|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
cześć czijo
![]() mi się podoba połączenie fioletu (taki bakłażan) z oliwką. ![]() co do mojego poloneza, nie wiem co to będzie dzisiaj babka powiedziała, że jak się ktoś wyje.bie to żeby druga para, co idzie obok też się wywaliła, że niby tak miało być w sumie zostało 14 par ;] ale już mamy prawie cały układ, ładnie to będzie wyglądało, o ile się nie pomylimy i wszystko wyjdzie tak jak ma być jak będę miała już film to wam pokażę znając życie i siebie..to ja się będę tam cały czas brechać dzisiaj z Majkelem tańczyliśmy z wirtualnymi przyjaciółmi (bo jednej pary nie było, więc musieliśmy sobie wyobrażać, że jest ja już chcę tej studniówki. ![]() jutro muszę iść do fryzjerki przedstawić swoją wizję uczesania. ![]() żeby mi kokonu na głowie nie zrobiła..
|
#1532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() śliczne są, kocham koronkę
|
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz mi tylko z jakiego jesteś województwa. małopolskie ![]() Edit. A już widzę, że napisałaś, przepraszam ![]() To co, sama mam iść ? ![]() Ale fajnie Tancerz, to się wybawisz. Cytat:
. Ale ważne, że w ogóle są. W tamtym roku też dostaliśmy. A no może, zobaczę
Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-01-08 o 20:20 |
||
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko kurna, Marta mi kazała zmierzyć obcas i .. nie sądziłam, że jest tak wysoki. Obawiam się, że mogę stać się wyższa od mojego partnera...łał, ale fajnie macie. U mnie tylko każą kupować. Do mamty dwóch nie kupiłam.
|
|
|
#1536 |
|
Zadomowienie
|
No dobra, pewnie nie jestem najlepszym doradcą XD ale tak mi się wydaje, że lepiej iść samemu niż z kimś tylko po to, żeby mieć parę. Chyba że bardzo chcesz zatańczyć poloneza i jak pójdziesz sama, to nie będziesz miała z kim. Ja na przykład zawsze baaaaaaaardzo chciałam, idę co prawda sama, ale może ubłagam któregoś z tych moich matematyków żeby ze mną zatańczył
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się czy by brata nie wziąć, bo fajny jest, tańczy salsę . Ale jak kiedyś o tym wspominałam, to powiedział, że by się nie nadawał do tego towarzystwa, bo za stary jest (25 lat).
|
|
|
|
|
#1538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja celuję w Kraków, ale pomysłu na kierunek obecnie nie mam w ogóle to witam Cytat:
|
|
#1539 | |
|
Zadomowienie
|
zauważyłam po wstawieniu posta
![]() Cytat:
![]() też bym tak chciała
|
|
#1540 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() to może najpierw spotkaj się z nim ? i potem zdecydujesz ![]() ja idę z kumplem z gimnazjum, świetny chłopak i do tego super tańczy także mam nadzieję że się wybawię ![]() Cytat:
Cytat:
jak jutro bedą takie w CCC to sobie kupię i na dodatek czerwone Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Polecam zdecydowanie ponad 96% chłopa ale na tym wydziale nie liczą chemii ani biologii, które widzę w Twoim podpisie a nie myślałaś może o inżynierii biomedycznej? Też jest na AGH: http://www.syllabus.agh.edu.pl/MSIB/...-IN/index.html ale tam już mniej facetów niestety xd btw: http://www.dziewczynynapolitechniki....=114&Itemid=80---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16338955]a ja w gimnazjum tak lubiłam historię że postanowiłam iśc na profil związany z tym przedmiotem [/QUOTE]Wiem co czujesz, aczkolwiek nie w związku z historią, bo tej nie lubiłam nigdy XD wybrałam ten profil bo liczyłam na wos, a tu zero wosu przez pierwsze dwa lata, a teraz marne 2h... ale polski... 6h + godzina wychowawcza ^^ i cieszę się z mojego dopa |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16338955]jakie cudowneee ! jak jutro bedą takie w CCC to sobie kupię i na dodatek czerwone ![]() Cieszę się, że zyskały waszą akceptację.
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, pszczeli ul Cytat:
![]() Cytat:
ale ja się boję że połowa dziewczyn będzie miała takie
|
|||
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() torebeczki małe do tego na bank widziałam w CCC xD taki komplecik xd torebeczka kosztuje bodajże 39 czy 49 zł ;p
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kotek słodziutki. ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Dobra, idę. ![]() Dobranoc. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Kardina mnie natchnęła na demotywatory. http://demotywatory.pl/709379/Sniadanko o mamo. http://demotywatory.pl/708961/Nadszedl-czas-aby ![]() http://demotywatory.pl/695373/WYCHOWANIE
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
a Majki jak zawsze z humorem o wszystkim
![]() Ja 21:28:18 bojkotujemy te przerzuty Ja 21:28:21 ja buty pogubie Majkel 21:28:41 na kropelke przykleisz bedzie git xD Ja 21:28:55 no kurna, nawet nie mam butów takich zeby mi nie spadly Ja 21:29:00 wymyslila se baba Ja 21:29:16 a jak mnie upuscisz? <co jest> Majkel 21:29:29 majkel by upuscil? Majkel 21:29:37 na szyi sie zawiesisz xD Ja 21:29:38 mi sie wydaje, ze duzo osob tego nie chce, a ona jak wychodzila to mowila,zebysmy sie zastanowili bo to fajne Ja 21:29:45 i mi sie wydaje,ze bedzie nas namawiala Ja 21:29:58 a wyobrazasz sobie Żuka.. toc on nie ogarnie, zamuli... Ja 21:30:03 na bank cos Żuku z Ewelina zj.ebia Ja 21:30:07 o ile nie my to oni Majkel 21:30:16 najwyzej na sufit wpadniesz xD Majkel 21:30:24 no zuku to kat xD Ja 21:30:25 dzieki;d jak mną zarzucisz to polece Ja 21:30:33 albo ktos z klapka mojego w czoło dostanie Ja 21:30:44 ja nie wiedzialam o co mu chodzi jak dzisiaj gadal do mnie Majkel 21:30:44 ja to dzisiaj nie moglem jak on mi tlumaczyl ze ktos zle stoi xD Majkel 21:30:56 no no xDD Majkel 21:31:04 e tam martwisz sie klapkiem xd Ty nie dostaniesz xD Ja 21:31:05 no, ja nie wiedzialam o co mu chodzi, przeciez pozniej dobrze stal, to on czegos nie ogarnal wtedy chyba Ja 21:31:23 nie no dobra, poszukam jutro butów Majkel 21:31:24 no pewnie on xD Ja 21:32:20 w ogole weź.. jak my bedziemy wygladac, wy sie spinacie zeby nas podniesc, pozniej jakis rzut nami w tyl xD Ja 21:32:30 to nie polonez jest teraz tylko jakis hardkor w ogole Majkel 21:32:43 pozniej salto 720 stopni Majkel 21:32:55 jakis piruecik Ja 21:32:57 no weź xD Majkel 21:32:59 i bedzie git xD Ja 21:33:00 i szpagat na koniec ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- a no i... Żuku to taki gościu nieogarniety w ogóle. dzisiaj nam coś tłumaczył, żebym ja sie z Michalem zamieniła miejscami bo coś nie pasuje i wiecie, w ogóle on i jego partnerka wszystko ze spóźnionym zapłonem robią.
|
|
#1550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Martyna, ten Majkel to spoko gościu jest ![]() ma gadane. ![]() uciekam obejrzeć sobie House'a i spać ![]() gruszkowych snów ;*
|
|
#1551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zawiało ! Właśnie wróciłam z tego zimna, bo pomagałam tacie odśnieżyć podjazd. Nigdzie dzisiaj nie wychodzę, o nie. Ewa, czekam na relację ze Studniówki
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry ;*
zbieram się zaraz z łóżka, idę się wykąpać, posprzątam pokój i biorę się dzisiaj za naukę Tż pracuje od 14:00 do 00:00, więc będę miała spokój ![]() nikt mi nie będzie przeszkadzał, rodzice też dzisiaj wychodzą na noc, także spoko ![]() zaczynam się uczyć bo to nie da rady tak dalej ![]() nie zdam matury z takim podejściem. miłego dnia Żbiczki;*
|
#1553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj się biorę za siebie! posprzątam, wykąpię się i siadam do nauki. najpierw bieżące sprawy a potem powtórka do matury. miłego dnia ;* P.S. Ewcia chyba odsypia studniówkowe szaleństwo
|
|
#1554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja na początku 'prawdziwej' nauki miałam problemy z koncentracją, ale im więcej się uczę, tym większe mam chęci i koncentracja też lepsza.
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że i u mnie chęci wzrosną ![]() jeszcze nie zaczęłam ciągle sprzątam.postanowiłam wysprzątać pokój na błysk (gdzieś czytałam, że jak ma się porządek w pokoju to wpływa to też pozytywnie na nasze życie - czysto w mieszkaniu = czysto w życiu, a teraz właśnie wysprzątałam swoje życie, to czas na pokój )zresztą nie umiem się skoncentrować w bałaganie ![]() no to lecę powywalać resztę zbędnych rzeczy i papierów, poodkurzać i pozmywać podłogi w pokoju i swojej łazience. i będę się mogła już uczyć. btw, mój 3000. post !
|
|
#1556 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak mi kobita powiedziała, że 5 razy (co najmniej) powinnam iść to sobie pomyślałam "dziękuję za radę, nie skorzystam." Oczywiście, że jest stypendystką naukową. Miała co roku pasek, w tamtym roku 5,0. Ale zawsze miała ciężko z ekonomią, zawsze musiała pod koniec roku latać do tej nauczycielki, by jej podnosiła ocenę "bo tylko ona jej zaniża średnią" ale zawsze miała z tego przedmiotu max. 4. Podnosiła sobie średnią oceną z religii i z praktyk. Mogę się założyć, że pójdzie do wychowawczyni, by na jej załatwiła lepszą ocenę ;] Cytat:
I powiedziała głośno, że teraz będzie robić tak jak wszyscy ( )- że będzie się uczyć tylko na poprawy i pod koniec semestru. Pfff. Sama zrzynała na ostatnim sprawdzianie, a mi nauczycielka kazała oddać sprawdzian Ja też się tego boję. A chciałam jeszcze się wykąpać po południu, ale nie wiem jak to zrobię by nie zepsuć tej fryzury Cytat:
![]() Ja też mam fioletową sukienkę i chyba cała będę fioletowa, ewentualnie jakieś pantofle czarne i kopertówka |
|||
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Właśnie wróciłam, bo musiałam parę rzeczy ogarnąć i będę siadać do książki najpierw normalnej, potem do nauki. ![]() Chciałabym Wam polecić świetną książkę do chemii. Właśnie dziś ją kupiłam. http://www.medicon.pl/1751.html To ona wczoraj miała studniówkę? W piatek?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo miałam wizytę u swojego fryzjera, ale mi powiedział, że on nie czesze na studniówki. a mam po drodze taki nowy salon fryzjerski, młoda dziewczyna prowadzi, zaszłam z ciekawości i się zapisałam. miła, bardzo sympatyczna, miała akurat kobietę na fotelu, kończyła ją obcinać (na krótkie włosy).. i fajnie jej to zrobiła zapisałam się wcześniej, żeby w razie czego zrezygnować. u mnie w mieście w ogóle nikt nie chce przyjść w niedzielę żeby czesać (no, takie uroki studniówki w niedzielę ).oprócz mnie do tej samej kobiety zapisały się jeszcze dwie dziewczyny z mojej szkoły. Mam tylko nadzieję, że żadnej nie uczesze tak jak mnie. Jestem ostatnia, na 15:00, one mają na rano jakoś, więc się dowiem jak je uczesała ![]() ale ponoć kobietka ma doświadczenie, pracowała kilka lat w Warszawie i widziałam sporo dyplomów i świadectw na ścianie więc chyba nie opitoli mnie na kokon, czy tam pszczeli ul. mój Tż też miał studniówkę w piątek, dwa lata temu, 10 albo 11 stycznia edit: 11 stycznia
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-01-09 o 13:28 |
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile ludzi tyle opinii ;p
|
|
#1560 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) fryzjerki w mojej wiosze Stwierdziłam, że mam czas się zapisać, bo mało dziewczyn z mojej miejscowości ma studniówkę w tym samym dniu co ja. Gdyby nie miała czasu musiałabym iść do kobity, która wszystkie dziewczyny obcina tak samo. ![]() Studniówka w niedzielę? już chyba lepiej mieć w środku tygodnia Mój też miał w piątek (3 lata temu). Nie poszłam do szkoły i jeszcze wychowawczyni sama usprawiedliwiła mi nieobecność
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:16.

a nie myślałaś może o inżynierii biomedycznej? Też jest na AGH:
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

klasyczny czarny? Bo jutro rano mam dentystę i sobię mogę potem po sklepach pochodzic bo innym razem mogę nie miec czasu... :F