|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
Idę do klubu, zobaczę czy żelek tam jest ![]() ---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ---------- Nie ma ![]() ![]() Mya - co ty zdjęć nie potrafisz wstawić do klubu ![]() Fotkę musisz nie tylko zmniejszyć, ale odpowiednio dobrać rozmiar pikseli Jak chcesz to prześlij mi tego żelka na pocztę to go obrobię (w czerwonym kleksie ) i wstawię![]() ---------- Dopisano o 03:45 ---------- Poprzedni post napisano o 03:36 ---------- Mya
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-10 o 03:46 |
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
oto moja żelka
![]() Tak wygląda implant dualgel510 po wyjęciu rok po operacji. Zwróćcie uwagę na ta zmarchę na dole implantu-zaczynam się zastanawiać. czy czasem nie jest to jakiś celowy zamysł producenta - może taka zmarcha powinna tam się robić-tylko po co
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Więcej fotek w albumie.
Wstawiłam też po raz pierwszy fotki z pierwszej wizyty kontrolnej u C&P po 5 tygodiach po operacji- . Dysponują świetnym sprzętem-dlatego to dziwne A poza tym wydaje mi się,że zdjęcia do dokumentacji powinny być dobrej jakości by były miarodajne-więc lekarzowi powinno na tym zależeć.---------- Dopisano o 05:51 ---------- Poprzedni post napisano o 05:11 ---------- Cytat:
. Ale dziś przetrzymałam wszystkich![]() ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 05:51 ---------- Fotki w klubie są ![]() Życzę wszystkim miłej niedzieli .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1414 | |||
|
Zadomowienie
|
Wielkie mi halo
To tak dla satysfakcji, jak taka sliczna i zgrabna staniesz u boku innych szczesliwych babc Sprawe trzeba oprzec o bar ![]() Cytat:
Tak delikatnie, niedzielnie Moze 20 - 30 minut interwalow i 20 minut brzuszka i do domu? Ale sa efekty. Mam juz 0,6 kg miesni na plusie. W obwodach tyle samo, ale nabieram masy ![]() Cytat:
Pielegnuj swoja dziewczeca i delikatna urode, bo o taki skarb trzeba dbac Cytat:
Byl czas przywyknac Ale przez ta noc naskrobalyscie. Wciaz nadrabiam zaleglosci. A my w nocy wybylismy na domowke i jakos tak ledwo zyje, a tu trzeba sie troche poruszac, a potem isc wspomoc Owsiaka |
|||
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-10 o 09:26 |
|
|
|
|
#1416 |
|
Kazar Lady
|
Aniu co to jest ten martwy ciąg..juz któryś raz o tym czytam
![]() Mnie w nocy skurcz dopadł a piję magnez regularnie i mam problemy z chodzeniem teraz wrrrrr
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
ania ja dzisiaj planuje 2 h orbitreka + kilka cw.na brzuchi uda (zapisana jestem w wyscigu i musze jeszcze podgonic )
Mialam dzisiaj na silownie jechac (bieznia,summit,orbitrek i brzuch)ale nas zasypalo i nie ruszam sie z domu ![]() Jesli chodzi o bialko to ok . 1.4 ale to tylko dzieki inko maja duzo produktow bogatych w bialko
|
#1418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to pewnie wiesz. Koniecznie musisz go uzupelniac i potas pewnie tez. Martwy ciag mozna zobaczyc np. tutaj http://www.menshealth.pl/m/178/martw...6a1e14fea2.jpg Ja robie go z napieciem miesni posladkow, przy schylaniu maksymalnie je wypycham do tylu, a przy wyproscie miednice wypycham do przodu Dobre tez sa przysiady ze sztanga. Ale te przysiady tez musza byc z koncentracja na posladki i z maksymalnym ich wypchnieciem do tylu. Na poczatku sa pewne problemy z rownowaga i dokladnoscia ... |
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1420 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaz tym razem cork-gdansk z wizzair i tylko modle sie by wszystko bylo ok i abym doleciala planowo bede teraz jezdzic na wyjazdy sluzbowe do dublina to jak chcesz mozemy sie na jakas kawke umowic kiedysmysle ze przy twoich gabarytach taki rozmiar bedzie wygladac badzo dobrze, nie za duze nie za male! pan dr pewne rozwieje twoje watpliwosci no i miejmy nadzieje ze sie zgodzi zreszta sama pisalas ze najpierw ci dal 450 ? a pierwszy wybor zawsze najlepszy ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
i napisz jak wrazenia, pobyt w klinice, jestes zadowolona?![]() Yagnaa kolejna przesliczna dziewczyna w naszym gronie kochana napisz mi jakiej ty farby do wlosow uzywasz? bardzo podoba mi sie ten kolor, czy to bezowy blond? i te loczkiwiecie co, to chyba byl blad ze wstwiamy prywatne fotki - oczu oderwac nie mozna od was!!
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-10 o 11:01 |
||
|
|
|
#1421 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, a jakbym, tak z innej beczki wkleiła na wizaż (bo do klubu są przyjmowane osoby z wyznaczonym terminem) fotę mojego tłustego, obwisłego zapuszczonego zada, który pobiłby wszystkie przedoperacyjne i posankowskie biusty?
A tak poważniej, to chciałabym jakoś bardziej profesjonalnie się za to zabrać- za ćwiczenia i doprowadzenie go do stanu, w którym nie będzie wpędzał w depresję i budził niesmaku. Na razie biegam, od świąt zaniechałam i wdrożyłam ćwiczonka izometryczne. Czy możecie powiedzieć coś bliżej na temat tej diety na rozbudowę mięśni? skąd wiemy, że akurat przybyło nam 0,6 kg mięśni (to pytanie do Anna Ivy)? Z góry dzięki! |
|
|
|
#1422 |
|
Rozeznanie
|
no Wam forum na noc nie mozna zostawiac otwartego, produkujecie, że hej
A ja dzis znów xle się czuję
|
|
|
|
#1423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jakis taki biedny ten implant z ta zmarcha.... ja tez na wlasne oczy widzialam implant z falda po wyjeciu go po jakichs 6 miesiacach....Lekarz na moje zapytanie -jak to sie stalo?-odpowiedzial...czasami sie zdarzaja takie przypadki.... Dobrze ,ze sie go juz pozbylas Sweet-jeszcze raz oficjalnie -dziekuje ![]() Mimi-Tobie rowniez
Edytowane przez vichy Czas edycji: 2010-01-10 o 11:12 |
|
|
|
|
#1424 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- nie za ma co!
|
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
Witam
..za to Ilmie76 ![]() Na pewno bardzo mi pomoże precyzyjnie to opisałaś, jak pojade tym późniejszym to zaoszczędze kilka -będę mogla teoretycznie dłużej pospać. Ja mam nawet nawigacje w telefonie z auto mapą ale często kiedy szybko potrzeba to potrafi się zawiesić-więc wole zdac sie na siebieMaya Czy jak dr da mi aż 615 to schowa ta pojemność pod dwa mięśnie, i napewno ból będzie okropny, a czas rekonwalesencji będzie jeszcze dluższy. Ale byle nie robiła mi podwieszenia. 2sweet napisała: (w zasadzie to chce sie pani dr glownie zapytac o to co sie dzieje po ciazy, planuje miec dzieci kiedys i nie chcialabym zniszczyc wszystkiego mecza mnie pytania: 1) czy lepiej wziasc teraz mniejszy, a potem ewentualnie zmienic na wiecej, 2) czy brac ile sie da a potem moze tylko podciagnac skore wokol sutka? 3) a moze brac ile sie da i jakos sie uda przy odpowiednim dbaniu o piersi zachowac ich cudowny ksztalt i wyglad, 4) a moze brac ile sie da i zrezygnowac z karmienia piersia (choc na tym sie nie znam w ogole, ale wydaje mi sie ze to jest masakra i wielka krzywda dla dziecka gdyz chyba najlepiej jest karmic piersia dla jego zdrowia? a z kolei moje kolezanki irlandki w ogole nie chca karmic piersia? wiec nie wiem co lepsze?) wiele zalezy od tego co mi pani dr w tej kwestii powie i zaleci, ale obstawiam opcje 2 i 3 Ja też mam takie obawy czy przy następnym dziecku-może kiedyś (mam już jedno 4 letnie) piersi nie zrobią sie jakieś pokraczne. Bo mi w ciąży się bardzo bardzo powiększyły choć ja sama przytyłam 14kg, a podczas karmienia (karmiłam 6m-cy)miałam jak balony. I pewnie przy następnej ciąży bedę miała takie same zachowanie ciała. Dodam że dbałam smarowałam ciało i wszędzie jest ok a na piersiach skóra się rozciągła i niestety obwisły. Dodam że przed ciążą miałam 70d takie pełne i teraz też mam 70d tylko flaczki w dół.
17.06.10 425cc hp dr Jarliński Edytowane przez ilma79 Czas edycji: 2010-01-10 o 11:27 |
|
|
|
#1426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ha ha ten bra fitter pokazal mi ze powinnam juz teraz nosic 65 D hahahaha CHYBA NA PLECACH! no nie, posikam sie zaraz ze smiechu!
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-10 o 11:29 |
|
|
|
|
#1427 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
dla mnie to jest smieszne miałam 83cm w biuscie przed op i miałam D ![]() : rotfl:
|
|
|
|
|
#1428 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to bedzie glowna rzecz o ktora bede pytalaa powiedz mi, jako mama, czy moje kolezanki irlandki nie robia wlasnie najwiekszej glupoty rezygnujac z karmienia piersia? one uwazaja ze to lepiej dla nich i dla dziecka.. poza tym mysle ze jak naciagnie mi sie mocno skora to sam lifting wokol otoczki wystarczy i jakos tak sie nastawiam ze wtedy tak sie podreperuje najbardziej ciekawi mnie jak to sie odnosi do umiejscowienia pod dwoma miesniami, czy piers dalej bedzie przywierdzona w swoim miejscu i ewentualny nadmiar skory wisiec z przodu czy jak to moze wygladac?---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
|
#1429 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
a potas pije w postaci soków pomidorowych, prawie codziennie ..wrrr złośliwość..teraz kuleję ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
..chwała że Bromek nie zna tego kalkulatora bo bym miała piersi.. |
||
|
|
|
#1430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez sie czuje , jestem przeziębiona, leci mi z noska i bolą mnie zęby- to zly objaw, rozumiem jeden ale polowa?
|
|
#1431 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Nie wiem co mi jest i zaczyna mnie to wkur bo ilez mozna sie przyjaźnic z tronem |
||
|
|
|
#1432 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
))))
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-01-10 o 12:13 |
||
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=2sweet;16367258]slonko jak wroce z konsultacji rozwieje i twoje obawy
to bedzie glowna rzecz o ktora bede pytalaa powiedz mi, jako mama, czy moje kolezanki irlandki nie robia wlasnie najwiekszej glupoty rezygnujac z karmienia piersia? one uwazaja ze to lepiej dla nich i dla dziecka.. poza tym mysle ze jak naciagnie mi sie mocno skora to sam lifting wokol otoczki wystarczy i jakos tak sie nastawiam ze wtedy tak sie podreperuje najbardziej ciekawi mnie jak to sie odnosi do umiejscowienia pod dwoma miesniami, czy piers dalej bedzie przywierdzona w swoim miejscu i ewentualny nadmiar skory wisiec z przodu czy jak to moze wygladac?Hello A co do koleżanek z Irlandi to tracą wiele nie karmiąc, już nie patrze z tego punktu że karmienie jest zdrowe dla dziecka (ponoć tak jest) i dla matki, ale ta bliskość której maluszek pragnie jak mało czego po wyjściu z brzuszka, weźmie cycusia i odrazu się uspokaja mój aż mruczał z zachwytu aż tak jakby odetknoł z ulga i robił sie spokojny. A jak go po pół roku odstawiłam, to przez długi czas jak tylko się do mnie przytulił to ssał mi policzki, nos co tylko się dało-wspaniałe sa te chwile niezapomniane, kurde az łezka mi teraz cieknie. ![]() Bede czekała na relacje bo ja właśnie boje sie rozciągnięcia skóry.
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmm...juz wziełam leki, wykąpalam sie ale niestety o 13 mam klienta, cóż musze go ostrzyc, taki fach nie lubie kataru, leci mi nawet z oka ahh.... szkoda makijaż robić
|
|
#1435 |
|
Rozeznanie
|
Vichy za co?
Kobitki a kto pomyślał ze Yagnaa jaja sobie ze zdjęciami robi? Bo ja w pierwszym odruchu tak ,myślałam ze to jakieś z netu sciągnete,modelka jakaś ![]() Anna to chyba ty szukałaś sukienke asymetryczną,ta na moje oko jest calkiem ok: http://moda.allegro.pl/item879161085...imple_h_m.html Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-01-10 o 13:44 |
|
|
|
#1436 |
|
Kazar Lady
|
Mimi no to piateczka + ja tez w pierszym odruchu tak pomyslalam..a tu trzeba sie pogodzic, ze ja taki szaraczek wsrod gwiazdeczek
|
|
|
|
#1437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Stanowczo za dlugo wczoraj posiedzialam, wiecej sie to nie zdarzy mimi sukienka bomba
|
|
#1438 |
|
Kazar Lady
|
nocna zmiana jest chyba zaprawiona w bojach..ja tak nie potrafię aż tak zarywac nocek
|
|
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny - ale zescie wczoraj daly czadu
Kto siedzial najdluzej - czyzby Mya ? Macie zdrowie![]() Co do koloru wlosow - byl robiony na moja taka prywatna uroczystosc rodzinna (tam gdzie jestem w tej bialej sukience z tymi czarnymi paseczkami) - nie wiem jak sie on nazywa (taki blond z bardzo jasna rozowa poswiata - nie widac tego na zdj.) - ale jest robiony zawsze w tym samym miejscu (Szczecin, Modern Design - najbardziej wypasny fryzjer w Polsce jakiego znam) Co do fotek - wyslalam takie, ktore nie byly robione w studio, tylko sa to takie z pleneru - np. ta w czerwonej sukience maz mi cyknal, dlatego ja lubie. Jak bede miala chwilke, wcisne cos jeszcze dzieki za wszystkie mile slowa - wszystkie od pieknych kobietek z forum
|
#1440 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o robudowe tkanki miesniowej, to powinno sie to odbywac z rownoczesna redukcja tkanki tluszczowej, aby rzeczywiscie zmniejszyc "obwody". Dlatego jak pacierz nalezy powtarzac trening cardio/silowy i do tego zdrowe odzywianie minimum 1 - 1.2g bialka/1kg masy ciala ![]() pysia, pytalas a mnie to umknelo bo sklerotyczka jestem okrutna. Klatke zaczelam cwiczyc jakies 7 - 8 tygodni po OP. I wlasciwie natychmiast zaniechalam tak mnie bolalo. Obecnie cwicze, wciaz baaardzo delikatnie i z malym obciazeniem. W szczegolnosci wyciskanie sztangi na laweczce, czy rozpietki w siadzie na maszynie. Oj to ostatnie jeszcze mocno boli Cytat:
Mimi, jestes genialna!!! Dzieki, ze o mnie pamietasz Fason tej sukienki jest DOKLADNIE taki o jaki mi chodzi!!! Moze tylko wolalabym wersje bardziej codzienna, z mniejsza iloscia cekinow. Ale fason to strzal "10" Chciaz z drugiej strony jak zadnej innej nie znajde, to kupie ta! Bedzie na jakas imprezke Cytat:
Wrzuc jakas uderzeniowa dawke lekow i moze az tak chorobsko sie nie rozwinie. Mnie na poczatek kataru pomaga sauna, ale bardzo dluga ![]() Cytat:
nie grzeszcie Dziewczyny, bo batozkiem pogonie przy najblizej okazji ![]() My juz po treningu |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

. Żeby to moje dziecko wiedziało jakie matka po nocy na jego kompie fotki obrabia 

. Ale dziś przetrzymałam wszystkich

Moze 20 - 30 minut interwalow i 20 minut brzuszka i do domu? 

Ale to pewnie wiesz. Koniecznie musisz go uzupelniac i potas pewnie tez.
bede teraz jezdzic na wyjazdy sluzbowe do dublina to jak chcesz mozemy sie na jakas kawke umowic kiedys

ja tez na wlasne oczy widzialam implant z falda po wyjeciu go po jakichs 6 miesiacach....Lekarz na moje zapytanie -jak to sie stalo?-odpowiedzial...czasami sie zdarzaja takie przypadki....

,myślałam ze to jakieś z netu sciągnete,modelka jakaś