![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- czy wiesz juz coś odnosnie meteorków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
tylko odlewkę,bo Baaardzo mi się ten zapach podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
BAN stały
|
witaj
bylabym zainteresowana: *profesjonalny lotion zwiększający objętość do włosów cienkich-wypróbowany 2 razy(kupiony we Francji) jezeli to ten Johna Friedy ale musialabys sobie cos dobrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
alien zarezerwowany
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
BAN stały
|
tak tak, wiem, napisalam wlasnie w odpowiedzi na Twojego posta
wartosciowo mysle ze ok, a przeszkadzaloby Ci gdybym przesypala puderek do kapieli do innego opakowania? bo oryginalne jest strasznie ciezkie i przesylka duzo wyniesie... fotek niestety nie mam jak zrobic gdyz nie mam w tej chwili aparatu Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2010-01-07 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
BAN stały
|
dobrze, w takim razie pasuje mi taka wymianka, a
gdybys dorzucila mi probeczk lacoste pink bylabym wdzieczna ![]() aaa, i zagladnij czy nie znajdziesz czegos za tusz telescopic jesli nie to zapraszam na PW w celu wymiany adresow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
To do mnie?
![]() Siostra jednak nie chce - starczy jej odsypka które ma. Czy mogłabyś poczekać do następnego tygodnia na moją decyzję? ![]() Bo kurcze, waham się nad tymi Mythic - czy je zostawić a w świat puścić podobne zestawienie kolorystyczne kulek Joko Virtual. Dylematy ![]() A tester Aliena jaką ma dokładnie pojemność? Na Allegro podana jest pojemność 90ml, a Ty podałąś 100ml. Zostało go dokładnie 25 ml?
![]() |
#221 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() Tester mam z Francji jak wiekszość kosmetyków,mam jeszcze z Sephory(mam zniżki ![]() jesli chodzi o czas to jeśli nikt sie po niego nie zgłosi ok,ale jesli będę miała okazję na coś fajnego to wybacz ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
za ten zapach szukam zapachu z listy i raczej podobnej poj
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
BAN stały
|
witaj moja droga
![]() hmm, to pozostanmy jednak przy pierwszej wersji, tj 2 miniaturki MAC, miniaturka DDML Clinique i puder do kapieli za friede, bowiem cienie clinique juz wymienione, a shiseido wolalabym oddac za cos innego. Zapraszam na PW w celu wymianki adresow edit: chyba ze dobralabys cos do miss dior cherie - mam np davidoff - good life nowy, w kartoniku Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2010-01-08 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Aneta???jest fotka wstawiona(6zdjecie to euforia),myślę że może troszkę wiecej jak 15ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Raczkowanie
|
Ddiano, czy za Aliena lub Miss Dior Cherie wybrałabyś coś z wymienionych zapachów? Escada Magnetism ok 15/75ml, Crystal Noir Versace ok 22/30ml, Angel ok 5/25ml, Hypnose ok 25-30/50ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się Hypnose,tylko mój szwagier był i mówił,że źle mam podane pojemności,np,euforii jest 10,a nie jak mysle 15ml.jak mąż wróci z pracy to pstryknie fotki.Aliena jest troche więcej jak 20ml(tak powiedział)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aha, w razie wymiany paczkę wysłałabym oczywiście jako pierwsza ![]() edit. myślę, że zdjęcie flaszki położonej poziomo pokazałoby rzeczywisty ubytek (w mojej flaszce Aliena tak właśnie sprawdzam, ile mi zostało ![]() Edytowane przez rose2006 Czas edycji: 2010-01-09 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
niestety nie znalazłam nic czego szukam,pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
rose nie bardzo widać na tych fotkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
ODLEWKI:
*Lancome Magnifique EDP DDianko nawet mała kropelka by mnie ratowała ![]() poza wątkiem mogę poszukać próbek perfum.. ![]()
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz może jeszcze coś poza wątkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.