![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Różności..
NIEAKTUALNE
Odpisuję tu gdzie rozpoczęła się rozmowa Proszę o konkretne propozycje, na wpisy w stylu "może coś u mnie" nie reaguję Nie szukam ubrań, kosmetyków Avonu i Oriflame Szukam Na inne rzeczy trudno mnie będzie skusić -pielęgnacji z wyższej półki i aptecznej, głównie nawilżającej -żelu do mycia twarzy bez mydła np. Sebamed,Effaclar -prasowanego pudru Guerlain Nacre nr 10 DOKŁADKA *Mac-potrójne cienie Royal Tour, zużycie na foto *La Prairie-odsypka(duża) pudru nr 01 translucent *Clarins baza pod podkład Eclat Minute Instant Light nr 00,nowa *Krem do ciała Anti age, kupiony na stoisku Tołpa,300ml użyty 2 razy, pięknie pachnie *Xerial 10 SVR , balsam-mleczko do ciała 200ml -zostało 2/3 *Sephora pędzel do bronzera nr 44, użyty 2 razy i wyprany Wymienię *Narciso Rodriguez For Her edt, kupiłam jako używane 47/50, wg mnie jest mniej ,ale nie mam pojęcia ile zostało, ja psiknęłam 2-3 razy, bez pudełka *Kenzo-Słonik ,bez korka z pudełkiem 30 ml edp. Z wymiany z vilandrą, ładny, choć dla mnie trochę za intensywny, wystawiam choć jeszcze nie wiem czy oddam *Clinique paletka 3 cieni 08 come heather *Deborach Colour Copy podkład nr 2 do cery suchej i wrażliwej, użyty też ze 3-4 razy, kupiony w czerwcu *Givenchy-najnowszy liner w pięknym ciemnym granacie z drobinkami cieniutki pędzelek, użyty 3-4 razy *E Lauder-piękny ciemnobrązowy liner 02Brown-użyty raz *Artdeco-błyszczyk Lip Brilance nr 64, użyty raz *Piękna kamizelka Monnari rozmiar 42,ale to raczej 40,ubrana kilka razy Wymienione *Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu-Kasia *Vichy-płyn micelarny Purete Termale 200ml-nowy-Kasia *Biotherm-balsam do ciała Biosenses nutrition-200ml,nowy-pola *Guerlain-super wydajne , więc oddam połowe najnowszych meteorków Imperiales, -lola23 *Laura Mercier-piękna poczwórna paletka różu w kolorze Pink rose róż jest śliczny, jednak dla mnie zbyt chłodny-olciawalczak *Benefit piękny róż Coralista ubytek niezauważalny-noseknosek *Clinique paletka 4 cieni jak na fotce, użyte kilka razy *Stila-2 cienie kolory-kitten i wheat *Dior cienie nr 370 Secret Charm, bez pacynek(zapodziały się) zużycie na foto *Telefon dotykowy Samsung Avila, używany przez kobietę pół roku , zadbany, czyściutki, z pełnym salonowym wyposażeniem (kabelki ,słuchawki, ładowarka), polskie menu, na gwarancji i z pudełkiem telefon jest bez simlocka *Puder IsaDora Oil Control 68 Sheer Nougat, małe wgłębienie na środku, ubyło może 20-30%, z używaną gąbeczką *Guerlain podkład Parure Aqua 02 ,użyty 2-3 razy, dla mnie za jasny *Stila-czarny tusz, nowy Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności..
witaj, ja bym była chętna na eyeliner givenchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tak uzywany - lecz zadbany ma dwa mankamenty:
1. angielska ladowwrka ale to nie problem mozna kupic przejsciowkeza 3 - 5 zl 2. na upartego mozna u niego zmienic soft na lepszy.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Różności..
Odpisuję tu gdzie rozpoczęła się rozmowa Proszę o konkretne propozycje, na wpisy w stylu "może coś u mnie" nie reaguję Nie szukam ubrań, kosmetyków Avonu i Oriflame Szukam Na inne rzeczy trudno mnie będzie skusić -pielęgnacji z wyższej półki i aptecznej, głównie nawilżającej -żelu do mycia twarzy bez mydła np. Sebamed ,Effaclar -zapachu Rumeur 2 Rose -profesjonalnego szamponu, chętnie Loreal -prasowanego pudru Guerlain Nacre nr 10 -jasnego ,matowego ,podkładowego cienia Wymienię *Narciso Rodriguez For Her edt, kupiłam jako używane 47/50, wg mnie jest mniej ,ale nie mam pojęcia ile zostało, ja psiknęłam 2-3 razy, bez pudełka *Kenzo-Słonik ,bez korka z pudełkiem 30 ml edp. Z wymiany z vilandrą, ładny, choć dla mnie trochę za intensywny, wystawiam choć jeszcze nie wiem czy oddam *Guerlain-super wydajne , więc oddam połowe najnowszych meteorków Imperiales, raczej bez pudełka cos u mnie? jesli cos znajdziesz to proszę-odpisz u mnie równiez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
coś za :
*Clinique paletka 4 cieni jak na fotce, użyte kilka razy *Clinique paletka 3 cieni 08 come heather ??
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
czy za meteorki interesuje Cie Lolita fleur defuende 30ml????
A moze Terracota Guerlaina kolor 00 make up artistry ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- A moze interesuje Cie Normaderm Vichy na dzien nowy 50ml + na noc 40 z 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
*Guerlain-super wydajne , więc oddam połowe najnowszych meteorków Imperiales, raczej bez pudełka
*Narciso Rodriguez For Her edt, kupiłam jako używane 47/50, wg mnie jest mniej ,ale nie mam pojęcia ile zostało, ja psiknęłam 2-3 razy, bez pudełka Witaj,znajdziesz coś u mnie?z Twojej listy mam szampon Loreal z lini professionel ok50% zostało.mam kilka rzeczy po za wątkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16358758]
*Guerlain-super wydajne , więc oddam połowe najnowszych meteorków Imperiales, raczej bez pudełka *Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-63...ty-peeling.htm [/QUOTE] Coś u mnie za ktores z tych rzeczy? Mam poza watkiem żel effaclar do mycia ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za błyszczyk Artdeco?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za narciso?
poza watkiem mam: max mara la parfum insolence edt odlewki shaal nur i messe de minuit |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dam się pokroić za odsypkę meteorków Imperiales i płyn miceralny Vichy.
Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
*Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-63...ty-peeling.htm *Vichy-płyn micelarny Purete Termale 200ml-nowy *Biotherm-balsam do ciała Biosenses nutrition-200ml,nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-34...m-do-ciala.htm coś u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za imperiale i płyn micelarny ? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna na odlewkę Słonika
![]() Poza wątkiem mogę odlać: -do 10ml Puma flowing -do 10 ml Ode Passionnement YR -mam 4ml My queen ze wspólnych zakupów oraz wiele odlewek po 1ml ![]()
![]() |
#21 |
BAN stały
|
*Narciso Rodriguez For Her edt, kupiłam jako używane 47/50, wg mnie jest mniej ,ale nie mam pojęcia ile zostało, ja psiknęłam 2-3 razy, bez pudełka
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dusiu, nie wiem, na ile to będzie interesujące, ale przygarnęłabym odsypkę Twoich imperiali, bo mam takie przytulisko dla odsypek
![]() wzamian mogłabym zaproponować coś z tego: olejek Mavaderma Mavali Switzerland, 60 proc./10 ml, utwardzacz podkładowy Mavala 25 proc./5 ml relaxing body emulsion Kanebo 7 ml nowe mały peeling do ciała kanebo 7 ml nowe Effaclar do mycia buzi 50 proc./200 ml oraz 2 saszetki po 7 ml próbka kremu nuxe przeciwzmarszczkowego na M. biotherm biofirm lift na dzień i na noc po 5 ml nowe shiseido bioperf. do twarzy próbka, raz testowana, nowy cień sephora fioletowy iskrzący, ale Ty chyba tylko matowe, ale na prezent dobry, bo zafoliowany lakier do włosów nabłyszczający alfaparf z serii diamentowej, kilka razy psiknięty. nowy lakier bourjois czerwone wino. ta mavala jest niezła, jeżeli szukasz czegoś do paznokci. to wyższa półka paznokciowa. może przypadkiem wpadnie Ci coś w oko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Witam! Mam Lucidity EL, ale numer 06 /też bardzo jasny/, użyty kilka razy bo dla mnie zbyt jasny. Interesowałaby mnie ta połowa Meteorków.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie w obu watkach za:
*Givenchy-najnowszy liner w pięknym ciemnym granacie z drobinkami cieniutki pędzelek, użyty 3-4 razy i płyn micelarny vichy? odpisz proszę u mnie
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za błyszczyk Artdeco?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
dusiu wklejam zdjecia
![]() tych babelkow sie nie boj folia zostala raz odklejona i przyklejona ponownie..zrobilam tez zdj. bez folii nie wiem czy widac - ale moge zapewnic ze telefon nie ma zadnych rysek.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cześć. Znalazłabyś coś u mnie za odsypkę meteorków? [niekoniecznie 'całą' działkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Konto usunięte
|
niestety nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
szamponu połowa,ale myslałam o miss doir za meteorki całe i narcisio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.