|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
i dupa nie ogladamy filmu bo nam sie nie chce
![]() ale drinka juz koncze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to ja moge sie podzielic mam z wodki, campari i soku pomaranczowegi ![]() acha Gorgulku jestes laka ze hohoh Cytat:
![]() a co pijesz???
|
|
#2192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci zaraz zaczną siadać, czas trzecią część wątku zakładać (07-08.2009r.) cz
Cytat:
![]() ja płacę za godzinę niani, bo teraz pracuję tylko popołudniu i małż zwalnia nianię a kwestia niań jest trudna, bo one by chciały dużo zarabiać, mało pracować i tylko w godzinach od 8 do 15, a takie godziny pracy to chyba tylko budżetówka zaoferować ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
już poprawiłam, zeby nie wprowadzać zamieszania
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co przyznam sie ze stchorzylam dzisiaj u dentysty ........bo mialam miec dzisiaj borowana 8 na gorze .....ale dentystka powiedziala ze jeszcze mozna poczekac wiec wybralam ta druga opcje
![]() a to co dzis zjadlam: sniadanie- bulka grahamka z maslem i 2 jajka na twardo 2 sniadanie- brak obiad- salatka warzywna i 1 duzy sledz w marynacie pieprzowej podwieczorek- bulka grahmka z musem chrzanowym i wedzonym lososiem kolacja- wiesniak
|
#2194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz racje, swietą racje juz wyszperalam info ze wserku wiejskim jest: białka 11g, węglowod. 2g (czyli zdecydowana przewaga białka)a w jogurcie naturalnym, którego nie możemy jest białka 4,7g i węglowod. też 4,7g -znalazlam to na watku o ONZ ![]() no naprawde mnie zakoczyli obstawialam ze malej jakis lump kupią lub sukienke, a ja jej w takowe nie stroje 1X miala na roczku swojej najblizszej kuzynki, taka letnia, zaden bajer, wlasnie po tej kuzynce w spadku ja dostala Cytat:
ale wlaciwie pomyslalam ze robione szerokokątnym obiektywem zeby pokazac jaknajwiecej, a tu taki trick Cytat:
![]() no bo to wlasciwie bardzo odpowiedni pomysl na chrzciny, ale my ich nie zapraszalimy bo imprezy nie organizowalismy Potem jakos ich nie zaprosilismy, a oni chyba czekali...bo prezent iscie noworodkowy, mimo ze slodki to ja prawie 6mc dziecku bym czegos takiego nie sprezentowala Albo... eeee swinia ze mnie nie pisze Cytat:
czy na to sie uparlas zeby bylo idealne jakie chcesz? a ja cie mam w znajomych? bo czasem glowie sie kto jest kto w wirtualu bezblednie was kojarze, gorzej w realu przypasowac po dzieciakach najczesciej poznaje ![]() A pisalam wam ze maz przyznal ze opieka nad dzieckiem to meczaca sprawa i ze gdyby na codzien sien tym zajmowal to bylby bardziej zmeczony niz po pracy...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||
|
|
|
#2195 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak tu sie człowiek ma odchudzac? ![]() Cytat:
![]() ![]() mój maluch dalej śpi w pajacyku i ciagle kupuje nowe, bo wydaja mi się najwygodniejsze ![]() Cytat:
żeby jak najszybiej Kubasek wyzdrowiał! no i piękna waga! ![]() Bartosz jest starszy a waży tylko 120 g więcej i ma 69 cm Cytat:
... u nas jest taka skrzynka i tam trzeba przekręcić takie kółeczko i przesunąć - nie wazne, ja myślałam, ze to zamarzło i ... skrzynka dostała z kopniaka - coś odpadło, ale brama sie odsunęła ... fajnie, że wizytacja cioci nie była taka straszna ![]() No i super prezent! Cytat:
nooo fajny ten domek! Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() e tam ![]() Ty to laska i zdecydowanie lepiej Ci w tej fryzurce pilam i znow o suchym pysku siedze bo nie widzi ze skonczylamskonczyl sie sok pomaranczowy wiec musialam sie zadowolic malibu z mlekiem ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
lepiej pozno niz wcale ![]() moj tez juz dawno mowil ze ciezko caly dzien z mala ja to wiem ale mimo wszystko chce z nia byc w domu jak najdluzej Cytat:
czasem mam wrazenie ze nasmiewa sie ze mnie i celowo to robi ![]() tez do tej pory tylko pajacyki mialam jakies pojedyncze polspiochy byly a ta pizamka mi sie podoba i nie wiem ![]() dzis juz za pozno ale jutro napisze do Eleeri martwi mnie ze tyle sie nie odzywa... |
|||
|
|
|
#2197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak gdzies wychodzimy to ja stroje ![]() Cytat:
ooo malibu wiesz jakos wszyscy znajomi mi tez mowia ze lepiej wiec sentyment do dlugich wlosow powoli zanika
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-01-08 o 23:04 |
|||
|
|
|
#2198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też poznaje po dzieciaczkach. Brawa dla męża ![]() Mój został dzisiaj na 3 godziny sam, wracam do domu, a ten wygląda jak przez okno normalnie - kochany Bartus tak go wymęczył.![]() Cytat:
tez mój śpi w pajacykach, chociaż kupiłam mu ostatnio piżamke 2-częsciową i też jest wygodna Kurcze idę się położyć, bo Bartuś się wierci i popłakuje Mam nadzieję, że noc minie spokojnie.Do jutra. Aaaa, coo to ja dziś wciągnęłam.. :Śn- duuuża owsianka z jabłkiem, herbata owocowa Obiad- (w parowarze) kasza jęczmienna, panga w ziołach, brokuły, fasolka szparagowa (zielona i żółta) Kolacja - sałatka z jajkiem, papryką, rzodkiewką, pomidorem i szynką i woda, woda, woda Dobranoc.
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja strasznie lubie dlugie wlosy, co troche zahoduje to zetne, i tak w kolko ale Tobie naprawde do twarzy z krotszymi przypomnialo mi sie mayaha cudne te Twoje wlosy, kolor masz boski tez takie bym chcialam ale nie pasuja mi ![]() normalnie zakochalam sie zreszta ladnemu we wszystkim slicznie jaka farba osiagnelas taki kolorek? ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- pora i na mnie dobrej nocki czekoladko nie wypij za duzo bo tz nie bedzie mial pozytku
|
|
|
|
|
#2200 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() 2. zdecydowanie ze wszystkim - a najgorsze jest to, ze nieraz wymysle sobie w glowie jak ma cos wygladac a w rzeczywistosci czegos takiego nie widzialam i szukam i szukam az znajde hehe a wiesz co jakis czas temu zrobilam? hehe az samej z siebie mi sie chce smiac "wymyslilam" sobie jakie chce buty, no i oczywiscie musialy byc takie i ani ciut inne - przeszukalam wszystkie strony na allegro jakie sa mozliwe z butami, chyba pare setek ich bylo, no i znalazlam - ideal ale nie to jest najlepsze - mialam je na sobie raz no bo gdzie mam w nich chodzic - przeciez nie na spacer po sniegu
Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2010-01-08 o 23:22 |
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko i inne Oenzetki
![]() czytam tamten watek i tam laski jedza wiecej niz my, te co jadly mniej mialy efekt jojo watek obszerny, musze go zglebic inne jedza nawet 6posilkow, tylko czy dziela sobie te 4 posilki na 6, nie wiem tego jeszcze
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2202 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ladna waga Cytat:
![]() Za to ten drugi super Cytat:
![]() Tak, wiem, ze to uniwersytet, ale jakos tak z przyzwyczajenia mi sie napisalo AM Cytat:
Ja jutro do pracy, wiec mam juz ladnie przygotowane salatki na jutro. Jedna z jajkiem, a druga z salata zielona, z pomidorami, papryka ![]() Tylk orano musze cos zjesc przed wyjsciem, a z tym bedzie ciezko, bo tak wczesnie to wszystko mi sie cofa. A tak poza tym to glodna jestem , ale dzis juz moge tylko wode.Tak chcialabym schudnac, glownie dla siebie i poprawienia samopoczucia, chociaz nie ukrywam, ze wizyta w Polsce u rodzicow oraz wyjazd na urlop do tesciow tez sa istotne
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-01-08 o 23:26 |
|||||||
|
|
|
#2203 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
gorgulek!!!! ale z Ciebie jest cudna
laska!!!!! normalnie sie nie spodziewalam ![]() ps. widze, ze mialas na slubie bukiet z kalii - tez taki chcialam miec
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z 6 posilkami jest dieta turbo, ja wiem, ze nie mialabym kiedy jesc az 6 razy dziennie. Mnie tez sie wydaje, ze bardzo malo jecie
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak mam z kosmetykami - najpierw nie chce, bo nie potrzebuje, mam podobne coś itd.. a potem coś mi się przymani zwykle jak już coś jest bardzo trudne do zdobycia i ja szukam jak ta wariatka
|
|
|
#2206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewniam ze na Tymciu tez bedziesz go czula ten zapach to znak rozpoznawczy mojego dziecka kazdy sie zachwyca choc mialam przerwe na test innych ale wrocilam do tego bo inne jakies bezwonne Cytat:
oooo matko ![]() co to za paputy? poka poka jakies eleganckie?krejzolka
||
|
|
|
#2207 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
te co jedza 6 sa na diecie turbo
|
|
|
#2208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no to brawa dla małża ... mój włąsnie ostatnio stwierdził, że po pracy chce sobie odpocząć bo jest zmęczony ... a ja nie jestem? A on mi na to - przeciez Ty nie pracujesz .... ![]() Boszzzzz .... zaraz padne!!!!!!! kolejny GNOM!!!!! ............. wrócił z baru po 4 godzinach! ... bez obiadu! smród papierosowy mnie zabija! i do tego ugotował sobie żołądki ... naprawde zaraz zwymiotuje! Wysłałam go pod prysznic, ale to był chyba zły pomysł, bo własnie słysze jakieś hałasy |
||
|
|
|
#2209 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
nie pokaze bo bedziecie sie smialy ![]() ide sie kapac i zaraz wroce
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to zawsze marzylam zeby miec blond wlosy.....ale niestety na moich prawie czarnych wlosach ani pasemka nie chca wyjsc nawet rozjasniaczem wiec musze sie zadwolic takimi
|
|
#2212 |
|
Rozeznanie
|
no tak, ja tu zwarta i gotowa do wizażowania z amore pomidore pod ręką a tu pewnie wszystkie lulu poszłyście, no ale może chociaz troszke ponadrabiam zebyście mnie nie wyrzuciły z forum
|
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze te smierdzace zarcie
|
|
#2215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no i nie poszlam spac
![]() czekam na tz... bo cos oderwac sie od kompa nie moze ![]() Cytat:
![]() mile to bardzo ale naprawde przesadzacie dziewczyny nie ma to jak szczerosc ![]() i mialam czerwony gorset ![]() alez byla sensacja pod kosciolem ![]() mysleli ze ja druhna Cytat:
![]() poczytalam o tej diecie i mozna wiecej oby nie przejadac sie Cytat:
dla malzaCytat:
![]() wysle Ci na pw
|
||||
|
|
|
#2216 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale podoba mi się, tak inaczej ja też prosić o zaproszenia ![]() ![]() :pro si:![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi sie marzyly ciemne do tej pory robie eksperymenty i co jakis czas pofarbuje na ciemno a pozniej stekam ze mi zle i nie moge sie doczekac kiedy farba sie zmyje
|
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikt z nia nie chce chodzic na zakupy, bo najpierw sobie cos wymysli, a potem idzie kupowac. Dodam, ze zawsze jest to cos oryginalnego. Potem ma zly humor i psuje humor innym. W sklepach jest niegrzeczna, glosno marudzi i obwinia sprzedawczynie, ze nie maja danej rzeczy w asortymencie Svinecko, dobrze, ze ty tylko po allegro chadzasz za tymi wysnionymi rzeczami
|
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kiedys wprawdzie mialam pasemka ale nie blond tylko jasny braz wiec to byly takie refleksy na moich wlosach a wszyscy pytaja mnie czy farbuje otoz nie!! mowie ze to moje wlosy i nikt mi nie wierzy wszyscy mowia czarne a ja uparcie ze nie sa czarne tylko ciemny braz ![]() pamietacie jak pisalam ze chce miec wlosy karmelowe?? nie wyszly ![]() ale Wercia to ciemnych wloskow miec nie bedzie
|
|
#2220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaz troszkę jej ciemnieja juz włoski
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

, a ja już taka nabuzowana, mogłabym dostać.Ciągle się przez to z tztem kłócę, ach te moje hormony

. Całusy dla Bartusia 

Ale jak mnie znalazłyście?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie zapytałam lekarki, bo przeczytałam dopiero w domu.

normalnie sie nie spodziewalam

............. wrócił z baru po 4 godzinach! ... bez obiadu! smród papierosowy mnie zabija!
... naprawde zaraz zwymiotuje! Wysłałam go pod prysznic, ale to był chyba zły pomysł, bo własnie słysze jakieś hałasy 

i jeszcze te smierdzace zarcie