|
|
#1291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
ja tu czytam i czytam część 3 i teraz dopiero zajarzyłam o co z tym rózowym chodzi
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..za to Ilmie76 ![]() co do Twojego rozmiaru,to jak nasze dziewczynki obstawiają?czy nie pytałaś?bo nie pamiętam..a Ty?co byś chciała?wiem,że okrągłe.ale i jakiej pojemności? ..ja do moich staników pogardy nie mam,tylko trochę mi ich żal..bo wciąż nieużywane.. ![]() tzn.te niby ładne,z push_upem.. kiedyś to miałam nawet więcej cierpliwości do tego upychania,ale z czasem doszłam do wniosku,że te moje piersi..no,to przecież nie ich wina,że nie urosły,a ja im taką męczarnię zadaję.. ![]() ..i od jakiegoś czasu noszę po prostu bluzki bez dekoltu,a pod nimi taki większy stanik z gąbki.. ![]() ..nieciekawie to wygląda,ale co komu do tego,a przynajmniej mi klata oddycha.. ![]()
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
teraz czekać kiedy ja dostane bana
|
#1294 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
tak, pytalam dziewczyn i ze wzdlegu na moje wymiary doradzaly mi okragle 350-375 w gore.. a anatomki 400-420 w gore ![]() w zasadzie to chce sie pani dr glownie zapytac o to co sie dzieje po ciazy, planuje miec dzieci kiedys i nie chcialabym zniszczyc wszystkiego mecza mnie pytania: 1) czy lepiej wziasc teraz mniejszy, a potem ewentualnie zmienic na wiecej, 2) czy brac ile sie da a potem moze tylko podciagnac skore wokol sutka? 3) a moze brac ile sie da i jakos sie uda przy odpowiednim dbaniu o piersi zachowac ich cudowny ksztalt i wyglad, 4) a moze brac ile sie da i zrezygnowac z karmienia piersia (choc na tym sie nie znam w ogole, ale wydaje mi sie ze to jest masakra i wielka krzywda dla dziecka gdyz chyba najlepiej jest karmic piersia dla jego zdrowia? a z kolei moje kolezanki irlandki w ogole nie chca karmic piersia? wiec nie wiem co lepsze?) wiele zalezy od tego co mi pani dr w tej kwestii powie i zaleci, ale obstawiam opcje 2 i 3
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
2sweet no ja wlasnie to tu wyczytalam tak mi sie zdaje, ze nowe fajne forum...ale w sumie to o dr J duzo sie naczytalam,jakis pozytek jednak był
pysia mowila ze ja zbanowali nie wie za co,pewnie mnie ten sam los spotka bo nick ten sam![]() wiesz ,że od marca bedziesz miała WizzAir latającego z Cork i to własnie do Wrocławia! zawsze to jakas alternatywa dla Ryanair!!!od cork do dublina w sumie niedaleko wiec ja juz sie ciesze ![]() mysle tez o tych moich implantach..w srode mam konsultacje nr 2 z dr J..bede pytac o 450, mam tylko nadzieje, ze nie beda na mnie wygladaly zle..zapytam tez o 500 ale moze byc za duzo?nie chce wyglądać jak piec, chociaz lubie duze piersi zaczelam dzis moja diete!mam taki zamiar do operacji 10 kg sie odchudzic..jest ciezko gerealnie dzis bo mnie ssie,ale mysle o tych moich zelkach i zagryzam zeby bo wiem ze bedzie warto! Jak Tobie sobota leci?ja czytam czesc 3 powiekszania,juz w polowie jestem
|
#1296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
następnym razem łyknę dwa najgorzej było rano, popołudniu się rozruszałam i poćwiczyłam wieczorem trochęi nawet TŻ się przyłączył ![]() normalnie dumna z siebie jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- macerata, fajny avek
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-01-09 o 21:15 |
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brać ile się da,tzn.tyle ile jest optymalnie, pewnie najlepiej,mniej nie,bo nie zabuduje klatki,po prostu..i nie będzie ładnie. p.dr nie dawała mi propozycji do wyboru,ona tak na oko,odmierzyła coś palcami na mojej klacie,bez wchodzenia w szczegóły,i podała werdykt ![]() ja tylko zapytałam zdziwiona: naprawdę??? jest p. pewna?? a nie będzie mi się tu czy tu odznaczało?? ![]() ale ona nie miała żadnych wątpliwości,to ja mam je mieć.. ![]() to co się stanie ze skórą to jest uwarunkowane genetycznie,i wcale nie jest powiedziane,że jak nie będziesz karmiła to tak zostanie..bo i w ciąży,przez tyle miesięcy,biust czasem się nie zmienia zbyt wiele,ale może też się powiększyć do b.dużego rozmiaru,i nie wiadomo jak się potem zachowa skóra.. ![]() ogólnie rzecz biorąc,jak masz podmięśniowo,to impl.pozostaje nienaruszony,mięśnie,któr e go obejmują też,a rozciągnięta skóra może sprawić,że po prostu brodawki zamiast patrzeć prosto,spłyną do dołu ![]() z braku napięcia..ale mogą też tylko minimalnie zmienić położenie..
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po długiej nieobecności
![]() ![]() ps. i proszę o wyrozumiałość... 21 stycznia kończę 37 lat
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-01-09 o 21:50 |
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
Pysia, a jak masz to mogłabyś wrzucić skład tego magnezu,który pijesz? żeby można było zrozumieć,czym tak naprawdę się różni? jaka dawka Mg,jakie max spożycie,i jakie inne subst.wspomagające..?
|
#1300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
No to czuję, ze padnę na klawiaturkę
|
#1302 |
|
Rozeznanie
|
Melduje sie po wypadzie na galerie...
i że nic nie kupiłam choc nie zupełnie, dwa mleka i paczke gumy do zucia patrze ze moj ban dodal foty...idę obadać
|
|
|
|
#1303 |
|
Przyczajenie
|
Witam i proszę o poradę Operację powiekszenia będą miała za ok. 3 tygodnie, jestem już po konsultacjach u dr K. z K-wa. Mój stan wyjściowy to A małe, wzrost 172 waga 59 kg, mam dylemat jaki wybrać implant okrągły czy anatomiczny. Propozycja dr okrągły 11 cm 5,5 projekcja 310 g Allergan, natomiast anatomiczny 11,1 cm 5,5 proj. 290 g Allergan 510 dual MX. Powiem tak, podobają mi się u innych kobiet okrągłe, ale te anatomiczne tez są ok, chociaż b.boję się możliwości ich przekręcania. |
|
|
|
#1304 |
|
Wtajemniczenie
|
byłam w albumie twoim i co? po dupie chcesz
![]() gdzie jest Horo w tubie !!!
|
#1305 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczynki!
Ja już w domu, melduję się na forum ![]() Szału dostaję, ma któraś jakiś sposób na ten okropny ból pleców? Nowe cycuchy mnie tak nie bolą, jak plecy od tego leżenia... ![]() Najważniejsze, że wszystko już za mną, teraz będzie już tylko lepiej Mam pytanie: po ilu dniach przeszedł Wam ten największy ból? Nie mam siły pisać, odezwę się jutro... Buziaki
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mogę cos doradzić, to na początek zwiększ implanty o ok. 100 cc więcej
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem tak - nie wierz tłumaczeniu, że w przypadku miseczki małe A nie da się włożyć więcej niż np. 300cc Co do anatomów - owszem boję się, że mogły by niechcący fiknąć
|
|
|
|
|
#1308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro zrobię w tubie ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
|
|
#1309 |
|
Kazar Lady
|
Maceratko, generalnie jest tak że badania i szczepienia też robi sie na zlecenie lekarza i to on określa czy robisz badanie na nosicielstwo czy nie, w Polsce odsetek nosicieli HBV jest stosunkowo niewielki i rodziny objęte sa wtedy opieką Sanepidu etc.
Przed szczepieniem warto wykonać badanie HBs, gdyż szczepienie osoby uprzednio zakażonej nie będzie skuteczne. Wykonanie szczepienia usypia wówczas czujność pacjenta i lekarza, którzy nie biorą pod uwagę HBV jako potencjalnej jednostki chorobowej. Ale powiem Ci z doświadczenia że jednak bardzo rzadko kiedy zleca sie badania przed szczepieniem.. |
|
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
Testuje Avatarka (jest moj)
|
#1311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- tworz galerie-widać,że bedzie na co popatrzeć
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Kazar Lady
|
no miejmy nadzieje ze tyłek z netu i użyty PS bo jak nie to zaraz utworzony zostanie watek przeciwników tyłków w avkach
|
|
|
|
#1313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=trelek_;16359499]kupiłam zwykły w aptece i wypiłam jeden rano
następnym razem łyknę dwa najgorzej było rano, popołudniu się rozruszałam i poćwiczyłam wieczorem trochęi nawet TŻ się przyłączył ![]() normalnie dumna z siebie jestem ![]() Magnez pije sie zaraz po treningu ![]() Ja mialam dzisiaj lenie , ale dzieki ani sie zmotywowalam i pierwsze 20 minut bylo straszne olgawro jak moge Ci cos poradzic to jak bedziesz miala konsultacje to badz pewna siebie
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-09 o 22:50 |
|
|
|
#1315 |
|
Rozeznanie
|
widziałyście klub pt: puszyste też jest piekne czy jakoś tak?
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ilma79;16345570][QUOTE=macerata;16344797
Maya możesz spróbowac dalej utrzymać tajemnice z powiększeniem, twoj adwokat bedzie napewno dyskretny o sprawie nie trzeba nikomu mowić nawet gdybyś musiała nagłośnić w TV to też nie musisz się ujawniać. Ja mam zamiar nikomu tez nic nie mówić bo wiem ile bedzie gadania. Nie wiem jedynie jak sie wytłumaczyć rodzinie że znikne na kilka dni bo będę musiała mojego syncia komuś dac w opieke, mamy tez rodzinny interes w ktorym się codziennie widujemy więc nie ma szans żeby sie nie pytali gdzie jestem. Nie doś że rozterki z podjeciem mam decyzji to jeszcze cała reszta organizacji. Mayu na jaki rozmiar mam sie nastawiać, pytam ciebie bo widziałaś moje nagie fotki, troszkę sie wstydze wystawić je na forum.[/QUOTE] Mam taką cichą nadzieję, że jakoś da się to jakoś ukryć-tzn że miałam operację .Co do powodu zniknięcia na dwa dni-ja pojechałam w odwiedziny do koleżanki. A jak wróciłam miałam grypę ![]() Co do rozmiarku, to tak jak Ci już pisałam to licz minimum na taki jak ja mam-a stawiam nawet o oczko lub dwa większy(550 i 615). Ale Ty duża dziewczynka już jesteś I trzymam mocno kciuki, żeby się skończyło na samym powiększaniu ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- macerata-ale ładny avek ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Napisałam w klubie to brzydkie słowo co i Ty-i samo się wygwiazdkowało
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Rozeznanie
|
kochana ja wygwiazdkowałam je firmowo P*I*E*R itd
|
|
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
o shiiit.. to za swoj tylek mozna poleciec ?? - przeciez ubrany i pokazany z boku (rowka brak)
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- ja wlasnie sie mecze z galeria - zrobilam pare pierwszych fotek, niestety sama, wiec nie bedzie moze najlepiej, ale bedzie :P
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.dso.pl/inkospor-active-ma...mp-p-2779.html http://www.cso-inkospor.pl/active/magnesium.htm kliknij tez na inf.zywieniowe
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

a po drugie primo to ja juz spac po nocach nie moge, juz sie nie moge doczekac az poznam pania dr, dowiem sie jaki rozmiar mi wybierze, umowie termin i w ogole