Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 03:45   #1411
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
7 ----------
. Żeby to moje dziecko wiedziało jakie matka po nocy na jego kompie fotki obrabia .

Idę do klubu, zobaczę czy żelek tam jest

---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ----------

Nie ma

Mya - co ty zdjęć nie potrafisz wstawić do klubu:hah aha:Przecież już wstawiałaś

Fotkę musisz nie tylko zmniejszyć, ale odpowiednio dobrać rozmiar pikseli (600x600)

Jak chcesz to prześlij mi tego żelka na pocztę to go obrobię (w czerwonym kleksie) i wstawię albo obrobionego z powrotem do ciebie odeślę

---------- Dopisano o 03:45 ---------- Poprzedni post napisano o 03:36 ----------

Mya - kolorowych snów, ja już padam a jutro teściowie w gościnę przyjeżdżają

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-01-10 o 03:46
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 05:01   #1412
MyaDiva
Zakorzenienie

oto moja żelka
Tak wygląda implant dualgel510 po wyjęciu rok po operacji. Zwróćcie uwagę na ta zmarchę na dole implantu-zaczynam się zastanawiać. czy czasem nie jest to jakiś celowy zamysł producenta - może taka zmarcha powinna tam się robić-tylko po co

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 06:18   #1413
MyaDiva
Zakorzenienie

Więcej fotek w albumie.
Wstawiłam też po raz pierwszy fotki z pierwszej wizyty kontrolnej u C&P po 5 tygodiach po operacji-ale kicha. Są trochę słabej jakości-hm..... może to zamierzone (żeby pacjentka jak najmniej widziała), a może oni również fotek nie potrafią robić. Dysponują świetnym sprzętem-dlatego to dziwne A poza tym wydaje mi się,że zdjęcia do dokumentacji powinny być dobrej jakości by były miarodajne-więc lekarzowi powinno na tym zależeć.

---------- Dopisano o 05:51 ---------- Poprzedni post napisano o 05:11 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Idę do klubu, zobaczę czy żelek tam jest

---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ----------

Nie ma

Mya - co ty zdjęć nie potrafisz wstawić do klubu:hah aha:Przecież już wstawiałaś

Fotkę musisz nie tylko zmniejszyć, ale odpowiednio dobrać rozmiar pikseli (600x600)

Mya - kolorowych snów, ja już padam a jutro teściowie w gościnę przyjeżdżają
No hahaha , prawda jest taka, że ja je wklejam a ktoś wykrada jak tylko usnę. Ale dziś przetrzymałam wszystkich

---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ----------

Fotki w klubie są
Życzę wszystkim miłej niedzieli idę jeszcze przed snem zjeść sniadanko.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 09:00   #1414
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
ps. i proszę o wyrozumiałość... 21 stycznia kończę 37 lat
Wielkie mi halo Horo, radze metryke schowac gleboko do szuflady i wyciagnac dopiero wtedy, gdy wnuki bedziesz zenic To tak dla satysfakcji, jak taka sliczna i zgrabna staniesz u boku innych szczesliwych babc

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Horitko!! ja mam 21 imieninki!!!!! to świętujemy!!
Sprawe trzeba oprzec o bar Jeszcze 11 dni i pijemy

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

Ja mialam dzisiaj lenie , ale dzieki ani sie zmotywowalam i pierwsze 20 minut bylo straszne , ale pozniej takiej ochoty nabralam , ze przecwiczylam 2 h tak jak planowalam
pysia, no to jak? Dzisiaj tez idziemy? Tak delikatnie, niedzielnie Moze 20 - 30 minut interwalow i 20 minut brzuszka i do domu? Po wczorajszym treningu nog i tylka , czuje kazde wlokno miesniowe. Chyba przysiady ze sztanga mnie tak wykonczyly i martwy ciag.
Ale sa efekty. Mam juz 0,6 kg miesni na plusie. W obwodach tyle samo, ale nabieram masy pysia, ile jesz bialka na 1kg ciala? Ja staram sie jakies 1,2 - 1,3 g/kg masy. Wiecej nie daje rady

Cytat:
Aniu, dziękuję Tobie za komentarze - zwłaszcza do tego drugiego zdjęcia... Bardzo podniósł mnie na duchu . Dzisiaj zafundowałam sobie mega nawilżającą maseczkę na twarz i trochę mi się polepszyło, choć nie wiem czy efekt widoczny.
sadze ze efekt bardzo widoczny Pielegnuj swoja dziewczeca i delikatna urode, bo o taki skarb trzeba dbac

Cytat:
A dla kogo te bany się szykują drogie koleżanki
Pierwsza głowa, która poleci to mniemam, że będzie to głowa Ani (za ten akt)
No to klade leb pod topor. Juz raz za niewinnosc zostal przyciety, to co mi tam ... Byl czas przywyknac

Ale przez ta noc naskrobalyscie. Wciaz nadrabiam zaleglosci. A my w nocy wybylismy na domowke i jakos tak ledwo zyje, a tu trzeba sie troche poruszac, a potem isc wspomoc Owsiaka
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 09:07   #1415
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _mysza_ Pokaż wiadomość
sie udalo
a Dr powiedzial ze przy moim wzroscie i tym co posiadam 400 bez problemu tylko musi mnie poinformowac o mozliwych powiklaniach przy duzych implantach
mysza pewnie , ze pamietamy gratulacje terminu

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2010-01-10 o 09:26
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 09:35   #1416
Miskaa78
Kazar Lady

Aniu co to jest ten martwy ciąg..juz któryś raz o tym czytam
Mnie w nocy skurcz dopadł a piję magnez regularnie i mam problemy z chodzeniem teraz wrrrrr

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 09:41   #1417
pysia222
Zakorzenienie

ania ja dzisiaj planuje 2 h orbitreka + kilka cw.na brzuchi uda (zapisana jestem w wyscigu i musze jeszcze podgonic )
Mialam dzisiaj na silownie jechac (bieznia,summit,orbitrek i brzuch)ale nas zasypalo i nie ruszam sie z domu
Jesli chodzi o bialko to ok . 1.4 ale to tylko dzieki inko maja duzo produktow bogatych w bialko
Stary 2010-01-10, 09:42   #1418
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Aniu co to jest ten martwy ciąg..juz któryś raz o tym czytam
Mnie w nocy skurcz dopadł a piję magnez regularnie i mam problemy z chodzeniem teraz wrrrrr
Misia, skurcze masz ze stresu Ale to pewnie wiesz. Koniecznie musisz go uzupelniac i potas pewnie tez.
Martwy ciag mozna zobaczyc np. tutaj http://www.menshealth.pl/m/178/martw...6a1e14fea2.jpg Ja robie go z napieciem miesni posladkow, przy schylaniu maksymalnie je wypycham do tylu, a przy wyproscie miednice wypycham do przodu
Dobre tez sa przysiady ze sztanga. Ale te przysiady tez musza byc z koncentracja na posladki i z maksymalnym ich wypchnieciem do tylu. Na poczatku sa pewne problemy z rownowaga i dokladnoscia ...
Stary 2010-01-10, 10:00   #1419
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
łot,świntuszki..
..dziewczyny,wiem,że to już po 23:00,ale jak się Pysia obudzi i na dzień dobry przeczyta..
to się kawą zakrztusi..
bez obaw tak szybko sie nie zakrztusze
Stary 2010-01-10, 10:37   #1420
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
2sweet no ja wlasnie to tu wyczytalam tak mi sie zdaje, ze nowe fajne forum...ale w sumie to o dr J duzo sie naczytalam,jakis pozytek jednak był pysia mowila ze ja zbanowali nie wie za co,pewnie mnie ten sam los spotka bo nick ten sam
wiesz ,że od marca bedziesz miała WizzAir latającego z Cork i to własnie do Wrocławia! zawsze to jakas alternatywa dla Ryanair!!!od cork do dublina w sumie niedaleko wiec ja juz sie ciesze

mysle tez o tych moich implantach..w srode mam konsultacje nr 2 z dr J..bede pytac o 450, mam tylko nadzieje, ze nie beda na mnie wygladaly zle..zapytam tez o 500 ale moze byc za duzo?nie chce wyglądać jak piec, chociaz lubie duze piersi
zaczelam dzis moja diete!mam taki zamiar do operacji 10 kg sie odchudzic..jest ciezko gerealnie dzis bo mnie ssie,ale mysle o tych moich zelkach i zagryzam zeby bo wiem ze bedzie warto!
Jak Tobie sobota leci?ja czytam czesc 3 powiekszania,juz w polowie jestem
szczerze to ja bardzo nie lubie wizzaira z calego serca, a ryanair drugi do pary- to jak traktuja ludzi i postepowanie w razie jakis odwolywan lotow to jest jedno wielkie nieporozumienie. na szczescie ja zawsze latam z cork do berlina z aerlingusem i uwazam ze sa swietni chociaz tym razem cork-gdansk z wizzair i tylko modle sie by wszystko bylo ok i abym doleciala planowo bede teraz jezdzic na wyjazdy sluzbowe do dublina to jak chcesz mozemy sie na jakas kawke umowic kiedys
mysle ze przy twoich gabarytach taki rozmiar bedzie wygladac badzo dobrze, nie za duze nie za male! pan dr pewne rozwieje twoje watpliwosci no i miejmy nadzieje ze sie zgodzi zreszta sama pisalas ze najpierw ci dal 450 ? a pierwszy wybor zawsze najlepszy

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez monilee Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki!
Ja już w domu, melduję się na forum

Szału dostaję, ma któraś jakiś sposób na ten okropny ból pleców? Nowe cycuchy mnie tak nie bolą, jak plecy od tego leżenia...

Najważniejsze, że wszystko już za mną, teraz będzie już tylko lepiej

Mam pytanie: po ilu dniach przeszedł Wam ten największy ból?

Nie mam siły pisać, odezwę się jutro...
Buziaki
super ze juz z nami jestes, jak dasz rade to wstaw swoje fotki przed i po i napisz jak wrazenia, pobyt w klinice, jestes zadowolona?

Yagnaa kolejna przesliczna dziewczyna w naszym gronie kochana napisz mi jakiej ty farby do wlosow uzywasz? bardzo podoba mi sie ten kolor, czy to bezowy blond? i te loczki

wiecie co, to chyba byl blad ze wstwiamy prywatne fotki - oczu oderwac nie mozna od was!!

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-01-10 o 11:01
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:06   #1421
evitanna
BAN stały

Dziewczyny, a jakbym, tak z innej beczki wkleiła na wizaż (bo do klubu są przyjmowane osoby z wyznaczonym terminem) fotę mojego tłustego, obwisłego zapuszczonego zada, który pobiłby wszystkie przedoperacyjne i posankowskie biusty?
A tak poważniej, to chciałabym jakoś bardziej profesjonalnie się za to zabrać- za ćwiczenia i doprowadzenie go do stanu, w którym nie będzie wpędzał w depresję i budził niesmaku. Na razie biegam, od świąt zaniechałam i wdrożyłam ćwiczonka izometryczne. Czy możecie powiedzieć coś bliżej na temat tej diety na rozbudowę mięśni? skąd wiemy, że akurat przybyło nam 0,6 kg mięśni (to pytanie do Anna Ivy)? Z góry dzięki!
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:10   #1422
marchwianka
Rozeznanie

no Wam forum na noc nie mozna zostawiac otwartego, produkujecie, że hej

A ja dzis znów xle się czuję
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:11   #1423
vichy
Raczkowanie

Cytat:
oto moja żelka
Tak wygląda implant dualgel510 po wyjęciu rok po operacji. Zwróćcie uwagę na ta zmarchę na dole implantu-zaczynam się zastanawiać. czy czasem nie jest to jakiś celowy zamysł producenta - może taka zmarcha powinna tam się robić-tylko po co
Mya....a co Ty matko Bosko o 5 rano jeszcze przy kompie robilas??
jakis taki biedny ten implant z ta zmarcha....ja tez na wlasne oczy widzialam implant z falda po wyjeciu go po jakichs 6 miesiacach....Lekarz na moje zapytanie -jak to sie stalo?-odpowiedzial...czasami sie zdarzaja takie przypadki....
Dobrze ,ze sie go juz pozbylas

Sweet-jeszcze raz oficjalnie -dziekuje
Mimi-Tobie rowniez

Edytowane przez vichy
Czas edycji: 2010-01-10 o 11:12
vichy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:15   #1424
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jakbym, tak z innej beczki wkleiła na wizaż (bo do klubu są przyjmowane osoby z wyznaczonym terminem) fotę mojego tłustego, obwisłego zapuszczonego zada, który pobiłby wszystkie przedoperacyjne i posankowskie biusty?

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez vichy Pokaż wiadomość
Lekarz na moje zapytanie -jak to sie stalo?-odpowiedzial...czasami sie zdarzaja takie przypadki....
Dobrze ,ze sie go juz pozbylas
to zabrzmialo jakby tak spokojnie o tym mowil, jakby to taka zwykla sprawa byla ? no w szoku jestem, a mi sie wydawalo ze takie sprawy niezwykle rzadko dzieja sie same z siebie...

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez vichy Pokaż wiadomość
Sweet-jeszcze raz oficjalnie -dziekuje
nie za ma co!
Stary 2010-01-10, 11:17   #1425
ilma79
Raczkowanie

Witam
[QUOTE=macerata;16358645]..no,ja też myślę,że raczej Ci nie przyda
..za to Ilmie76 coś tam może pomoże..
Na pewno bardzo mi pomoże precyzyjnie to opisałaś, jak pojade tym późniejszym to zaoszczędze kilka -będę mogla teoretycznie dłużej pospać. Ja mam nawet nawigacje w telefonie z auto mapą ale często kiedy szybko potrzeba to potrafi się zawiesić-więc wole zdac sie na siebie

Maya
Czy jak dr da mi aż 615 to schowa ta pojemność pod dwa mięśnie, i napewno ból będzie okropny, a czas rekonwalesencji będzie jeszcze dluższy. Ale byle nie robiła mi podwieszenia.

2sweet napisała:
(w zasadzie to chce sie pani dr glownie zapytac o to co sie dzieje po ciazy, planuje miec dzieci kiedys i nie chcialabym zniszczyc wszystkiego mecza mnie pytania: 1) czy lepiej wziasc teraz mniejszy, a potem ewentualnie zmienic na wiecej, 2) czy brac ile sie da a potem moze tylko podciagnac skore wokol sutka? 3) a moze brac ile sie da i jakos sie uda przy odpowiednim dbaniu o piersi zachowac ich cudowny ksztalt i wyglad, 4) a moze brac ile sie da i zrezygnowac z karmienia piersia (choc na tym sie nie znam w ogole, ale wydaje mi sie ze to jest masakra i wielka krzywda dla dziecka gdyz chyba najlepiej jest karmic piersia dla jego zdrowia? a z kolei moje kolezanki irlandki w ogole nie chca karmic piersia? wiec nie wiem co lepsze?) wiele zalezy od tego co mi pani dr w tej kwestii powie i zaleci, ale obstawiam opcje 2 i 3

Ja też mam takie obawy czy przy następnym dziecku-może kiedyś (mam już jedno 4 letnie) piersi nie zrobią sie jakieś pokraczne. Bo mi w ciąży się bardzo bardzo powiększyły choć ja sama przytyłam 14kg, a podczas karmienia (karmiłam 6m-cy)miałam jak balony. I pewnie przy następnej ciąży bedę miała takie same zachowanie ciała. Dodam że dbałam smarowałam ciało i wszędzie jest ok a na piersiach skóra się rozciągła i niestety obwisły. Dodam że przed ciążą miałam 70d takie pełne i teraz też mam 70d tylko flaczki w dół.

Edytowane przez ilma79
Czas edycji: 2010-01-10 o 11:27
ilma79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 11:26   #1426
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
oto moja żelka
ja piernicze ...

ha ha ten bra fitter pokazal mi ze powinnam juz teraz nosic 65 D hahahaha CHYBA NA PLECACH!
no nie, posikam sie zaraz ze smiechu!

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-01-10 o 11:29
Stary 2010-01-10, 11:38   #1427
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
ja piernicze ...

ha ha ten bra fitter pokazal mi ze powinnam juz teraz nosic 65 D hahahaha CHYBA NA PLECACH!
no nie, posikam sie zaraz ze smiechu!
mnie wyszło 28I chyba kogos pogieło..te strone podała mi pani od tego SA jeszcze w 65 mogłabym sie na ścisk upchac ale 60??? da sie oddychać??
dla mnie to jest smieszne miałam 83cm w biuscie przed op i miałam D to po sie operowałam skoro chciałam D?: rotfl:

Stary 2010-01-10, 11:43   #1428
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilma79 Pokaż wiadomość
Ja też mam takie obawy czy przy następnym dziecku-może kiedyś (mam już jedno 4 letnie) piersi nie zrobią sie jakieś pokraczne. Bo mi w ciąży się bardzo bardzo powiększyły choć ja sama przytyłam 14kg, a podczas karmienia (karmiłam 6m-cy)miałam jak balony. I pewnie przy następnej ciąży bedę miała takie same zachowanie ciała. Dodam że dbałam smarowałam ciało i wszędzie jest ok a na piersiach skóra się rozciągła i niestety obwisły. Dodam że przed ciążą miałam 70d takie pełne i teraz też mam 70d tylko flaczki w dół.
slonko jak wroce z konsultacji rozwieje i twoje obawy to bedzie glowna rzecz o ktora bede pytala ja wiem ze jak moja mama byla ze mna w ciazy to wcale duzo nie przytyla, piersi wielkich tez nie miala, dopiero po trzecim dziecku .. takze nie spodziewam sie ogromnych zmian. dzieczyny pisaly ze bardzo wazne jst by podczas ciazy zarowno dzien i w nocy trzymac piersi w staniku czy topie, aby nie mialy szans opasc
a powiedz mi, jako mama, czy moje kolezanki irlandki nie robia wlasnie najwiekszej glupoty rezygnujac z karmienia piersia? one uwazaja ze to lepiej dla nich i dla dziecka..
poza tym mysle ze jak naciagnie mi sie mocno skora to sam lifting wokol otoczki wystarczy i jakos tak sie nastawiam ze wtedy tak sie podreperuje najbardziej ciekawi mnie jak to sie odnosi do umiejscowienia pod dwoma miesniami, czy piers dalej bedzie przywierdzona w swoim miejscu i ewentualny nadmiar skory wisiec z przodu czy jak to moze wygladac?

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
mnie wyszło 28I chyba kogos pogieło..te strone podała mi pani od tego SA jeszcze w 65 mogłabym sie na ścisk upchac ale 60??? da sie oddychać??
dla mnie to jest smieszne miałam 83cm w biuscie przed op i miałam D to po sie operowałam skoro chciałam D?: rotfl:
dokladnie!!! zapraszam do mojego albumu, obejrzyj moja wyjsciowke i zobacz na wlasne oczy jak wyglada porzadne 65 D! jaka ja glupia jestem ze op robie przeciez moj biust jest gigantyczny!!! tylko gdzie sie schowal?
Stary 2010-01-10, 11:49   #1429
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Misia, skurcze masz ze stresu Ale to pewnie wiesz. Koniecznie musisz go uzupelniac i potas pewnie tez.
Martwy ciag mozna zobaczyc np. tutaj http://www.menshealth.pl/m/178/martw...6a1e14fea2.jpg Ja robie go z napieciem miesni posladkow, przy schylaniu maksymalnie je wypycham do tylu, a przy wyproscie miednice wypycham do przodu
Dobre tez sa przysiady ze sztanga. Ale te przysiady tez musza byc z koncentracja na posladki i z maksymalnym ich wypchnieciem do tylu. Na poczatku sa pewne problemy z rownowaga i dokladnoscia ...
hihihi to może na kanapie będę robic te przysiady bo jak jeszcze z nosa kartofla sobie zrobię
a potas pije w postaci soków pomidorowych, prawie codziennie ..wrrr
złośliwość..teraz kuleję

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość

dokladnie!!! zapraszam do mojego albumu, obejrzyj moja wyjsciowke i zobacz na wlasne oczy jak wyglada porzadne 65 D! jaka ja glupia jestem ze op robie przeciez moj biust jest gigantyczny!!! tylko gdzie sie schowal?
Kochana widziałam i mialam podobne 65D ..chwała że Bromek nie zna tego kalkulatora bo bym miała piersi..

Stary 2010-01-10, 11:53   #1430
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
no Wam forum na noc nie mozna zostawiac otwartego, produkujecie, że hej

A ja dzis znów xle się czuję
oj co ci jest
ja tez sie czuje , jestem przeziębiona, leci mi z noska i bolą mnie zęby- to zly objaw, rozumiem jeden ale polowa?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 12:06   #1431
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
oto moja żelka
nóz sie w kieszeni otwiera...

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
oj co ci jest
ja tez sie czuje , jestem przeziębiona, leci mi z noska i bolą mnie zęby- to zly objaw, rozumiem jeden ale polowa?
przewiać Cię musiało, wes tabletke p/bolową...działa równiez p/zapalnie
Nie wiem co mi jest i zaczyna mnie to wkur bo ilez mozna sie przyjaźnic z tronem
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 12:12   #1432
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
oj co ci jest
hi hi jak mi zawsze siostra dogryza "jak mnie zab bolal to wyrwalam" a tak na powaznie to niedopsz.. goraca kapiel, potem herbatka z miodkiem i cytrynka, cieplo sie ubierz i wskakuj pod kocyk

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Kochana widziałam i mialam podobne 65D ..chwała że Bromek nie zna tego kalkulatora bo bym miała piersi..
mialabys takie bimbaly ze ho ho 160cc max by ci wsadzil ))))

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2010-01-10 o 12:13
Stary 2010-01-10, 12:19   #1433
ilma79
Raczkowanie

[QUOTE=2sweet;16367258]slonko jak wroce z konsultacji rozwieje i twoje obawy to bedzie glowna rzecz o ktora bede pytala ja wiem ze jak moja mama byla ze mna w ciazy to wcale duzo nie przytyla, piersi wielkich tez nie miala, dopiero po trzecim dziecku .. takze nie spodziewam sie ogromnych zmian. dzieczyny pisaly ze bardzo wazne jst by podczas ciazy zarowno dzien i w nocy trzymac piersi w staniku czy topie, aby nie mialy szans opasc
a powiedz mi, jako mama, czy moje kolezanki irlandki nie robia wlasnie najwiekszej glupoty rezygnujac z karmienia piersia? one uwazaja ze to lepiej dla nich i dla dziecka..
poza tym mysle ze jak naciagnie mi sie mocno skora to sam lifting wokol otoczki wystarczy i jakos tak sie nastawiam ze wtedy tak sie podreperuje najbardziej ciekawi mnie jak to sie odnosi do umiejscowienia pod dwoma miesniami, czy piers dalej bedzie przywierdzona w swoim miejscu i ewentualny nadmiar skory wisiec z przodu czy jak to moze wygladac?

Hello Mi akurat chodzenie w staniczkach nie pomogło, wogóle dr Jarliński napisł mi że tez mi się tak pomniejszyły bo to przez zanik gruczołu poporodowego - nie wiem czy każdy tak ma czy tylko ja, i powidział mi że mam dwa wyjścia duzy implant lub samo podwieszenie (jeśli i to starczy, nie bedę chciała powiększać). Ja w dzień wyjścia ze szpitala wazylam 2kg mniej niż przed zajściem w ciąże a cycki jak balony.
A co do koleżanek z Irlandi to tracą wiele nie karmiąc, już nie patrze z tego punktu że karmienie jest zdrowe dla dziecka (ponoć tak jest) i dla matki, ale ta bliskość której maluszek pragnie jak mało czego po wyjściu z brzuszka, weźmie cycusia i odrazu się uspokaja mój aż mruczał z zachwytu aż tak jakby odetknoł z ulga i robił sie spokojny. A jak go po pół roku odstawiłam, to przez długi czas jak tylko się do mnie przytulił to ssał mi policzki, nos co tylko się dało-wspaniałe sa te chwile niezapomniane, kurde az łezka mi teraz cieknie.
Bede czekała na relacje bo ja właśnie boje sie rozciągnięcia skóry.
Stary 2010-01-10, 12:32   #1434
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
nóz sie w kieszeni otwiera...

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

przewiać Cię musiało, wes tabletke p/bolową...działa równiez p/zapalnie
Nie wiem co mi jest i zaczyna mnie to wkur bo ilez mozna sie przyjaźnic z tronem
z tronemhmmm...
juz wziełam leki, wykąpalam sie ale niestety o 13 mam klienta, cóż musze go ostrzyc, taki fach
nie lubie kataru, leci mi nawet z oka
ahh....
szkoda makijaż robić

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 13:23   #1435
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Vichy za co?

Kobitki a kto pomyślał ze Yagnaa jaja sobie ze zdjęciami robi? Bo ja w pierwszym odruchu tak ,myślałam ze to jakieś z netu sciągnete,modelka jakaś ,a tu prosze taki okaz wśród okazów i bez PS a wloski

Anna to chyba ty szukałaś sukienke asymetryczną,ta na moje oko jest calkiem ok:
http://moda.allegro.pl/item879161085...imple_h_m.html

Edytowane przez mimi44
Czas edycji: 2010-01-10 o 13:44
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:19   #1436
Miskaa78
Kazar Lady

Mimi no to piateczka + ja tez w pierszym odruchu tak pomyslalam..a tu trzeba sie pogodzic, ze ja taki szaraczek wsrod gwiazdeczek

Stary 2010-01-10, 15:04   #1437
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny ja niedawno dopiero z wyra sie zwleklam
Stanowczo za dlugo wczoraj posiedzialam, wiecej sie to nie zdarzy

mimi sukienka bomba
Stary 2010-01-10, 15:10   #1438
Miskaa78
Kazar Lady

nocna zmiana jest chyba zaprawiona w bojach..ja tak nie potrafię aż tak zarywac nocek

Stary 2010-01-10, 15:11   #1439
Yagnaa
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny - ale zescie wczoraj daly czadu Kto siedzial najdluzej - czyzby Mya ? Macie zdrowie
Co do koloru wlosow - byl robiony na moja taka prywatna uroczystosc rodzinna (tam gdzie jestem w tej bialej sukience z tymi czarnymi paseczkami) - nie wiem jak sie on nazywa (taki blond z bardzo jasna rozowa poswiata - nie widac tego na zdj.) - ale jest robiony zawsze w tym samym miejscu (Szczecin, Modern Design - najbardziej wypasny fryzjer w Polsce jakiego znam)
Co do fotek - wyslalam takie, ktore nie byly robione w studio, tylko sa to takie z pleneru - np. ta w czerwonej sukience maz mi cyknal, dlatego ja lubie.
Jak bede miala chwilke, wcisne cos jeszcze dzieki za wszystkie mile slowa - wszystkie od pieknych kobietek z forum
Lukier zostawiam cukiernikom.
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:11   #1440
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Czy możecie powiedzieć coś bliżej na temat tej diety na rozbudowę mięśni? skąd wiemy, że akurat przybyło nam 0,6 kg mięśni (to pytanie do Anna Ivy)? Z góry dzięki!
co do zawartosci tkanki tluszczowej i miesniowej w orgaznizmie, to ja regularnie robie soebie takie pomiary specjalnym przyrzadem. Calkiem dobre (ale obciazone pewnego rodzaju bledem) sa wagi z opcja pomiaru tkanki tluszczowej, czy takie urzadzonka, ktore chwyta sie oburacz rekoma i zaciska. Trzeba tylko pamietac, aby taki pomiar byl wykonany przed treningiem i przed spozyciem substancji odwadniajacych (kawa, lub leki odwadniajace).

Jesli chodzi o robudowe tkanki miesniowej, to powinno sie to odbywac z rownoczesna redukcja tkanki tluszczowej, aby rzeczywiscie zmniejszyc "obwody". Dlatego jak pacierz nalezy powtarzac trening cardio/silowy i do tego zdrowe odzywianie minimum 1 - 1.2g bialka/1kg masy ciala

pysia, pytalas a mnie to umknelo bo sklerotyczka jestem okrutna. Klatke zaczelam cwiczyc jakies 7 - 8 tygodni po OP. I wlasciwie natychmiast zaniechalam tak mnie bolalo. Obecnie cwicze, wciaz baaardzo delikatnie i z malym obciazeniem. W szczegolnosci wyciskanie sztangi na laweczce, czy rozpietki w siadzie na maszynie. Oj to ostatnie jeszcze mocno boli

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość

Mimi, jestes genialna!!! Dzieki, ze o mnie pamietasz Fason tej sukienki jest DOKLADNIE taki o jaki mi chodzi!!! Moze tylko wolalabym wersje bardziej codzienna, z mniejsza iloscia cekinow. Ale fason to strzal "10"
Chciaz z drugiej strony jak zadnej innej nie znajde, to kupie ta! Bedzie na jakas imprezke

Cytat:
z tronemhmmm...
juz wziełam leki, wykąpalam sie ale niestety o 13 mam klienta, cóż musze go ostrzyc, taki fach
nie lubie kataru, leci mi nawet z oka
ahh....
szkoda makijaż robić
biedactwo Wrzuc jakas uderzeniowa dawke lekow i moze az tak chorobsko sie nie rozwinie. Mnie na poczatek kataru pomaga sauna, ale bardzo dluga

Cytat:
Mimi no to piateczka + ja tez w pierszym odruchu tak pomyslalam..a tu trzeba sie pogodzic, ze ja taki szaraczek wsrod gwiazdeczek
no to dla Mimi i Miski

nie grzeszcie Dziewczyny, bo batozkiem pogonie przy najblizej okazji

My juz po treningu Cardio, triceps i klatka zaliczone. Teraz obiadek, troche pracy i idziemy na Plac Defilad wspierac puchy Owsiaka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości