpinał mi koszulę itd. ![]() ![]() Ze swojego telefonu napisałam do pinokio, oto nasza konwersacja: Ja: czesc pinokio xD ona : znamy się? Ja : Tak, wystrugałem Cie z drewna ![]() Ona: i co postawiles na polce i podziwiasz? Ja: Gdyby bylo co podziwiac to tak, ale niestety nie ma nic oprócz mega nosa :P Ona: WIEDZE ze masz kompleksy Ja: wiedze to owszem mam , ogromną :P a kompleksy? bynajmniej ;] Mój chłopak to bacznie obserwował i kazał mi przestać, żebym nie miała problemów. ![]() A ja taka: słucham ? ! mam mieć problemy przez Twą koleżankę. I niby nie o problemy mu chodziło , sam nie wiedział o co. Musiał wychodzić na autobus więc się nie dowiedziałam, co miał na myśli.
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
EJ może wstaw fotki w zestawach co?
Bo ciężko sobie wyobrazić na odległość ![]()
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
Mandy
![]() epitetów? Mam nadzieje, że nie takich jak myśle.. no nieźle. A po co do tej koleżanki jego pisałaś? ![]() ![]() ![]()
#4376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sytuacja z zeszytem.. kurcze, nie wściekałabym się o to.. Może mu pożyczyła ten zeszyt, może jej nie było i ktoś miał jej przekazać, nie było tam nic o co można by się wściekać. Zwykła odpowiedź : nie mam i już po problemie. Ona chyba nie podwala sie do Twojego TŻta...
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
przepraszam że nie piszę. Ale nie mam kompletnie czasu. Masakra jest. Ledwie wchodzę na nk.. mam nadzieję że nie będziecie złe na mnie?
![]() Cytat:
![]() ![]() 3majcie się ![]() ![]() a i właśnie przypomniałam sobie.. co byście powiedziały swojemu facetowi który wam napisał tak: 'weź k***a spier*alaj'?? ![]() oczywiście z góry mówię że to nie mój był 'tak wspaniałomyślny' Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-01-08 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmmm....wiem, ze mówienie o swoich uczuciach nie jest łatwe więc może to sobie spisz na kartce? kartke mozesz mu dać a dzięki temu jasno i zwięźle wyrazisz to co chcesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.