|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Desnuda E. Ungaro
Wymienię EDP Desnuda Emanuel Ungaro, pojemność wyjściowa 75 ml - zużycie widoczne na zdjęciu. Perfumy są świeże, otwarte 3-4 tygodnie temu.
![]() Edytowane przez aga_tka_2 Czas edycji: 2013-12-20 o 16:37 Powód: uaktualnienie wątku |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Zapachy.
(zdjęcie 5) - Gloria Vanderbilt "Reverie", pierwotna poj. 30 ml, zostało trochę mniej niż pół
(zdjęcie 6) - Estee Lauder "Youth Dew", pierwotna poj. 45 ml, została połowa "LBD" NOWE w pudełku, bez folii, pojemność 30 ml, spray cos u mnie? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Skusi Cię wymiana Youth Dew na kilka miniatur i czyste perfumy?
Wszystkie są orientalne. Boucheron klasyczne 5 ml Tomorrow Avon cała Givenchy Ysatis ok. 3,5/4ml Parfum Ungaro Desnuda 4/5 ml Oriflame Amber Elixir 4 ml Fragonard Eclat ok. 10/15 ml perfumy Aha. Nie mam swojego wątku, więc odpisz tutaj. Zajrzę. Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2010-01-09 o 20:28 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a miniaturkę Amber Elixir niedawno zużyłam ![]() Jeśli chodzi o Tomorrow to jaka jest jej pojemność?
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Fanusia92
mogłybyśmy wymienić moje LBD na Twoją ode a l'amour i Twoją Liz Claiborne na moje Youth Dew lub Reverie, bo gdybym chciała od Ciebie również Just Like to Ty byłabyś stratna na mililitrach. Chyba, że dobrałabyś coś z odlewek.
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze orientalne Fendi Asja tylko po teście nadgarstkowym, ale też nie widzę pojemności. Na aukcji było napisane, że 5 ml. I mogę dorzucić kilka próbek w Twoich klimatach. Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2010-01-09 o 21:42 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
proponuję
Spark Liz Claiborne Yves Rocher Ode à l'Amour za: (zdjęcie 5) - Gloria Vanderbilt "Reverie", pierwotna poj. 30 ml, zostało trochę mniej niż pół (zdjęcie 6) - Estee Lauder "Youth Dew", pierwotna poj. 45 ml, została połowa Odlewki: (zdjęcie 1) -Nirmala - poj. ok. 6 ml -Chocolovers - poj. ok. 5 ml -L'Instant Magic - poj. ok. 5 ml co o tym myslisz? za liz dałam trochę dużo, a oba perfumy są praktycznie całe.. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Podoba mi się u ciebie-Hugo Boss "Pure Purple" poj. ok. 15 ml -Ralph Lauren "Hot" poj. ok. 8 ml no i Instant którego nie ma ![]() Ja jak zwykle spóźniona,bo pewnie drugie Ode cię nie interesuje ![]() Poza wątkiem mogę odlać: -do 10ml Puma flowing -do 10 ml Ode Passionnement YR -mam 4ml My queen ze wspólnych zakupów oraz wiele odlewek po 1ml
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Eyes
chętnie wzięłabym od Ciebie odlewkę 10 ml Ode Passionnement YR i te 4 ml My queen. Nie chciałabym żebyś była stratna na ml więc ze swojej strony mogę zrobić (z zapachów poza wątkiem) próbkę/próbki po 1 ml z następujących zapachów: -Oriflame "Giordani White Gold" -Chopard "Wish" -Max Mara "Kashmina Touch" -Sephora "Vanille Patchouli" -L LL -Sonia Rykiel Woman -Comptoir "Amour de Cacao" -VC&A "First Love" -Chique -CK "Obsession" -Ungaro "Desnuda" Nie masz może odrobinki "In Black" J. del Pozo?
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie?
probki -S. Dali "Purplelips Sensual" -YR Gardenia i Mandarynka -J. del Pozo "Halloween" odlewka -Ralph Lauren "Hot" poj. ok. 8 ml |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj aga_tko!
Dziękuję za propozycję, chętnie skorzystam Napisz mi, co interesuje Cię w zamiam. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie czy mam jeszcze szansę na Instant?
Bardzo mi zależy![]() Na pewno rezerwuje Hot, z Purple rezygnuję In black mam połowę z miniaturki,więc odlewka odpada..
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję - nic
![]() Magdulenko w zamian chciałabym choć ociupinkę "In Black" J. del Pozoprzykro mi, ale odleweczka L'Instant Magic czeka już zapakowana i leci jutro do Fanusi Rywko jak pewnie doczytałaś Youth Dew wymieniłam już z inną wizażanką. Dziękuję za propozycję
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
witaj poza wątkiem mam kilka odlewek może Cię zainteresują:
CK Eternity 5ml bez testowych 2 psików Naf Naf - Une Touche De Naf Naf 5ml miniaturka Tommorow Avon w oryginalnym flakoniku z kartonikiem Burberry Week End roletka 9/10ml Extraordinary Avon 29/30ml Bourjois Clin D`oeil Excentric 70/75ml mogę zrobić odlewkę E. Arden Green Tea 10ml mogę zrobić odlewkę CK Euphoria Blossom 5-10ml ??
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak
-Coty "Vanilla Musk"1ml -Ralph Lauren "Hot" poj. ok. 8 ml -Sonia Rykiel Woman1ml -CK "Obsession"(może odlewka 5ml). za 10ml Ode Passionnement,4 ml Królowej i mogę dorucić 1ml jakiegoś zapachu,lub coś z próbek kremów
|
|
#18 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to możesz wrzucić próbasa jakiegoś zapachu. Pozdrawiam
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno Casmir -Hugo Boss "Pure Purple" i Ralph Lauren "Hot" i pewnie próbeczki
a nie pisalam co mnie interesuje bo nie wiedzialam czy cos wogóle u mnie znajdziesz a interesowało by cie cos?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Hot" Laurena leci jutro do Eyes. Napisz jakimi próbkami byłabyś zainteresowana. Myślę, że dojdziemy do porozumienia
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
G. Sabatini "Latin Dance"
J. del Pozo "Halloween" Casmir - poj. (trudno wyczuć w tym atomku) oceniam na ok. 3-4 ml Hugo Boss "Pure Purple" poj. ok. 15 ml a więc to by mnie interesowało
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 5ml atomki - może być? Mogę jeszcze jakieś próbeczki dorzucić Jak już będzie pusta, przypomnij się na PW, dogadamy szczegóły |
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
Co do próbek to jeszcze się dogadamy jak flaszka będzie pusta Pozdrawiam.
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
hmm zastanowie się idam znać jutro bo nie ukrywam że euforia jest moim ulubionym zapszkiem i trudno mi się z nią rozstać nawet z ociupinką
a zamiast niej nic innego byś nie chciała może?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
a możesz coś napisać o tych dwóch zapachach?
![]() Naf Naf - Une Touche De Naf Naf 5ml Bourjois Clin D`oeil Excentric 70/75ml
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
hmm nafnaf są delikatne orientalno kwiatowe słodkie i pudrowe ale zarazem delikatne takie hm... jak dla mnie dojrzałe
a Clin D`oeil Excentric w podobnym tonie poważne dorosłe miło otulają ciało i cudnie się rozwijają na ciele moim zdaniem bardziej do pracy na spotkania niż na imprezę ale nie są ciężkie dla mnie specyficzne nawet nie potrafię owiedzieć do jakich innych mogłabym je porównać ciekawe na tę porę roku takie ciepłe ![]() nie umiem barwnie opisywać zapachów musiałabym poszperać w necie nad nutami
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() to może zamiast odlewki Euphorii wzięłabym: Burberry roletkę, Eternity i Naf Naf? Co Ty na to?
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
pasuje
ale jeszcze jutro wkleję Ci fotkę moich żebyś dokładnie wiedziała ile czego jest i wtedy przejdziemy na PW
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Avon "True Glow" NOWE (zafoliowane), poj. 50 ml
"LBD" NOWE w pudełku, bez folii, pojemność 30 ml, spray coś u mnie? (bardziej mi zależy na LBD )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

a miniaturkę Amber Elixir niedawno zużyłam