|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
opwiedz cos nam o sobie
|
|
|
|
|
#2192 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Micia chodzi mi o coś co pomoże mojego Ł. na maturze w poniedzialek w przypadku zaniku pamieci
![]() Strasznie mnie glowa dzisiaj boli, a musze sie meczyc z etyka jeszcze
|
|
#2193 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
ja tylko na chwilkę (nadrobić) i znikam oglądać filmik ![]() Cytat:
..dla każdego z rodzinki i znajomych bym co znalazła ..---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaka date macie?? pochwal sie wszytskim zaczynajac od zareczyn ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Dziewczyny wysłałam moje cv a staz w jakims tam prgramie i mi odpisali czy jestem zainteresowana stazem czy umowa o prace odpisalam, ze stazem, bo prace mam nagrana od wiosny, wiec nie chcialabym sie zwalniac za 2 miesiace, a wiem, ze na staz latwiej im jest kogos przyjac tym bardziej, ze bedzi eon platny z urzedu pracy zobaczymy czy jeszcze odpisza trzymac kciuki
|
|
|
|
|
#2195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będzie dobrze
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
odpisal, ze skontaktuje sie niedlugo jak sie dowie, czy maja jeszcze wolne miejsca w swojej firmie na staz
ehhhh ku.rka niech juz cos ruszy bo ja siedzac w domu fiola dostane
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
ten jest świetny http://thecakegirl.carbonmade.com/projects/2040080#31
|
|
|
|
#2198 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
te torty na prawde super, ale nie widiałam nigdzie żadnego cennika, ani nic. Ale miałam zakręcona 2 dni, nie było czasu, żeby wizaz włączyć, nadrobię chyba na jutro dopiero Wczoraj mieliśmy z TŻ bardzo nie miłą sytuację i moje zaręczyny i ślub były poważnie zagrożone, ale chyba już po kryzysie. Przyszedł z kwiatami, przeprosił i się przymila cały czas i spełnia wszystkie zachcianki m_rysia witam Cię serdecznie wsród nas!
|
|
#2199 |
|
Lena
|
cześć dziewczyny!
od razu witam " święzynki peemki"... ................... dziś mam zrąbany humor.. i jest mi potwornie smutno.. ![]() ale nie mam siły pisać dlaczego... idę spać! może się coś polepszy...
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z randki-bylismy na pizzy piwku
i jak to po klotni-bardzo romantycnzie bylo![]() wyjansilismy sobie wszystko...o slubie tez rozmawialismy, powiedizalam,ze moze lepiej by bylo na 2012, a M. stwierdzil tak jak T'ai,ze ciagle bedziemy odkladac, bo ciagle bedziemy mowic,ze nas nie stac...oboje stwiersizlismy,ze chcielibysmy,zeby bylo po tylko M. sie smial,ze ja pewnie tylko tak mowie,bo tak naprawde to ciesza mnie te przygotowania i TEN dzien no coz, ma racje;p i stwierdzil,ze wystarczy jak wkwietniu pojezdzimy po salach...no coz-zobaczymy![]() Mustique tulam m_rysia hej ![]() elunka juz wczensiej ogladalam w formularzu;p piekne zdjeica robi
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja tesknie za Piotrusiem |
|
|
|
|
#2202 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
w sumie mam też lipny humor przez @ ale sie przywitam chociaż ![]() Z dobrych rzeczy to zamówiłam nowe okulary u optyka,będą za tydzień. czarno czerwone (czerwonego mniej) i tymm sposbem pozbyłam sie z budżetu 430 zł... ale co tam sie ciesze ![]() Poza tym to mam jaks humor nie tego.ta pogoda mnei dobija. Ah,Na diecie sie trzymam nawet mama sie napaliła,ze mi pomoże -nie to,żeby sie dietowała ale mi kupiła mięsko wołowe a jutro idziemy po garnek do gotowania na parze otrebów kupiłam mam 4 paczki -kupiłam dwie sobie a mama mi przyniosła kolejne dwie bo poprosiła kolezanką z pracy,żeby mi specjalnie kupila na bazerku gdzies tam. Tak mi pomaga-ze odczytuje to tak: musze schudnąc wg niej ale sie zawziełam.chociaz dzisaij pączki do mnei mówiły i nawet marchewka hehehhe...ale sie nie dałam.
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-01-08 o 21:39 |
|
|
|
#2203 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ufff, niedawno skończyłam pisać prace, wykąpałam sie i zrobiłam porządek z włosami
Pierwsza jest śliczna, ale nie w moim stulu. ja lubię jak dół jest delikatny tylko rozkloszowany na kształt litery A, nie lubię tiuli i kół. Ale ogólnie ładna Zależy kto się w czym dobrze czuje pokazywałam kiedyś która mi się podoba, ale moge wkleic jeszcze raz http://cgi.ebay.de/Neues-traumhaftes...ayphotohostingCytat:
na pewno dasz radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja od października będę miała już dodatkowych 6 dni bardzo ładna Ślicznie w niej wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i co Ci lekarz powiedział?? ![]() Cytat:
To fanie się zapowiada
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza dziewczynki...ja wpadlam na chwilke i zaraz ide spac bo tez mi jakos smutno
zawsze jak przychodza wieczory to trasznie mi smutno bez mezusia mojego
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
az niemozliwe zeby tutaj taka cisza byla
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
mówiłam
A ja odzyskałam kartę Mój nowy nabytek - na ludziu wygląda lepiej http://www.cogdziezaile.pl/obrazek.php?id=15893
|
|
|
|
#2207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ide spać, jutro znowu na 6 dotta - ekstra ta bluzka
Edytowane przez frida99 Czas edycji: 2010-01-08 o 22:05 |
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2209 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mój Tż miał kilka lat temu. Chyba ze 3. Strasznie ciężko ją przechdził, szyję miał mega spuchnięta i baliśmy się później o jego dżądra Bo to niebezpieczne w takim wieku, ale na szczęście wszystko ok.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buty super ![]() Cytat:
super zdjęcia robi.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Qrcze, ae jestem dziś padnięta. Chyba z 5 godzin siedziasłam i próbowałam coś mądrego napisać. Skończyło się tym, że przepisywałam książki. 3majcie kciuki sby udało mi się to przepchnąć, bo inaczej czeka mnie kolejne pisanie ![]() uciekam spać, bo jutro po 6 pobudka. dobranoc
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozycz a ja wlasnie zrobilam sobie porzadek w kompie ohhh ile niepotrzebnych smieci mialam i jak szybciej komputer chodzi ![]() zamiast poukladac ciuszy to ja sie *******ami zajelam, a z szafy sie wysypuje
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
dotta sliczna ta bluzka-i faktycznie powinna powiekszac
![]() jolka, frida dzielnie tryzmacie diete ![]() ![]() ma.ko trzymam mocno! ![]() ale sie wkurzylam! facet, ten c...l co nas nie chce dopuscic, ma drugi przedmiot, na ktory chodzilam zawsze-ale tez mial "wygenerowac"jak on to mowi;p liste osob niedopuszczonych...i wiecie co? napisal teraz,ze jest to niemozliwe, bo dwa spotkania wypadly!i nie moze zrobic frekwnecji! ladnie to sobie wymyslil!podejrzewam,ze wzial sie za niego nasz dyrektor dziennikarstwa i dlatego...ale plotki byly takie,ze to podobno ten dyrektor tak kazal mu zrobic...ale az dziwne bo to taki potulny dziadzio, ktory zawsze nam sprzyjal...i jeszcze moim recenzentem byl. no nic sytuacja jest taka,ze we wtorek mamy isc do tego kolesia i go blagac o mniejsze konsekwencje niz obrona w 2011! heh, ja tam bede mu wciskac moje zwolnienie...choc ponoc trzeba uwazac, bo sprawdza, czy karta "fizycznie znajduje sie w przychodni"i , czy osoby te byly na innych wykladach w tym dniu.bo jak byly to podpucha. ja juz sie wsystrachalam, ze ja przeciez chodzilam na inne ciagle...a zwolnienie mam na caly tydzien. ale M. i rodzice mi tlumacza, ze to moja sprawa-zwolnienie mialam...a na co chodzilam to moja sprawa... sorki,ze tak przydlugo ![]() ide sie umyc i w koncu pogram, bo wczoraj padlam
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-01-08 o 22:36 |
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) zasadniczej lub innej równorzędnej szkoły zawodowej - przewidziany programem nauczania czas trwania nauki, nie więcej jednak niż 3 lata, 2) średniej szkoły zawodowej - przewidziany programem nauczania czas trwania nauki, nie więcej jednak niż 5 lat, 3) średniej szkoły zawodowej dla absolwentów zasadniczych (równorzędnych) szkół zawodowych - 5 lat, 4) średniej szkoły ogólnokształcącej - 4 lata, 5) szkoły policealnej - 6 lat, 6) szkoły wyższej - 8 lat. Okresy nauki, o których mowa w pkt 1-6, nie podlegają sumowaniu. § 2. Jeżeli pracownik pobierał naukę w czasie zatrudnienia, do okresu pracy, od którego zależy wymiar urlopu, wlicza się bądź okres zatrudnienia, w którym była pobierana nauka, bądź okres nauki, zależnie od tego, co jest korzystniejsze dla pracownika. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- no a ja chyba mykam spać. jutro kolos. ciekawe jak pójdzie. wszyscy mówią, że jestem obryta a ja to tylko rozumiem - chyba. w sumie za dużo nad tym nie siedziałam. bo ileż można zadania robić te same :P proszę o kciuki jutro! |
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
niunia
na pewno bedzie ok ![]() dobranoc ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- pfff czyli ja bedemialatylko 8? ech...to ok.45lat do emerytury...;p |
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#2216 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki,weszłam na chwilkę życzyć Wam miłej nocki i udanego weekendu,ja nadal się uczę,jutro rano mam kolędę,a potem idę na poprawkę warunku,jak nie zdam to komisa mam:-(Buu trzymajce kciukasy,słyszałam,że to pomaga,dam jutro znać,ile w tym skuteczności...Buziam gorrrąco
Papatki,nie piszcie dużo
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
ja od 8:00 do 18 :40 proszę trzymać kciuki za 3 egzaminy..
![]()
|
|
|
|
#2218 |
|
Wtajemniczenie
|
weszłam tylko na chwile nadrobie moze wieczorem...
miełego dnia i trzyama kciuki za wszystkich
|
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdobry!!!Ja już po kolędzie...Mam nadzieję,że to poświęcenie troszkę pomoże przy dzisiejszym egzaminie
Dziewczyny trzymajcie kciuki Wieczorkiem się odezwę,bo po egzaminie jadę do TŻ i teściów i bedziem pić,jak obleje to z rozpaczy,a jak zdam to z radości Boooję się...Jestem bez pracy,a w lutym i marcu po 825 zł za szkołe,a jak nie zdam teraz to komisa za 300 zł.I nikt mnie nie chce do pracy...buuu masakra jakaś.Wszędzie tlko wyzyskuja na każdym kroku,jak tylko można,umowy o dzieło,zlecenie, a żeby o prace dostać to pomarzyć można...to jest w ogóle chore...kiedyś to albo na czarno sie pracowało,albo miało prace na umowe o prace na nieokreślony i już,a teraz?Wymyslają jak tylko mogą,a człowiek to tylko garba i nerwicy się dorabia(ja już mam)może otworzyć coś swojego...tylko co?Apteka to jest to...coraz więcej schorowanych i znerwicowanych ludzi...i się dziwić,że ludzie stąd wyjeżdzają...i dlatego ten kraj wygląda,jak wygląda...prywata rządzi!!!!!!Upiję się dzisiaj jak nic:-(
|
|
|
|
#2220 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
Dopiero wstałam, nie pamiętam kiedy tak długo spałam Dzisiaj muszę ogarnąć pokój bo już się sama w nim gubię i wsiąść się za naukę a tak mi się nie chce ble ee. Dzisiaj będziemy dzwonić do zespołów, mam nadzieję, że ceny będą w miarę ok
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

nasz ślub w wakacje 2011 

Moze ktoras sobie zamowi takie na slub 

i jest mi potwornie smutno.. 

ja miałam kiedyś 'prostowacz loków, zwycięska wojna z lokami" i do tej pory nie wiem, z którymi, bo z moimi na pewno nie 

Dziewczyny normalnie nie wychodźcie z domu - u nas jest taka śnieżyca, że głowa mała
Już dziś więcej nie wychodzę - robię sobie wieczór lenistwa - będę jadła frytki, preażynki i mam Redsika
super zdjęcia robi.