|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
heloł
![]() ale mi się spać chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
Czyli: po skończeniu studiów będę miała tak jakby 8 lat pracy za sobą? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- dobry ![]() nie ziewaj, bo Ci mucha wpadnie ![]() szczerze to mi tez sie nic nie chce, a musze sie powoli ubierac, bo do mechanika jade, bo mi sie pompka od spryskiwaczy popsuła i nie dziala mi tylni spryskiwach. ja tam moge bez niego jezdzic, ale tata....ehhh wiecie jacy sa faceci...ale nie wazne,ze on tym samochodem nie jezdzi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja w pracy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
sorrrrrry
![]() a nam mechanik wycenił naprawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | ||
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() a ja dopiero wstalam-chyba jestem najgorszym spiochem tutaj;p ale poczytalam notatki troche;p dotta wow,az sie boje spytac ile ![]() za zdajacych: ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Rozeznanie
|
karolinusienka ja po przeczytaniu twojego posta o porządkach na komputerze stwierdziłam, że wieki się moim nie zajmowałam i teraz porządkuję popijając herbatkę a sterta ubrań czeka na swoja kolej
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 | ||
Zakorzenienie
|
ładne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bierze się pod uwagę to co korzystniejsze czyli studia swoją drogą trochę to niesprawiedliwe że i licencjat i magister to 8 lat stażu pracy kumpela 2 lata temu zrobiła licencjat i cały czas pracuje więc już ma 10 lat i 26 dni urlopu a ja na jednolitych mgr skończyłam czerwiec 2009 i muszę jeszcze 2 lata popracować na 26 dni urlopu ![]() a pracuję przecież od 4 lat..... Lusesita a jak to w ogóle jest, wy znacie swoje hasła? Sonek ładne zaręczyny ![]() A Kaska to przecież jest we Wrocławiu ![]() Wczoraj P posiedział u mnie, nawet miło było ale mogłoby być jeszcze milej gdyby nie @ ![]() coś mu odbiło i zrobił mi zdjęcie cycuchów, mam nadzieję że nikt mu komórki nie przejrzy ![]() a i wczoraj jak szliśmy do sklepu to kurde Mały musiał pójść za nami ale szczęście grzecznie pod sklepem czekał i żaden samochód go nie rozjechał ![]() posprzątane już mam, chyba troszkę poćwiczę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
T'ai my tez mamy takie zdjeica;p tylko to bylaby teraz pedofilia, bo ja wtedy mialam 16 lat
![]() tak,znamy-tzn inaczej-Tż nigdy nie ukrywal go przede mna i czasem bylo tak,ze jak w necie siedzialam to on mowil:sprawdz mi poczte. konto na nk tez razem zakladalismy, bo on sie w ogole nie zna na tym (dlatego uwierzyc nie moglam za bardzo,ze sie zarejestrowal jak on nie zna w ogole takich portali). ale w maile bez jego widzy weszlam 2 razy-i nie zaby go sprawdzic, tylko bo cos tam, np. w pierwszym przypadku wyslalam mu maila jak byl w pracy, a potem doszlam do wniosku,ze to bez sensu wiec weszlam na jego poczte wykasowac, a drugi powod to wczoraj-zeby sprawdzic od kogo bral ksiazke dla mnie na prezent, bo idzie juz miesiac z allegro. on nie zamawia tylko jego brat-M. sie w ogole nie zna na tych wszystkich kontach i nawet hasel nie pamieta ![]() no ale po wcozrajszej akcji przyznalam, ze zle zrobilam-moglam zaczekac z tym na niego, a nie pisac pod wplywem chwili. M. stwierdzil,ze do ukrycia nic nie ma i nie ma mi za zle,ze zajrzalam do jego maili...ech, ta moja porywczosc juz nie raz do takich glupich akcji doprawdzila ![]() posprzatalam i ide sie uczyc ![]() Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-01-09 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze że wszystko wyjaśniliście
![]() My nie znamy haseł do poczty, gg czy nk, nie przeglądamy sobie komórek itp. Nie obraź się ale jakoś nie wyobrażam sobie żeby nie mieć takiego minimum prywatności. |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
kochana,ale ja cie rozumiem-ja mu komorki tez nie przegladam
![]() ujmeto tak: M. jest w ogole anty jesli chodzi o net-brat mu zalozyl konto, ja musz edzownic kiedy mu cos wysle-sam zsiebie nie sprawdzi nigdy.i wogole to dla niego czarna magia. jesli chodzi o nk to najpierw siostra mu dla jaj zalozyla-on sie wkurzyl, skasowal, po czym za tydzien mowi do mnie:zalozymy dla mnie konto? ![]() ![]() aha jesli chodzi o jakies konta bankowe czy cos to odrebna kwestia-szczerze, nie wiem nawet ile zarabia miesiecznie dokladnie i to akurat jest bardzo prywatna kwestia. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- zreszta kazdy zwiazek jes tinny-moja przyjaciolka ma konto na gg razem z mezem...konta bankowe maja oddzielne,ale jak ze soba chodzili juz to nawzajem wyplacali sobie pieniadze z konta (co akurat dla mnie nie jest do pomyslenia), skrzynka mailowa wspolna... ![]() a u nas akurat jes ttak a nie inaczej-zreszta, nie chce juz do tego wracac, dzis jak M. wroci z pracy sam sobie konto zalozy i tyle-nie chce znac nawet jego adresu juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
a to już rozumiem wszystko, wiesz kto pyta nie błądzi
![]() bo już myślałam że wszystko sobie kontrolujecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
...co i tak mnie nie usprawiedliwia, bo naprawd enie lubie tego robic, tzn wchodzic bez jego widze w skrzynke
![]() i na poczatku jak on mowil:sprawdz, ja mowilam:nie...a on sie smial... ech, ciezko to wytlumaczyc ![]() kurde, taki glupi jest ten przedmiot, z ktorego mnie nie chce ten kolo dopuscic,ze masakra...znow techniki projekcyjne, badania jakosciowe...ech, za jakie grzechu ![]() nienawidze tego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
My przykładowo praktycznie wszystkie hasła (nk,fb, poczta) mamy zapisane na kompie i jest swobodny dostęp ale prawdę mówiąc z tego nie korzystamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Dottta ja chyba bym wolała zostać przy osobnych kontach, ewentualnie tak jak teraz jedno wspólne do oszczędzania
będziecie mieć wspólnotę po ślubie? poćwiczyłam, od razu lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
jasne i tak powinno byc...to ja zle zrobilam i doskonale o tym wiem-M. nigdy by sie nie znizyl do tego samego...
czasem dla zartow jak ktores z nas dostanie esa to ja mowie:ja zobacze...ale wiadomo-zart i jemu komorke oddaje... jesli chodzi o konto bankowe to nie chce nawet wnikac-akurat dla mnie to jest b.osobosta sprawa-ale jak pisalam wczesniej, to jest kazdego indywidualna sprawa.najwazniejsze,zeby te reguly byly ustalone przez partnerow... dobra wracam do kucia... |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
to można też zrobić że co miesiąc przelewamy po taką samą kwotę na jedno wspólne i z tego płaci się rachunki
ale to pewnie wszystko w praniu wyjdzie ![]() na tą chwilę jestem za rodzielnością ale nie chcę się zaklinać że tak będzie na pewno |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
ja tez bym wolala rozdzielonosc,ale dotta tez ma racje...to chyba zalezy od partnerow
![]() z jednej storny chce miec swoja kase na waciki i inne, a nie mowic mezowi ile na co wydalam (np. u moich rodzicow to jest masakra z tym, bo mama ma wieksza emeryture,a ojciec i taka gada,ze tyle i tyle wydala jak przychodzi wyciag-on oczywiscie nie zauwaza,ze mama placi z tego ich konta wszystkie rachunki oraz jego papierosy i piwko;p) a z drugiej faktycznie jak przychadza wspolne koszty to wez teraz to dziel wszystko,ech...ze tyle ja tyle on itd. ![]() to juz wyzsza szkola jazdy jak dla mnie na teraz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
powodzenia z nauką
![]() ja pamiętam do dziś jednego kolosa 1000 stron historii ![]() uczyłam się codziennie jakieś 2-3 miesiące ![]() a pół roku po tym naszym egzaminie gościu do Moskwy wyjechał i inni studenci nie musieli go "przechodzić" szczęściarze |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle Wam powiem że najgorzej mają znajomi którzy "dzielili sie kosztami" a jak się urodziło dziecko to .... W sumie nie było ciekawie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
dotta oj, z tymi znajomymi co mowisz,ze ona 1,5 a on 8 to masakra! gdyby moj tyle zarabial...;p w tym wypadku przelewy nie wchdza w gre...mi chodzi bardziej,ze bedziemy na tym samym poziomie mniej wiecej
![]() a wlasnie dzownil TŻ,ze chca go przeniesc na inny dzial,ale on powiedzial,ze ok, ale jak podwyzke dostanie ![]() ![]() a co do kasy to wiaodmo-dziecko zmienia wszystko, tez pod wzdgledem wydatkow..i to raczej metoda "moje-twoje"sie nie sprawdzi... T'ai my tez takiego ch...a mielismy, co na 2 roku polowe uwalil na pierwszym terminie albo zerowce, juz nie pamietam.i wtedy sie dlugo uczylam, przez swieta...a on mnie uwalil, poczym powtorzylam sobie tylko i przeszlam.. ![]() ![]() jeden przedmiot przerobilam, zabieram sie za powtorke drugiego...i jeszcze 3 musze dzis zaczac!ech...3 kolosy pod rzad -masakra! |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
Dottta dzięki za rady, w sumie dobrze wiedzieć jak jest u innych
kurcze ty to masz dobrze z tym swoim narzeczonym ![]() my niestety będziemy żyli mega skromnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() współczucia taki niepotrzebny wydatek na początku roku ![]() Widzę, że dyskutujecie o wspólnym koncie.My tak naprawdę jeszcze nie poruszaliśmy tej kwestii ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to była historia całego świata 1815-1945, wyobraź sobie ile tam było dat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
i dlatego nie lubilam historii nigdy-to ponoc tak jak prawo-ksiegi i biblie same...;p
![]() no u nas tak zle nie ma ![]() ![]() ech, no nic wracam do swojego stanowiska nauki-koniec przerwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.